Dodaj do ulubionych

Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow...

IP: 213.155.166.* 11.02.07, 19:44
szok, strach wychodzić
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk 11.02.07, 21:06
      a mnie ciekawi czy szmondak zadworny bedzie szczekał
      • kszynka Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk 12.02.07, 12:59
        takiś tajemniczy mściciel wyruszyl w miasto
        • tekameka postrzelony w prawa nogę, nie w lewą 12.02.07, 13:25
          to daje wiele do myslenia: "Towarzysze nie zbaczajcie w prawo", albo "Prawo osądzi was sprawiedliwie", lub "Lewą marsz"
          • poszeklu Jesli nie wiadomo o co chodzi, to idzie o forse 12.02.07, 13:40
            Jesli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze.
            Stara zasada, a mafia SLD reguluje swoje rachunki sama.

tekameka napisał:

> to daje wiele do myslenia: "Towarzysze nie zbaczajcie w prawo", albo "Prawo
            osą
            > dzi was sprawiedliwie", lub "Lewą marsz"
            • akami Re: Jesli nie wiadomo o co chodzi, to idzie o for 12.02.07, 14:19
              Ty masz naprawdę jakąś obsesje. Moher przegrzał ostatnie 3 komórki?
              • Gość: manhu Re: Jesli nie wiadomo o co chodzi, to idzie o for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:59
                Myślę, że tym razem wszyscy forumowi zwolennicy drakońskich kar będą zgodni: skoro poszkodowany jest z SLD, to najlepiej umorzyć sprawę (z powodu niskiej szkodliwości). A jeśli złapią napastnika, to ukarać go tak jak to lewica lubi. Napewno miał trudne dzieciństwo albo to były tylko końskie zaloty czy inny śmieszny żart, więc grzywna 200zł w porywach do 1miesiąca w zawiasach na 2miesiące wystarczy:)
                • Gość: Hans-sędzia PN [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:21
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • gizberniasty Jakiego snajpera debile?!?! 12.02.07, 15:33
                    Czy durni pismacy nie wiedzą kto to jest snajper? To gość z DŁUGĄ bronią
                    wyborową wyposażoną w LUNETĘ. Kompletnie co innego to PISTOLET z WSKAŹNIKIEM
                    LASEROWYM. Z pistoleciku może sobie postrzelać na 50m co najwyżej, podczas gdy
                    snajperzy strzelają celnie na ponad 500m.
                    Laickie artykuły z sensacyjnymi nagłówkami. Prawie jak w Fakcie.
                    Żenada...
            • Gość: ja Re: Jesli nie wiadomo o co chodzi, to idzie o for IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:22
              Wniosek: jak robić napad, to w absurdalny sposób. Podejrzewam, że jeśli
              napadnę kogoś w masce prezydenta, jednocześnie śpiewając międzynarodówkę
              i grożąc napadniętemu z broni oraz jednocześnie rzucając na niego klątwe
              policja zamiast mnie ścigać zacznie podważać zeznania ofiary.
              Wniosek2: jak napadnie mnie złodzij przebrany za smoka wawelskiego,
              to lepiej policji o szczegółach nie mówić.
    • toxic.666 tym razem bez komentarza zadwornego? 11.02.07, 22:10
      tym razem bez komentarza zadwornego? czyżby było mu głupio po wyśmianiu
      majkowskiego?
      • Gość: ehhh Re: tym razem bez komentarza zadwornego? IP: *.pl 12.02.07, 09:14
        Też zauważyłem to... może przeporsiny, czy to za wiele
    • Gość: andreas właśnie, ż trzeba wychodzic!!! IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:28
      Gość portalu: Książę POmorski napisał(a):

> szok, strach wychodzić
      ================================

Właśnie, że trzeba wychodzic,
      bo ten uzbrojony włamywacz sie włamuje,
      a nie atakuje na ulicy!
      • Gość: porto Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:55
        Jeżeli sprawe prowadzi komisariat z Dąbia, to nigdy nie dojdzie do wykrycia
        sprawcy. Oni są do niczego. Ważne,zeby statystyki i klasyfikacje czynów były
        pozytywne dla nich. Wszyscy do wymiany. Prosze Boga zeby kiedyś tak było.
        • andreas.007 Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 11.02.07, 22:58
          spokojnie, jak z bronia w reku i na VIPa napadł,
          to jest skonczony!!

