Gość: nikt IP: 80.48.235.* 22.04.03, 19:30 Poczytać warto: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030422/ekonomia/ekonomia_a_8.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek.orwell Czas tych Panów (i Pani) już sie kończy 22.04.03, 20:55 Gość portalu: nikt napisał(a): > Poczytać warto: > > www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030422/ekonomia/ekonomia_a_8.html Już niedługo gdy Prokuratura będzie mogła sprawdzic dokumenty bardziej szczegółowo, trochę większy zestaw osób związanych z tą firmą oraz wcześniej z ESPEBEPE będzie musiał sie wytłumaczyć i to dosyć dokładnie. Na pewno w skład tej elity wchodzą z powodu pełnionych kiedyś lub obecnie funkcji ludzie - politycy szczególnie zatroskani sytuacją swoich wyborców jak : p.p. Piechota, Malanowska. Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: Rzeczpospolita o Euroafrice i o Andrzeju Hass 23.04.03, 09:15 rzeczpospolita ? ciekawe dlaczego nie lokalna gw ? o ile mnie skleroza nie wykończyła do końca, temat był częściowo poruszany na forumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Wątpliwośc słuszna i ciekawa, ergie 23.04.03, 09:31 ergie napisał: > rzeczpospolita ? ciekawe dlaczego nie lokalna gw ? > o ile mnie skleroza nie wykończyła do końca, > temat był częściowo poruszany na forumnie. Może dlatego, że w sposób nieudolnie zawoalowany popierała jednego z żołnierzy tej armii pasożytów, Edmunda Runowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Rzeczpospolita o Euroafrice i o Andrzeju Hass 23.04.03, 10:35 .. ciekawe .. hmmm .. ale o wszystkich tzw aferach i osobach, o ktorych czytalem w RP .. to wszyscy dzisiaj jak wiem .. juz siedza .., ale posiedza i wyjda lub juz wyszli .. taka WIELKA kara ...hehe Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zborek Re: Rzeczpospolita o Euroafrice i o Andrzeju Hass IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 09:37 Dlaczego nasze lokalne gazety milczą jak zaklęte. Stać ich jedynie na pisanie o psich kupach Jurczyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: Rzeczpospolita o Euroafrice i o Andrzeju Hass 24.04.03, 09:42 Gość portalu: zborek napisał(a): > Dlaczego nasze lokalne gazety milczą jak zaklęte. Stać ich jedynie na pisanie > o psich kupach Jurczyka ? zdaje się, że o sprawie zakupów doraco pisał kurier, były też komentarze na tym forumnie. wszystko już jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyleniec branżowiec uboli znowu szczuje ... IP: *.aeriscomputers.net 24.04.03, 11:02 ..jak rzepa zajży na nasze wsiowe podwórko, nieomylnie znak to, że jakieś buraczysko mąci kijem w bagienku ubeków ze stolycy.. na andrzejka rączkę podnoszą, wachowski na służbę do kwacha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.orwell http://www.bezcenzury.net/index2.htm 24.04.03, 20:58 www.bezcenzury.net/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Rzeczpospolita o Euroafrice i o Andrzeju Hass IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 25.04.03, 15:54 jestem szeregowym pracownikiem tej firmy. pan matuszewski byl moim szefem przez ostatnie 20 kilka lat. przez te wszystkie lata najpierw oddzial pozniej zaklad ostatnio sp zoo kwitly. za dwa trzy lata nie pozostanie po euroafryce nawet kupa gruzu a kolejni ludzie znajda sie na bruku. zycze wam wszystkim takiego szefa. na czyje zamowienie byl ten artykul? nie wiem ale redaktorowi nie zycze takich "sukcesow" Odpowiedz Link Zgłoś
arsene.lupene Re: Rzeczpospolita o Euroafrice i o Andrzeju Hass 26.04.03, 08:45 Gość portalu: tata napisał(a): > na czyje zamowienie byl ten artykul? Chłopcy z CBŚ i ABW dobrymi tematami nagradzają tylko najbardziej oddanych i zaufanych. Spytajcię red. Marszałek z "Rz". Całą swoją zawodową wiarygodność w teczuszcze na podorędziu trzyma. Jakiś ubecki papiurek na każdego w niej znajdzie. Może Haas uważa, że jak pod pałac podjeżdża to mitte płacić nie musi ? Odpowiedz Link Zgłoś