Gość: Leszek IP: 195.47.201.* 17.05.07, 15:12 Pierwszoligowej :) He, he :) Już drugoligowej. Przy takiej grze i zawodnikach, to niedługo okręgowej. Brazylii im sie zachciało... A nasi wspaniali zawodnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnbvcxz1 Re: Negocjacje miasto - Pogoń odwołane 17.05.07, 15:30 pogon to dno. ale to nie pogon tylko piotrcovia cos tam. rozumiem handel znakiem towarowym ale liga to liga. sa jakies zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Negocjacje miasto - Pogoń odwołane IP: *.szczecin.mm.pl 17.05.07, 17:29 Piotrcovia Brasil Club Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Negocjacje miasto - Pogoń odwołane IP: *.icm.edu.pl 17.05.07, 18:14 A ja pamiętam co innego. Jak wyhujano Ptaka z zakupu kamienicy w centrum dla Pogoni (nie dla Ptaka a dla Pogoni), jak wychujanao Ptaka ze śnieżnymi górkami. Jak przypomnę sobie jak nagle objawił się nam Krzystek na plakatach wyborczych z Majdanem (jako sympatyk Pogoni). Teraz gdy odmówił udostępniania stadionu, gdy odmówił wykupu akcji Pogoni - tak myslę sobie, co prawda tym razem Krzystek wyhujał wszystkich kobiców (posłużył się nimi jako mięsem wyborczym) - ale przyjdą następne wybory. I to będzie koniec tego cwaniaczka z miodem w uszach. H.. piszę przez samo "h" - i tak będę pisał, jak się Miodkowi nie podoba - to niech spie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Negocjacje miasto - Pogoń odwołane 17.05.07, 22:04 a kto wyCHujał Pogoń? Jak juz jestes w temacie... ;)) Czy Pogon to taka karta rabatowa na tanie zakupy w miescie? czy ktos chce robic biznes czy sie cwaniaczyc, bocznymi drzwiami załatwiac intratne interesy... Widziałem takie fotki notabli na trybunach w Łodzi... chyba panowie Miler, Ptak... taki klub złotej rabatowej karty do... interesików! Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva CH Ptak. 17.05.07, 18:46 Znam słowo czteroliterowe na C H. Ptak też składa się z czterech liter. Ciekawe, czy to sama znaczy..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy pogoń to taki klub we lwowie był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:13 dzisiaj w tok fm słyszałem o materialach w sprawie korupcji, handlu meczami i innymi tam ściganymi nieprawidłowościami w pogoni, które to prokutatura przekazła do pzpn. a może się przesłyszałem? Odpowiedz Link Zgłoś