Bedzie specjalna ekipa!
          • Gość: cie.. Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 23:58
            szok... strach nie tylko wyjśc na ulicę ale i siedziec w domu1
            • beatrix13 Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 12.02.07, 00:00
              najbezpieczniej na forum:)siedzieć
          • toxic.666 Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 12.02.07, 00:02
            andreas.007 napisał:
            > spokojnie, jak z bronia w reku i na VIPa napadł,
            > to jest skonczony!!

wątpię. napadł przecież na członka sld. znając nasz rząd to napastnik zostanie
            jeszcze odznaczony złotym krzyżem zasługi.
            • andreas.007 Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 12.02.07, 00:11
              własnie, ze teraz musza go złapać,
              bo jak nie złapia, to bedzie martyrologia... no ze napadaja eseldowców!
              A poza tym pewnie chca go złapać,
              bo moze to jednak jakies porachunki...?
              • Gość: UPR Rulez Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! IP: 212.38.197.* 12.02.07, 13:23
                To na pewno szpieg Macierewicza. Zaczął od płotek, ale Olejniczak - strzeż się!
                Ziobro sprawę wyciszy - już się zaczęło od kwestionowania prawdziwości słów komucha.
            • eti.gda Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 12.02.07, 14:39
              toxic.666 napisał:

> andreas.007 napisał:
              > > spokojnie, jak z bronia w reku i na VIPa napadł,
              > > to jest skonczony!!
              >
              > wątpię. napadł przecież na członka sld. znając nasz rząd to napastnik zostanie
              > jeszcze odznaczony złotym krzyżem zasługi.

Zaczęła się dekomunizacja!!!! Wreszcie dzieje się coś, co rząd obiecał!
    • Gość: . Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:59
      Abdakadabra.
      Macumba.
      Hokus - pokus.
      Umba - umba.
      Job żesz mać!
      • Gość: Znawca kultury Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 00:16
        to nowatorski kontrowersyjny typ promocji nowej superprodukcji clinta eastwooda
        niedlugo wchodzacej do naszych kin
    • Gość: rex Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.chello.pl 12.02.07, 00:40
      Ciekawe czy te pozostałe dwa przypadki też zgłosili członkowie sld?
    • Gość: Rolex Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 07:12
      "Ustalamy szczegóły wszystkich trzech zajść, jednak na razie ich nie łączymy"

Ja chyba śnię :o
      • Gość: baba Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 08:26
        mnie kilka lat temu potraktowano podobnie; zostalam zaatakowana owym "czerwonym
        punktem" w oczy, zdarzenie mialo miejsce wieczorem pod katedra przed jakims
        koncertem, bylam jedna z wielu osob nan oczekujaca.W pewnej odleglosci ode mnie
        stala grupa osob niekoniecznie mlodych i bawila sie w punkty i esefloresy w
        gorze. Niestety chyba nawet wiem, kto byl wsrod owych ....ow.
        • Gość: qb Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.devs.futuro.pl 12.02.07, 09:11
          robicie sobie jaja a wiadomosc jest jak najbardziej niepokojaca
          jak dojdzie do kolejnego napadu albo jak niedaj boze ktos zginie to dopiero sie
          ktos tym zajme

ale fakt - artykul jest napisany w stylu science fiction

jakos sie czlowiekowi nie chce wierzyc ze to u nas takie rzeczy sie dzieja
    • Gość: Ajwazowski Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: *.chello.pl 12.02.07, 09:57
      A moze by tak rzecznik-kabareciarz, przeprosil albo zmienil profesje.
    • l.o.r.t.e.a Strzelić komuchowi w kolano a potem patrzeć jak 12.02.07, 12:00
      czerwona świnia kwiczy z bólu, to musi być wspaniałe! Ja też tak chcę!
      • util Tak, jednak masz problem. 12.02.07, 12:11
        l.o.r.t.e.a napisał:

> czerwona świnia kwiczy z bólu, to musi być wspaniałe! Ja też tak chcę!

Dzieciństwa łatwego to ty nie miałeś.
      • amrra Re: Strzelić komuchowi w kolano a potem patrzeć j 12.02.07, 12:26
        nie ma sprawy.wystaw nóżkę :)

l.o.r.t.e.a napisał:

• absurdello Dla ciebie wszystko, nadstaw kolano ... 12.02.07, 13:37
        a z braku broni wystaw gołe na mróz i postrzał gotowy ;)))

www.th-med.com/2dolegliw_c.html
      • Gość: Walery Re: Strzelić komuchowi w kolano a potem patrzeć j IP: 83.168.111.* 12.02.07, 13:46
        Leż tak sobie...odpoczywaj
      • eti.gda Re: Strzelić komuchowi w kolano a potem patrzeć j 12.02.07, 14:40
        l.o.r.t.e.a napisał:

Zrobić czy dostać?
      • Gość: Hans [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:24
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kasiulla Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:02
      No tak, jak koalicjant mówi, że ufoludki wylądowały w Klewkach, to się mu daje
      wiarę, podobnie gdy Samo Dobro twierdzi, że cała Polska jest uwikłana w "szarą
      sieć układu". Ale jak działacz SLD mówi, że jakiś zamaskowaniec strzelał do
      niego z pistoletu z celownikiem optycznym i pokazuje na to dowód w postaci
      przedziurawionego kulą kolana, to panowie policjanci o bardzo małym rozumku
      uznają, że go fantazja ponosi.

Może pan rzecznik policji przeprosi jednak pana działacza z SLD, a jego koledzy
      policjanci jednak łaskawie raczą połączyć ze sobą wszystkie trzy napady? Hę?
      Nie za dużo wymagam?
      • eti.gda Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk 12.02.07, 14:41
        Gość portalu: Kasiulla napisał(a):

> No tak, jak koalicjant mówi, że ufoludki wylądowały w Klewkach, to się mu
        daje
        > wiarę, podobnie gdy Samo Dobro twierdzi, że cała Polska jest uwikłana
        w "szarą
        > sieć układu". Ale jak działacz SLD mówi, że jakiś zamaskowaniec strzelał do
        > niego z pistoletu z celownikiem optycznym i pokazuje na to dowód w postaci
        > przedziurawionego kulą kolana, to panowie policjanci o bardzo małym rozumku
        > uznają, że go fantazja ponosi.
        >
        > Może pan rzecznik policji przeprosi jednak pana działacza z SLD, a jego
        koledzy
        >
        > policjanci jednak łaskawie raczą połączyć ze sobą wszystkie trzy napady? Hę?
        > Nie za dużo wymagam?

A dlaczego miałby przepraszać? Przecież wreszcie zaczęła się dekomunizacja!
    • Gość: kaczysyn jak to "była bagatelizowana przez policję"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:04
      czyli co, trzeba strzelic w łeb samemu głównemu, zeby psy uwierzyły? niesamowite, jak wiedzą lepiej, to niech znajdą sprawcę... nie jesteśmy w Bangladeszu...
      • Gość: ja Re: jak to "była bagatelizowana przez policję"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:11
        chyba tak
        kiedyś mi opowiadał "ktoś" jak w lesie znaleziono "wisielca"
        miał ręce związane z tyłu
        "przełożony" tego "kogoś" przyjechał na miejsce, przeciął sznurek którym były
        związane ręce(z tyłu!) i kazał wpisać -> samobójstwo
        ten "ktoś" się nie zgodził
        w efekcie "przełożony" stracił robotę a ten "ktoś" musiał sam odejść ze służby
        ("przełożony" miał oddanych kolegów którzy mu skutecznie zniechęcili dalszą służbę)
        to było sporo lat temu ale chyba nic się nie zmieniło w resorcie do dziś
    • sceptyk1 Znowu wątek sensacyjny wziął górę nad logiką... 12.02.07, 12:06
      Odnoszę wrażenie, że większą grozę budzi ten laserowy wskaźnik (choćby nawet i
      profesjonalny), niż to, że przestępca dysponuje bronią palną, o której
      posiadaniu do celów samoobrony zwykły obywatel może jedynie pomarzyć....
    • the_rest czy ten koleś tak wyglądał ? 12.02.07, 12:07

images.darkhorse.com/covers/10/10428.jpg
      jeśli tak to,towarzysze, macie przechlapane.
      • absurdello Tym ''szpikulcem'' w ręku to by raczej nogą obciął 12.02.07, 13:40
        niż dziurę w kolanie wyświdrował ... to było coś "mniej" inwazyjnego ;)))
    • maruda.r "Policja" 12.02.07, 12:10

Opowieść Janusza M. z ul. Bagiennej, na którego dom napadł trzy dni wcześniej
      osobnik tak samo wyglądający jak napastnik Majkowskiego, też była bagatelizowana
      przez policję. Trzeci podobny napad miał miejsce przy ul. Mącznej.

Nie daj Boże, pojawi się w Polsce maniak przebrany za Al Capone, strzelający do
      ludzi. Ile osób ma zostać postrzelonych, by policja podeszła poważnie do zeznań?

Jednocześnie, ta sama, sceptyczna policja, bez żadnego sensu, pomyślunku i
      własnego zdania, aresztuje ludzi (nożownicy z Gubałówki) na zamówienie
      polityczne oszołoma Ziobry.

• Gość: ciekawy Re: "Policja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:44
        hm w kolano... a ryba w paczce była?
        może to mafijne porachunki?
        • maruda.r Re: "Policja" 12.02.07, 13:56
          Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> hm w kolano... a ryba w paczce była?
          > może to mafijne porachunki?

Skojarzenie oczywiste, gdyby nie zeznania innych osób.

• michalparadowski Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. 12.02.07, 12:18
      Trafił? Nie trafił! Więc to dupa nie snajper!
      • abstracto Aż taka d... to nie :) 12.02.07, 12:29
        michalparadowski napisał:
        > Trafił? Nie trafił! Więc to dupa nie snajper!

Chyba jednak trafił:
        "Czerwona kropka zjechała po moim ciele i zatrzymała się na kolanie. Pistolet
        wystrzelił. /cut/ Albin Majkowski z kulą, która utkwiła pod kolanem przeleżał w
        Zdunowie do sobotniego wieczora."
      • Gość: kotek filutek Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.lodz.msk.pl 12.02.07, 12:29
        dla Ciebie jak nie zabił -to nie trafił?
        ciekawy jesteś...

michalparadowski napisał:

> Trafił? Nie trafił! Więc to dupa nie snajper!
        • Gość: pies Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:31
          " nie trafiłeś , z takiej odległości ?..."
          • tarura Snajper strzela z ukrycia, a nie podczas ucieczki 12.02.07, 14:07
            i z karabinu, a nie z pistoletu.

Zwykły bandzior, a pismaki już wymyślają fabułę o snajperze
            • Gość: gość Re: Snajper strzela z ukrycia, a nie podczas ucie IP: *.szn.vectranet.pl 12.02.07, 15:13
              Autor: tarura

"Zwykły bandzior, a pismaki już wymyślają fabułę o snajperze"
              A poza tym nie miał celownika optycznego tylko laserowy. Różnica jest ogromna.
    • Gość: moher75 Czyżby bohaterski łowca komuchów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:28
      Zorro?
      • Gość: Ulman Re: Czyżby bohaterski łowca komuchów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:42
        Nie to tylko przymiarka do polowania na wikarego Bieńkowskiego i plebana
        Głodzia którzy w Straży Granicznej pielgrzymowali dokoła Polski po strażnicach
        i zbierali datki na duszpasterstwo mundurowe.
    • Gość: Leszek I spoleczenstwo ma czuc sie bezpiecznie? heheheheh IP: *.l.pppool.de 12.02.07, 12:45
      Zglosisz na policje zdarzenie i ... najpierw traktuja petenta jak klamce
      zamiast dzialac.

Ciekawe jaka norme przyjeto w policyi - ile osob musi zginac, zeby np uznac ze
      jednak, moze popelniane sa przestepstwa

Holera by ich wziela. I jak tu nie dac obywatelom broni do reki, zeby sami sie
      bronili
    • Gość: GC Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:04
      Panie Albinie, zyczę szybkiego powrotu do zdrowia :)
      Pozdrawiam,
      Justyna
    • Gość: tom Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: 194.24.238.* 12.02.07, 13:09
      E.. to pewnie Maciarewicz szuka dowodów
    • Gość: Maskonur Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: 192.131.216.* 12.02.07, 13:24
      Dlatego kazdy obwatel powienien miec prawo do posiadania wlasnej broni.
      • Gość: andreas Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:28
        Gość portalu: Maskonur napisał(a):

> Dlatego kazdy obwatel powienien miec prawo do posiadania wlasnej broni.
        ==========
        tak i wtedy kazdy mógłby napadac kazdego....?

Byłyby strzelaniny w każdym domu,
        a dzieci spokojnie by sie strzelały po szkołach!
      • eti.gda Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk 12.02.07, 14:46
        Gość portalu: Maskonur napisał(a):

> Dlatego kazdy obwatel powienien miec prawo do posiadania wlasnej broni.

Z wyjątkiem: Żydów, masonów, komunistów, socjalistów, postkomuchów, byłych
        SBeków i innych, którzy zostaną przez pana Prezydenta uznani za agentów.
        "To ja decyduję, kto jest żydem" (Heinrich Himmler)
        "To ja decyduję, kto jest agentem"( L. Kaczyński?).
    • tersta To na pewno Gosiu... 12.02.07, 13:25
    • Gość: Ten Który Pisał Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: *.range81-132.btcentralplus.com 12.02.07, 13:28
      To jak już strzela, to niech strzela w grube ryby, co nam po płotkach.
      • Gość: Monarchista Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.bielsko.n4a.pl 12.02.07, 14:48
        Gość portalu: Ten Który Pisał napisał(a):

> To jak już strzela, to niech strzela w grube ryby, co nam po płotkach.

Od czegoś trzeba zacząć! Jak się wprawi na płotkach, przyjdzie czas i na grube
        ryby.
    • kvakva Byle frajer... 12.02.07, 13:46
      Byle frajer z PiS-u dostałby pewnie ochronę w imię zagrożenia obojętnie czego. A
      Policja jest jak dupa od srania aby węszyć a nie komentować. Płacę za to.
      • tarura Postrzelony SLD-ek zna kaliber użytej broni? 12.02.07, 14:02
        Jako 9 mm - pewnie zmierzył w czasie jak miał kulę w kolanie
    • Gość: MIS Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:47
      ZA KOMUNY CELOWALI PROSTO W GLOWE A NIE W KOLANO
      • golcon Gdyby tak było, to nie byłoby Misia 12.02.07, 14:33
        Gość portalu: MIS napisał(a):

> ZA KOMUNY CELOWALI PROSTO W GLOWE A NIE W KOLANO
        Za komuny było wyjatkowo bezpiecznie. W czasie studiów w Warszawie chodziłem
        nocami ze Śródmieścia na Pragę Północną i nigdy nie przytrafiła mi się
        jakakolwiek przykrość. Teraz do śmietnika nie mogę wieczorem dojść.
        W ubiegłym roku dwukrotnie zostałem napadnięty w Centrum Warszawy przez bandę,
        policja w ciągu miesiąca sprawę umorzyła. Straciłem tylko kilkanaście godzin na
        posterunku, dziesiątki podpisów, zeznań. Dupska nie ruszą , wszystko załatwiają
        przy biurkach. Praktycznie policji brak, przecież muszą chłopaki obsłużyć
        paniska z PiS.
    • Gość: zszokwany > szok, strach wychodzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:47
      ..szczególnie kiedy jest sie trzonkiem LSD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka