Dodaj do ulubionych

Pytanie do Ekspansa!!

IP: 12.2.123.* 23.02.07, 00:01
Mam pytanie dlaczego tereny (www.kolbaskowo.pl/flash/default.asp) nie były pokazywane inwestorą jak LG albo Sharp!!!
Ostatnio chwaliłes sie ze wiesz dużo na temat AUCHAN.
Może udzielisz mi odpowiedzi!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekspans Re: Pytanie do Ekspansa!! IP: 83.168.120.* 23.02.07, 00:06
      LG potrzebuje około 400 ha a Auchan zjmować będzie ( po 8 letnich podbojach i
      utarczkach z różnymi babami )45 ha więc nie było czego im pokazywać. Nie jest
      to tylko jedyny powód.
      • Gość: pociot Re: Pytanie do Ekspansa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:07
        Hura!hura!hura!niech żyją hipermarkety!
        • Gość: Ekspans Re: Pytanie do Ekspansa!! IP: 83.168.120.* 23.02.07, 00:11
          Przepraszam Cie ale pieprzysz jak mały Kaziu.
          • Gość: pociot kocham hipermarkety! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:13
            Dlaczego????!!!!nie kochasz hipermarketów??? zawiodłeś mnie,myślałem że mam w
            tobie poplecznika...
      • Gość: Ik Re: Pytanie do Ekspansa!! IP: 12.2.123.* 23.02.07, 00:18
        o ile wiem tam jest ~200 ha
    • Gość: Paweł Co do IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:14
      Zatrudniają ludzi, ale co do lokalizacji - nie ma podpisanych jeszcze
      dokumentów z ostteczną lokalizację...."w Szczecinie", ale czy obok AUCHAN - z
      tego co wiem, to tam jakieś niezłe tarcia są (wiem od kierownictwa AUCHAN -
      fundamenty są prawie lane, ale dokumenty wciąż nie podpisane).
      • diabelek771 Re: Co do IKEA 27.02.07, 11:56
        "fundamety prawie lane"

Hmmmm chyba ostro przekoloryzowane, wczoraj po miesiącu od mojej ostatniej
        DOKŁADNEJ wizyty nic się nie zmieniło. Przejeżdzam tam prawie codziennie i
        zarówno przy budowie toru gokardowego jak i niby olbrzymiego parku handlowego
        nic się nie dzieje. Zaraz ktoś napiszę zima... wszystkie inne hipermarkety i
        budowe jeśli zależy na tym inwestorowi są prowadzone nawet zimą. Kiepsko widzę
        te inwestycje.
        • Gość: KJ Re: Co do IKEA IP: *.smsnet.pl 01.04.07, 23:28
          Fundamenty jak nie były wylane tak dalej nie są wylane :) DALEJ NIC TAM SIĘ NIE
          DZIEJE !!! Tak jak podejrzewałem poewnie w tym roku znowu nic z tego nie
          będzie...

Natomiast przy budowie toru gokartowego owszem coś się ruszyło widac już
          kawałek fundamentów :)
          • Gość: Paweł Re: Co do IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 07:51
            Fundamenty leją....drzewa wycinają, prace ziemne trwają....Kołbaskowo za
            zrobienie wycinki drzew skasowała 800 tyś zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka