Dodaj do ulubionych

hej,gdzie jestescie?

20.04.07, 22:02

pogubiliscie sie ,czy co?
Obserwuj wątek
    • konwalia19522 Re: hej,gdzie jestescie? 20.04.07, 22:45
      Obecna !!!! Pozdrawiam
    • sibeliuss Re: hej,gdzie jestescie? 20.04.07, 23:12
      Dziś miałem urwanie głowy, choć zapowiadał się spokojny dzień.
      Dobrze, że przede mną dwa dni wolnego.
    • sibeliuss Re: hej,gdzie jestescie? 21.04.07, 09:32
      Wczoraj zmordowałem wreszcie rozliczenie ojca, dziś ten cholerny PIT wyniosę do
      skarbowego.
      • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 22.04.07, 20:46
        ufff, to kamien z serca,,myslałam,ze tylko ja tu sie ostałam.Puste sciany
        ,klaustrofobia.
        • sibeliuss Re: hej,gdzie jestescie? 22.04.07, 22:25
          Zaglądam tu co i rusz.
          • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 23.04.07, 09:47
            ,,,ile to jest ,,,,,,,,,co rusz,,,,i jak tu sie wkleja linki.
            • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 23.04.07, 20:22
              Znowu absencja na forum?
              • kaarinka Re: hej,gdzie jestescie? 23.04.07, 22:18
                Ja też staram się zaglądać, ale bardziej, by poczytać, co u Was słychać - a
                właściwie przelecieć wzrokiem. Na pisanie nie mam niestety czasu. W każdym
                razie pamiętam o Was i cieplutko pozdrawiam:)
                • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 24.04.07, 12:43
                  No to usprawiedliwiona jestes,wazniejsze sa dzieciaki od komputera .
              • inka117 Re: hej,gdzie jestescie? 01.05.07, 16:37
                Jestem z Wami.
                • sibeliuss Re: hej,gdzie jestescie? 01.05.07, 22:39
                  inka117 napisała:

> Jestem z Wami.

To miłe!
                  • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 09:54
                    .poszliscie juz?
                    • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 12:11
                      ja na ten przykład USIŁUJĘ od rana wyjąć z pidżamy dziecię i przepakować je w
                      tzw odzież podomową
                      czekam na sugestie czy i jak ją do tego nakłonić
                      • buka007 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 12:21
                        moze je jakos p o s t r a s z y c.
                        ...ze jak będzie w pidzamie chodzić, to jej się spać zaraz zachce, albo sama
                        nie wiem, może, że Buka zaraz przyjdzie i ubierze się w jego odzież podomową i
                        pojdzie sobie i już nie wróci, a ono w tej piżamie już zawsze będzie chodziło i
                        dzieci zaczną się pytac czemu w piżamie chodzi a ono nie będzie mogło
                        powiedziec, bo Buka je tak zaczaruje, ze nie będzie juz pamiętało dlaczego w
                        pizamie musi chodzic i dopiero jak się odczaruje to mu się przypomni ale to nie
                        będzie taka prosta sprawa...
                        a ile ma lat to krnąbrne stworzenie??
                        • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 13:45
                          ledwie dwie wiosny
                          ale może by jo tak postraszyć DZIADEM? że jo dziad zabierze do WORA? hę?
                          bo buki to sie chyba nie bedzie bojała...
                          • buka007 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 13:49
                            Dziadem :O
                            no co ty !!
                            Teraz dzieci juz nie sa takie naiwne, jak my bylismy kiedyś :))
                            Ja małe dzieci straszę eskpresem do kawy.
                            Skutkuje :)
                            • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 13:55
                              hiehie
                              • zara11 ja jestem w poznaniu:),nt. 07.05.07, 13:58

• niewidzialna_l Re: ja jestem w poznaniu:),nt. 07.05.07, 14:22

kurcze,nie straszcie swoich dzieci,ja do tej pory boje sie wyjsc na siku w
                                  nocy,bo mam starszna wiedzme pod łóżkiem.
                                  • violka30 Re: ja jestem w poznaniu:),nt. 07.05.07, 14:26
                                    tak sobie tylko dworujemy kochana
                                    ja w życiu moich skarbów dziadem nie straszyłam (no, może babą, ale to tylko w
                                    środy i piątki) :)
                                    • niewidzialna_l Re: ja jestem w poznaniu:),nt. 07.05.07, 14:35
                                      ,,,,tez, tak sobie myslałam,
                                • buka007 Re: ja jestem w poznaniu:),nt. 08.05.07, 08:16
                                  a dlaczego jestes w Poznaniu, zaro ?
                    • sibeliuss Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 18:41
                      niewidzialna_l napisała:

> .poszliscie juz?

Nigdy nie piszę z pracy.
    • skiela1 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 15:20
      TU:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11207
      jak zwykle:P
      • buka007 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 20:19
        skiela1 napisała:

> TU:
        > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11207
        > jak zwykle:P
        No ja też czasami :))
        występy gościnne w salonie :)
        • skiela1 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 20:35
          buka007 napisała:

> No ja też czasami :))
          > występy gościnne w salonie :)

na kawe tez zapraszamy:-))
          • buka007 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 20:44
            No u was fajnie, kawka, herbatka, a tu- horror.. małe dzieci straszą...lepiej
            nie zaglądac... szok!!
            • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 07.05.07, 21:27
              no, paniii, u nas to sromota tylko i wieczne narzekanie a i jeszcze dziecków
              straszo...
              • skiela1 Re: hej,gdzie jestescie? 08.05.07, 01:42
                Tu tez milo:-)
                • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 08.05.07, 07:49
                  ,,,,,nie dosyc,ze baby -jedze dzieciaki starsza,to jeszcze po nocach sie panosza.
                  • buka007 Re: hej,gdzie jestescie? 08.05.07, 08:15
                    Bo tu baby rządzą i się panoszą !!!! :)) Chłopom i Dziadom z worami mówimy
                    stanowcze nie!!!
                    I wynocha. Baby rules :))))
                    he,he,he
                    • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 08.05.07, 08:36

Wstawac,,baby -jedze do komputera siadac ,z niewidzialna gadac.
                      • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 09.05.07, 07:29
                        pospali czy co?
                        • buka007 Re: hej,gdzie jestescie? 09.05.07, 08:50
                          niewidzialna_l napisała:

> pospali czy co?
                          juz s o m :) :)
                          • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 09.05.07, 11:52
                            ja sie ewidentnie dziś pospałam, ale czuję się usprawiedliwiona po krótkiej
                            aktywności w okolicach 5.45! mojemu dziecięciu się trybiki poluzowały w zegarku
                            biologicznym
                            a szykować się muszę, bo dziś do miasta jadę
                            • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 09.05.07, 11:55
                              ogladałam twoje foto forum,masz cos wspolnego z gospodarstwm Skalin.
                              • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 09.05.07, 12:22
                                mam coś wspólnego, ale to tajemnica
                                • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 09.05.07, 12:33
                                  jesli tam mieszkasz to pieknie,,,czesto tamtedy rowerkiem sobie przejezdzam i
                                  sie zachwycam,,,
                                • buka007 Re: hej,gdzie jestescie? 09.05.07, 12:34
                                  violka30 napisała:
                                  > mam coś wspólnego, ale to tajemnica
                                  Tajemnice sa od tego aby je zdradzac.. gadaj!
                                  Zanim nie spuchniemy z ciekawosci :)
                                  • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 09.05.07, 13:29
                                    > Tajemnice sa od tego aby je zdradzac.. gadaj!
                                    > Zanim nie spuchniemy z ciekawosci :)

