0rhplus 22.02.07, 08:37 ..., radnego Sejmiku naszego województwa. Dotychczas udało mi się dowiedzieć, że był na pierwszej sesji... www.sejmik-zachodniopomorskie.pl/files/showpic.php?pid=175 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 08:55 Dlaczego wyrózniasz akurat Mjadana? ja chciałbym poznać dokonania wszystkich radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:27 Zacznijmy jednak od Majdana z Platformy Obywatelskiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 09:34 to juz poznałes wielkim i jakze znaczacym dokonaniem radnego Majdan był fakt pojawienia sie na sesji sejmiku województwa Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 10:18 Brawo PO.Grunt,że mandat załapali.Ciekawe kto na niego głosował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.internet.szczecin.pl 22.02.07, 10:17 A ja chciałabym poznać jego wyborców :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 10:49 Wiadomo,prawdziwy liberał-Europejczyk.Sławny,piękny,bogaty,liberalny...... i mający w d...ie całą resztę maluczkich frajerów którzy ułatwili mu kolejny,życiowy skok na kasę.Ot i cała PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARBARAB Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:39 Mam znalazłem dokonania naszego radnego prosze www.smiesznefilmy.net/video/103_Kochajaca_sie_para_-_Doda_i_Majdan.html martusia341.wrzuta.pl/film/fTh73FWJ1L/doda_i_majdan www.pudelek.pl/tag/Radek+Majdan/ www.roxter.pl/search.php?query=doda%20i%20radek®ion=&profil=&cat=3 www.chlewik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=250&Itemid=43 wpisalem w google i juz . Jacy mieszkancy naszego grodu tacy radni,zenada.Chlopaczek sobie znalazl juz sposob na zycie jak sie lada dzien kariera sportowca skonczy. Oj glupi ten nasz narod ,trudno moze za 100 lat......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:00 Żeby się tylko nie odzywał...Ten przygłup ma zasób słów pięciolatka. I jeszcze sobie jakiś tupecik przeflancował, pięęęęękny tera... ;)))) Może siedzi na sesji i słucha z o twartą paszczą, bo nie kuma o co biega...? Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 12:13 Głosowali pewnie kibice ,którym wybory z ligą sie pomyliły i panienki ,którym wybory samorządowe z wyborami mistera sie pomieszały.No i mamy reprezentanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.chello.pl 22.02.07, 12:54 I nie ma co wierzyć ze zmieni się na lepsze, jeżeli mamy radnych w stylu Majdana. A jego dokonani, tak jak wielu innych radnych, to znaczy NIC!!! Taki jaki jest na boisku takm będzie radnym, czyli " O " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol wyborca Majdana IP: 195.124.114.* 22.02.07, 13:01 mam dosc cwaniaczkow, ktorzy latami biora publiczna kase i gowno robia dla miasta, glosowalem na Majdana, tylko dlatego zeby jakas spasiony prosiak zostal odciety od koryta i sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: wyborca Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:06 ..i wziąłęś udział w produkcji następnego spasionego prosiaka... Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: wyborca Majdana 22.02.07, 13:07 Brawo,ale się zemściłeś!!Tylko dlaczego na sobie i swojej rodzinie,nie rozumiem.Taki masochizm wyborczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: wyborca Majdana IP: 195.124.114.* 22.02.07, 13:13 wplyw Majdana na prace innych radnych czy jakichs komisji (z wyjatkiem moze sportu) jest zerowy, wiec zadnej szkody nie bedzie a jesli uda sie wyskrobac wiecej srodkow na boiska czy zajecia sportowe to juz bedzie duzy plus Jesli uwazasz ze w wyniku wyboru Majdana radni utracili jakiegos wartosciowego "czlonka" (np z ubieglej kadencji) to prosze podaj jego nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: wyborca Majdana 22.02.07, 13:18 O poprzedniej kadencji wypowiadac sie nie bedę,ale nie wierzę że nie mogłeś znaleźc kogoś bardziej wartościowego,kto mógłby naprawdę uczynic coś dobrego dla naszego regionu.To zawsze jest ryzyko,ale wolę takie ryzyko od pewności straconego głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: wyborca Majdana 22.02.07, 13:26 Radni z Olsztyna :((((((((((((((( :((((((((((((((((( czy tak jest w całym kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:52 ..je widelcem. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 14:11 No dobrze, ale znany jest... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3287027&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 14:15 Prawie jak Kononowicz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas radny, ktorego nie ma na sesji jest nieprzydatny IP: *.centertel.pl 22.02.07, 15:53 radny, który nie bywa na sesjach jest nieprzydatny dla swojego ugrupowania, a własciwie robi dobrze opozycji! Przy głosowaniach brakuje tego jednego głosu - wzmacnia w ten sposób opozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:40 a ja jestem ciekaw w jakich komisjach "pracuje" pan radny Majdan i czy na jakiejś komisji kiedykolwiek się pojawił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 22:47 Wiesz....mi sie wydaje,ze z tymi komisjami - to byl taki odruch.Majdan przyaktorzyl...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:49 Nie rozumiem?co to znaczy że miał z komisjami odruch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:04 You tube - Radoslaw Majdan..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:06 dalej nie rozumiem... ja chciałbym tylko wiedzieć czy Majdan bierze udział w pracach komisji w sejmiku wojewódzkim i w jakich komisjach,bo nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:07 A co to za roznica?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:12 różnica z czym? mnie nie interesuje czy on się czymś odróżnia tylko czy pracuje w jakiejś komisji. nie wiem o co ci chodzi,ale miło mi że ze mną dyskutujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:20 Differencju poniala...Powodzenia w szukaniu....Sama jestem w rozterce .Czy lepiej -zeby pracowal,czy lepiej - zeby nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:32 ani lepiej ani gorzej.myślę że jeżeli idzie się do samorządu to po to,żeby brać udział w pracy. a jak nie,to zawsze można zrezygnować. a Majdan moim zdaniem jest dużo lepszy od wielu radnych czy to miasta czy to sejmiku. on doszedł do czegoś bez polityki a taki Nitras,Krzystek,Łuczak czy Obrycki bez polityki zginęliby jak muchy. Majdan ma doświadczenie życiowe a oni nie mają nic poza knuciem i intrygowaniem żeby się dorwać do włądzy Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana 22.02.07, 23:43 Zapytajcie Radzia :))))))))))) co zrobił dla miasta jako radny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:47 Nawet porabana na kawalki - nie zgodze sie z Toba....Nawet z dwojga zlego - Majdan idzie luli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:50 Nawet z dwojga zlego - > Majdan idzie luli.... nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.02.07, 23:58 Musialabym zaczac od moich dziadkow....;) Moze Ty sie pokusisz o rozwiniecie tematu - do czego doszedl p.Majdan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:03 www.bip.um-zachodniopomorskie.pl/index.php?wiad=1723 www.bip.um-zachodniopomorskie.pl/index.php?wiad=1727 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.02.07, 00:15 Chyba nie mowisz serio!Jakie to ma znaczenie?Gdybym pofatygowala sie - dzwoniac do 10 -co letniej weteranki mojego pol - etatowego miasteczka (aluminiowa rura i buty koloru zlotego) - i zebrala dane do "Barbie IRC" - pan Majdan wyszedlby na szaro....Ale musze dodac....weteranka go-go jest inteligentna dziewczyna....Pogubila sie troche po drodze.....(Ponoc rzuca profesje -ale slysze to od roku...Pieniadze nie smierdza)....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:18 pokazałem ci 2 facetów. jeden z nich doszedł do czegoś swoją pracą i talentem.A drugi układem politycznym. Tylko tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.02.07, 00:25 Skupilam sie na Majdanie....(i moje pytanie dotyczylo innej sfery...Niematerialnej....)Tylko tyle?TYLKO PIENIADZE?...Moze teraz bedzie bardziej zrozumiale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Chciałbym poznać dokonania radnego R. Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:24 Nie pieniądze, tylko miejsce zatrudnienia gdzie zarobiono te pieniądze. Majdan nie korzystał z układu politycznego tylko z własnego talentu żeby te pieniądze zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś