paulina99423 05.03.07, 17:24 Dziękuję wszystkim za namiary. Mam jeszcze pytanie, bo zastanawiam się u kogo prowadzić ciążę. Co sądzicie o dr Kwiatkowskim, ja dotychczas słyszałam o nim wiele dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitka37 Re: dr S. Kwiatkowski 05.03.07, 19:02 Już o nim było, zobacz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=37027309&a=37170073 ja słyszałam, że jest drogi. Ze swojej strony polecam do prowadzenia ciąży dr Rajewską z Pomorzan. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
joannajarek Re: dr S. Kwiatkowski 05.03.07, 19:22 Witam. Ja zdecydowalam sie wlasnie na prowadzenie ciazy u dr Kwiatkowskiego. Chodzilo mi glownie o lekarza ktory nie potraktuje mnie rutynowo. Z wczesniejsza ciaza chodzilam rowniez prywatnie lecz do utytulowanych lekarzy ktorych jednak ta wlasnie rutyna zgubila. Ogolnie jestem zadowolona- lekarz wyrozumialy,cieply, dokladnie wszystko tlumaczy( nawet po kilka razy) , mozna dzwonic z kazdym najdrobniejszym problemem. Troche mnie zdziwilo ze nie kaze robic co miesiac wynikow. Koszt wizyty 80 zl. Robi tez USG w gabinecie na os Klonowica. Pozdrawiam. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
15tydzien Re: dr S. Kwiatkowski :) 24.03.07, 10:55 ja juz dosc dawno po porodzie i ciażę prowadził mi inny lekarz i badzo zaluje ze wczesniej nie trafilam do dr Kwiatkowskiego. Po ciąży odnalazłam prywanty gabinet i... lekarz fantastyczny :) pierwsze wrażenie które wywarł na mnie gdy podczas ciąży wylądowałam nagle na pomorzanach jeszcze abrdiej spotegowało podczas wizyty w gabinecie:) Bardzo ciepły, dobry człowiek w dodatku lekarz:) A 80 zł to standard na rynku ginekologicznym. pozdrawiam mocno ;* Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: dr S. Kwiatkowski :) 25.03.07, 07:36 Słyszałam o nim same super opinie. pozdrawiam Julia mama Arturka Odpowiedz Link Zgłoś
wiewioraa1 Re: dr S. Kwiatkowski :) 25.03.07, 08:28 Moze jest on ciepłym człowiekiem, ale wedłóg mnie nie ma jeszcze takiego doświadczenia, po prostu jest jeszcze młody!!! Ja wolałabym trafić do specjalisty w tej dziedzinie ;) POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
15tydzien Re: dr S. Kwiatkowski :) 03.04.07, 11:18 fakt iz jest sie mlodym lekarzem nie oznacza ze intelekt i doswiadczenie ma gorsze a nizeli lekarz z 20 letnim starzem. Mlodzi maja bardziej otwarty umysl, lepsze podejscie, wiecej nowinek naukowych ogarnia a nizeli lekarz daty starszej. (wiem z doswiadczenia) Poza tym dr Kwiatkowsi tylko tak mlodo wyglada:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_ndzia3 Re: dr S. Kwiatkowski :) 09.05.07, 20:02 Ja mam niemiłe doświadczenia z dr Kwiatkowskim. Miałam nieszczescie trafic na niego 2 razy na Pomorzanach jako zupełnie anonimowa pacjentka. Za pierwszym razem gdy byłam 2 dni po terminie porodu - wówczas zrobił mi badanie wziernikiem mimo, ze nie miałam w ogóle rozwarcia (przez cały dzień nie mogłam chodzić z bólu). Za drugim razem miałam nieszczęście trafić na niego na porodówce. Nie mogę powiedzieć złego słowa o jego fachowości. Jednakże dla niego pacjentka jest przypadkiem a nie człowiekiem. a najważniejsze jest trzymanie się procedur. a ponieważ dzień przed porodem (za sugestią innego lekarza) odmówiłam pewnych rutynowych działań, dr Kwiatkowski potraktował mnie jak swojego osobistego wroga, który próbuje nadszarpnąć jego autorytet. Zachowywywał się jak uczniak- prymus urażony w swojej ambicji. Zaznaczam, że zachowanie takie było wynikiem jedynie przeczytania mojej karty. Ani słowem nie zanegowałam jego słów i nie sprzeciwiałam się podejmowanym przez niego decyzjom. Ale być może miał po prostu gorszy dzień, a jego niechęć wynikała z tego, że pojawiłam się na porodówce o 22, przez co miał zmarnowaną noc... Odpowiedz Link Zgłoś