Dodaj do ulubionych

neurolog dziecięcy-gdzie?

11.04.07, 12:29
szukam dobrego neurologa, może być prywatny. Pomóżcie, sprawa jest raczej
pilna. Dzięki
Obserwuj wątek
    • meg0814 Re: neurolog dziecięcy-gdzie? 13.04.07, 01:11
      Dr Hnatyszyn, przyjmuje na Rugiańskiej, tel. 603 633131. Ale ostrzegam, że
      terminy dość długie (w tej chwili można się zapisać na koniec maja).
      • slonko1335 Re: neurolog dziecięcy-gdzie? 13.04.07, 06:28
        Jeśli chodzi o dr Hnatyszyn to zadzwoń do niej i pogadaj, jeśli uzna, że sprawa
        tego wymaga to przyjmie CIę poza terminami nawet w szpitalu. Jedyny problem
        jest taki, że o ile pamiętam to ostatnio na wizycie mi mówiła, że nie będzie
        jej w kwietniu i chyba właśnie w drugiej połowie ale nie wiem jak długo.
    • musly Re: neurolog dziecięcy-gdzie? 13.04.07, 21:13
      Dziękuję za odpowiedzi. Właśnie wiem, że terminy dość długie, dlatego szukam
      prywatnego lekarza. Może ktoś jeszcze ma jakieś namiary???
    • niuniaspadi Re: neurolog dziecięcy-gdzie? 13.04.07, 21:16
      Tak, nie będzie jej, bo ma chyba jakąś operację, tak mówiła pani w rejestracji. No i nie wiadomo, jak długo będzie po tej operacji jeszcze na zwolnieniu. Nam się udało jeszcze załapać dzisiaj na wizytę.
      • ania69 Musly a w czym problem? 14.04.07, 12:04
        Może wystarczy specjalista rehabilitacji? On również bada wszystkie odruchy
        neurologiczne.
        • musly Re: Musly a w czym problem? 18.04.07, 17:43
          Podejrzenie wzmożonego napięcia mięśniowego. Myślę, że rehabilitant też byłby
          ok, a masz namiary na jakiegoś? Bo wizytę u neurologa mam zapisaną na 7 maja
          dopiero :(
          • jj555 Re: Musly a w czym problem? 19.04.07, 13:01
            Polecam wszystkich z "Tęczy" oprócz dr Hnatyszyn.
            Polecam neurolog dr. Ławicką-Chhmiel, do niej też są dość odległe terminy, ale
            nam Hnatyszyn nie pomogła, mojej koleżance też nie bardzo, za to bardzo pomogła
            mi Dr. Chmiel oraz Rehabilitant Marek Boberski.
            Syn koleżanki miał za wysokie napięcie niby, ale Hnatyszyn też tego
            niezauważyła, natomiast im pomógł ortopeda stmtąd dr. Karkosz, dostali
            skierowanie na masaż, bo mały krzywo główkę trzymał i jakoś mu to rozmasowali.
            • jj555 Re: Musly a w czym problem? 19.04.07, 13:05
              Aha i jeśli chodzi o napięcie mięśniowe, to nikt Ci tak dobrze nie powie jak
              rehabilitant bo on to czuje w dłoniach, neurolog bardziej patrzy na postępy w
              rozwoju a rehabilitant bierze dziecko w dłonie i od razu czuje czy coś nie tak
            • jj555 Re: błąd w nazwisku 19.04.07, 13:08
              Dr. Ławicka-Chmiel
            • jj555 Re: Musly a w czym problem? 19.04.07, 13:11
              Hnatyszyn ponoć jest dobra ale dla cięższych przypadków. I takie chyba lubi.
              • musly jj555 19.04.07, 22:17
                Dzięki za odp. A czy masz może jakiś numer czy adres rehabilitanta, do którego
                można iść prywatnie, żeby obadał co i jak?
                • jj555 Re: jj555 20.04.07, 11:48
                  Nie wiedziałam, czy mogę Ci podać telefon, ale widzę, że ogólnie się ujawnił, bo
                  włąśnie znalazłam stronę
                  www.terapiadzieci.pl/
                  Nawet nie wiedziałam, że przyjmuje na Odzieżowej.
                  • jj555 Re: jj555 20.04.07, 12:03
                    Polecam go, bo wiem, że napewno nie naciąga, czyli nie będzie Cię naciągał na
                    rehabilitację, jeśli nie będzie ona potrzebna, nawet jeśli będziesz za nią
                    płacić. Może Wam kazać przychodzić na kontrole co miesiąc.

Jest jeszcze podobno dobry rehabilitant w ośrodku na ul. Rostockiej. Chyba ma na
                    imię Krzysztof ale nie mam pewności a nazwiska w ogóle nie pamiętam, ale wiem,
                    że to ulubiony rehabilitant dr. Hnatyszyn, i że kiedyś na rehabilitację
                    kierowała tylko do niego (jak jest obecnie nie wiem).
          • ania69 Re: Musly a w czym problem? 20.04.07, 12:08
            Ja jeżdzę do Stargardu Szczecinksiego. Mieszkam w Szczecinie. Jest tam
            sprawdzony (przez rodzinę) rehabilitant: mgr Flanc (niestety nie przyjmuje
            przez caly kwiecien). Jest również pani dr Błaszczyk (pediatra, specjalista
            rehabilitacji dzieciecej). Przyjmuje ze skierowaniem do poradni od lekarza
            rodzinnego. Kiedy do niej zadzwonilam zaproponowala mi termin jeszcze tego
            samego dnia. My nie wiedzielismy, ze skierowanie jest poptrzebne i
            poprosilismy by przyjela nas bez niego, prywatnie. Zapłaciclismy 30 zł.
            • ania69 Re: Musly a w czym problem? 20.04.07, 12:10
              Jesli bedziesz zainteresowana to podam Ci nr telefonów.
    • musly Dziękuję bardzo za pomoc 21.04.07, 22:35
      Skontaktuję się z tym rehabilitantem od J555. Jeszcze raz bardzo dziękuję za
      odpowiedzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka