Gość: gosc IP: *.szczecin.mm.pl 01.05.07, 20:23 Pamietacje hamuburgery z mic maca na bramie portowej ( teraz kfc)? jestem ciekawa co sie stalo z ta firma ... Marzy mi sie teraz taki hamburger... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: MIC MAC IP: *.chello.pl 01.05.07, 20:34 Byly wspaniale. Ja zawsze chodzilem do Mic Maca na rogu Wojska Polskiego/Jagiellonska. Ach to byly czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.jagna Re: MIC MAC 01.05.07, 20:49 ja tez pamietam,a le to bylo strasznie dawno temu, jakies 15 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
wicker.man73 Re: MIC MAC 01.05.07, 21:15 Gość portalu: gosc napisał(a): > Pamietacje hamuburgery z mic maca na bramie portowej ( teraz kfc)? jestem > ciekawa co sie stalo z ta firma ... A ja jestem ciekaw, co zrobiłaś ze swoimi butami-żelazkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MIC MAC IP: *.szczecin.mm.pl 01.05.07, 21:20 wicker nie kazdy wielbil twoja mode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol ciuchcia ze stolikami w środku! IP: *.chello.pl 01.05.07, 21:39 na wojska były niesamowite sałatki z kurczarkiem, a tam gdzie teraz kfc, była taka ciuchcia ze stolikami w środku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: ciuchcia ze stolikami w środku! IP: *.chello.pl 01.05.07, 23:44 boshe,zelazka?!od razu widac ze to nie ten przedzoal wiekowy;/czlowieku to byl pierwszy wielki fast foog w sz-nie, nie liczac budek z zapiekankami etc!ja do tej pory czuje ten smak i radosc z pierwszego shake'a;)moze i smieszne,ale dla mnie mile wspomnienie mlodosci:) a na marginesie: cale zycie odkad sama kupuje buty, biegam w martensach i nie kochalam sie w new kids on the block tylkow chlopakach z metallica:D Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: ciuchcia ze stolikami w środku! 02.05.07, 10:47 żelazka rządziły. Raz miałam je na sobie, pożyczyłam od koleżanki na impreze w "Excaliburze". Przy moich 175 cm wzrostu to był średnio trafiony pomysł :D:D:D:D (pomijając walory estetyczne, of course) Odpowiedz Link Zgłoś