Dodaj do ulubionych

czy lubimy trwonic pieniadze?skradziony watek z 3,

16.05.07, 12:32

własnie słucham audycji,o trwonieniu pieniadzy,podobał mi sie tekst
Poniedzielskiego,ze pieniadze szczescia nie daja,ale do 15zł.Na co wydajecie,
swoje ciezko zarobione pieniadze? ciuchy,samochody,podróze?
Obserwuj wątek
    • niewidzialna_l Re: czy lubimy trwonic pieniadze?skradziony watek 16.05.07, 12:38
      fenicjanie wynalezili pieniadze,ale dlaczego tak mało??????
      • buka007 Re: czy lubimy trwonic pieniadze?skradziony watek 16.05.07, 12:57
        voyage, voyage.. i buty :/
    • buka007 Re: czy lubimy trwonic pieniadze?skradziony watek 16.05.07, 21:47
      nikt nie trwoni :/
      • violka30 Re: czy lubimy trwonic pieniadze?skradziony watek 16.05.07, 22:46
        buka007 napisała:

> nikt nie trwoni :/

nie martw sie, ja trwonię i to koncertowo...

dziś na ten przykład kupiłam sobie sukienkę i koszulę w trollu
        tak z głupia frant:/
        • niewidzialna_l Re: czy lubimy trwonic pieniadze?skradziony watek 18.05.07, 13:09
          na farby,szpachle,pedzle, duperele zwiazane z upiekszaniem czegokolwiek,co w
          mieszkaniu sie znajduje.Poza tym wynajduje sobie jakis mebel,i jezdze za nim po
          całej Polsce.Ostatnio zakupiłam szafke rtv,trwało to pol roku,ale sie jej
          doczekałam ,przypłyneła z Indii do Wrocławia,czesto jezdze po meble do Wrocka,
          • violka30 Re: czy lubimy trwonic pieniadze?skradziony watek 18.05.07, 13:30
            jak z Indii to w i sz-nie mogłaś kupić
            • niewidzialna_l Re: czy lubimy trwonic pieniadze?skradziony watek 18.05.07, 13:49
              jakos normalne meble to mi sie niezbyt podobaja. poczekaj ,moze uda mi sie ja
              wrzucic,
              • niewidzialna_l szafka rtv 18.05.07, 13:52
                ma 210cm długosci i 50cm wysokosci fotoforum.gazeta.pl/3,0,655826,2,1.html
                • niewidzialna_l Re: szafka rtv 18.05.07, 13:54
                  zapomniałam dodac,ze jest z palisandru,80 procent zywicy,wiec ciezka jak zelazo,,
                  • violka30 Re: szafka rtv 18.05.07, 14:26
                    czyli, tak jak mówiłam-spokojnie mogłaś je kupić w sz-nie bez wydawania kasy na
                    transport
                    • niewidzialna_l Re: szafka rtv 18.05.07, 14:34
                      w szczecinie ich nie ma,sa tylko we wrocku i w pszczynie,ale pszczyna kupuje z
                      wrocka.
                      • violka30 Re: szafka rtv 18.05.07, 14:39
                        ok, nie ma:)
                        • niewidzialna_l Re: szafka rtv 18.05.07, 14:41
                          myslałas o delhidecor?,czy almidecor? bo tam uch nie maja
                          • violka30 Re: szafka rtv 18.05.07, 14:52
                            hm, tego... zostawmy wątek meblowy bo musiałabym się uzewnętrzniać, a tego nie
                            chcę:)
                            • niewidzialna_l Re: szafka rtv 18.05.07, 15:01
                              masz sklep z takimi rzeczami w szczecinie?cos czuje,ze to dlatego nie chcesz sie
                              ujawniac.Szukałam tej szafki w szczecinie w hurtowniach i sklepach,i nie maja
                              jej ani na stanie ,ani w katalogu.Ostatnio widziałam ,takie szafki z metalem w
                              Almidecor ,ale sa wysokie i jak zwykle cena jest zabojcza.
                              • niewidzialna_l pajak,,,,, 18.05.07, 15:03
                                a ,moze masz dostep do lamp tzw,pajaków z zelaza?sa w Almidecor,ale zabijaja
                                cenowo.Nie wydam 2 tys na zyrandol ,
                                • violka30 Re: pajak,,,,, 19.05.07, 09:49
                                  wysłałam do ciebie maila
                                  WCZORAJ
                                  • niewidzialna_l Re: pajak,,,,, 21.05.07, 09:51
                                    nie sparwdzam tu poczty w ogole,nikt do mnie nie pisze,chlip.
                                    produkty.almi-decor.com/catalog.php?pid=3&id=3 to sa pajaki,ale
                                    zdecydowanie dla mnie za drogie.Sporo pajaków jest na Allegro,ale ja musze
                                    widzic,a tak z fotki to sie boje kupowac.
                                    • buka007 Re: pajak,,,,, 21.05.07, 10:19
                                      A moze kowal Preiss zrobilby ci cos takiego?? On naprawde swietne rzeczy robi.
                                      • niewidzialna_l kowal 21.05.07, 10:29
                                        tego kowala to z ust mi wyciagnełas,myslałam o nim juz od paru dni,ale nie znam
                                        tu zadnego,Preiss mówisz,gdzie on?
                                        • buka007 Re: kowal 21.05.07, 10:33
                                          he, he :))

PREISS Artystyczne Wyroby Metalowe ul. Ul. Bema 5 73-110 Stargard Szczecinski
                                          tel. (091) 573 19 60
                                          • buka007 Re: kowal 21.05.07, 10:34
                                            www.preiss.com.pl/
                                            • niewidzialna_l Re: kowal 22.05.07, 07:25
                                              wiatrowskazy podobaja mi sie, u tego Preissa.Ta swinka urocza,jak wybujduje
                                              domek to sobie taka sprawie i na sam wierch dam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka