Gość: ziobro IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 22:37 Wszyscy czekamy z zapartym tchem na drugą część artykułu, o tym co tak naprawdę Radny Trzos wyczyniał w toalecie na Głębokim !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boss Re: Kąpieliska w ogniu krytyki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 23:08 Mili Państwo, to już nie są żarty. Tu trzeba powołać komisję, która wyjaśni całość tego, można rzec skandalu. Po pierwsze, co dalej z radnym Trzosem ( prosimy o oficjalne oświadczenie ), po drugie trzeba przesłuchać świadków zdarzenia ( jeżeli nawet radny w samotności pobrudził sobie pantalony to przecież mogła to być celowa prowokacja wymierzona w całą Radę). Po trzecie, tu pytam jako przejęty sprawą obywatel Szczecina, czy są już pierwsze zatrzymania. Tak na koniec uważam że, "GW" powinna czym prędzej zorganizować czytelników wokół zbiórki funduszy na zupełnie nowe pantalony dla naszego radnego. To jest nasz wspólny ( lokalny ) obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
ciala_jamiste Re: Kąpieliska w ogniu krytyki 13.05.03, 23:10 swinia bila konia w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Teleskopu Popieram radnego Hawryszuka w tej krytyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 23:22 Żenujące co serwuje administracja gminna na Głębokim. Jest to klasyczny przykład jak można zepsuć to co dała Szczecinowi natura. A swoją drogą ma Pan rację, terakote również spieprzono. Radny Od Nowy - Hawryluk , tak dalej. Kibicuję Panu bo nie ukrywam mam w tym interes jako Obywatel. Marzę o racjonalnym wykorzystaniu mozliwości Szczecina przynajmniej w zakresie tego co dała natura. A swoją drogą słyszałem, że sadzenie dębów to również wieloletnia inicjatywa radnego Hawryluka.Brawo, brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Teleskopu Nie pali sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 23:37 Nie. Palić się nie pali. Z całym szacunkiem oczywiście. Ale sezon się zbliża, a mieszkańcom oprócz pracy, polityki, Unii Europejskiej, długów i kłopotów_ należy stworzyć możliwość wypoczynku. Inżynierom, biznesmenom i stoczniowcom. Magazynierom też. A co sądzisz o dzisiejszym wieczorze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oparator Teleskopu Re: Magnolia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 23:46 ciala_jamiste napisała: > boski Też tak sądzę. Byłem przed chwilą na podwórku. Rosnie tam piekna magnolia , o która kilka razy (dosłownie! ) biłem się z przedstawicielami naszego narodziku chrześcijańskiego. Własnie przekwita, Jest pieknie. Wyłączam Teleskop.Życzę miłych snów. Poczekam chwilke. A nuż okażesz się uprzejmy i też mi pożyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiciu Re: Magnolia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 00:03 wy tu gadu, gadu a radny do roboty bez gaci jutro pójdzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Kąpieliska w ogniu krytyki IP: 62.233.173.* 14.05.03, 00:44 Być może że niemam racji,ale szkoda mi kompieliska "Gontynka" z sentymentem wspominam ten obiekt,tymbardziej,że gdy ten obiekt wybudowano, wygrałem konkurs na nazwę "GONTYNKA".To był obiekt na którym plażowały matki z małymi dziećmi,wygodny bo blisko centrum miasta,no i ta kaskada wodna która podgrzewana promieniami słonecznymi ogrzewała wodę w basenie. I co,nie szkoda takiego obiektu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Teleskopu Co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 21:21 Gość portalu: prezes napisał(a): > Być może że niemam racji,ale szkoda mi kompieliska "Gontynka" z > sentymentem wspominam ten obiekt,tymbardziej,że gdy ten obiekt > wybudowano, wygrałem konkurs na nazwę "GONTYNKA".To był obiekt > na którym plażowały matki z małymi dziećmi,wygodny bo blisko > centrum miasta,no i ta kaskada wodna która podgrzewana > promieniami słonecznymi ogrzewała wodę w basenie. I co,nie > szkoda takiego obiektu ? Co piłeś ? Oceniam po stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: PINK FLOYD w Szczecinie ..?? 15.05.03, 08:16 .. no bo byl w Pompei ... to co my gorsi ... ??? Enancjo PS : .. swoja droga jak na Arkonce jest dobrze .. to bylem raz rok temu z 5 latkiem i .. NEVER AGAIN .. a jak reszta jest gorsza .. to wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś