Gość: zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.03, 23:34 To znaczy, że nareszcie Andrzej Łuszczewski zostanie senatorem jako kandydat Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buazen Łuszczewski dreptał dreptał i wydreptał IP: 217.153.7.* 18.04.03, 09:19 No to teraz p. Łuszczewski ma swojego w PO. Za rok jak znalazł - doskonały kandydat PO do Senatu RP. A i pustą kasę PO będzie miał kto zasilić. B-R-A-W-O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Łuszczewski dreptał dreptał i wydreptał IP: 213.155.168.* 19.04.03, 23:46 Kto wspomaga takiego złodzieja jak Łuszczewski sam jest niewiele lepszy. Łuszczewski oszukał mojego kolegę który pracował przy jego kampanii wyborczej. Obiecanki cacanki a kasy za pracę nie uregulował do dziś- a o ironio jego hasło wyborcze brzmiało- "praca i płaca". Niezły z niego numer ,co? A co do samej P.O.- to po takim wyborze to naprawdę im współczuję. To jest jak gwóżdż do trumny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luszczewski Re: Łuszczewski dreptał dreptał i wydreptał IP: 212.14.0.* 23.04.03, 00:27 Gość portalu: andy napisał(a): Przedstaw sie przyjacielu z imienia i nazwiska ,komu i ile nie zaplacilem? Chetnie ureguluje dlugi.Z Toba tez bohaterze,choc z reguly takie wszy nie maja odwagi cywilnej by sie przedstawic.Andrzej Luszczewski. > Kto wspomaga takiego złodzieja jak Łuszczewski sam jest > niewiele lepszy. Łuszczewski oszukał mojego kolegę który > pracował przy jego kampanii wyborczej. Obiecanki cacanki a > kasy za pracę nie uregulował do dziś- a o ironio jego hasło > wyborcze brzmiało- "praca i płaca". Niezły z niego numer ,co? A > co do samej P.O.- to po takim wyborze to naprawdę im > współczuję. To jest jak gwóżdż do trumny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandi Łuszczewski SBek regularny IP: *.telia.com 04.05.03, 14:58 łuszczewski był regularnym ubekiem w Indiach pałetajac sie przy polskich placowkach.Pozniej w Polsce skonczyl zaoczne studia administracyjne-normalna rzecz w przypadku ubekow, milicjantow i komuchow.Z Indii przywiozl zone Indyjke, krora prowadzi knajpe B9ombaj i zrobil z nia synka -plastika i mikmaka.Pamietacie afere jak synek nabluzgal policjantom bedac pod wplywem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecin Drużyna Sergieja i Łuszczewskiego jest dobra dlaPO IP: *.teleton.pl 23.04.03, 02:10 Jako czynny obserwator naszego lokalnego zoo politycznego, uważam że dla PO i jej młodszej grupie członków oraz tych spoza kręgu graczy typu Litwiński i Zaremba ( tzw. krótkie majteczki) , których konsekwętnie stawiało się na drugi plan, zmiana przewodniczącego na Jarosława Sergieja młodego przedsiębiorcę, który wspierany jest przez grupę osób związanych z Andrzejem Łuszczewskim, który w klasycznym stylu dla bizesmenów, zdobywa swoją pozycję polityczną, która wymaga dużych pieniędzy i czasowej czynnej aktywności politycznej, którą on ma już za sobą (do Senatu i prezydenckie). Nieoficjalnie się mówi, że Łuszczewski jest zapraszany do grona polityków tworzących nową formację polityczną Kwaśniewskiego i Balazsza. Inwestycja w politykę grupy osób związanych z Łuszczewskim jest trafna, a fakt uzyskania poparcia prawicy na prezydenta jest sygnałem sukcesu politycznego. Wycofanie kandydatury A.Łuszczewskiego przez PO ( Zaremba i Litwiński ) przyczyniło się do wycofanie poparcia przez prawicę i przegrana w wyborach. Łuszczewski, który pokrył koszta kampanii posła Zaremby, nie spodziewał się tego ruchu po nim. Wojna posła przeciwko A.Ł skończyła się wygraną biznesmena, ponieważ zdobyli przewodniczącego w wyborach demokratycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Gratuluję Platformie Obywatelskiej 18.04.03, 12:20 Gratuluje, że zdecydowali się wybrać przedsiębiorcę, który zastąpił Lewandowskiego żyjacego (tak jak pozostali politycy) jednynie z "układu" i "salonów". Nie znam Pana Siergieja ale zakładam, że jako przedsiębiorca zna plusy i minusy obecnego systemu gospodaczego z PRAKTYCZNEJ a nie TEORETYCZNEJ strony. Może Platforma daje nadzieję, wprowadzić w przyszłej kadencji zmiany w systemie podatkowym oraz organizacji państwa , które zwiększyłyby efektywnośc gospodarki. To własnie jest najważniejszy problem obecnych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
wpszemek Re: Gratuluję Platformie Obywatelskiej 18.04.03, 14:09 Ja też sądzę, że na naszej scenie politycznej tylko Platforma daje nadzieję na zmiany: reformę podatków i decentralizację państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Re: Gratuluję Platformie Obywatelskiej 18.04.03, 15:34 wpszemek napisał: > Ja też sądzę, że na naszej scenie politycznej tylko Platforma daje nadzieję na > zmiany: reformę podatków i decentralizację państwa. Tak, ale pod warunkiem, że nie porobicie takich błędów jak Unia Wolności i potraficie zmieniać liderów jak to miało miejsce w Szczecinie. Wasz Tusk i Olechowski to już jak Mumie Egipskie. Nie umiecie też przejąć niezadowolonego elektoratu z SLD. Robi to PiS i Samoobrona. Czyli życzę Wam : WIĘCEJ JAJ inaczej znikniecie jak UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Gratuluję Platformie Obywatelskiej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 15:47 zwłaszcze PiS odbiera SLD elektorat. Młotek z Ciebie.Pozatym Kaczyńscy są ci sami od lat.Twój idol Leper również.Nawet w SLD skąd jak mniemam wyrosłeś frustracie też stały obieg.W polityce nie ma prypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Skąd znam ten styl i "głębię" wypowiedzi. R? 18.04.03, 15:55 Gość portalu: r napisał(a): > zwłaszcze PiS odbiera SLD elektorat. Młotek z Ciebie.Pozatym Kaczyńscy są ci > sami od lat.Twój idol Leper również.Nawet w SLD skąd jak mniemam wyrosłeś > frustracie też stały obieg.W polityce nie ma prypadków. Sądząc ze stylu wypowiedzi i tonu to raczej Ty jesteś z Samoobrony. Moim idolem nie jest Lepper, który w sposobie formułowania mysli kiedyś miał styl podobny do Ciebie. Dzisiaj Lepper przy Tobie to inteligent. Odpowiedz Link Zgłoś
wpszemek Re: Skąd znam ten styl i 'głębię' wypowiedzi. R? 18.04.03, 16:10 Nie jestem członkiem Platformy a Ty zwracasz się do mnie jak bym nim był! :-)) Co do oceny liderów tej partii, to zgadzam się z Tobą całkowicie, choć ze smutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Przepraszam za omyłkę 18.04.03, 16:43 wpszemek napisał: > Nie jestem członkiem Platformy a Ty zwracasz się do mnie jak bym nim był! :- )) > Co do oceny liderów tej partii, to zgadzam się z Tobą całkowicie, choć ze > smutkiem. Tak zrozumiałem częśc Twojej wypowiedzi. Sorreczki i ukłony pokorne za błąd. Ale cieszę się, że co do istoty się zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nowy szef szczecińskiej PO IP: 212.244.66.* 22.04.03, 08:51 PO i Zaremba dali się wylorować przez grupę Łuszczewskiego - cwaniaczków i przekrętaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nowy szef szczecińskiej PO 22.04.03, 11:23 Spokojnie, po kolei. To raczej PO i "chlopiec w krotkich spodenkach" Zaremba (dobrze mowie? longplay popraw mnie jakbym mataczyl) wyrolowali Luszczewskiego. Az lzy w oczach staja jak sobie czlowiek przypomni senackie spoty Andrzeja, eh, te miliony dolarow i pralka z brudnymi pieniedzmi... Fakty sa takie (w skrocie): Luszczewski zasponsorowal kampanie do Sejmu Zarembie. Ja bym zlamanego grosza nie dal...;) Luszczewski zostal kandydatem PO w wyborach prezydenckich, a potem zostal wyrzucony na bruk. Ten Zaremba to niewdzieczny i cyniczny typ. Moim zdaniem zrobi chlopina kariere ! "Baby do steru - miasto na dno." Gość portalu: abc napisał(a): > PO i Zaremba dali się wylorować przez grupę Łuszczewskiego - > cwaniaczków i przekrętaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: Nowy szef szczecińskiej PO 22.04.03, 12:50 absztyfikant napisał: > > Fakty sa takie (w skrocie): > Luszczewski zasponsorowal kampanie do Sejmu Zarembie. Ja bym zlamanego grosza > nie dal...;) > Luszczewski zostal kandydatem PO w wyborach prezydenckich, a potem zostal > wyrzucony na bruk. Ten Zaremba to niewdzieczny i cyniczny typ. Moim zdaniem > zrobi chlopina kariere ! > i jeszcze podpuścił a potem olał pptl. no ale tatusia przed wywaleniem z roboty nie obronił - jest za cieńki bolek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luszczewski Re: Nowy szef szczecińskiej PO IP: 212.14.0.* 23.04.03, 00:53 Gość portalu: abc napisał(a): > PO i Zaremba dali się wylorować przez grupę Łuszczewskiego - > cwaniaczków i przekrętaczy. Tak element antysocjalistyczny,kilkudziesieciu wrogow ustroju sprawiedliwosci spolecznej zrobilo pucz.Wezwij ZOMO dupku.Jezeli chcesz polemizowac to z imienia i nazwiska.Andrzej Luszczewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietoperz Z imienia i nazwiska. Duża klasa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 04:57 Gość portalu: Luszczewski napisał(a): > Gość portalu: abc napisał(a): > > > PO i Zaremba dali się wylorować przez grupę Łuszczewskiego - > > cwaniaczków i przekrętaczy. > Tak element antysocjalistyczny,kilkudziesieciu wrogow ustroju sprawiedliwosci > spolecznej zrobilo pucz.Wezwij ZOMO dupku.Jezeli chcesz polemizowac to z > imienia i nazwiska.Andrzej Luszczewski. Andrzej Łuszczewski swoim wpisem na tym Forum pokazał klasę. Dużą klasę. Dowiedział się, przeczytał i napisał. Z imienia i nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luszczewski Re: Nowy szef szczecińskiej PO IP: 212.14.0.* 23.04.03, 00:59 Gość portalu: zibi napisał(a): Niekoniecznie,Zaremba wymusil na Plazynskim usuniecie mnie z PO.Wiekszosc chlopakow i dziewczyn z PO to fajni i zaangazowani ludzie,ale Warszawka to bagno nie do opisania.Pozdrawiam.Andrzej Luszczewski. > To znaczy, że nareszcie Andrzej Łuszczewski zostanie senatorem > jako kandydat Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Nowy szef szczecińskiej PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.03, 15:46 Gość portalu: Luszczewski napisał(a): > Gość portalu: zibi napisał(a): > Niekoniecznie,Zaremba wymusil na Plazynskim usuniecie mnie z PO.Wiekszosc > chlopakow i dziewczyn z PO to fajni i zaangazowani ludzie,ale Warszawka to > bagno nie do opisania.Pozdrawiam.Andrzej Luszczewski. > > To znaczy, że nareszcie Andrzej Łuszczewski zostanie senatorem > > jako kandydat Platformy Obywatelskiej. No to się zgadza. Jeżeli Łuszczewski złoży odwołanie (a powinien, bo jego usunięcie było bezpodstawne, nie mówiąc o tym, że idiotyczne) to może w końcu nie tylko aparatczyki partyjne (bez względu na to, jaka to partia)czyli banda darmozjadów będzie musiała chociaż trochę usunąc się dla ludzi, którzy coś potrafią zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: Nowy szef szczecińskiej PO IP: 212.14.14.* 05.05.03, 13:23 Zaremba, Litwinski, Lewandowski - cieniasy z jednej piaskownicy. Czas na nowych ludzi w polityce. W PO trzeba zrobic pozadek juz od dawna. Szczecin zaczyna - i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bask Re: Hiszpan to tuman IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 13:46 zajebisty Łuszczewski dostał coś około 2 tysięcy głosów w ostatnich wyborach samorządowych pomimo kilku milionów na kampanię."Cienias" Lewandowski prawie bez kampani dostał ponad 6 tysięcy głosów. Hiszpan? Co powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś