Gość: zjadliwy IP: *.chello.pl 03.03.07, 15:10 nie przejmujcie się konkursami! szkoły są likwidowane, więc tym na górze wszystko wisi zwłaszcza WY przeszkadzacie i jesteście źródłem kłopotów oraz KOSZTÓW chodźcie lepiej na wagary, na piwko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zmęczony "elitki" zachodniopomorskiego szkolnictwa IP: *.sysnet.pl 03.03.07, 15:23 Urząd Marszałkowski zastanawia się, czy przejąć szkoły specjalne, które Masojciowa lekką ręką likwiduje... ale bardziej interesuje ich zapewnienie pewnemu dyregentowi prywatnej szkółki. Z kolei z pewnością znajdą się pieniądze na fontannę i parking dla radnych wojewódzkich... Masojciowa i Krzystek mają w głębokim poważaniu rodziców... "elitki" mamy takie, że niedobrze się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Oszukane dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:42 Już w ubiegłym roku było zamieszanie na linii KO oraz CDiDN i tez dotyczyło konkursu geograficznego... Pojawiły się dwie różne listy laureatów tego konkursu!!!!!!!!!!!! Dzieci, które sprawdziły swoje wyniki na liście CDiDN odnalazły własne nazwiska w gronie lauratów. Mocno się rozczarowały, kiedy po trzech dniach okazało się, że jednak laureatami nie są...I wcale nie chodziło o dzieci z końca listy, ale o te które zajęły miejsca w pierwszej dziesiątce w województwie. Jaki z tego wniosek??? Bałagan !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Oszukane dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:47 Nie tylko zmieniona została data, ale również miejsce konkursu, z VI LO na Zespół Szkół na Budziszyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Oszukane dzieci IP: *.chello.pl 03.03.07, 18:56 Dlaczego ten komuch i kłamca ma jeszcze jakiś wpływ na edukację dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic i nauczycie Oszukane dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:47 Na pracę CDiDN nie mogę powiedzieć złego słowa - profesjonalna kadra, przyjazna atmosfera, fachowa obsługa. Problem zaczął się po wyborach. Nagonka na CDiDN trwa - szargane jest dobre imię firmy. Czy następca Plewki nie mysli, że to właśnie jemu trudno będzie odbudować dobre imię placówki. Błędy zdażają się wszędzie. Mam nadzieję, że CDiDN wyjasni i naprawi wspólny bląd, chociaż tak naprawdę to przecież konkursy kuratoryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechan Re: Oszukane dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 01:46 Jak najbardziej masz rację zjadliwy. Przypomina się opowiadanie Mrożka "Słoń" - a uczniowie, którzy chcieli uczestniczyć w tym konkursie "opuścili się w nauce i stali sie chuliganami. Podobno piją wódkę i tłuką szyby". A w konkursy nie wierzą. Chociaż pewnie geografia przyda im się w poszukiwaniu nowego miejsca do zamieszkania. I będą dzieci wiedziały jak wybiera się polityków, dyrekcję i zarządy spółek w konkursach - to takie przygotowanie do dorosłego życia - kto jest twoim idolem i dlaczego właśnie Lenin. To im oszczędzi przyszłych rozczarowań. Jak widać edukacyjny, pedagogiczny przykład idzie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gimnazjalistka Oszukane dzieci IP: *.chello.pl 04.03.07, 10:56 A może ktoś powiedziałbym o błędnym kluczu do konkursu z języka polskiego organizowanego przez kuratorium?! Wybaczcie, ale NAJWAŻNIEJSZY konkurs dla gimnazjalistów, a wy sobie żarty robicie?! Wiem... Zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WitchKing Re: Oszukane dzieci IP: *.cust.tele2.pl 04.03.07, 16:41 Nie przesadzajmy ze znaczeniem tych wszystkich konkursów, ani z rzekomą trudnością testu gimnazjalnego. Zdałem go bardzo dobrze bez zawracania sobie d*py rozwiązywaniem testów czy powtarzaniem całego matetiału z gimnazjum. Poszedłem bez przygotowania i zdałem dużo lepiej niż ci, co się do niego przygotowywali na pół roku przed. Ale z maturą nie będę tak ryzykować (1,5 years to deadline) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Oszukane dzieci IP: *.chello.pl 05.03.07, 07:53 Niech urzedasy odpowiedzialne za oswiate "zabezpiecza" sobie przyszlosc (chociazby z "dzialki" za demolke Palacu Mlodziezy) , bo dzieci, ktore oszukali szybko dojda do wniosku, ze nie beda pracowac na emerytury dla tych , ktorzy ich oszukali i sladem 2 mln poprzednikow pozegnaja matke - ojczyzne , bo jedno z szczytnych hasel RODLA mowilo : "Polska matka nasza - o matce nie mowi sie zle " , ale teraz trzeba dodac kolejne : "MATCE NAJTRUDNIEJ WYBACZYC !!!! " . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. gim 4 Oszukane dzieci IP: *.centertel.pl 05.03.07, 13:43 A ja byłam na tym konkursie i skoro inni nie wiedzieli, że konkurs jest 15, no to znaczy, że po raz kolejny nasz urząd wraz ze swą 'trójcą' na czele wprowadził szkoły w kłamstwo. Nie martwcie się! Nas pani Masojć oszukała 1 grudnia, kiedy mówiła, że z naszą szkołą szykuję się dalsza współpraca, a tuż po Nowym Roku dowiadujemy się, że jednak zdanie zmieniła. Oni wszyscy kłamią! Pzdr dla 2b oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś