Dodaj do ulubionych

Gdyby kosmici wylądowali na tym forum

24.02.07, 08:11
Gdyby tak kosmici wylądowali na tym forum i chcieli w ten sposób dowiedzieć
się czym żyje Szczecin to dowiedzieliby się, że od piątym pod względem
zainteresowania społeczności szczecińskiej problemem w naszym mieście jest
problem Peugeota 607 burmistrza Gryfina.
Gdyby taka analiza miała im słuzyc do kosmicznych decyzji to rzeczywiście
byłyby one (te decyzje) ko(s)miczne .
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: Gdyby kosmici wylądowali na tym forum 24.02.07, 08:28
      zbednydlaregionu napisał:

> Gdyby tak kosmici wylądowali na tym forum i chcieli w ten sposób dowiedzieć
      > się czym żyje Szczecin to dowiedzieliby się, że od piątym pod względem
      > zainteresowania społeczności szczecińskiej problemem w naszym mieście jest
      > problem Peugeota 607 burmistrza Gryfina.
      > Gdyby taka analiza miała im słuzyc do kosmicznych decyzji to rzeczywiście
      > byłyby one (te decyzje) ko(s)miczne .

I w oparciu o podobne analizy kosmici wydaja cudze pieniadze na zaspokojenie cudzych potrzeb ;)
      • zbednydlaregionu Re: Gdyby kosmici wylądowali na tym forum 24.02.07, 08:34
        krzysztofsf napisał:
        > I w oparciu o podobne analizy kosmici wydaja cudze pieniadze na zaspokojenie
        cu
        > dzych potrzeb ;)
        :-))))
      • Gość: lisica Re: Gdyby kosmici wylądowali na tym forum IP: *.centertel.pl 24.02.07, 10:49
        Na tym forum już jest jeden kosmita, niejaki thebill.
        • Gość: the.bill Lisico - KOCHAM CIĘ! IP: *.bazapartner.pl 24.02.07, 21:17
          Gość portalu: lisica napisał(a):

> Na tym forum już jest jeden kosmita, niejaki thebill.

Lisico. Ziemia grawituje jakby nie było w tzw. kosmosie. Wszyscy jesteśmy kosmitami.
          Mogę Cie jedynie zapewnić, że ja jeste Zrodzony, a nie Stworzony i wobec tego
          potencjalnie współistotny Ojcu, przez którego wszystko się stało. Także rządy
          obecnej koalicji :-))
          • Gość: lisica Re: Lisico - KOCHAM CIĘ! IP: *.centertel.pl 24.02.07, 21:33
            Obecną koalicję, wraz z tobą oślizgły zielony ludziku powinno się wystrzelić
            poza układ słoneczny.
            • Gość: monty Re: Lisico - KOCHAM CIĘ! IP: *.chello.pl 24.02.07, 22:11
              Nie wiem czemu , lubię Gryfino , często tam kiedyś jeżdziłem
              I nawet nie wiem o co chodzi w tych postach, nie czytałem ich.
              A teraz Gryfinem rządzi komuch , czy inny POwiec?
              • markiz_croix_de_besancon Re: Lisico - KOCHAM CIĘ! 24.02.07, 22:14
                Duch rewolucji krazy na nad Europa!
                Merde!
                • absztyfikant Re: Lisico - KOCHAM CIĘ! 25.02.07, 00:01
                  La merde dans un bas de soie...
            • Gość: the.bill Re: Lisico - KOCHAM CIĘ! IP: *.bazapartner.pl 24.02.07, 23:50
              Gość portalu: lisica napisał(a):
              > Obecną koalicję, wraz z tobą oślizgły zielony ludziku powinno się wystrzelić
              > poza układ słoneczny.

Rozumiem, że powyższe słowa są bezpośrednim wyrazem szacunku dla odmienności i
              demokracji - wartości jakże cennych dla środowiska, które nie potrafi napisać
              rzetelnie co się w Polsce dzieje.
              Kocham Cię lisico. Twój obślizgły, rozkoszny ludzik :-)
              • Gość: cytat Re: Lisico - KOCHAM CIĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 05:31
                Jak komuna wyciągnęła kogoś za uszy dzięki punktom preferencyjnym itp z zadupia
                to nawet jak kilkadziesiąt lat udawał enteligenta, to po utracie kasy i włądzy
                ten sam prostaczek i ta sama słoma z butów zawsze z takiego kogoś wyjdzie.
    • Gość: andreas dlaczego obrażasz? IP: *.centertel.pl 25.02.07, 12:37
      Kosmici, którzy przylecieliby do nas mieliby wysoko rozwinieta cywilizacje,
      szczególnie techniczną!
      Dlaczego więc obrazasz potencjał intelektualny kosmitów
      sadząc, ze nie potrafiliby ocenic, którymi watkami zyje to forum
      - jezeli juz ograniczymy ich zdolnosci poznawcze tylko do forum tego?
      Nadto na pewno potrafia odróżnic - jezeli tak prosty organizm,
      jak ja potrafi odróznic - co jest wazne, a co tylko emocjonalnie sterowane,
      a co podbija jeden człowiek...
    • Gość: gbur Re: Gdyby kosmici wylądowali na tym forum IP: *.globalconnect.pl 25.02.07, 20:05
      To puścili by rzyga na to wasze "forum"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka