Gość: erazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:39 www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=345&id=5004 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gupek Re: twarze BEZ.PIEKI IP: *.chello.pl 22.05.07, 21:04 Ile jeszcze będziesz żył przeszłością? Może się do szałasu przeniesiesz,albo na drzewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: twarze BEZ.PIEKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:13 Każdy żyje czym chce. Jeden przyszłością inny przeszłością a jeszcze inny terażniejszością. Nie ma jednoznaczej odpowiedzi co mądre a co głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: twarze BEZ.PIEKI IP: *.chello.pl 22.05.07, 21:17 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > Każdy żyje czym chce. Jeden przyszłością inny przeszłością a jeszcze inny > terażniejszością. Nie ma jednoznaczej odpowiedzi co mądre a co głupie. Owszem nie ma. Ale w tej martyrologii trwając znów ktoś pomyśli, aby Nas rozebrać, jak uprzednim i czasy. Lepiej p......ć o upiorach przeszłości, niż zająć się przyszłością. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hallo Re: twarze BEZ.PIEKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:20 Czerwoni "bracia" wynik na Podlasiu powinien dać wam wiele do myślenia. Ciągłe ujadanie na PiS, kłamstwa i medialna nagodnka nie przestawiły normalnego myślenie zwykłych mieszkańców mojej Ojczyzny! Te wsystkie wasze sondaże tak zwanego UKŁĄDU robione pod was i na zamówienie zweryfikowali zdrowomyślący mieszkańcy Polski. Czy oni też są kretynami? Chyba nie tędy droga w ciągłym ujadaniu bo jak tak dalej pójdzie to osiągniecie dno a my poparcie rzędu 50%!!! Chyba najwyższy już czas na refleksję i umiejętność porozumiewania się w ważnych dla Polski sprawach a nie bezustanne atakowanie bo jak widać bardziej podatny pod pranie mózgu dokonywane przez Gazetę Wybiórcza, TVN i Onet jest mózg wykształciuchów niż zwykłych mieszkańców Polski. Ujadajcie dalej a nam notowania będą rosły jeszcze bardziej. Ale to już wasz problemem i waszego admina-cenzora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: twarze BEZ.PIEKI IP: *.chello.pl 22.05.07, 21:24 Ja cię sunę. Katolik prawdziwy, miłujący bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Re: twarze BEZ.PIEKI 23.05.07, 08:02 Gość portalu: gupek napisał(a): > Ja cię sunę. Katolik prawdziwy, miłujący bliźniego. E tam, zaraz katolik. To tylko "gupek", ale inny niż ty. I żeby nie było, że tak o poranku jestem zgodny nadzwyczaj: lepiej znać historię, właśnie żeby unikać rozbierania. Ja się na tą wystawę przejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: twarze BEZ.PIEKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 18:30 brudne twarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carioca Re: twarze BEZ.PIEKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:37 jak kazde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: twarze BEZ.PIEKI IP: *.chello.pl 23.05.07, 20:47 czy miałbym coś przeoczyć? Gdzie są "twarze" Szczecińskiej bespieki? Co do Podlasia to noszę ten region głęboko w sercu , bo tam operowały najdziejniejsze odziały AK i Podziemia , co okupili wielką daniną krwii. Odpowiedz Link Zgłoś