zbigniew1000 28.05.07, 09:08 Kolejny krok. Ale do pełnego sukcesu jeszcze daleka droga. ......................................... CSN wycieraczki z klasą wycieraczki i maty sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cxi może się spełni moje życzenie z 2004 r. ? IP: *.szczecin.mm.pl 28.05.07, 09:16 mój tekst z 27.11.2004 r. - NOBEL.... Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: cxi IP: *.szczecin.mm.pl Data: 05.12.04, 20:59 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- W dniu 27 listopada 2004 r. zamieściłem poniższy tekst: "Notuję w pamięci informacje o kolejnych postępach naukowych mojego osiedlowego Sąsiada (nie znam Go osobiście) - Pana prof. Jana Lubińskiego, który wraz ze Swoim zespołem zajmuje się ustalaniem przyczyn(-y) choroby nowotworowej. Jestem intuicyjnie przekonany o tym, że właśnie w szczecińskiej pracowni Pana Profesora zostanie niedługo rozwikłana rakowa zagadka i wynajdzie On także antidotum na tę chorobę. Jestem też przekonany, że będzie on kiedyś laureatem Nagrody Nobla. Mam nadzieję, że dożyję do tego wydarzenia. Tak w sobotni listopadowy wieczór uznałem za stosowne przekazać publicznie swoje przypuszczenia i oczekiwania. Życzę powodzenia Panu Profesorowi i Jego ekipie." Okazuje się, że w tym tygodniu Pan Profesor odbierze jedną z nagród. Mam nadzieję, że kiedyś otrzyma najwyższą - ziemską - NOBLA. cxi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: może się spełni moje życzenie z 2004 r. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 09:38 Pan Profesor to nasz najlepszy promocyjny artykuł eksportowy. Szkoda, że jego żona nie została prezydentem Szczecina, bo w oparciu o naukę mielibyśmy wspaniały Szczecin. A tak to mamy garstkę gó..arzy miotających się za kasą dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: może się spełni moje życzenie z 2004 r. ? 28.05.07, 10:34 Gość portalu: real napisał(a): > Pan Profesor to nasz najlepszy promocyjny artykuł eksportowy. Szkoda, że jego > żona nie została prezydentem Szczecina, bo w oparciu o naukę mielibyśmy > wspaniały Szczecin. .. Lepiej niech sie zajmie nauka, przynajmniej coś znaczacego zrobi. Polityka tylko zaćmiewa umysł i pochłania, a nauka to jest wymagajaca dzedzina i apolityczna. A jak sie ja(naukę) zdradzi to na manowce ta droga prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: może się spełni moje życzenie z 2004 r. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:47 rozumiem że wypowiedź z punktu widzenia fachofffca? takiego od rad osiedlowych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Sukces genetyków z PAM IP: *.szczecin.mm.pl 28.05.07, 12:20 tu mozna tylko pogratulowac i zyczyc kolejnych sukcesow. oby polityka miala jak najmniej wspolnego z tymi badaniami...Gratulacje dla calego zespolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Re: Sukces genetyków z PAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:10 Miło przeczytać coś pozytywnego ze Szczecina :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Sukces genetyków z PAM 28.05.07, 14:53 ciesze sie, ze własnie Szczecin, ze nie wszyscy jeszcze wyjechali... Odpowiedz Link Zgłoś