Gość: Książę POmorski IP: 213.155.166.* 11.02.07, 19:44 szok, strach wychodzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_aska Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk 11.02.07, 21:06 a mnie ciekawi czy szmondak zadworny bedzie szczekał Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk 12.02.07, 12:59 takiś tajemniczy mściciel wyruszyl w miasto Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka postrzelony w prawa nogę, nie w lewą 12.02.07, 13:25 to daje wiele do myslenia: "Towarzysze nie zbaczajcie w prawo", albo "Prawo osądzi was sprawiedliwie", lub "Lewą marsz" Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Jesli nie wiadomo o co chodzi, to idzie o forse 12.02.07, 13:40 Jesli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze. Stara zasada, a mafia SLD reguluje swoje rachunki sama. tekameka napisał: > to daje wiele do myslenia: "Towarzysze nie zbaczajcie w prawo", albo "Prawo osą > dzi was sprawiedliwie", lub "Lewą marsz" Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Jesli nie wiadomo o co chodzi, to idzie o for 12.02.07, 14:19 Ty masz naprawdę jakąś obsesje. Moher przegrzał ostatnie 3 komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Jesli nie wiadomo o co chodzi, to idzie o for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:59 Myślę, że tym razem wszyscy forumowi zwolennicy drakońskich kar będą zgodni: skoro poszkodowany jest z SLD, to najlepiej umorzyć sprawę (z powodu niskiej szkodliwości). A jeśli złapią napastnika, to ukarać go tak jak to lewica lubi. Napewno miał trudne dzieciństwo albo to były tylko końskie zaloty czy inny śmieszny żart, więc grzywna 200zł w porywach do 1miesiąca w zawiasach na 2miesiące wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans-sędzia PN [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty Jakiego snajpera debile?!?! 12.02.07, 15:33 Czy durni pismacy nie wiedzą kto to jest snajper? To gość z DŁUGĄ bronią wyborową wyposażoną w LUNETĘ. Kompletnie co innego to PISTOLET z WSKAŹNIKIEM LASEROWYM. Z pistoleciku może sobie postrzelać na 50m co najwyżej, podczas gdy snajperzy strzelają celnie na ponad 500m. Laickie artykuły z sensacyjnymi nagłówkami. Prawie jak w Fakcie. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jesli nie wiadomo o co chodzi, to idzie o for IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:22 Wniosek: jak robić napad, to w absurdalny sposób. Podejrzewam, że jeśli napadnę kogoś w masce prezydenta, jednocześnie śpiewając międzynarodówkę i grożąc napadniętemu z broni oraz jednocześnie rzucając na niego klątwe policja zamiast mnie ścigać zacznie podważać zeznania ofiary. Wniosek2: jak napadnie mnie złodzij przebrany za smoka wawelskiego, to lepiej policji o szczegółach nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 tym razem bez komentarza zadwornego? 11.02.07, 22:10 tym razem bez komentarza zadwornego? czyżby było mu głupio po wyśmianiu majkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: tym razem bez komentarza zadwornego? IP: *.pl 12.02.07, 09:14 Też zauważyłem to... może przeporsiny, czy to za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas właśnie, ż trzeba wychodzic!!! IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:28 Gość portalu: Książę POmorski napisał(a): > szok, strach wychodzić ================================ Właśnie, że trzeba wychodzic, bo ten uzbrojony włamywacz sie włamuje, a nie atakuje na ulicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porto Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:55 Jeżeli sprawe prowadzi komisariat z Dąbia, to nigdy nie dojdzie do wykrycia sprawcy. Oni są do niczego. Ważne,zeby statystyki i klasyfikacje czynów były pozytywne dla nich. Wszyscy do wymiany. Prosze Boga zeby kiedyś tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 11.02.07, 22:58 spokojnie, jak z bronia w reku i na VIPa napadł, to jest skonczony!! Bedzie specjalna ekipa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cie.. Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 23:58 szok... strach nie tylko wyjśc na ulicę ale i siedziec w domu1 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 12.02.07, 00:00 najbezpieczniej na forum:)siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 12.02.07, 00:02 andreas.007 napisał: > spokojnie, jak z bronia w reku i na VIPa napadł, > to jest skonczony!! wątpię. napadł przecież na członka sld. znając nasz rząd to napastnik zostanie jeszcze odznaczony złotym krzyżem zasługi. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 12.02.07, 00:11 własnie, ze teraz musza go złapać, bo jak nie złapia, to bedzie martyrologia... no ze napadaja eseldowców! A poza tym pewnie chca go złapać, bo moze to jednak jakies porachunki...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPR Rulez Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! IP: 212.38.197.* 12.02.07, 13:23 To na pewno szpieg Macierewicza. Zaczął od płotek, ale Olejniczak - strzeż się! Ziobro sprawę wyciszy - już się zaczęło od kwestionowania prawdziwości słów komucha. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: właśnie, ż trzeba wychodzic!!! 12.02.07, 14:39 toxic.666 napisał: > andreas.007 napisał: > > spokojnie, jak z bronia w reku i na VIPa napadł, > > to jest skonczony!! > > wątpię. napadł przecież na członka sld. znając nasz rząd to napastnik zostanie > jeszcze odznaczony złotym krzyżem zasługi. Zaczęła się dekomunizacja!!!! Wreszcie dzieje się coś, co rząd obiecał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:59 Abdakadabra. Macumba. Hokus - pokus. Umba - umba. Job żesz mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca kultury Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 00:16 to nowatorski kontrowersyjny typ promocji nowej superprodukcji clinta eastwooda niedlugo wchodzacej do naszych kin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.chello.pl 12.02.07, 00:40 Ciekawe czy te pozostałe dwa przypadki też zgłosili członkowie sld? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolex Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 07:12 "Ustalamy szczegóły wszystkich trzech zajść, jednak na razie ich nie łączymy" Ja chyba śnię :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 08:26 mnie kilka lat temu potraktowano podobnie; zostalam zaatakowana owym "czerwonym punktem" w oczy, zdarzenie mialo miejsce wieczorem pod katedra przed jakims koncertem, bylam jedna z wielu osob nan oczekujaca.W pewnej odleglosci ode mnie stala grupa osob niekoniecznie mlodych i bawila sie w punkty i esefloresy w gorze. Niestety chyba nawet wiem, kto byl wsrod owych ....ow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.devs.futuro.pl 12.02.07, 09:11 robicie sobie jaja a wiadomosc jest jak najbardziej niepokojaca jak dojdzie do kolejnego napadu albo jak niedaj boze ktos zginie to dopiero sie ktos tym zajme ale fakt - artykul jest napisany w stylu science fiction jakos sie czlowiekowi nie chce wierzyc ze to u nas takie rzeczy sie dzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajwazowski Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: *.chello.pl 12.02.07, 09:57 A moze by tak rzecznik-kabareciarz, przeprosil albo zmienil profesje. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Strzelić komuchowi w kolano a potem patrzeć jak 12.02.07, 12:00 czerwona świnia kwiczy z bólu, to musi być wspaniałe! Ja też tak chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
util Tak, jednak masz problem. 12.02.07, 12:11 l.o.r.t.e.a napisał: > czerwona świnia kwiczy z bólu, to musi być wspaniałe! Ja też tak chcę! Dzieciństwa łatwego to ty nie miałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Strzelić komuchowi w kolano a potem patrzeć j 12.02.07, 12:26 nie ma sprawy.wystaw nóżkę :) l.o.r.t.e.a napisał: > czerwona świnia kwiczy z bólu, to musi być wspaniałe! Ja też tak chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Dla ciebie wszystko, nadstaw kolano ... 12.02.07, 13:37 a z braku broni wystaw gołe na mróz i postrzał gotowy ;))) www.th-med.com/2dolegliw_c.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walery Re: Strzelić komuchowi w kolano a potem patrzeć j IP: 83.168.111.* 12.02.07, 13:46 Leż tak sobie...odpoczywaj Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Strzelić komuchowi w kolano a potem patrzeć j 12.02.07, 14:40 l.o.r.t.e.a napisał: > czerwona świnia kwiczy z bólu, to musi być wspaniałe! Ja też tak chcę! Zrobić czy dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulla Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:02 No tak, jak koalicjant mówi, że ufoludki wylądowały w Klewkach, to się mu daje wiarę, podobnie gdy Samo Dobro twierdzi, że cała Polska jest uwikłana w "szarą sieć układu". Ale jak działacz SLD mówi, że jakiś zamaskowaniec strzelał do niego z pistoletu z celownikiem optycznym i pokazuje na to dowód w postaci przedziurawionego kulą kolana, to panowie policjanci o bardzo małym rozumku uznają, że go fantazja ponosi. Może pan rzecznik policji przeprosi jednak pana działacza z SLD, a jego koledzy policjanci jednak łaskawie raczą połączyć ze sobą wszystkie trzy napady? Hę? Nie za dużo wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk 12.02.07, 14:41 Gość portalu: Kasiulla napisał(a): > No tak, jak koalicjant mówi, że ufoludki wylądowały w Klewkach, to się mu daje > wiarę, podobnie gdy Samo Dobro twierdzi, że cała Polska jest uwikłana w "szarą > sieć układu". Ale jak działacz SLD mówi, że jakiś zamaskowaniec strzelał do > niego z pistoletu z celownikiem optycznym i pokazuje na to dowód w postaci > przedziurawionego kulą kolana, to panowie policjanci o bardzo małym rozumku > uznają, że go fantazja ponosi. > > Może pan rzecznik policji przeprosi jednak pana działacza z SLD, a jego koledzy > > policjanci jednak łaskawie raczą połączyć ze sobą wszystkie trzy napady? Hę? > Nie za dużo wymagam? A dlaczego miałby przepraszać? Przecież wreszcie zaczęła się dekomunizacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczysyn jak to "była bagatelizowana przez policję"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:04 czyli co, trzeba strzelic w łeb samemu głównemu, zeby psy uwierzyły? niesamowite, jak wiedzą lepiej, to niech znajdą sprawcę... nie jesteśmy w Bangladeszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak to "była bagatelizowana przez policję"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:11 chyba tak kiedyś mi opowiadał "ktoś" jak w lesie znaleziono "wisielca" miał ręce związane z tyłu "przełożony" tego "kogoś" przyjechał na miejsce, przeciął sznurek którym były związane ręce(z tyłu!) i kazał wpisać -> samobójstwo ten "ktoś" się nie zgodził w efekcie "przełożony" stracił robotę a ten "ktoś" musiał sam odejść ze służby ("przełożony" miał oddanych kolegów którzy mu skutecznie zniechęcili dalszą służbę) to było sporo lat temu ale chyba nic się nie zmieniło w resorcie do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk1 Znowu wątek sensacyjny wziął górę nad logiką... 12.02.07, 12:06 Odnoszę wrażenie, że większą grozę budzi ten laserowy wskaźnik (choćby nawet i profesjonalny), niż to, że przestępca dysponuje bronią palną, o której posiadaniu do celów samoobrony zwykły obywatel może jedynie pomarzyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest czy ten koleś tak wyglądał ? 12.02.07, 12:07 images.darkhorse.com/covers/10/10428.jpg jeśli tak to,towarzysze, macie przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Tym ''szpikulcem'' w ręku to by raczej nogą obciął 12.02.07, 13:40 niż dziurę w kolanie wyświdrował ... to było coś "mniej" inwazyjnego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r "Policja" 12.02.07, 12:10 Opowieść Janusza M. z ul. Bagiennej, na którego dom napadł trzy dni wcześniej osobnik tak samo wyglądający jak napastnik Majkowskiego, też była bagatelizowana przez policję. Trzeci podobny napad miał miejsce przy ul. Mącznej. ***************************************** Nie daj Boże, pojawi się w Polsce maniak przebrany za Al Capone, strzelający do ludzi. Ile osób ma zostać postrzelonych, by policja podeszła poważnie do zeznań? Jednocześnie, ta sama, sceptyczna policja, bez żadnego sensu, pomyślunku i własnego zdania, aresztuje ludzi (nożownicy z Gubałówki) na zamówienie polityczne oszołoma Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: "Policja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:44 hm w kolano... a ryba w paczce była? może to mafijne porachunki? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "Policja" 12.02.07, 13:56 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > hm w kolano... a ryba w paczce była? > może to mafijne porachunki? ************************************** Skojarzenie oczywiste, gdyby nie zeznania innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. 12.02.07, 12:18 Trafił? Nie trafił! Więc to dupa nie snajper! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Aż taka d... to nie :) 12.02.07, 12:29 michalparadowski napisał: > Trafił? Nie trafił! Więc to dupa nie snajper! Chyba jednak trafił: "Czerwona kropka zjechała po moim ciele i zatrzymała się na kolanie. Pistolet wystrzelił. /cut/ Albin Majkowski z kulą, która utkwiła pod kolanem przeleżał w Zdunowie do sobotniego wieczora." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek filutek Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.lodz.msk.pl 12.02.07, 12:29 dla Ciebie jak nie zabił -to nie trafił? ciekawy jesteś... michalparadowski napisał: > Trafił? Nie trafił! Więc to dupa nie snajper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:31 " nie trafiłeś , z takiej odległości ?..." Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Snajper strzela z ukrycia, a nie podczas ucieczki 12.02.07, 14:07 i z karabinu, a nie z pistoletu. Zwykły bandzior, a pismaki już wymyślają fabułę o snajperze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Snajper strzela z ukrycia, a nie podczas ucie IP: *.szn.vectranet.pl 12.02.07, 15:13 Autor: tarura "Zwykły bandzior, a pismaki już wymyślają fabułę o snajperze" A poza tym nie miał celownika optycznego tylko laserowy. Różnica jest ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher75 Czyżby bohaterski łowca komuchów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:28 Zorro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulman Re: Czyżby bohaterski łowca komuchów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:42 Nie to tylko przymiarka do polowania na wikarego Bieńkowskiego i plebana Głodzia którzy w Straży Granicznej pielgrzymowali dokoła Polski po strażnicach i zbierali datki na duszpasterstwo mundurowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek I spoleczenstwo ma czuc sie bezpiecznie? heheheheh IP: *.l.pppool.de 12.02.07, 12:45 Zglosisz na policje zdarzenie i ... najpierw traktuja petenta jak klamce zamiast dzialac. Ciekawe jaka norme przyjeto w policyi - ile osob musi zginac, zeby np uznac ze jednak, moze popelniane sa przestepstwa Holera by ich wziela. I jak tu nie dac obywatelom broni do reki, zeby sami sie bronili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GC Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:04 Panie Albinie, zyczę szybkiego powrotu do zdrowia :) Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: 194.24.238.* 12.02.07, 13:09 E.. to pewnie Maciarewicz szuka dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maskonur Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: 192.131.216.* 12.02.07, 13:24 Dlatego kazdy obwatel powienien miec prawo do posiadania wlasnej broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:28 Gość portalu: Maskonur napisał(a): > Dlatego kazdy obwatel powienien miec prawo do posiadania wlasnej broni. ========== tak i wtedy kazdy mógłby napadac kazdego....? Byłyby strzelaniny w każdym domu, a dzieci spokojnie by sie strzelały po szkołach! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk 12.02.07, 14:46 Gość portalu: Maskonur napisał(a): > Dlatego kazdy obwatel powienien miec prawo do posiadania wlasnej broni. Z wyjątkiem: Żydów, masonów, komunistów, socjalistów, postkomuchów, byłych SBeków i innych, którzy zostaną przez pana Prezydenta uznani za agentów. "To ja decyduję, kto jest żydem" (Heinrich Himmler) "To ja decyduję, kto jest agentem"( L. Kaczyński?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten Który Pisał Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: *.range81-132.btcentralplus.com 12.02.07, 13:28 To jak już strzela, to niech strzela w grube ryby, co nam po płotkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majk IP: *.bielsko.n4a.pl 12.02.07, 14:48 Gość portalu: Ten Który Pisał napisał(a): > To jak już strzela, to niech strzela w grube ryby, co nam po płotkach. Od czegoś trzeba zacząć! Jak się wprawi na płotkach, przyjdzie czas i na grube ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Byle frajer... 12.02.07, 13:46 Byle frajer z PiS-u dostałby pewnie ochronę w imię zagrożenia obojętnie czego. A Policja jest jak dupa od srania aby węszyć a nie komentować. Płacę za to. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Postrzelony SLD-ek zna kaliber użytej broni? 12.02.07, 14:02 Jako 9 mm - pewnie zmierzył w czasie jak miał kulę w kolanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIS Zagadkowy napad przydarzył się nie tylko Majkow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:47 ZA KOMUNY CELOWALI PROSTO W GLOWE A NIE W KOLANO Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Gdyby tak było, to nie byłoby Misia 12.02.07, 14:33 Gość portalu: MIS napisał(a): > ZA KOMUNY CELOWALI PROSTO W GLOWE A NIE W KOLANO Za komuny było wyjatkowo bezpiecznie. W czasie studiów w Warszawie chodziłem nocami ze Śródmieścia na Pragę Północną i nigdy nie przytrafiła mi się jakakolwiek przykrość. Teraz do śmietnika nie mogę wieczorem dojść. W ubiegłym roku dwukrotnie zostałem napadnięty w Centrum Warszawy przez bandę, policja w ciągu miesiąca sprawę umorzyła. Straciłem tylko kilkanaście godzin na posterunku, dziesiątki podpisów, zeznań. Dupska nie ruszą , wszystko załatwiają przy biurkach. Praktycznie policji brak, przecież muszą chłopaki obsłużyć paniska z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokwany > szok, strach wychodzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:47 ..szczególnie kiedy jest sie trzonkiem LSD Odpowiedz Link Zgłoś