Dodaj do ulubionych

W którym banku najgorsza obsługa ?

IP: *.centertel.pl 09.02.07, 13:30
1. Ge Money Bank - ulica Opotki Szczecin
Mógłbym napisać książkę i zrobić uwage w TVN o karygodnym traktowaniu klienta
i paradoksach jakie ten bank funduje swoim klientom.
Jeden paradoks był opisany w wczorajszym wydaniu Faktów w TVN. Gratuluje
strategii i nie wróżę dobrze tej instytucji....
Obserwuj wątek
    • Gość: Doradca Re: W którym banku najgorsza obsługa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:33
      Moim zdaniem najgorsza w Banku Śląskim i podobnie w PKO BP
      • Gość: ania Najgorzej jest w Banku Slaskim IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 09.02.07, 14:14
        !
        • Gość: x Re: Najgorzej jest w Banku Slaskim IP: 193.19.146.* 09.02.07, 14:55
          PKO BP na Niepodłegłości - arogancie panie w okienkach, i Bank Zachodni WBK
          przy placu Rodła ( obok ZUS'u), zarozumialstwo i arogancja pracujących tam
          Panów.....
        • Gość: zbednydlaregionu Re: Najgorzej jest w Banku Slaskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:13
          Dopisuję sie do negatywnej oceny Śląskiego. Obsługa w kredytach hipotecznych
          gorsza niż w kiepskim fastfoodzie a dyrekcja niedostepna i zajęta korytarzowymi
          ploteczkami jak próbuje się interweniować. Spróbuj im przewac gadkę o
          wczorajszej kolacji.
          • Gość: monty Re: Najgorzej jest w Banku Slaskim IP: *.chello.pl 09.02.07, 15:20
            Właśnie trwa dyskusja , czy w bankach powinni być kierownikami , dyrektorami i
            prezesami SBecy, jak uważacie że moga to nie miejcie do nikogo żalu za obsługe.
        • Gość: Katika potwierdzam- najgorzej w Banku Śląskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:29
          przykłady: 1. Pani w banku nie mogły znaleźć karty bankomatowej mojej koleżanki
          i wciskały jej że odebrał kartę jej mąż. Jej tłumaczenia że nie jest mężatką nie
          docierały do tych Pań.
          2. Mój wniosek o kartę kredytową został zrealizowany dopiero po wyzycie u
          dyrektora ii złożeniu skargi, czyli po ponad 4 miesiącach, a to kwota była za
          wysoka i nikt nie raczył mi o tym powiedzieć a to Pan, który miał przesłać moje
          dokumenty poszedł na urlop i schował dokumenty do szuflady, a to karta poszła
          nie tam gdzie trzeba
          3. Pomimo moich próśb i nalegań nie mogłam przenieść rachunku na Plac Rodła,
          pomimo, że obok mieszkam i za każdym razem kiedy chciałam odebrać kartę czy
          zaświadczenie musiałam gonić na 3 Maja. Dodam, że rachunek zakładałam jeszcze w
          Radissonie i to bank sie przeniósł a nie ja.
          4. Mimo, że bank jest skomputeryzowany trzeba wszystko pisać ręcznie
          Na szczęście, wynisłam się z stamtąd i teraz mam darmowe internetowe konto w
          LUKAS Banku i żadnych problemów. Nawet nie muszę wypełniać żadnych wniosków
          • felerynka Re: potwierdzam- najgorzej w Banku Śląskim 09.02.07, 15:48
            PKO Niepodległosci, przychylam się na Orła też nie lepiej i WBK słoneczne
            nafukane lalunie aż strach usta otworzyć
            ale prom bije Bank Pocztowy- panie w okienkach pocztowych poobrażane, zupełnie
            nie wiedzą o co chodzi
            mnie odesłano do innego Banku wprost, no na to marketing i reklama najlepsza nie
            pomoże..hehe
            • Gość: redkat Re: potwierdzam- najgorzej w Banku Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:03
              Bank pocztowy ? To nie w tym właśnie banku pracowali a raczej hibernowali
              fahofcy typu Wicia Jablonky
              • albert_c Re: potwierdzam- najgorzej w Banku Śląskim 09.02.07, 20:04
                kredyt hipoteczny w ING - o boze ktos tam ma taki kredyt???????

nie wierze!

mam konto w ING, ale do oddzialu zagladam raz na rok nie czesciej, system ING
                online uwazam za bardzo dobry.

po kiego Wy w ogole bywacie w oddzialach?

negatywnych doswiadczen raczej nie mam jezeli idzie o obsluge w bankach
                • Gość: aaa Bank PEKAO SA IP: *.chello.pl 09.02.07, 21:01
                  TEn Bank a w szczegolności oddział na Placu Zwycięstwa przebija wszystkie
                  najgorsze wymienione przez was banki. Panie z obsługi zachowują się jakby
                  pracowały jeszcze w PRLu, plotki, ploteczki, kawusia, wielkie kolejki, no i
                  odsyłanie z opkienka do okienka. Zero pomocy dla klienta. Dzięki Bogu
                  przeniosłem moje konto do Multibanku i jestem zadowolony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka