baba_w_oknie 06.05.07, 21:22 kogo dobic, wlaSCICIELA VOVLO, czy sarne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daga Sarny z Warszewa zagrożone IP: 83.168.96.* 06.05.07, 21:52 Mieszkam na Duńskiej i około 2 tygodni temu sarna biegała po chodniku na wysokości sklepu ziołowego, pózniej apteka i na wysokości fryzjera odbiła w lewo, tzn przebiegła przez Duńska i udała sie w okolice właśnie ul Belgijskiej...to nie jest jedyny przypadek, szkoda mi tych zwierzątek... przez 6 lat zaobserwowałam tu watachy dzików, lisy,a raczej przyzwyczaiłam się, że to ja jednak mieszkam na ich terenie... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Sarny z Warszewa zagrożone 06.05.07, 22:00 a miejski łowczy spokojnie bierze kasę zaswoją prace ,nic nie robi i czeka ,aż wszystkie sarny w wypadkach zgina nie będzie miał wtedy biedaczysko problemu Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Sarny z Warszewa zagrożone 08.05.07, 04:55 Z ust mi to wyjelas Bea. Lepiej zeby wpadaly pod samochody bo jak by je probowac odlawiac to by sie " rozbijaly o domy ". Pan lowczy widac duzej klasy specjalista jest. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Sarny z Warszewa zagrożone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:48 A co z właścicielami samochodów innych marek? Odpowiedz Link Zgłoś
fe77 Re: Sarny z Warszewa zagrożone 06.05.07, 23:00 Mogą być spokojni,sarna nie głupia w końcu Volvo to jedna z bezpieczniejszych marek i jak wpadnie pod takie autko to pewnikiem tylko kopytka porysuje... odłowić sarny. proste i jakie skomplikowane...dać na winko paru miejscowym chłopakom i odłowia sami... Na poważnie: odłowic jak najszybciej.Wypuscić w lesie,tam legalnie bedą mogli zastrzelić i zeżreć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczowiec Re: Sarny z Warszewa zagrożone IP: *.chello.pl 06.05.07, 23:13 Świetny pomysł. Ale może red. Kraśnicki coś wymyśli. Np. zagospodarować "niezagospodarowany zielony teren" poprzez wycięcie wszystkiego, by teren lepiej prezentował się na pocztówkach. Można dodać replikę jakiegoś zabytku. Na zdjęciach wypadnie jeszcze lepiej. Redaktor jest dobry w takich pomysłach, sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Sarny z Warszewa zagrożone IP: *.chello.pl 06.05.07, 23:37 sarnina z grzybkami bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec duński Re: Sarny z Warszewa zagrożone IP: 213.76.131.* 07.05.07, 07:33 A może by tak kierowca volvo jechał dozwoloną prędkością 50km/h a nie co jest normą na tej ulicy ponad 100km/h to napewno zdązył by zachamować a inne auta też nie przestrzegają dozwolonej prędkości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. GW buduje kladke, Panie Rabenda, PoMoZeCiE? IP: 80.53.41.* 08.05.07, 01:42 jw Odpowiedz Link Zgłoś