Dodaj do ulubionych

wiata drewniana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:48
Może ktoś poleci mi solidną firmę budującą wiaty. Próbowałam nawiazać
współpracę z firmą Prodrew, ale niestety pomimo obietnicy kontaktu i
przedstawienia oferty od miesiąca cisza.
Obserwuj wątek
    • Gość: goferrreq Re: wiata drewniana IP: *.static.chello.pl 09.06.14, 15:55
      Sklep.Andrewex :) mają tam wszystko co z drewna, wiaty tez;) takze milego wybierania bo jest w czym hehe
      • Gość: czejenekkk Re: wiata drewniana IP: *.static.chello.pl 11.08.14, 14:51
        zgadzam sie w 100% i tez moge polecic sklep.andrewex.pl :D
        • Gość: Vlad.H. ja tez moge polecic IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 11.08.14, 19:33
          bo tak jak poprzednikom za to mi placa zeby naiwnym robil wode z mozgu...
    • januszek77788 Re: wiata drewniana 19.01.16, 09:25
      Kierując się moimi doświadczeniami przy budowaniu różnego rodzaju wiat zewnętrznych mogę z czystym sumieniem polecić wiaty których zdjęcia możemy znaleźć na stronie eko-asklepios.pl/wiaty-zewnetrzne/ . Wiaty są estetyczne a kontakt z obsługą sklepu bardzo miły i profesjonalny.
    • januszek77788 Re: wiata drewniana 19.01.16, 09:33
      Wejdź na stronę eko-asklepios.pl/wiaty-zewnetrzne/ tam masz do wyboru do koloru wiaty różnego typu w których sam wybierzesz kolor i dodatkowe ozdoby wykończające wiatę. Mogę powiedzieć że wiatę użytkujemy od wielu lat i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości jej wykonania.
    • grunwaldzka27 Re: wiata drewniana 28.01.16, 08:52
      Witam. Chętnie podejmę ten projekt. 535733773 Paweł
    • maniekz555 Re: wiata drewniana 12.11.17, 21:19
      Projektowanie na indywidualne zamówienie, drewno wysokiej jakości, profesjonalna ekipa montażowa:
      www.geisser.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka