Dodaj do ulubionych

Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana...

22.02.07, 08:37
..., radnego Sejmiku naszego województwa.
Dotychczas udało mi się dowiedzieć, że był na pierwszej sesji...

www.sejmik-zachodniopomorskie.pl/files/showpic.php?pid=175
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 08:55

Dlaczego wyrózniasz akurat Mjadana? ja chciałbym poznać dokonania wszystkich
      radnych.
      • Gość: Doradca Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:27
        Zacznijmy jednak od Majdana z Platformy Obywatelskiej:))
    • kakq Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 09:34
      to juz poznałes
      wielkim i jakze znaczacym dokonaniem radnego Majdan był fakt pojawienia sie na
      sesji sejmiku województwa
      • sid15 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 10:18
        Brawo PO.Grunt,że mandat załapali.Ciekawe kto na niego głosował?
    • Gość: Miska Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.internet.szczecin.pl 22.02.07, 10:17
      A ja chciałabym poznać jego wyborców :(((
      • sid15 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 10:49
        Wiadomo,prawdziwy liberał-Europejczyk.Sławny,piękny,bogaty,liberalny...... i
        mający w d...ie całą resztę maluczkich frajerów którzy ułatwili mu
        kolejny,życiowy skok na kasę.Ot i cała PO.
        • Gość: BARBARAB Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:39
          Mam znalazłem dokonania naszego radnego prosze
          www.smiesznefilmy.net/video/103_Kochajaca_sie_para_-_Doda_i_Majdan.html
          martusia341.wrzuta.pl/film/fTh73FWJ1L/doda_i_majdan
          www.pudelek.pl/tag/Radek+Majdan/
          www.roxter.pl/search.php?query=doda%20i%20radek®ion=&profil=&cat=3
          www.chlewik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=250&Itemid=43
          wpisalem w google i juz .
          Jacy mieszkancy naszego grodu tacy radni,zenada.Chlopaczek sobie znalazl juz
          sposob na zycie jak sie lada dzien kariera sportowca skonczy.
          Oj glupi ten nasz narod ,trudno moze za 100 lat.........
          • Gość: ... Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:00
            Żeby się tylko nie odzywał...Ten przygłup ma zasób słów pięciolatka. I jeszcze sobie jakiś tupecik przeflancował, pięęęęękny tera... ;))))
            Może siedzi na sesji i słucha z o twartą paszczą, bo nie kuma o co biega...?
            • sid15 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 12:13
              Głosowali pewnie kibice ,którym wybory z ligą sie pomyliły i panienki ,którym
              wybory samorządowe z wyborami mistera sie pomieszały.No i mamy reprezentanta.
              • Gość: Mieszkaniec Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.chello.pl 22.02.07, 12:54
                I nie ma co wierzyć ze zmieni się na lepsze, jeżeli mamy radnych w stylu
                Majdana. A jego dokonani, tak jak wielu innych radnych, to znaczy NIC!!! Taki
                jaki jest na boisku takm będzie radnym, czyli " O "
                • Gość: kibol wyborca Majdana IP: 195.124.114.* 22.02.07, 13:01
                  mam dosc cwaniaczkow, ktorzy latami biora publiczna kase i gowno robia dla
                  miasta, glosowalem na Majdana, tylko dlatego zeby jakas spasiony prosiak zostal
                  odciety od koryta i sie udalo
                  • Gość: niestety Re: wyborca Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:06
                    ..i wziąłęś udział w produkcji następnego spasionego prosiaka...
                  • sid15 Re: wyborca Majdana 22.02.07, 13:07
                    Brawo,ale się zemściłeś!!Tylko dlaczego na sobie i swojej rodzinie,nie
                    rozumiem.Taki masochizm wyborczy?
                    • Gość: kibol Re: wyborca Majdana IP: 195.124.114.* 22.02.07, 13:13
                      wplyw Majdana na prace innych radnych czy jakichs komisji (z wyjatkiem moze
                      sportu) jest zerowy, wiec zadnej szkody nie bedzie a jesli uda sie wyskrobac
                      wiecej srodkow na boiska czy zajecia sportowe to juz bedzie duzy plus
                      Jesli uwazasz ze w wyniku wyboru Majdana radni utracili jakiegos
                      wartosciowego "czlonka" (np z ubieglej kadencji) to prosze podaj jego nazwisko
                      • sid15 Re: wyborca Majdana 22.02.07, 13:18
                        O poprzedniej kadencji wypowiadac sie nie bedę,ale nie wierzę że nie mogłeś
                        znaleźc kogoś bardziej wartościowego,kto mógłby naprawdę uczynic coś dobrego
                        dla naszego regionu.To zawsze jest ryzyko,ale wolę takie ryzyko od pewności
                        straconego głosu...
                        • bystra2000 Re: wyborca Majdana 22.02.07, 13:26
                          Radni z Olsztyna :(((((((((((((((
                          :(((((((((((((((((
                          czy tak jest w całym kraju ?
                        • Gość: kibol Re: wyborca Majdana IP: 195.124.114.* 22.02.07, 13:30
                          no to uwierz
    • Gość: :) Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:52
      ..je widelcem. Chyba...
      • 0rhplus Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 14:11
        No dobrze, ale znany jest...

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3287027&start=0
        • sid15 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 14:15
          Prawie jak Kononowicz..
    • Gość: andreas radny, ktorego nie ma na sesji jest nieprzydatny IP: *.centertel.pl 22.02.07, 15:53
      radny, który nie bywa na sesjach jest nieprzydatny
      dla swojego ugrupowania, a własciwie robi dobrze opozycji!
      Przy głosowaniach brakuje tego jednego głosu
      - wzmacnia w ten sposób opozycje!
    • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:40
      a ja jestem ciekaw w jakich komisjach "pracuje" pan radny Majdan i czy na
      jakiejś komisji kiedykolwiek się pojawił?
      • Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 22:47
        Wiesz....mi sie wydaje,ze z tymi komisjami - to byl taki odruch.Majdan
        przyaktorzyl......
        • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:49
          Nie rozumiem?co to znaczy że miał z komisjami odruch?
          • Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:04
            You tube - Radoslaw Majdan.....
            • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:06
              dalej nie rozumiem...
              ja chciałbym tylko wiedzieć czy Majdan bierze udział w pracach komisji w
              sejmiku wojewódzkim i w jakich komisjach,bo nie mogę znaleźć
              • Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:07
                A co to za roznica?!
                • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:12
                  różnica z czym? mnie nie interesuje czy on się czymś odróżnia tylko czy pracuje
                  w jakiejś komisji. nie wiem o co ci chodzi,ale miło mi że ze mną dyskutujesz :)
                  • Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:20
                    Differencju poniala...Powodzenia w szukaniu....Sama jestem w rozterce .Czy
                    lepiej -zeby pracowal,czy lepiej - zeby nie....
                    • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:32
                      ani lepiej ani gorzej.myślę że jeżeli idzie się do samorządu to po to,żeby brać
                      udział w pracy. a jak nie,to zawsze można zrezygnować. a Majdan moim zdaniem
                      jest dużo lepszy od wielu radnych czy to miasta czy to sejmiku. on doszedł do
                      czegoś bez polityki a taki Nitras,Krzystek,Łuczak czy Obrycki bez polityki
                      zginęliby jak muchy. Majdan ma doświadczenie życiowe a oni nie mają nic poza
                      knuciem i intrygowaniem żeby się dorwać do włądzy
                      • bystra2000 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 23:43
                        Zapytajcie Radzia :)))))))))))
                        co zrobił dla miasta jako radny .
                        • Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:47
                          Nawet porabana na kawalki - nie zgodze sie z Toba....Nawet z dwojga zlego -
                          Majdan idzie luli....
                          • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:50
                            Nawet z dwojga zlego -
                            > Majdan idzie luli....

nie rozumiem...

• Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:58
                              Musialabym zaczac od moich dziadkow....;)
                              Moze Ty sie pokusisz o rozwiniecie tematu - do czego doszedl p.Majdan?
                              • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:03
                                www.bip.um-zachodniopomorskie.pl/index.php?wiad=1723
                                www.bip.um-zachodniopomorskie.pl/index.php?wiad=1727
                                • Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.02.07, 00:15
                                  Chyba nie mowisz serio!Jakie to ma znaczenie?Gdybym pofatygowala sie - dzwoniac
                                  do 10 -co letniej weteranki mojego pol - etatowego miasteczka (aluminiowa rura
                                  i buty koloru zlotego) - i zebrala dane do "Barbie IRC" - pan Majdan wyszedlby
                                  na szaro....Ale musze dodac....weteranka go-go jest inteligentna
                                  dziewczyna....Pogubila sie troche po drodze.....(Ponoc rzuca profesje -ale
                                  slysze to od roku...Pieniadze nie smierdza)....;)
                                • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:18
                                  pokazałem ci 2 facetów. jeden z nich doszedł do czegoś swoją pracą i talentem.A
                                  drugi układem politycznym. Tylko tyle i aż tyle.
                                  • Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.02.07, 00:25
                                    Skupilam sie na Majdanie....(i moje pytanie dotyczylo innej
                                    sfery...Niematerialnej....)Tylko tyle?TYLKO PIENIADZE?...Moze teraz bedzie
                                    bardziej zrozumiale....
                                    • Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:24
                                      Nie pieniądze, tylko miejsce zatrudnienia gdzie zarobiono te pieniądze. Majdan
                                      nie korzystał z układu politycznego tylko z własnego talentu żeby te pieniądze
                                      zarobić.
    • Gość: mikser A Doda Elektroda to co IP: 62.69.202.* 23.02.07, 13:10
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka