niewidzialna_l 14.05.07, 13:46 Po południu nad Pomorzem Zachodnim przewidywane są burze, którym będzie towarzyszyć silny wiatr - ostrzega Wojewódzkie Centrum Zarządzania Kryzysowego w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewidzialna_l Re: nadchodzi,,,,, 15.05.07, 09:20 znowu mnie oszukali,oczekiwałam spektakularnych burz z grzmotami i deszczem.Z tej okazji kupiłam sobie nawet paczke chipsów,chciałam ja zjesc schowana pod kołdra,a tu nic.,jestem zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: nadchodzi,,,,, 15.05.07, 09:56 przezylas kiedys taka straszna burze??? Ja pamiętam moją pierwszą swiadomie przezytą burze w nocy, w dziecinstwie, obudziłam się i strasznie błyskało i mruczało posępnie i ja nie wiedziałam co się dzieje i myslałam, ze to wojna (dziecko wychowane na czterech pancernych i martyrologii narodu polskiego) i obudziłam tate i on mi powiedział, ze to tylko burza :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: nadchodzi,,,,, 15.05.07, 10:10 jak miałam z 8 lat .Rodzice zapaleni wedkarze,własciwie to wychowałam sie na rybach.Zabrali nas ,na nasza ulubiona wysepke na j,Dzierzno.I tam rozpetała sie burza,wiatr przewracał łodki,ulewa,pioruny,grzmoty,starsznie sie bałam,mama wzieła nas pod koc,i tak modlac sie czekalismy na koniec .Trauma na całe zycie,Zreszta zgineł tam jeden pan,wypadł z łodki i sie utopił., Odpowiedz Link Zgłoś