urodziłam się tu i zamieszkiwałam około 30 lat temu
                                    • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 10.05.07, 10:23
                                      ,,,,,hej hej,,,,gdzie wy znowu sie pałetacie,,,,,,,na posterunek marasz
                                      • inka117 Re: hej,gdzie jestescie? 10.05.07, 16:57
                                        Ja sie ujawnilam,ale zauwazylaam brak pia.ed. i mala aktywnosc Karinki i
                                        Sibellusa.Kochani czy skonczyly sie klimaty na ciekawe tematy?.Pozdrowionka dla
                                        wsystkich.
                                        • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 10.05.07, 20:06
                                          To forum jest bardzo nudne,nic sie nie dzieje,krowa ,kaczka,,,,mało
                                          spektakularnych awantur,czasmi cos tu zagrzmi,nudaaa,,,ale bardzo tu lubie byc,i
                                          nie bede na niego narzekac.Łatwo jest to czynic,wpadajac i wypadajac niby bomba,
                                          a krowa sobie muczy,,,,,,muuuu,i zjada trawe,,,,
                                          • buka007 Re: hej,gdzie jestescie? 10.05.07, 20:27
                                            nie wywoluj wilka z lasu, to tez ma swoj urok, jak czas tak leniwie plynie na
                                            tym forum,,,
                                            • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 13.05.07, 09:33
                                              paskudy,znowu tylko ja na posterunku,a wy co, sniadanka swoim oprawcom podajecie?
                                              • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 08:53
                                                nie wierze ,ze spicie,,,pewnie przy dzieciakach,zakrecone.
                                                • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 09:19
                                                  co ty ja nie śpię!
                                                  • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 09:21
                                                    krzatasz sie po ogródku ?
                                                  • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 09:52
                                                    wybieram się do pracy
                                                  • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 09:53
                                                    ,pracujesz na tym rozkopanym polu,co ma byc ta gumowa fabryka?
                                                  • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 10:01
                                                    nie, ale sprawuję opiekę mentalno-wzrokową nadzorując postępy w pracach
                                                    przejeżdżając obok budowy kilka razy w tygodniu
                                                  • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 10:07
                                                    oatatnio jak tam byłam ,nic sie nie działo,,,,,,tylko jakis facet ,buraki
                                                    zbierał,do dziecinnego wózeczka,,,
                                                  • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 10:08
                                                    może na innym polu te buraki zbierał? bo tam robota wre jeżedniewna
                                                  • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 14.05.07, 10:41
                                                    hmmm,,,jestes pewna,ze odpowiednie pole pilnujesz?
                                                  • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 15.05.07, 09:21
                                                    ja dopijam kawe ,a tu puchy,,,
    • violka30 eo 15.05.07, 12:11
      gdzie żeście się podziali?
      czyście się pogubili?
      dawnośmy nie rozmawiali
      • niewidzialna_l Re: eo 15.05.07, 12:14
        wrociłam na posterunek,troche posprzatałam,wystawiłam kwiatki za okno,bo
        pada,zrobiłam galaretke,i takie tam,,,róznosci,,,
    • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 15.05.07, 21:25
      no właśnie? hej! gdzieście?
      • sibeliuss Re: hej,gdzie jestescie? 15.05.07, 21:33
        Przy biurku jestem.
    • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 17.05.07, 22:14
      co tu tak pusto?
      • niewidzialna_l Re: hej,gdzie jestescie? 18.05.07, 10:58
        ja to legalnie choruje,a co z wami?
        • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 18.05.07, 11:21
          ja pakuję sie na rowerki
        • violka30 Re: hej,gdzie jestescie? 18.05.07, 11:21
          na co ty chorujesz biedulko?
          • niewidzialna_l na głupote.. 18.05.07, 11:54
            ,po szpitalu,nie mozna robic brzuszków,łazic na spacery itd,,,
            • niewidzialna_l znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 18.05.07, 19:36
              ,,hej ,hej,,,
              • violka30 Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 18.05.07, 20:13
                ja jestem, ale tak "z doskoku"
                • sibeliuss Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 18.05.07, 20:51
                  Dorwałem super książkę i mnie pożarła.
                  • kaarinka Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 18.05.07, 21:20
                    ale i tak jednym okiem zaglądasz tu... to się nazywa podzielność uwagi... no
                    no...:)
                    • niewidzialna_l Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 20.05.07, 21:20
                      ,,,zernełam ,a tu pustki,nie wiem czy uda wam sie wytłumaczyc ze swojej
                      nieobecnosci,,,,bedzie zółta kartka,,,
                      • violka30 Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 20.05.07, 21:58
                        byłam w Ińsku na rowerkach!
                        usprawiedliwiona?
                        • niewidzialna_l Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 22.05.07, 07:20
                          usprawiedliwiona za wczoraj,ale jest juz dzisiaj.
                          • violka30 Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 22.05.07, 08:23
                            na razie jestem, więc lista podpisana

ale zaraz uciekam do pracy a po południu akademia z okazji dnia matki czeka mnie
                            u córki w szkole
                            • niewidzialna_l Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 23.05.07, 07:53
                              co robicie?
                              • niewidzialna_l Re: znowu ,po katach sie pochowali,,,,,, 23.05.07, 16:36
                                duzur czas zaczac,,,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka