xyz-xyz 20.03.07, 10:13 Czy po doświadczeniach z Modrzejewskim nasza kochana prawica powoła komisję śledczą do spraw nadużycia władzy odnośnie Czarzastego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyx-zyx Re: Taka dygresja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:47 Taka mała dygresja do xyz. Stary zakop sie pod ziemię i to najlepiej razem z twoimi Piechotami, Milerami, Czarzastymi i Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Gościu 20.03.07, 10:55 A ty pochodnię w rękę i dalej podpalac stos razem ze świętą inkwizycją (IPN) wszystkich zarejestrowanych w teczusiach, potem poklep po główce Macierewicza, że ujawnił kto się zesrał w spodnie, a potem jedż z 12 letnią zgwałconą i ciężarną córeczką na poród i zobacz jak dziecko rodzi dziecko i może jeszcze zdązy się wykończyć na foteliku z tyt. szoku, na koniec poklep Ojca Szydzka po pleckach za głoszenie SŁOWA BOŻEGO, jak już skończysz ten etap, zajmij się z Wierzejskim szerzeniem wiedzy na temat homosekzualizmu i myleniem pojęc "pedofilii", a potem jako KATOLIK kochający życie nienarodzone wydaj wyroki śmierci na przestępców. Po tak wyczerpujących wysiłkach przedstaw społeczeństwu jakie osiągi ma "nasz" rząd bo premier na ostatniej konferencji PISuaru nie był w stanie ich przytoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Gościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:00 Jakoś tak to już jest, że po byłych bandyckich rządach musiały przyjść trudne czasy. Więc miej XYZ pretansje do tych swoich którzy odeszli, bo po Milerze i Kwaśniewskim mógł nastąpić tylko potop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Gościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:02 bo po Milerze i > Kwaśniewskim mógł nastąpić tylko potop. i słowo stało się ciałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Gościu 20.03.07, 13:15 Nieciekawe czasy, policja polityczna znowu grasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Taka dygresja... 20.03.07, 10:50 xyz-xyz napisał: > Czy po doświadczeniach z Modrzejewskim nasza kochana prawica powoła komisję > śledczą do spraw nadużycia władzy odnośnie Czarzastego? nie no co TY. Przecież to czerwony. A czerwoni przecież nie mają prawo żyć w IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Taka dygresja... 20.03.07, 13:14 Czarzasty to kapitalista-milioner. Jaki czerwony?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas co Ty gadasz chłopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:28 chłopie oni nawet nie zajarzyli, ze to syn jakiegos polityka, bo sie tym nie interesuja - i bardzo dobrze! Padło nazwisko syna, pracuje na barze, był zamieszany w rozróby, padło w kontekscie Gruchy! Decyzja - brać, rewizja! Nie było go w domu, to szukaja po mozliwych miejscach! Wpadli do ojca! Taka jest chłopie procedura i jak by mnie dotyczyła, to by zaden politykier cwaniak słowa nie powiedział! Nie wiedzieli, ze to polityk i NIE POWINNI miec tego na uwadze! A taki szum jaki podnosza takie cwaniaczkowate członki to policja ma sprawdzac na listach VIP i jak jest to odpuszczać? Tak chce SLD by policja działała? Uwazam, ze bardzo dobrze sie stało i policja powinna tak samo wchodzic i brac członków partyjek, jak i innych podejrzanych.... Natomiast procedura zazalenia czy złozenia sprawy do sadu jest mozliwa takze dla pana Czarzastego, jak i dla tych ze Swinoujscia! W przypadku niedawnego morderstwa pod Alter tez podejrzanego nie było w domu wpadli do jego kolegi... Jak nie byo w domu, to mieli sobie odpuscic? Pierdoły politycy powinni byc ostrzej traktowani... U nas jak polityk na prostej drodze roztrzaska auto, to policja POUCZA!! gdyby mnie sie to trafiło, to wyliczyliby mi predkośc, zabrali prawo i zdjecia po gazetach dali jako pirat drogowy - a Ty bys najgłosnie krzyczał! Ale dzieki takim krzykaczom policja tylko poucza.... i sa bezkarni!!! Tylko w Polsce tak jest, w cywiloizowanych krajach odwrotnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: co Ty gadasz chłopie 20.03.07, 13:40 Nie pitol Andrzej. Nazwisko 'Czarzasty' jest w Polszuni cholernie znane, a poza tym tylko skrajni naiwniacy moga wierzyc w takie zbiegi okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Re: co Ty gadasz chłopie 20.03.07, 13:42 Akurat AT ani GROM, ani FORMOZA nie jest pieskiem gończym Ziobra, Szczygła czy innego oszołoma. Wykonują działania operacyjne, politycznie pozbawione kontekstu. Co innego CBA ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: co Ty gadasz chłopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:43 powtarzam, to Tobie sie tak wydaje, ze znany!!! Rozumiesz, ja nawet nie wiem kim on był czy jest... cos chyba z mediami... no i SLD!!! I powtórze nawet jak by znali to powinni ostrzej potraktowac! Bo jezeli jego syn pracuje na barze, zamieszany w rozróby był i nadto obraca sie w takim towarzystwie.... To jako polityk powinie byc juz watpliwy! Powinien zając sie synem! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: co Ty gadasz chłopie 20.03.07, 13:45 O aferze Rywina slyszales?:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: co Ty gadasz chłopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:53 i co Czarzasty zamieszany był ... tego nie wiedziałem! A myslisz, ze z "antki" wiedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turzyniarz Re: co Ty gadasz chłopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:48 > Bo jezeli jego syn pracuje na barze, to prawie jak taryfiarz czy cynkciarz, podejrzany element Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: co Ty gadasz chłopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:56 nie jest podejrzany, ale brał udział w rozóbach, nadto w kontekscie Gruchy czyli Gruszczynskiego padło jego nazwisko! Co do cinkciarzy, to mnie akurat okradł jeden na gruby szmal, bo byłem naiwny i mam swoje zdanie o nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: co Ty gadasz chłopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:57 > nadto w kontekscie Gruchy czyli Gruszczynskiego padło jego nazwisko! > szkoda,ze nie padło twoje, pewnie z przyjemnością byś sobie poleżał z bronią przy głowie Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Re: co Ty gadasz chłopie 20.03.07, 14:06 Bez przesady ... nie jestem sympatykiem tego oszołomskiego rządu, ale nie wpadajmy ze skrajności w skrajność. Zbieg okoliczności - wątpliwie przyjemny. Wątpię, żeby chłopcy z AT podniecili się faktem, że gość z baru to syn Czarzastego - o ile się nie połapali dopiero po wejściu "na chatę". To nie sa ich metody. A poza tym należy pamiętac nacisk i presję opinii publicznej pod jaką pracowali. Tez jest jakiś niedogodny czynnik. AT Rywinem się nei zajmowało. Policja polityczna owszem szukajmy w CBA, ale nie grup operacyjnych mających za zadanie zklikwidować zagrożenie. To tak jakby Szczygło kazał zlikwidować Gromowi jakiegoś potomka lewaka np. w Afganistanie - bez pzresady - chłopaki by siknęły prostym siurem ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: co Ty gadasz chłopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:09 mój drogi jak by padło mnie bys słowa nie pisnął... ani zaden polityk! Jak bys wiedział, to policja podejmuje wiele działan operacyjnych i nie wszystkie koncza sie nazwijmy to znalezieniem jakis dowodów, ale to znaczy, ze nie maja podejmowac takich działań! Moja firma była tez sprawdzana... A ja juz nie raz stałem pod automatem policji i rewidowany byłem, szczególnie w Niemczech! Teraz moze mniej, ale kiedys czesto nawet jak na narty jechałem, wszystkich puscili, a mnie rewidowali! Nawet niedawno po przekroczeniu granicy na południu Polski wzieli mnie na jakis pusty teren i rewidowali... a jeden stał za otwartymi drzwiami auta, jak myslisz czemu stał za tymi drzwiami tak ze nie widziałem...? Nie byłes nigdy rewidowany przez policje czy celników.... ot chocby niemiecka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas politycy i ich rodzina powinna byc szczególnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:15 politycy i ich rodzina powinni byc szczególnie ostro kontrolowani, a nie łagodnie i puszczani przez policjantów, po roztrzaskaniu auta, co najwyzej z pouczeniem!!!! Niech mi ktos powie, ze to prawidłowo... Do tego dążymy? Politycy powinni byc czysci i nic nie miec na sumieniu, a sa najbardziej skorumpowana grupa tego społeczeństwa!! Najbardziej skorumpowani sa POLITYCY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Taka dygresja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:25 a powiem, ze takich działan czy podobnych bedzie wiecej, bo teraz skarbówka dostała zgode na działania operacyjne!! Moga wiec zakładac podsłuchy, przeprowadzac rewizje i takie tam... bron chyba tez moga miec, a wiec i na glebe rzucic! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 i jeszcze jedno 20.03.07, 16:06 Ci chłopcy to znaczy grucha, Cygan, teraz Długi posiadali broń i nie bali jej sie uzyc! Ilu jeszcze maja znajomych... Zarówno oni jak i policja wiedza w co graja wkładajac bron za pasek, a w kieszen trotyl! To nie jest zabawa w polityke i słowne utarczki... tu nie ma czasu na dobre wychowanie! Nie chciałbym ich spotkać na swojej drodze czy w pubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 20.03.07, 16:20 Absztyf czy Xyz podajcie mi nazwiska wszystkich polityków, których Waszym zadaniem policja nie powinna tykac albo na specjalnych prawach! Kogo pominiecie.... znacie wszystkie nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 21.03.07, 12:25 > Absztyf czy Xyz podajcie mi nazwiska wszystkich polityków, > których Waszym zadaniem policja nie powinna tykac albo na specjalnych prawach! Modrzejewski. Za tykanie grozi komisja śledcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 21.03.07, 13:35 tylko pamietaj, ze tamto tykniecie spowodowało zmiany personalne w duzej i znaczacej spólce majacej wpływ na gospodarke! Natomiast prawda jest, ze tykniecie pana Czarzastego moze spowodować zmiany personalne w SLD... podobno wraz z panem Oleksym czaja sie na odsuniecie pana Olejniczaka? Ale to nie ma juz wpływu na gospodrake RP... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 21.03.07, 14:50 > tylko pamietaj, ze tamto tykniecie spowodowało zmiany personalne > w duzej i znaczacej spólce majacej wpływ na gospodarke! *A tutaj rozpieprzono komuś drzwi. Kwestia skali. > Natomiast prawda jest, ze tykniecie pana Czarzastego > moze spowodować zmiany personalne w SLD... *A jaki ma to związek ze szczeniacką zagrywką Ziobry? podobno wraz z panem Oleksym czaja sie na odsuniecie pana Olejniczaka? > Ale to nie ma juz wpływu na gospodrake RP... ;) *Jednak wysyłanie 30 goryli do Bogu ducha winnego obywatela, może mieć wpływ. Ja bym się 5 razy zastanowił, czy inwestować w Polsce po takiej akcji. *Nie zmienia to jednak faktu, że za użycie UOPu do zatrzymania Modrzejewskiego zapłaciła cała formacja polityczna. Zaś za prywatną dintojrę pana Ziobro, włos mu z głowy nie spadnie. Zaś różne andreasy będą rozmydlać temat. Niestety przyzwolenie na takie praktyki zazwyczaj rozzuchwala wałdzuchnę. I tyle. Nawet Rokita to pojął, choć on lubi szarpać demokrację za cugle… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 21.03.07, 15:21 jeszcze raz - musisz to zrozumiec nie ma znaczenia partyjna legitymacja! I pogodzic sie z tym juz! Jak do mnie policja wpadnie - a wpadli do kolegi - i nic nie znajda, to nie pisze o tym prasa, nawet nie sa zainteresowani... pisaniem! Nie podnosi sie larum i nie robi cyrku! Jest to normalne działanie operacyjne! W tym wypadku dotyczyło to podejrzenia handlarzy bronia... procedura jest jedna w takim wypadku!! Natomiast jak pan Czarzasty uwaza, ze naduzyto siły, to moze jak kazdy obywatel złozyc zazalenie lub sprawe do sadu!! Jezeli mieli dowody na kontakty syna pana Czarzastego z handlarzami bronia, a było podejrzenie bliskich kontaktów, to sprawa padnie! A jak chłopak był czysty i gosci nawet nie znał, to moze domagac sie w sadzie....sprawiedliwosci, a nie robic sobie medialna akcje! Prawo i procedury - zapamietaj to sobie, jest takie same dla wszystkich i tak byc powinno! Nie moze byc specjalnych praw dla działaczy partyjnych! Skończyło sie! Jestes prawnikiem i powinienes wiedziec, ze policja ma prawo nawet na pare godzin zaaresztowac, jak ma podejrzenia! I kiedys skrzetnie to komuna wykorzystywała... I nawet dzis to stosuje sie! Ja wiem, ze to boli jak działacza partjnego traktuje sie jak normalnego obywatela, tak troche głupio, ale tak jest w cywilizowanym swiecie! A Ty rozumiem jestes za tym by polityków po roztrzaskaniu auta, policja odwoziła do domu... pouczajac o niebezpieczenstwie ;))) Zrób liste osób, które Twoim zdaniem policja powinna omijać.... moze nawet SLD ma juz taka liste nietykalnych? jak wrócicie do władzy, to kazdy policjant bedzie miał w kieszeni liste nazwisk członków SLD - nietykalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 21.03.07, 15:30 a o jakich Ty inwestorach myslisz, o takich, którzy jak syn tego pana kolegują sie z handlarzami bronia i przestepcami? To Tobie juz powiem - ja dziekuje takim inwestorom! Politycy i ich rodziny, jak chca bawic sie w polityke, powinni wiedziec, ze beda pod szczególna nie ochrona, a kontrola! bez taryfy ulgowej! A sądy sa dostepne dla wszystkich - na tych samych warunkach! pewnie sie z tym nie godzisz... wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 21.03.07, 15:38 i jeszcze jedno byc moze policja szukajac mordercy Roniego pod Alter inwigilowała wielu znajomych jego! Niech SLD wystapi w obronie tych kolegów tego mordercy... W ogóle jakim prawem złapano go u kolegi, powinni zapukac do domu, gdzie mieszka, jak go nie było, to czekac az przyjdzie.... a nie sprawdzac po znajomych i kolegach... patrz jakie bezprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 21.03.07, 18:54 Do żadnego z kolegów zabójcy nie wparowało 30 antyterrorystów. A szukali bandziora. Natomiast porównanie mordercy do polityka opozycji, to domena takich demokracji, jak ZSRR, Korea Pn. itp. Takie ziobrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 21.03.07, 19:18 w Szcecinie szukali podejrzanego o morderstwo kuflem!! A tam szukali wspólników i handlarzy bronia!! Doszło do morderstw i strzelaniny, a koles miał skorpiona i trotyl, a nie kufel! Nie widzisz różnicy?? Obys nie spotkał zdesperowanego kolesia ze skorpionem gdzies bo od razu zobaczysz róznice! Jednego razu antki zlekceważyły dwóch bandziorów, to jeden policjant zginął, a 30 było rannych, a do akcji wkroczyc musiał czołg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 21.03.07, 19:33 i gwarantuje Tobie, ze tego od kufla wzieli specjalni wywiadowcy - nie mniej sprawni i zdecydowani od antków! Tylko po cywilu! Na pewno nie dzielnicowy! Zreszta do Gruchy tez strzelali po cywilnemu... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 22.03.07, 07:57 Do Gruchy strzelał sam Grucha, bo asy co w 30 powalili inteligencika Czarzastego, nie byli w stanie sami go zdmuchnąć. W Szczecinie asy rozsiewały plotki, że Albina postrzelono w ramach mafijnych porachunków i to z wiatrówki. A potem Snajper sam musiał się wyprawić do Walhalli, bo asy są mocne w gębie albo terroryzując córkę Czarzastego... A Modrzejewski to ofiara... Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 andreas przesadza 21.03.07, 20:03 prawie trzy lata mieszkałem w Berlinie i jakoś nigdy nie przydarzyło mi sie aby ktoś mnie sprawdzał ,rewidował itp. Andreas, moze Ty masz jakąś podejrzaną facjatę ? he,he Co do tych policjantów, to nie rób z nich takich gamoni, zapewniam Cię, ze napewno wiedzieli kto ,to jest Czarzasty. Decyzje o wejściu do tego mieszkania nie podejmowali antyterroryści ale jakiś oficer i to wysokiej rangi. Policjanci, mają cholerną radochę /znam z autopsji/ jak mogą sponiewierac jakiegoś ważniaka, poglądy polityczne nie grają tu zadnej roli. Kiedyś jeden z radnych Krakowa straszył mnie dywanikiem u komendanta, baran nie wiedział, ze go wypuszczam i bardzo się egzaltował, jak podnosił głos ,to ja naciskałem przycisk mikrofonu i słychać ho było we wszystkich radiostacjach policyjnych. Śmichu było po pachy. Pamietasz sprawę Komołowskiego ? policjant też go upokorzył, bo mu nie odpuścił. Kiedyś podwoziłem po pasterce do domu Dańca z córką i opowiadał, jak policjanci zatrzymali Rynkowskiego. Gościu leci do gliniarzy i mówi, panowie, nie znacie mnie ? a oni 'znamy, ale nie lubimy'. he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas przesadza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:15 facjate mam miła, ale bryke miałem wypas... bmw wesja specjalna, wzmocniona i na przedniej szybie jakby ktos strzelał do mnie... ;))) Przesadziłem, ale tylko troche... po co sie wygadałes! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas przesadza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:21 Heniu czyja strone trzymasz, politykierów co jak ich połozyli i pistolet przyłożyli czy krzyknęli, to mało sie nie zesrali... i do dzis maja problem... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 21.03.07, 18:51 Jeśli się w osobiste wycieczki zaczynasz bawić, to znak, że się argumentacja wyczerpała. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 21.03.07, 18:48 jeszcze raz - musisz to zrozumiec nie ma znaczenia partyjna legitymacja! > I pogodzic sie z tym juz! *Ma znaczenie. Modrzejewskiego zamknęli, komisja, Czarzastego sponiewierali, wszystko OK. > Jak do mnie policja wpadnie - a wpadli do kolegi - i nic nie znajda, > to nie pisze o tym prasa, nawet nie sa zainteresowani... pisaniem! > Nie podnosi sie larum i nie robi cyrku! > *Natomiast w wypadku Modrzejewskiego, zniszczono całą formację polityczną. Zaś w przypadku Czarzastego cisza. > Jest to normalne działanie operacyjne! > \ *Oczywiście. Normalne, że 30 goryli robi najazd na polityka opozycji. Dodam, osobistego wroga ministra (nie)sprawiedliwości. Normalne na Białorusi i w IV RP. No i w Korei PN. W tym wypadku dotyczyło to podejrzenia handlarzy bronia... > procedura jest jedna w takim wypadku!! > *W wypadku Modrzejewskiego chodziło o postawienie zarzutów. Normalna procedura, to jak piszesz 30 goryli i spluwa przy głowie. Komuchy wysłały dwóch funkcjonariuszy w garniturach. Mimo tego, kilku ma zarzuty, a cała formacja nieomal zginęła. > Natomiast jak pan Czarzasty uwaza, ze naduzyto siły, > to moze jak kazdy obywatel złozyc zazalenie lub sprawe do sadu!! > *Oczywiście. W sprawie Modrzejewskiego powołano komisję śledczą. Komuch może najwyżej do sądu iść. Łaskawcy! > Jezeli mieli dowody na kontakty syna pana Czarzastego z handlarzami bronia, > a było podejrzenie bliskich kontaktów, to sprawa padnie! *Jasne. Syn mieszka gdzieś indziej. > A jak chłopak był czysty i gosci nawet nie znał, > to moze domagac sie w sadzie....sprawiedliwosci, > a nie robic sobie medialna akcje! > *Co innego Modrzejewski. Temu ufundowano komisję śledczą. A komuchy mordy w kubeł. > Prawo i procedury - zapamietaj to sobie, > jest takie same dla wszystkich i tak byc powinno! *Dla wszystkich oprócz Modrzejewskiego z prawicy. > Nie moze byc specjalnych praw dla działaczy partyjnych! > Skończyło sie! > *Tak, akurat wtedy, gdy nie dotyczy to polityków prawicy, bo akurat mają władzę. > Jestes prawnikiem i powinienes wiedziec, > ze policja ma prawo nawet na pare godzin zaaresztowac, jak ma podejrzenia! *Tak. Kiedy złapie na gorąco, a nie rozpieprzywszy drzwi mieszkania i sterroryzowawszy mieszkańców. > I kiedys skrzetnie to komuna wykorzystywała... > I nawet dzis to stosuje sie! > *Racja. Kacza IV RP niczym się od komuny nie różni. Może tym, że komuna się wstydziła takich działań. > Ja wiem, ze to boli jak działacza partjnego traktuje sie > jak normalnego obywatela, tak troche głupio, > ale tak jest w cywilizowanym swiecie! > *Tak. W cywilizowanym świecie polityków opozycji codziennie się napada w domach. Tak… a świstak… > A Ty rozumiem jestes za tym by polityków po roztrzaskaniu auta, > policja odwoziła do domu... pouczajac o niebezpieczenstwie ;))) > *Nie. By zamykała, jak każdego. Ale nie żeby z zemsty terroryzowała w domach bez powodu. > Zrób liste osób, które Twoim zdaniem policja powinna omijać... *Modrzejewski i kilku cwaniaków z Białegostoku, którym Kaczmarek dawał fory > moze nawet SLD ma juz taka liste nietykalnych? > *Tak. Na pewno nigdy nie zatrzymamy polityka prawicy. Nie lubimy komisji śledczych z Macierewiczami, Miodowiczami i Giertychami. jak wrócicie do władzy, to kazdy policjant > bedzie miał w kieszeni liste nazwisk członków SLD - nietykalnych! *Będzie miała listę polityków PiS nietykalnych. Będą ważniejsze rzeczy niż zabawy w komisje śledcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 21.03.07, 19:14 po pierwsze w ogóle mnie nie interesuje Modrzejewski i nie mieszaj! Po drugie nie na mieszkanie polityka, tylko jego syna!! Syna, który ma kontakty z handlarzami bronia i byc moze samym Gruszczynskim... Taka procedura - poszli szukac go do rodziny, a wiec rodziców! Powtarzam podejrzanego o zamordowanie Roniego policja szukała u jego ZNAJOMYCH! Kontrolowali rozmowy telefoniczne! Pytam wiec czy SLD odezwie sie w obronie kolegów mordercy Roniego?? Kolegów których inwigilowała policja tylko dlatego ze znali morderce! Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe o czym Ty piszesz, policja nie mogaca nic zrobic... tego chcesz? Zamiast antków beda wysyłali dzielnicowych z awizo o zgłoszenie sie... Nie miej potem pretensji, ze mordercy nie moga złapac, bo nie wejdą do rodziny ani kolegów mordercy!! Powtarazma Tobie po raz ostatni, to dziwne bos prawnik! Pan Czarzasty ma takie same prawa jak ja! Moze zwrócic sie do sądu, jak policja wykaze znajomosci syna pana Czarzastego z handlarzami bronia, dla mnie nie ma sprawy - dobrze zrobili! Natomiast jak syn pana Czarzastego nie znał nawet chłopaków, to na pewno zostanie stosowny policjant wywalony i ukarany! Pamietaj, ze tu wkraczali i działali w sprawie nie wyrywanych lusterek aut, ale handlarzy bronia i zdecydowanych morderców! Nie rozumiem czego Ty chcesz, pan Czarzasty powienien sprawe oddac do sadu, prawo jest jedne dla działaczy SLD i pozostałych obywateli! A takze dla innych polityków czy działaczy partyjnych! Moi znajomi tez byli brani przez policje... złozyli sprawe do sadu! A dziennnikarze nie chcieli o tym pisac! Tez ich otoczyli, rzucili na glebe, a nawet poturbowali, bo sie stawiali... Tylko, ze to było za rzadów SLD!!!! ;))) I poniekad w interesie konkurencji mocno powiazanej...! Jak SLD chce bronic "pokrzywdzonych" przez policje w czasie akcji, to niech to ogłosi, a pewnie zjawia sie zainteresowani! Czego chcesz by dzielnicowi aresztowali osoby podejrzane o handel bronia?? Jezeli ja miałbym kolesi, co chodza z pistoletem za paskiem, to moj drogi wiedziałbym co mnie moze spotkac! Nie Ty, nie ja, ani prasa czy konferencja prasowa, ale sąd - rozumiesz SĄD, to powinien rozstrzygnąć! Jak były kontakty syna z tymi kolesiami, to wybacz... niech patrzy z kim sie koleguje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.centertel.pl 21.03.07, 19:21 i jeszcze jedno rozwalono drzwi u syna, bo nikogo nie było i nikt nie otworzył, a do ojca czyli pana Czarzastego zapukano i otworzył, bo zdaje sie o tym nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 napewno nie trzymam strony politykierów IP: *.chello.pl 22.03.07, 07:17 ale pokazywanie zatrzymań podejrzanych tzw. Białych kołnierzyków przez oddzały AT w swietle kamer to gruba przesada. Zaczeła ten precedens SLD, kiedy zatrzymano Modrzejewskiego i teraz doznała odwetu ze strony prawicy. Policja powinna być państwowa, a nie partyjna na użytek polityków. Zauważcie, ze jak tylko policjanci maja konkretny wynik, to kaczyści natychmiast zwołuja konferencje prasową gdzie występuje minister albo komendant główny, natomiast jak jest wpadka,to kamer unikają jak ognia / smierć policjantów odwożacych jakiegoś dupka z KG do domu/ Skoro Czarzasty otworzył drzwi,to dlaczego go tak sponiewierano ? no chyba ,ze był agresywny, ale śpiaca w łóżku zona ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: napewno nie trzymam strony politykierów 22.03.07, 08:43 > ale pokazywanie zatrzymań podejrzanych tzw. Białych kołnierzyków przez oddzały > AT w swietle kamer to gruba przesada. Zaczeła ten precedens SLD, kiedy > zatrzymano Modrzejewskiego i teraz doznała odwetu ze strony prawicy. Modrzejewskiego, o ile dobrze pamiętam, zatrzymało 2 UOPków. Bez żadnych kamer. Bez kajdanek, bez wykręconych rąk, bez leżenia na ziemi z pukawką przy głowie. Ą, ę. Zapraszamy i powieźli do prokuratury limuzyną. Fajny odwet Heniu. To tak, jakbym ja zaprosił Twoją córkę (jeśli ją masz) do kina i tam trzymał za kolano, a Ty w ramach "odwetu" zwgwałcił mi starą, pobił dzieciaka i kopnął kotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 22.03.07, 08:36 Wiem. Zapukali, a gdy otworzył, przygwoździli rodzinkę do ziemi. Używając przy tym barwnego języka:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 22.03.07, 08:34 > Po drugie nie na mieszkanie polityka, > tylko jego syna!! *Raczysz żartować. Czarzastego sponiewierano w jego własnym domu. Nie w domu syna. Zapisz to sobie. > Taka procedura - poszli szukac go do rodziny, a wiec rodziców! *Poszli go szukać w sile plutonu:))))))))) O ile ja się znam, to szuka się dyskretnie, a kiedy jest cynk, że podejrzany na miejscu, wtedy się wysyła "kominiarzy". W Kaczystanie Policja szuka bandytów u polityków opozycji w sile brygady... > Powtarzam podejrzanego o zamordowanie Roniego > policja szukała u jego ZNAJOMYCH! *Tak. Robili to WYWIADOWCY a nie ANTYTERRORYSCI. Nie pie..mi tu za uch Frantz;) > Kontrolowali rozmowy telefoniczne! *A u Czarzastego pluton testosteronów z długą bronią. > Pytam wiec czy SLD odezwie sie w obronie kolegów mordercy Roniego?? *Nie. Tu akcja Policji była bez zarzutu. Do Czarzastego jakiś przygłup wysłał pluton. > Kolegów których inwigilowała policja tylko dlatego ze znali morderce! *INWIGILOWAŁA! Nie napadła ich mieszania w sile plutonu bez nakazu. > Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe o czym Ty piszesz, > policja nie mogaca nic zrobic... tego chcesz? *Chcę Policji takiej, jak w przypadku Roniego. Sprawnej i działającej w ramach prawa. Nie Policji wożącej hamburgery, dupy pijanych dygnitarzy z PiS, czy dokonującej zemsty w imieniu pie..iętego politykiera. > Zamiast antków beda wysyłali dzielnicowych z awizo o zgłoszenie sie... > Nie miej potem pretensji, ze mordercy nie moga złapac, > bo nie wejdą do rodziny ani kolegów mordercy!! *Rozumiem, że Czarzasty to morderca. No tak. W Kaczystanie kardiochirurdzy to mordercy, politycy opozycji (wszak Rokita popełniał prawie morderstwa), kobiety w ciąży i szereg innych... Ziobrzenie, nic więcej... > Pan Czarzasty ma takie same prawa jak ja! *Tak. I jego prawem jest nie być napadanym przez Policję we własnym domu bez nakazu pod dętym pretekstem. Poza tym Pan Modrzejewski ma prawo troszkę lepsze od Czarzastego. Ale to znak czasów. > Natomiast jak syn pana Czarzastego nie znał nawet chłopaków, > to na pewno zostanie stosowny policjant wywalony i ukarany! * przypadku Modrzejewskiego w dupę dostała cała partia, 3 ministrów i kandydat na prezydenta. A pana Modrzejewskiego dwóch kulturnych agentów w gajerach odwiozło do prokuratury luksusową bryką. Czarzstego napadł pluton z długa bronią i najwyżej jakiś średni glina dostanie po premii. Ot kacza sprawiedliwość... > Pamietaj, ze tu wkraczali i działali w sprawie nie wyrywanych lusterek aut, > ale handlarzy bronia i zdecydowanych morderców! *Powiem tak. Czarzastego osobiście nie znam, ale osobiście znam Kwiatkowskiego (tego od TVP), a to kumpel Czarzastego. Może moja stara pod łóżkiem trzyma arsenał? Zadzwoń do Ziebry niech zrobią mi najazd... Stara się ucieszy bo antki to fajne chłopaki;) A i mnie sponiewierają, więc będzie miała podwójną radochę. > Nie rozumiem czego Ty chcesz, > pan Czarzasty powienien sprawe oddac do sadu, > prawo jest jedne dla działaczy SLD i pozostałych obywateli! > A takze dla innych polityków czy działaczy partyjnych! *Czego ja chcę? Ja chcę KOMISJI ŚLEDCZEJ. Ewidentnie nadużyto władzy. Są poszlaki wskazujące, że dokonano tego na obstalunek pana Ziobry, który raczej nie lubi Czarzastego. Zwłaszcza, że mimo bzdur z raportu owego Ziobry, Czarzastemu nie udało się niczego zarzucić. Precedens mamy. Komisja Orlenowska. Dotyczyła zatrzymania Modrzejewskiego. > Moi znajomi tez byli brani przez policje... > złozyli sprawe do sadu! > A dziennnikarze nie chcieli o tym pisac! > Tez ich otoczyli, rzucili na glebe, a nawet poturbowali, > bo sie stawiali... > Tylko, ze to było za rzadów SLD!!!! ;))) > I poniekad w interesie konkurencji mocno powiazanej...! *Hmmm... rozumiem więc skąd Twoje poglądy. Trzeba było tak od razu, nie męczył bym paluchów... > Nie Ty, nie ja, ani prasa czy konferencja prasowa, > ale sąd - rozumiesz SĄD, to powinien rozstrzygnąć! *Zabawne, że gdy chodziło o prominenta z prawicy, to inni prominenci z prawicy to rozstrzygnęli. Nie sąd. Ale czego ja oczekiwałem? Wszak za SLD zamykano Twoich kolegów na obstalunek konkurencji Twoich kolegów. Łatwo Ci idzie w tą stronę. Ale jakoś nie możesz przyjąć, że w sprawie Czarzastego mogło być podobnie, tyle że na obstalunek PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze ppodajcie mi nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:31 powtórze, bo mam juz dosc politykiera XYZ Jest sąd i przed sądem albo policja wykaże zwiazki syna pana Czarzastego z mordercami i handlarzami bronia albo nie.... JEST SĄD!! Chwalisz policje przy schwytaniu mordercy Roniego, ale oni inwigilowali ZNAJOMYCH mordercy... A moi koledzy byli pomiatani przez policje za komendanta i rzadów SLD w Szczecinie!!! Areszyowani i przetrzymywani przez 3 dni! (biora w piatek i siedzisz do poniedziałku) Sprawa jest w sadzie! A polityków mam w dupuie i jak maja zwiazki ze swiatem przestepczym albo ich dzieci, to tak samo jak ja czy moja rodzina moga spodziewać sie takich działań! Rozumiesz to czy nie??? Nie ma wyjatków, jak do mnie przychodza chłopaki na czarno z ochraniaczami, to tak samo do Ciebie czy do pana Czarzastego po jego syna podejrzanego o kontakty z mordercami i handlarzami bronia!!! Czy w sprawie moich kolegów tez powinna byc komisja sledcza, czy wystarczy SĄD!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosze ppodajcie mi nazwiska 22.03.07, 13:24 > powtórze, bo mam juz dosc politykiera XYZ > Nie pozostanę dłużny wobec politykiera andreasa:) > Jest sąd i przed sądem albo policja wykaże zwiazki > syna pana Czarzastego z mordercami i handlarzami bronia albo nie.... > JEST SĄD!! > Nawet, jak wykaże, to nie ma powodu by najeżdżać jego ojca w sile plutonu. To raz. Dwa, że w podobnej sprawie, gdzie władza nadużyła, powołano komisję śledczą. Co stoi na przeszkodzie w powołaniu jej teraz? Odpowiedz. > Chwalisz policje przy schwytaniu mordercy Roniego, > ale oni inwigilowali ZNAJOMYCH mordercy... > Owszem INWIGILOWALI. Nie wpadli do domu w sile plutonu AT. Taka maleńka różnica. > A moi koledzy byli pomiatani przez policje > za komendanta i rzadów SLD w Szczecinie!!! > Areszyowani i przetrzymywani przez 3 dni! > (biora w piatek i siedzisz do poniedziałku) > Sprawa jest w sadzie! > Tyle, że Twoi koledzy to nie osobiści wrogowie ministra (nie)sprawiedliwości, który wielokrotnie pomawiał ich o przestępstwa, ale niczego mu się nie udało im zarzucić. Taka maleńka różnica. Ciekawe, że Wachowskiemu dęte zarzuty postawiano jakoś tak niedawno. Mozę więc jednak komisja śledcza? > A polityków mam w dupuie > i jak maja zwiazki ze swiatem przestepczym albo ich dzieci, > to tak samo jak ja czy moja rodzina moga spodziewać sie takich działań! > To ciekawe, wedle Twojego rozumowania mój syn powinien ponosić konsekwencje moich działań. Ciekawa teoria. Mi się zdaje, że w cywilizowanych krajach, każdy odpowiada wyłącznie za swoje winy. No ale my zyjemy w Kaczystanie. > Rozumiesz to czy nie??? > Ja wszystko fersztejen:) Ty jakoś nie chcesz fersztejen, że to co zrobiono u Czarzastego, to nadużycie władzy. Trzeba być debilem, żeby wierzyć, że Czarzasty trzymał w domu broń, czy coś takiego. Nawet związki syna Czarzastego nie dają podstawy do takich działań, jakie podjęto. Możesz udawać głupiego, ale wiesz to tak samo jak ja, co się tam wydarzyło i dlaczego. Oczywiście możesz gadać co chcesz. > Nie ma wyjatków, jak do mnie przychodza chłopaki na czarno z ochraniaczami, > to tak samo do Ciebie czy do pana Czarzastego po jego syna > podejrzanego o kontakty z mordercami i handlarzami bronia!!! > Z małym wyjątkiem. Mają nakaz. Czy w sprawie moich kolegów tez powinna byc komisja sledcza, > czy wystarczy SĄD!!??? Komisja śledcza! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Zi0br0 22.03.07, 13:28 On tworczo rozwinal znana mysl, ze nie ma niewinnych, a sa tylko zle przesluchani. On wydaje wyroki przed przesluchaniem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Kulturalnie czy zgodne z procedura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:11 Niedawno SLd nawoływało o komisje za zbyt ostre traktowanie pana Czarzastego, a teraz krzycza, ze sa pewne procedury... i nalezało ich przestrzegac! To jak ma byc gleba i kajdanki... czy kilturalna wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Kulturalnie czy zgodne z procedura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:29 Cz. na pewno ma spluwę, jak cała czerwona wierchuszka. Tylko odwagi brakuje, żeby skończyć ze sobą. Spokojniej by było na tym świecie chociaż. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kulturalnie czy zgodne z procedura 30.04.07, 10:06 Niebawem ziobrowcy pokażą jacy doważni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Kulturalnie czy zgodne z procedura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:23 Też dobrze. Najpierw niech jednak wykończą się czerwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kulturalnie czy zgodne z procedura 30.04.07, 10:06 Kulturalne przestrzeganie procedur. Żadnych gleb. Blidy nie trzebabyło na glebę. Starczyło odebrać jej broń. O ile to ona do sibie strzeliła. Dzisiaj rano TVN24 podał, że ABW pogoniła lekarzy reanimujących Blidę. Zacierali ślady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Kulturalnie czy zgodne z procedura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:09 To nowość w sztuce pracy policji czy służb specjalnych. Żadnych gleb ? Z pewnych oczywistych powodów tak się robi na całym świecie oczywiście cywilizowanym bo w ulubionym kraju Twojego kolegi politycznego Kurde Felka pomarzyliby o takich kulturalnych formach zatrzymania jak gleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Kulturalnie czy zgodne z procedura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 13:07 szczególnie zreszta z uzbrojonymi i zdesperowanymi zdolnymi do wszystkiego! Terrorysci sa niebezpieczni, bo nie szanuja niczyjego zycia - nawet swopjego! Przez to sa bardzo niebezpieczni! Odpowiedz Link Zgłoś