kasiulek_nr1 08.06.07, 02:53 Kiedy są w tym roku? I jaki jest program? A może już mnie ominęła ta przyjemność? PS. Jak ja uwielbiam dni Stargardu :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Dni Stargardu - program 16.06.07, 00:01 Impreza odbędzie się za tydzień - od 22 do 24 czerwca. Wszystkie koncerty zaplanowane są w stargardzkim amfiteatrze. W piątek o godzinie 21.30 wystąpi grupa Boney M. Zespół znany jest już od lat 70. ubiegłego wieku. Od dziesięciu lat, w wyniku różnych zmian, pod tą samą nazwą, występują aż trzy grupy. Do największych przebojów Boney M. należą "Sunny", "Bahama Mama" czy "Daddy Cool". To propozycja przede wszystkim dla starszej części mieszkańców. Więcej do zaoferowania organizatorzy mają dla młodszej widowni. To przede wszystkim dla niej w niedzielę, 24 czerwca wystąpią w Stargardzie grupy Blog 27 i The Jet Set. Koncert tej pierwszej rozpocznie się o godzinie 20.30. Najlepszy polski wykonawca Blog 27 to polski girlsband stworzony przez Tolę Szlagowską i Alę Boratyn. Ale Ali nie ma już w zespole. Grupa ma w swoim dorobku nominację do nagród MTV Europe Music Awards w kategorii najlepszy polski wykonawca. Wydała album "LOL" i takie single jak m.in. "Uh La La La" i "Hey Boy". Bez powodzenia na Eurowizji Natomiast The Jet Set to grupa powstała w Polsce, ale w jej skład wchodzi urodzona w Rosji Sasha Strunin i raper z Anglii David Serame Junior. Grupa ta reprezentowała w maju Polskę podczas konkursu Eurowizji. Bez powodzenia. Odpadła w koncercie półfinałowym. /gs24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ganski1 Re: Dni Stargardu 16.06.07, 15:08 Wstyd i hańba.Taki chała na poziomie budki z piwem i bandy rokrzyczanych panieneczek z kolczykami w pępku.Za 2 lata nikt nie będzie pamietał że istnieli tacy wykonawcy.I to mają być gwiazdy.Dla równowagi proponuję kalelę bumcy- bumcy.Umap-umpa.Na to samo wyjdzie-a na pewno dużo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dni Stargardu 16.06.07, 15:25 Myślę, że to jest albo brak pomysłu, albo brak kasy. Jeśli się nie ma ani jednego, ani drugiego to może lepiej w ogóle nie organizować tej imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dni Stargardu 16.06.07, 16:56 buka007 napisała: > najlatwiej jest krytykowac Krytyka nie jest chyba zabroniona? Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Dni Stargardu 16.06.07, 19:19 krytyka ma sens jak jest konstruktywna, a wy tylko marudzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dni Stargardu 16.06.07, 23:43 buka007 napisała: > krytyka ma sens jak jest konstruktywna, a wy tylko marudzicie. A Ty nam żałujesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Dni Stargardu 17.06.07, 08:09 a ,ja chetnie ogladne Bony .M.Wole to od Dody ,czy Wisniewskiego. W ogole ich nie znosze nie ogladam i nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dni Stargardu 23.06.07, 12:12 Piątek, 22 czerwca Amfiteatr Miejski Biesiada pod gwiazdami godz. 17 - koncert "Dzieci Kwiaty" godz. 18.40 - inauguracja "Dni Stargardu" godz. 18.45 - koncert zespołu "Paradise" godz. 21.30 koncert Boney M godz. 22.30 - koncert zespołu "Paradise" Sobota, 23 czerwca Teren przy Książnicy Stargardzkiej 10.30 - 16 - Festyn artystyczny Jezioro Miedwie godz. 12 - regaty windsurfingowe Stadion Miejski godz. 16 - Mecz IV ligi Błękitni - Astra Ustronie Morskie XIX Międzynarodowe Kolarskie Kryterium Nocne (godz. 18-24) Wiadukt kolejowy ul. Wyszyńskiego godz. 9 - 18 - Uliczne graffiti 2 Park Zamkowy pomiędzy Bramą Portową a Basztą Białogłówką godz. 9 - 21 - Turniej Rycerski zwany Wojną Handlową Niedziela, 24 czerwca Wiadukt kolejowy ul. Wyszyńskiego godz. 9 - 18 - Uliczne graffiti 2 Park Jagielloński godz. 11 - Piknik z Barakudą Amfiteatr Miejski godz. 19.30 - koncert zespołu Nasty Freaks godz. 20.30 - koncert Blog 27 godz. 22 - koncert The Jet Set Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Dni Stargardu 23.06.07, 15:51 kurcze,,to dzisiaj? dobrze ,ze burza sie przyplatała. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Dni Stargardu 25.06.07, 09:07 Przeszłam sie wczoraj na wystep grupy Blog 27 i the Jet Set .Pierwszy zespól,trafiał do młodziezy ,która swietnie sie przy nim bawiła,drugi tak sobie smecił.Ogolnie ,jak dla mnie to do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dni Stargardu 25.06.07, 23:37 www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070625/STARGARD/70625009 Odpowiedz Link Zgłoś