Gość: wizytka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:36 Jutro na spacerek - pooglądać. Mam nadzieję, że ożyja wspomnienia :) A jak wszystko zakwitnie, już to widzę ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DamaKier Re: Witaj Różanko :) IP: *.tpnet.pl 20.04.07, 21:35 Szkoda,że taka paskudna pogoda na początek, ale i tak bardzo sie cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: Witaj Różanko :) 21.04.07, 10:33 Szkoda, że winowajcy dewastacji nie zapłacili ani złotówki za odtworzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Witaj Różanko :) IP: *.chello.pl 22.04.07, 10:29 A czy księżulkowie przyjdą chrzcić to co tak zniszczyli? Zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Witaj Różanko :) 20.04.07, 21:38 a ty musisz mnozyc watki? o rozance juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Witaj Różanko :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:14 Rzeczywiście - jest. Nie zauważyłam. Kiedy sąd kapturowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1212121 Re: Witaj Różanko :) IP: 83.168.80.* 21.04.07, 07:48 gdzie to dokladnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Re: Witaj Różanko :) IP: *.chello.pl 21.04.07, 10:03 Gość portalu: wizytka napisał(a): > Jutro na spacerek - pooglądać. > Mam nadzieję, że ożyja wspomnienia :) > A jak wszystko zakwitnie, już to widzę ... Masz wspomnienia z przedwojennej różanki? :) Gratuluje opanowania Internetu w tak zaawansowanym wieku. A na poważnie - podoba mi się fakt że Różankę odtworzono w wiernej postaci. NP ta fontanna z żurawiami, łabędziami czy gęsiami - taka sama jak przed wojną. Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: Witaj Różanko :) 21.04.07, 10:32 Różanka była zadbana do lat 80. Potem dosłał ją nie wiedzić czemu kościół katolicki i zdewastował doszczętnie. Oczywiści nie zapłacił za to kary ale jeszcze dostał w nagrodę milion złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Witaj Różanko :) 21.04.07, 10:44 Może się i powtarzam ale tam się nauczyłem chodzić. Przynajmniej tak twierdzi Alf. Odpowiedz Link Zgłoś