Dodaj do ulubionych

Zmiany kadrowe w Łącznościowcu

IP: 195.136.49.* 22.04.07, 20:58
pogoń , łącznościowiec do działaczy ,władz miasta , lokalnej tvp 3 dla was
pasuja słowa piosenki kazika coście sk.......... uczynili z tą krainą.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdegustowany !!!!! Traumatyczne doznanie IP: *.szczecin.mm.pl 22.04.07, 21:14
      No to teraz wszystko jasne. Odejść trzeba umieć z godnością. Brak mi
      słów...........bo przykro było na to patrzeć
      • Gość: zawsze wierny Łą Re: Traumatyczne doznanie IP: *.chello.pl 23.04.07, 09:57
        Dziewczyny /pardon zespół/ zamiast pokazać wszystkim charakter
        pokazałyście przwdziwą twarz tak nie grają ZAWODOWCY
        trzeba myśleć o Waszy charakterze do gry i tak doawiedziała się cała Polska
        gratuluje myślenia, przegrać z Koszalinem /pardon nie grać/ to nie tylko wstyd.
        To jest właśnie Wasza ANTYPROMOCJA do nowych klubów trzeba myśleć a tego
        wyrażnie Gwiadeczki reprezentanki Kraju Wam brakuje Zycze powodzenia!!!miomo
        wszystko Łącznościowiec nie upadnie są jeszcze dzieci które może nie [przejmie
        KUSY!!!!!!!!
    • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 22.04.07, 21:43
      nie rozumiem, czemu zawodniczki chca odchodzic wlasnie teraz, gdy byc moze w
      najblizszych dniach zmieni sie zarzad i w koncu wszystko sie jakos wyjasni, byc
      moze poprawi... czekaly tak dlugo, to czemu nie moga zaczekac jeszcze troche?

a tak poza tym łącznościowiec, to najlepsza drużyna ze szczecina, wiec szkoda
      by bylo gdyby sie rozpadla! nowy prezydent, jesli sie nie myle, chcial
      polepszenia sytuacji sportu w miescie, wiec czemu miasto dalej nic nie
      robi ;/ ??

zycze powodzenia dziewczynom w najbilszych ostatnich dwoch meczach i w imieniu
      kibicow prosze, zeby jeszcze troche poczekaly z ostatecznymi decyzjami. w koncu
      widac choc cien nadziei, ze cos sie poprawi... pozdrowienia dla calego
      lacznosciowca!!
    • Gość: kuba Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 22.04.07, 22:27
      ile mozna czekac ?? odpowiedz mi na to pytanie... Czyz nioe nalezy sie
      dziewczyna...lepsza placa...lepsze jutro...dosc sie nacierpialy...Przykro to
      pisac ale taka prawda ile mozna ?? Czekac...
      • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 00:12
        za 2-3 tyg ma byc podobno wybierany nowy zarzad... wiem ze mozna stracic
        cierpliwosc, ale w koncu pojawila sie jakas szansa na poprawe sytuacji! szkoda,
        zeby rozleciala sie ta druzyna ;( a to wszystko przez kilku d..kow z zarzadu.
        krew mnie zalewa jak sobie pomysle, ze przez nich szczecin straci najlepsza
        druzyne. jeszcze tylko 2-3 tyg...
        • Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 08:46
          Nie ma na co czekac kontrakty zostaly popdpisane i dziecvzyny odchodza...a co z
          nowym zarzadem jeszcez nie wiadmo nie kazdyu chce wejsc w takie dlugi...
          • Gość: kibic II Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 10:09
            Proponuje przetarg kto kupi ekstraklasę w piłce ręcznej
            normalnie trwa wejście do ekstraklasy ok 5-6-10 lat a może 50
            pierwszeństwo mają Police, Przecław,Goleniów, Gryfino, Nowogard,
            Świdwin Tam była piłka ręczna na wysokim poziomie młodzieżowym i mają Aqapark,
            Rewal piękna Hala,a może Swinoujscie blisko do sparringów w Niemczech,
            Kto chce niech bierze, Szczecin oddaje wszystko POGOŃ,MORZE,niedługo PIAST,
            zostanie nam plaża w Dziewokliczu.Czy ktoś wreszcie otworzy oczy???????????
          • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 12:06
            skad wiesz, ze juz maja podpisane kontrakty? jak narazie to tylko Monika
            Andrzejewska przyznala, ze juz zwiazala sie z innym klubem...
    • Gość: zdeg.zdegustowanym Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.devs.futuro.pl 23.04.07, 12:14
      Nie dziwię się że stary zarzad chce odejsc, a nowy nie chce przyjsc jak
      gwiazdeczki nie maja nawet cienia ambicji, ani woli walki. niech ida w polske i
      tam nagle zaczna miec charakter. jezeli gra sie tylko dla kasy, a nie dla
      wlasnych ambicji to potem wychodzi taka rozpierducha. pan trener nagle sie
      zalamal poziomem swoich podopiecznych, ale to on odpowiada za zespol i to on
      odpowioada za ich podejscie. no i dobrze ze odswiezy sie troche te druzyny, bo
      za duzo było w niej ukladow i układzików. może inne pokaża na co je stac. nie
      ma tego złego co by na dobre nie wyszło. powodzenia wszystkim dziewczynom, a
      pan zdegustowany to powinien pomyslec dlaczego teraz one odchodza, nie czekajac
      na nowych, tak wyczekiwanych ludzi, którzy stwoza nowy Montex. to wszystko to
      była chyba lipa
      • Gość: wierny kibic Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 13:42
        z tego co pamietam, to caluzynska, gdy kiedys mowila ze zastanawia sie nad
        odejsciem, to chciala odejsc do lepszego klubu, z ktorym w koncu cos osiagnie.
        tylko chyba nagle stracila te ambicje, bo teraz chce odejsc do beniaminka -
        brak slow, juz nic z tego nie rozumiem ;/
      • Gość: brak slow...;( Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 15:18
        ciekawe co tu wyjdzie na dobre... jak sie okaze, ze nie ma chetnych do nowego
        zarzadu i nie ma kasy to druzyna - jesli w ogole bedzie istniec - spadnie do II
        ligi. wtedy to rzeczywiscie bedzie odswiezenie ;/
        gdyby miastu zalezalo na tym zeby w szczecinie byla pilka reczna, to by
        umorzylo caly lub chociaz czesc dlugo za hotel, ale jak widac wszyscy maja to
        gdzies;/
        • Gość: kibic hotel IP: *.chello.pl 24.04.07, 07:45
          zeby umozyc dlugi za hotel to trzeba wystapic z odpowiednim wnioskiem. niestety
          zarzad klubu tego nie moze lub nie chce zrobic poniewaz do wniosku trzeba
          zalaczyc bilanse z okresu w ktorym byly dlugi (hotel + klub) oraz informacje
          dodatkowa a um podda to analizie. najwyrazniej klub nie jest zainteresowany
          przedstawieniem swoich przychodow i rozchodow za ostatnie lata.
    • Gość: kibic Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.sysnet.pl 23.04.07, 17:38
      wszyscy krytykują dziewczyny ale jestem ciekaw jak wam by sie pracowało
      gdybyscie przez 2 miesiace wyplat nie dostawali...tez byście nie szukali nowej??
      • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 23.04.07, 17:55
        czemu uogolniasz? ja nie krytykuje dziewczyn, tylko beznadziejny zarzad klubu,
        ktory doprowadzil do takiej sytuacji! rozumiem dziewczyny, ale z drugiej
        strony, jesli one odejda, to mozna powiedziec, ze klub przestanie istniec... bo
        nie odchodzi 1 lub 2, tylko prawie caly pierwszy sklad... a to jest straszne ;(
        tylko sie zalamac ;(
    • Gość: lol Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:24
      Opinie niektorych sa zalosne, zebranie zarzadu mialo byc w grudniu nie odbylo
      sie , i tak jest z miesiaca na miesic przekladane, umowy wtepne powinny byc
      spisane w styczniu do tej pory nie byly.Zawodniczki propozycje z innych klubow ,
      tyle co slyszalem dostawaly juz w lutym i w marcu, napewno jezeli chodzi o
      zarzad nikt nie pracuje pierwszy rok i wiedzial ,ze nie spisujac umow, stawia
      sie je pod sciana, klub ma milionowy dlug, nie wiadomo czy przetrwa za chwile
      oglosi upadlosc, zakladajac najgorsze realia , miasto nie umorzy dlugu, a nowy
      zarzad nie wdepnie w gowno . Klub zalega z wyplatami chyba od
      stycznia,kontuzjami zawodniczek interesowal sie tylko trener, albo we wlasnym
      zakresie musialy sie leczyc, wiec co tu mozna innego zrobic, tylko odejsc.
      Jesze jedna sprawa to nie sa zadne gwiazdeczki (zlosliwi) , to sa normalne
      dziewczyny ,ktore chca normalnie funkcjonowac i bezstresowo grac, a decyzja do
      jakiego klubu pojda nalezy tylko do nich, chyba chcialbys sobie zycie polepszyc
      , a nie pogorszyc.
      • Gość: łączpol Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:27
        to nie możliwe do nas miał przyjsc inny trener?
      • Gość: kibicII Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:31
        a kto w tej sytuacji zagra o miejsce VII-VIII z Jelfą kto poprowadzi zespół?
        • Gość: weteranka Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:33
          a kto przyjdzie na mecz, żeby znów oglądać żałosne widiwisko.Pozdrawiam
          • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 23.04.07, 22:04
            jak to kto poprowadzi druzyne w meczach z Jelfa? trener Goscinski, a ktoz by
            inny? wydaje mi sie, ze ma kontrakt do konca sezonu...
            a kto przyjdzie na mecz? np JA!! nie wazne jak dziewczyny zagraja, wazne zeby
            mialy dla kogo grac!! bo nie graja tylko dla siebie, ale tez dla kibicow!!
            tylko zeby znalazl sie ktos, kto bedzie na prawde kibicowac... chocby mala
            garstka (jak np na ostatnim meczu kilkoro kibicow z koszalina). az wstyd, ze
            przyjezdza do nas kilka osob i tylko ich slychac na hali:( tylko zeby znalaz
            sie ktos, kto to rozpocznie, bo samemu to tak troche glupio krzyczec na cala
            hale...
            DZIEWCZYNY 3MAJCIE SIE !! NA ZAWSZE Z WAMI!!
    • Gość: sds Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.04.07, 08:35
      szczecin to wies z tramwajami a na wsi nie ma sportu na najwyzszym poziomie!
      Wszystko sie zgadza!!!
    • Gość: lol Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:24
      Duzo wpisow jest tu jednej osoby ciagle przedstawia sie inaczej i bardzo maci,
      zastanow sie kim jestes.
      • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 11:43
        o kim mowisz?
        • Gość: kibic I Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 24.04.07, 12:48
          (dotyczy starego Zarządu) może ktoś ze starego Zarządu wypowie sie na forum na
          temat sytuacji w klubie ( o ile będzie miał odwagę)
          • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 12:58
            nie za duzo od nich wymagasz... hehe
            ciekaw jestem czemu Pani Magda juz publicznie nie broni swojego tatusia...
            • Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 17:23
              Od Pani Magdy to Ty sie odbimbaj... Bo jest najpozadniejsza osoba w tym calym
              smiesznym klubie !! Niewiesz to nie pisz glupot !! Bo obrzucic kogos, i zrobic
              z niego czarna owce mozna bardzo szybko Takze nie wypowiadaj sie temat Osby
              Ktora jest godna podziwu w tym klubie...
              • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 17:50
                alez ja nic nie mam do Pani Magdy, tylko do jej tatusia... Pani Magda kiedys go
                bronila, ciekawe czy teraz tez z takim zapalem jak kiedys to zrobi?
                śmieszny klub? no chyba, ze chodzi ci o jego władze, bo od zawodniczek to wara.
                to nie ich wina, ze teraz jest jak jest!
                • Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 18:36
                  Gosciu mi Tych zawodniczek szkoda bo zasluszyly sobie na cos wiecej czekaly
                  czekalay zaufaly i wogole... Wiec nie pisz ze mam cos do zawodiczek mialam na
                  mysli zarzad co nigdy w tym klubie nic pozytecznego nie zrobil...pozdrawiam a
                  co Do Jozwiaka brak slow...
                  • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 19:05
                    no to widze, ze jestesmy podobnego zdania. wybacz, za zla ocene twoje
                    wypowiedzi.
                    a tak w ogole to:
                    Gość portalu: kuba napisał(a): "mialam na mysli zarzad"... jakiej ty w koncu
                    jestes plci? ;p
                    • Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 19:42
                      poprostu mi sie pomylilo... Tak jestesmy tego samego zdania...Pozdawiam
                      dozobaczenia na meczach :)
                      • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 19:55
                        ok. rowniez pozdrawiam i do zobaczenia na meczu.
                        a tak a'propo - kiedy jest? bo teraz chyba graja na wyjezdzie nie? wiec
                        wychodziloby, ze 5.05. u nas rewanz. dobrze mysle?
                      • Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 27.04.07, 16:33
                        Boze ludzie o co wy sie sprzeczacie ... ?? Dajcie jakis dobry pomysl co zrobic
                        by uratowac pilke reczna w szczecinie
              • Gość: GOŚĆ Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 19:31
                Magda nie oceniaj innych trenerów ,popatrz na siebie co tak naprawdę zrobiłaś
                dla tego klubu .Super poprowadziłaś II ligę naprawdę się postarałaś, dobrze że z
                drugiej ligi się nie spada. Bo by była degradacja do III ligi. Więc jak oceniasz
                innych popatrz na siebie
    • Gość: 147 Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.devs.futuro.pl 25.04.07, 18:23
      Ciekaw jestem dlaczego część zespołu z trenerem na czele najpierw nakręciło tak
      że nie będzie klubu i ekstraklasy, a teraz spierdzielają do innych miast. Te co
      odchodzą to z Bogiem ich wybór (zobaczymy jak dadzą sobie radę), ale może
      pomyślcie o tych co zostają. Te co odchodzą udowodniły na ostatnim meczu jaki
      mają charakter, naszczęście zostaja te co mają ambicje i charakter. Wystarczy
      ze zostaje Naumienko, Brzozowska, Sziwerska siła doświadczenia i reszta
      młodszych zawodniczek, przy normalnych układach z nowym trenerem, czyli Trener -
      zawodniczka, a nie trener - koleżanki to można z nimi osiągnąc conajmniej to
      co teraz. Rozpierdzielic klub od środka, brawo. Szkoda tylko że mózg tej
      rozpierduchy zostaje. Mam nadzieję że klub będzie istaniał i te dziewczyny ,
      które nie mogły grać bo nie były w układzie, w końcu zagrają, dla siebie i dla
      kibiców.
    • Gość: 147 Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.devs.futuro.pl 25.04.07, 18:26
      Aha i dziwne że gg i kuba to dwie osoby, bo piszą z tego samego kompa. Jaki
      teatrzyk. Daj sobie spokój i tak już dołożyłaś się do tego bagna. Wszystkie
      żmije, robale i inne gady z powrotem pod kamienie.
      • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 26.04.07, 01:53
        tak jasne!!! bo ja tak ogolnie, to lubie pisac do siebie!!! hahaha...
        czlowieku!!! jak sie nie znasz na internecie i adresach IP, to bardzo mi
        przykro, ale przydaloby sie zebys cos o tym poczytal(a) zanim kogos nieslusznie
        oskarzysz!!!
        po 1! posty moje i "kuby" sa z adresu IP: 83.168.106.* - jak myslisz? co
        wskazyje ta gwiazdka? pewnie to, ze ostatnia cyfra IP jest ukrywana... wiec
        moze byc rozna dla kazdego z nas...
        po 2! "Jeżeli adres komputera jest w jednym z następujących przedziałów:
        10.0.0.0–10.255.255.255, 172.16.0.0–172.31.255.255, 192.168.0.0–
        192.168.255.255, oznacza to, że masz prywatny adres IP. Takie adresy mają tylko
        komputery podłączone do sieci lokalnej, np. firmowej. Adresów z tych
        przedziałów nie używa się w Internecie. Dlatego komputery podłączone do sieci
        lokalnej są widoczne w Internecie pod innym adresem IP" - to z pewnej stronki
        mowiacej o sprawdzaniu adresu IP... ja mam wlasnie adres z takiego przedzialu
        jaki jest tam napisany... ludzich z takimi IP jak ja sa dziesiatki wiec
        oszczedz sobie prosze, bo tylko nie potrzebnie psuje sobie i tak juz popsuty
        humor!!!!

• Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 26.04.07, 02:00
          aha! w jaki to niby sposob "dolozylam" sie do tego bagna??
          • Gość: GG Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:54
            Dbasz tylko o swój stołek i swój zespół .Podaj choć jedną zawodniczkę która z
            juniorek starszych mogłaby grać w ekstraklasie . Może która by nadawała się do
            ekstraklasy .Tylko nie wymieniaj mi zawodniczek króre są już w ekstaklasie i z
            nimi trenują, tylko zawodniczkę z tych co trenujesz .Kto według ciebie by mógł
            pomóc tej drużynie .Odpowiedz na pytanie dla kogo była ta II liga ?
            • Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 29.04.07, 11:57
              do kogo to piszesz? bo jesli do mnie, to niestety Ci na to pytanie nie
              odpowiem... nie znam dziewczyn, ktore graja w II lidze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka