Gość: Ik IP: 12.2.123.* 23.02.07, 00:01 Mam pytanie dlaczego tereny (www.kolbaskowo.pl/flash/default.asp) nie były pokazywane inwestorą jak LG albo Sharp!!! Ostatnio chwaliłes sie ze wiesz dużo na temat AUCHAN. Może udzielisz mi odpowiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ekspans Re: Pytanie do Ekspansa!! IP: 83.168.120.* 23.02.07, 00:06 LG potrzebuje około 400 ha a Auchan zjmować będzie ( po 8 letnich podbojach i utarczkach z różnymi babami )45 ha więc nie było czego im pokazywać. Nie jest to tylko jedyny powód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot Re: Pytanie do Ekspansa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:07 Hura!hura!hura!niech żyją hipermarkety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Pytanie do Ekspansa!! IP: 83.168.120.* 23.02.07, 00:11 Przepraszam Cie ale pieprzysz jak mały Kaziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociot kocham hipermarkety! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:13 Dlaczego????!!!!nie kochasz hipermarketów??? zawiodłeś mnie,myślałem że mam w tobie poplecznika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ik Re: Pytanie do Ekspansa!! IP: 12.2.123.* 23.02.07, 00:18 o ile wiem tam jest ~200 ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Co do IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:14 Zatrudniają ludzi, ale co do lokalizacji - nie ma podpisanych jeszcze dokumentów z ostteczną lokalizację...."w Szczecinie", ale czy obok AUCHAN - z tego co wiem, to tam jakieś niezłe tarcia są (wiem od kierownictwa AUCHAN - fundamenty są prawie lane, ale dokumenty wciąż nie podpisane). Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek771 Re: Co do IKEA 27.02.07, 11:56 "fundamety prawie lane" Hmmmm chyba ostro przekoloryzowane, wczoraj po miesiącu od mojej ostatniej DOKŁADNEJ wizyty nic się nie zmieniło. Przejeżdzam tam prawie codziennie i zarówno przy budowie toru gokardowego jak i niby olbrzymiego parku handlowego nic się nie dzieje. Zaraz ktoś napiszę zima... wszystkie inne hipermarkety i budowe jeśli zależy na tym inwestorowi są prowadzone nawet zimą. Kiepsko widzę te inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Co do IKEA IP: *.smsnet.pl 01.04.07, 23:28 Fundamenty jak nie były wylane tak dalej nie są wylane :) DALEJ NIC TAM SIĘ NIE DZIEJE !!! Tak jak podejrzewałem poewnie w tym roku znowu nic z tego nie będzie... Natomiast przy budowie toru gokartowego owszem coś się ruszyło widac już kawałek fundamentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Co do IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 07:51 Fundamenty leją....drzewa wycinają, prace ziemne trwają....Kołbaskowo za zrobienie wycinki drzew skasowała 800 tyś zł. Odpowiedz Link Zgłoś