Dodaj do ulubionych

Kto zdał egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 21:47
j.w.
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: Kto zdał egzamin na prawo jazdy za pierwszym 08.04.07, 21:48
      ja.
      • Gość: Gość12 Re: Kto zdał egzamin na prawo jazdy za pierwszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 21:57
        Przepraszam,źle skonstruowałam pytanie.Czy to prawda ,że u nas jest bardzo
        trudno zdać za pierwszym razem ?
        • Gość: mariner Re: Kto zdał egzamin na prawo jazdy za pierwszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:02
          Jak sie potrafi to mozna.Syn 2 lata temu zdal za pierwszym razem zarowno
          na samochod jak i na motor. Corka troche wczesniej za drugim.
        • Gość: Vlad.H. Re: Kto zdał egzamin na prawo jazdy za pierwszym IP: *.warzymice.net 09.04.07, 13:21
          Hm nie wydaje mi sie by Szczecin ze swoimi szerokimi ulicami, w miare czytelna i
          symetryczna struktura ulic oraz umiarkowanym w porownani z innymi miastami
          ruchem byl tu jakis specjalnie trudny.
          Podejrzewam ze duzo zwiazane jest z wiekim zdajacego (kto wie ile istnien
          uratowili ci egzaminatorzy ktorzy oblali mlodych co to "4 ruchy - worek suchy" -
          nie jest tajemnica ze sa oblewani bo zazwyczaj braki w umiejetnosciach
          nadrabiaja brawura i stanowia zagrozenie dla innych).
          Poza tym na ile mialem okazje obserwowac wiele osob ktore podchodzily juz 3 -5
          razy dalej ma problemy z podstawowa obsluga samochodu (zmiana biegow,
          dostosowanie predkosci i odleglosci miedzy nimi i pojazdem poprzedzajacym).
          Natezenei ruchu zwieksza sie a nie zmniejsza - pol biedy jesli efektem braku
          umiejetnosci sa kolizje i straty materialne - niestety czesto jednak jest to cos
          wiecej, znacznie wiecej.

Moja dobra rada - po prostu wykup dodatkowe godziny - nie kazdy rodzi sie
          kierowcom, czasem trzeba duzo pracowac - ja np nie jestem zadowlony z
          umeiejtnosci jakie posiadam, przed egzaminem kupowalem dodatkowe godziny mimo ze
          moj instruktor twierdzil ze jezdze poprawnie (dla mnie poprawnie to za malo).
          Wiecej samokrytycyzmu.
    • nedfan Re: Kto zdał egzamin na prawo jazdy za pierwszym 08.04.07, 21:56
      Ja nie :)
      Co nie przeszkadza mi obecnie w miarę sprawnym poruszaniu się moi "bzyczkiem" po
      drogach. Choć "asem drogowym" to ja nie jestem.
      • Gość: ania Re: Kto zdał egzamin na prawo jazdy za pierwszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:54
        zdalam za drugim, ale i tak uwazam ze w porownaniu z innymi miastami, u nas
        jest calkiem latwo.
        • piotr33k2 Re: Kto zdał egzamin na prawo jazdy za pierwszym 09.04.07, 13:20
          chciałbym tylko przypomniec że teraz (chyba od roku) o wiele trudnej zdac
          egzamin na prawo jazdy ,a ma być jeszcze trudniej,moim zdaniem to dobrze że sa
          ostrzejsze i bardziej praktyczne kryteria obecnych egzaminów.
    • Gość: Vlad.H. Ja IP: *.warzymice.net 09.04.07, 13:13
      .
    • Gość: Romek Dobra szkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:37
      A kto poleci jakas dobra szkole nauki jazdy?

Jest ich pelno. Jakis SOS na Niedzialkowskiego, straszne wesolki, Alieny, PD,
      Igielskie. Jaka wybrac? Mala, duza, nowa stara?
      • Gość: mariner Re: Dobra szkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 15:04
        Widzisz, z rodzinnego doswiadczenia; corka w LOK miala tragicznego instruktora
        natomiast oboje tzn, corka i syn polecali instruktora z "Marsa" nazwiska nie
        pamietam ale jezdzil Omega 3 l.
      • Gość: marta Re: Dobra szkola IP: 83.168.96.* 09.04.07, 21:15
        polecam p. Zapłatę w szkole "As". Mieli i chyba ciągle mają siedzibę w hotelu
        Pomorskim. Prawko robiłam trzy lata temu, zdałam za pierwszym razem, wykupując
        przy tym tylko trzy godziny jazdy dodatkowo. Uważam, że w dużej mierze jest to
        zasługa instruktora czyli p. Zapłaty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka