Gość: zdegustowany IP: 195.136.49.* 22.04.07, 20:58 pogoń , łącznościowiec do działaczy ,władz miasta , lokalnej tvp 3 dla was pasuja słowa piosenki kazika coście sk.......... uczynili z tą krainą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdegustowany !!!!! Traumatyczne doznanie IP: *.szczecin.mm.pl 22.04.07, 21:14 No to teraz wszystko jasne. Odejść trzeba umieć z godnością. Brak mi słów...........bo przykro było na to patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze wierny Łą Re: Traumatyczne doznanie IP: *.chello.pl 23.04.07, 09:57 Dziewczyny /pardon zespół/ zamiast pokazać wszystkim charakter pokazałyście przwdziwą twarz tak nie grają ZAWODOWCY trzeba myśleć o Waszy charakterze do gry i tak doawiedziała się cała Polska gratuluje myślenia, przegrać z Koszalinem /pardon nie grać/ to nie tylko wstyd. To jest właśnie Wasza ANTYPROMOCJA do nowych klubów trzeba myśleć a tego wyrażnie Gwiadeczki reprezentanki Kraju Wam brakuje Zycze powodzenia!!!miomo wszystko Łącznościowiec nie upadnie są jeszcze dzieci które może nie [przejmie KUSY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 22.04.07, 21:43 nie rozumiem, czemu zawodniczki chca odchodzic wlasnie teraz, gdy byc moze w najblizszych dniach zmieni sie zarzad i w koncu wszystko sie jakos wyjasni, byc moze poprawi... czekaly tak dlugo, to czemu nie moga zaczekac jeszcze troche? a tak poza tym łącznościowiec, to najlepsza drużyna ze szczecina, wiec szkoda by bylo gdyby sie rozpadla! nowy prezydent, jesli sie nie myle, chcial polepszenia sytuacji sportu w miescie, wiec czemu miasto dalej nic nie robi ;/ ?? zycze powodzenia dziewczynom w najbilszych ostatnich dwoch meczach i w imieniu kibicow prosze, zeby jeszcze troche poczekaly z ostatecznymi decyzjami. w koncu widac choc cien nadziei, ze cos sie poprawi... pozdrowienia dla calego lacznosciowca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 22.04.07, 22:27 ile mozna czekac ?? odpowiedz mi na to pytanie... Czyz nioe nalezy sie dziewczyna...lepsza placa...lepsze jutro...dosc sie nacierpialy...Przykro to pisac ale taka prawda ile mozna ?? Czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 00:12 za 2-3 tyg ma byc podobno wybierany nowy zarzad... wiem ze mozna stracic cierpliwosc, ale w koncu pojawila sie jakas szansa na poprawe sytuacji! szkoda, zeby rozleciala sie ta druzyna ;( a to wszystko przez kilku d..kow z zarzadu. krew mnie zalewa jak sobie pomysle, ze przez nich szczecin straci najlepsza druzyne. jeszcze tylko 2-3 tyg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 08:46 Nie ma na co czekac kontrakty zostaly popdpisane i dziecvzyny odchodza...a co z nowym zarzadem jeszcez nie wiadmo nie kazdyu chce wejsc w takie dlugi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic II Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 10:09 Proponuje przetarg kto kupi ekstraklasę w piłce ręcznej normalnie trwa wejście do ekstraklasy ok 5-6-10 lat a może 50 pierwszeństwo mają Police, Przecław,Goleniów, Gryfino, Nowogard, Świdwin Tam była piłka ręczna na wysokim poziomie młodzieżowym i mają Aqapark, Rewal piękna Hala,a może Swinoujscie blisko do sparringów w Niemczech, Kto chce niech bierze, Szczecin oddaje wszystko POGOŃ,MORZE,niedługo PIAST, zostanie nam plaża w Dziewokliczu.Czy ktoś wreszcie otworzy oczy??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 12:06 skad wiesz, ze juz maja podpisane kontrakty? jak narazie to tylko Monika Andrzejewska przyznala, ze juz zwiazala sie z innym klubem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeg.zdegustowanym Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.devs.futuro.pl 23.04.07, 12:14 Nie dziwię się że stary zarzad chce odejsc, a nowy nie chce przyjsc jak gwiazdeczki nie maja nawet cienia ambicji, ani woli walki. niech ida w polske i tam nagle zaczna miec charakter. jezeli gra sie tylko dla kasy, a nie dla wlasnych ambicji to potem wychodzi taka rozpierducha. pan trener nagle sie zalamal poziomem swoich podopiecznych, ale to on odpowiada za zespol i to on odpowioada za ich podejscie. no i dobrze ze odswiezy sie troche te druzyny, bo za duzo było w niej ukladow i układzików. może inne pokaża na co je stac. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. powodzenia wszystkim dziewczynom, a pan zdegustowany to powinien pomyslec dlaczego teraz one odchodza, nie czekajac na nowych, tak wyczekiwanych ludzi, którzy stwoza nowy Montex. to wszystko to była chyba lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 13:42 z tego co pamietam, to caluzynska, gdy kiedys mowila ze zastanawia sie nad odejsciem, to chciala odejsc do lepszego klubu, z ktorym w koncu cos osiagnie. tylko chyba nagle stracila te ambicje, bo teraz chce odejsc do beniaminka - brak slow, juz nic z tego nie rozumiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak slow...;( Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.104.* 23.04.07, 15:18 ciekawe co tu wyjdzie na dobre... jak sie okaze, ze nie ma chetnych do nowego zarzadu i nie ma kasy to druzyna - jesli w ogole bedzie istniec - spadnie do II ligi. wtedy to rzeczywiscie bedzie odswiezenie ;/ gdyby miastu zalezalo na tym zeby w szczecinie byla pilka reczna, to by umorzylo caly lub chociaz czesc dlugo za hotel, ale jak widac wszyscy maja to gdzies;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic hotel IP: *.chello.pl 24.04.07, 07:45 zeby umozyc dlugi za hotel to trzeba wystapic z odpowiednim wnioskiem. niestety zarzad klubu tego nie moze lub nie chce zrobic poniewaz do wniosku trzeba zalaczyc bilanse z okresu w ktorym byly dlugi (hotel + klub) oraz informacje dodatkowa a um podda to analizie. najwyrazniej klub nie jest zainteresowany przedstawieniem swoich przychodow i rozchodow za ostatnie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.sysnet.pl 23.04.07, 17:38 wszyscy krytykują dziewczyny ale jestem ciekaw jak wam by sie pracowało gdybyscie przez 2 miesiace wyplat nie dostawali...tez byście nie szukali nowej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 23.04.07, 17:55 czemu uogolniasz? ja nie krytykuje dziewczyn, tylko beznadziejny zarzad klubu, ktory doprowadzil do takiej sytuacji! rozumiem dziewczyny, ale z drugiej strony, jesli one odejda, to mozna powiedziec, ze klub przestanie istniec... bo nie odchodzi 1 lub 2, tylko prawie caly pierwszy sklad... a to jest straszne ;( tylko sie zalamac ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:24 Opinie niektorych sa zalosne, zebranie zarzadu mialo byc w grudniu nie odbylo sie , i tak jest z miesiaca na miesic przekladane, umowy wtepne powinny byc spisane w styczniu do tej pory nie byly.Zawodniczki propozycje z innych klubow , tyle co slyszalem dostawaly juz w lutym i w marcu, napewno jezeli chodzi o zarzad nikt nie pracuje pierwszy rok i wiedzial ,ze nie spisujac umow, stawia sie je pod sciana, klub ma milionowy dlug, nie wiadomo czy przetrwa za chwile oglosi upadlosc, zakladajac najgorsze realia , miasto nie umorzy dlugu, a nowy zarzad nie wdepnie w gowno . Klub zalega z wyplatami chyba od stycznia,kontuzjami zawodniczek interesowal sie tylko trener, albo we wlasnym zakresie musialy sie leczyc, wiec co tu mozna innego zrobic, tylko odejsc. Jesze jedna sprawa to nie sa zadne gwiazdeczki (zlosliwi) , to sa normalne dziewczyny ,ktore chca normalnie funkcjonowac i bezstresowo grac, a decyzja do jakiego klubu pojda nalezy tylko do nich, chyba chcialbys sobie zycie polepszyc , a nie pogorszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łączpol Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:27 to nie możliwe do nas miał przyjsc inny trener? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicII Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:31 a kto w tej sytuacji zagra o miejsce VII-VIII z Jelfą kto poprowadzi zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteranka Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:33 a kto przyjdzie na mecz, żeby znów oglądać żałosne widiwisko.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 23.04.07, 22:04 jak to kto poprowadzi druzyne w meczach z Jelfa? trener Goscinski, a ktoz by inny? wydaje mi sie, ze ma kontrakt do konca sezonu... a kto przyjdzie na mecz? np JA!! nie wazne jak dziewczyny zagraja, wazne zeby mialy dla kogo grac!! bo nie graja tylko dla siebie, ale tez dla kibicow!! tylko zeby znalazl sie ktos, kto bedzie na prawde kibicowac... chocby mala garstka (jak np na ostatnim meczu kilkoro kibicow z koszalina). az wstyd, ze przyjezdza do nas kilka osob i tylko ich slychac na hali:( tylko zeby znalaz sie ktos, kto to rozpocznie, bo samemu to tak troche glupio krzyczec na cala hale... DZIEWCZYNY 3MAJCIE SIE !! NA ZAWSZE Z WAMI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sds Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.04.07, 08:35 szczecin to wies z tramwajami a na wsi nie ma sportu na najwyzszym poziomie! Wszystko sie zgadza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:24 Duzo wpisow jest tu jednej osoby ciagle przedstawia sie inaczej i bardzo maci, zastanow sie kim jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 11:43 o kim mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic I Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.chello.pl 24.04.07, 12:48 (dotyczy starego Zarządu) może ktoś ze starego Zarządu wypowie sie na forum na temat sytuacji w klubie ( o ile będzie miał odwagę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 12:58 nie za duzo od nich wymagasz... hehe ciekaw jestem czemu Pani Magda juz publicznie nie broni swojego tatusia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 17:23 Od Pani Magdy to Ty sie odbimbaj... Bo jest najpozadniejsza osoba w tym calym smiesznym klubie !! Niewiesz to nie pisz glupot !! Bo obrzucic kogos, i zrobic z niego czarna owce mozna bardzo szybko Takze nie wypowiadaj sie temat Osby Ktora jest godna podziwu w tym klubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 17:50 alez ja nic nie mam do Pani Magdy, tylko do jej tatusia... Pani Magda kiedys go bronila, ciekawe czy teraz tez z takim zapalem jak kiedys to zrobi? śmieszny klub? no chyba, ze chodzi ci o jego władze, bo od zawodniczek to wara. to nie ich wina, ze teraz jest jak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 18:36 Gosciu mi Tych zawodniczek szkoda bo zasluszyly sobie na cos wiecej czekaly czekalay zaufaly i wogole... Wiec nie pisz ze mam cos do zawodiczek mialam na mysli zarzad co nigdy w tym klubie nic pozytecznego nie zrobil...pozdrawiam a co Do Jozwiaka brak slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 19:05 no to widze, ze jestesmy podobnego zdania. wybacz, za zla ocene twoje wypowiedzi. a tak w ogole to: Gość portalu: kuba napisał(a): "mialam na mysli zarzad"... jakiej ty w koncu jestes plci? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 19:42 poprostu mi sie pomylilo... Tak jestesmy tego samego zdania...Pozdawiam dozobaczenia na meczach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 24.04.07, 19:55 ok. rowniez pozdrawiam i do zobaczenia na meczu. a tak a'propo - kiedy jest? bo teraz chyba graja na wyjezdzie nie? wiec wychodziloby, ze 5.05. u nas rewanz. dobrze mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 27.04.07, 16:33 Boze ludzie o co wy sie sprzeczacie ... ?? Dajcie jakis dobry pomysl co zrobic by uratowac pilke reczna w szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 19:31 Magda nie oceniaj innych trenerów ,popatrz na siebie co tak naprawdę zrobiłaś dla tego klubu .Super poprowadziłaś II ligę naprawdę się postarałaś, dobrze że z drugiej ligi się nie spada. Bo by była degradacja do III ligi. Więc jak oceniasz innych popatrz na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 147 Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.devs.futuro.pl 25.04.07, 18:23 Ciekaw jestem dlaczego część zespołu z trenerem na czele najpierw nakręciło tak że nie będzie klubu i ekstraklasy, a teraz spierdzielają do innych miast. Te co odchodzą to z Bogiem ich wybór (zobaczymy jak dadzą sobie radę), ale może pomyślcie o tych co zostają. Te co odchodzą udowodniły na ostatnim meczu jaki mają charakter, naszczęście zostaja te co mają ambicje i charakter. Wystarczy ze zostaje Naumienko, Brzozowska, Sziwerska siła doświadczenia i reszta młodszych zawodniczek, przy normalnych układach z nowym trenerem, czyli Trener - zawodniczka, a nie trener - koleżanki to można z nimi osiągnąc conajmniej to co teraz. Rozpierdzielic klub od środka, brawo. Szkoda tylko że mózg tej rozpierduchy zostaje. Mam nadzieję że klub będzie istaniał i te dziewczyny , które nie mogły grać bo nie były w układzie, w końcu zagrają, dla siebie i dla kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 147 Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.devs.futuro.pl 25.04.07, 18:26 Aha i dziwne że gg i kuba to dwie osoby, bo piszą z tego samego kompa. Jaki teatrzyk. Daj sobie spokój i tak już dołożyłaś się do tego bagna. Wszystkie żmije, robale i inne gady z powrotem pod kamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 26.04.07, 01:53 tak jasne!!! bo ja tak ogolnie, to lubie pisac do siebie!!! hahaha... czlowieku!!! jak sie nie znasz na internecie i adresach IP, to bardzo mi przykro, ale przydaloby sie zebys cos o tym poczytal(a) zanim kogos nieslusznie oskarzysz!!! po 1! posty moje i "kuby" sa z adresu IP: 83.168.106.* - jak myslisz? co wskazyje ta gwiazdka? pewnie to, ze ostatnia cyfra IP jest ukrywana... wiec moze byc rozna dla kazdego z nas... po 2! "Jeżeli adres komputera jest w jednym z następujących przedziałów: 10.0.0.0–10.255.255.255, 172.16.0.0–172.31.255.255, 192.168.0.0– 192.168.255.255, oznacza to, że masz prywatny adres IP. Takie adresy mają tylko komputery podłączone do sieci lokalnej, np. firmowej. Adresów z tych przedziałów nie używa się w Internecie. Dlatego komputery podłączone do sieci lokalnej są widoczne w Internecie pod innym adresem IP" - to z pewnej stronki mowiacej o sprawdzaniu adresu IP... ja mam wlasnie adres z takiego przedzialu jaki jest tam napisany... ludzich z takimi IP jak ja sa dziesiatki wiec oszczedz sobie prosze, bo tylko nie potrzebnie psuje sobie i tak juz popsuty humor!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 26.04.07, 02:00 aha! w jaki to niby sposob "dolozylam" sie do tego bagna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:54 Dbasz tylko o swój stołek i swój zespół .Podaj choć jedną zawodniczkę która z juniorek starszych mogłaby grać w ekstraklasie . Może która by nadawała się do ekstraklasy .Tylko nie wymieniaj mi zawodniczek króre są już w ekstaklasie i z nimi trenują, tylko zawodniczkę z tych co trenujesz .Kto według ciebie by mógł pomóc tej drużynie .Odpowiedz na pytanie dla kogo była ta II liga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zmiany kadrowe w Łącznościowcu IP: 83.168.106.* 29.04.07, 11:57 do kogo to piszesz? bo jesli do mnie, to niestety Ci na to pytanie nie odpowiem... nie znam dziewczyn, ktore graja w II lidze... Odpowiedz Link Zgłoś