Gość: karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:29 Jak w temacie - dokąd chcielibyście pojechać - gdyby finanse, wolny czas i liczba osób towarzyszących nie byłyby ograniczone ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shp80 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 14:33 Szwajcaria.. Może Norwegia.. Pozdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 14:41 Nowa Zelandia. I mógłbym nawet nie wracać :) Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:13 Australia. Marze o pikniku pod Wiszaca Skala:). Odpowiedz Link Zgłoś
andzela28 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:31 Gdzie kolwieg, byle by byc sama i miec 2 dni swietego spokoju... Czesc Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.szczecin Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 22:24 Witaj Andzela :) chciałabyś pojechać zupełnie sama? Odpowiedz Link Zgłoś
gupek.szczecin Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:30 Tam, gdzie waćpanna wskaże palcem, aby podążać za nią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.szczecin Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 22:23 Miej Waćpan na uwadze, że podróż ta niebezpieczna i wyczerpująca będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:34 Ameryka - ale z wyjatkiem USA! Moze Peru, a blizej to Hiszpania, a jeszcze blizej to Słowacja, a zupełnie blisko, to okolice (30 km) w poblize Kłodzka, nasze górki! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:35 a chce jechac na Bornholm na rowerek! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:37 Indie najbardziej ,potem Peru i Chile Odpowiedz Link Zgłoś
gupek.szczecin Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:49 Wszyscy, kurcze, pseudoglobtroterzy chca za granicę jechać. A w Polsce nie łaska? Za brzydko? Wiocha? Patrioci za dychę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:54 jest pieknie i w Polsce, ja jeżdże czesto... do tej pory zaliczałem okolice Szklarskiej i Karpacza kilka razy w roku! Teraz okolice Kłodzka... Po prostu po Polsce mozemy jezdzic nieomal kiedy chcemy, a Ameryka czy Hiszpania, to juz planowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:57 w Polsce jeszcze ciagnie w Bieszczady i Solina - sztuczne jezioro! Zawsze marzyłem o zakopanem, ale rozczarowany jakis jestem po wizycie! Moze nalezałoby z kims po górach łazic, to wtedy... a nie po Krupówkach... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 15:58 gupek.szczecin napisał: > Wszyscy, kurcze, pseudoglobtroterzy chca za granicę jechać. A w Polsce nie łask > a? > Za brzydko? Wiocha? > Patrioci za dychę. :-) ........................ tematem jest podróż marzeń ,a nie realnie możliwy wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Podróż marzeń :) IP: *.chello.pl 11.06.07, 19:24 A ja nie mam teraz kasy, aby jechać na przykład nad Solinę, ha? I jest to niestety natenczas w sferze marzeń. Łyso Ci złociutka? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Podróż marzeń :) 11.06.07, 20:11 palcem po mapie pojedź,kochanieńki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Podróż marzeń :) IP: *.chello.pl 11.06.07, 20:13 Palcem kochanieńka, to ja wolę gdzie indziej pojeździć. Posmyrać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina i znowu "zjeżdzają" z tematu... ;) palcem :) IP: *.chello.pl 11.06.07, 22:15 :) Dobry wieczór :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Najpierw chlop! pozniej wyjazdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:27 Po co wyjezdzac zestresowana, rozdrazniona i marudna? zeby innym wyjazd zepsuc? to wyrzucanie pieniedzy w bloto. Najpierw chlop, a pozniej wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Dziewczyno, widac ze sie meczysz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:44 nie daj sie prosic zbyt dlugo forumowym adoratorom. Sa granice cierpliwosci i przyzwoitosci. Idz na calosc ! Idz na calosc ! Idz na calosc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Edku - troskliwy Misiu - nie męczę się :) IP: *.chello.pl 12.06.07, 00:45 Nie zauważyłam, żeby ktos mnie o coś prosił... wszelkie prośby proszę kierować pod : karolina.szczecin@ gazeta.pl ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy do stettina i na bezludną wyspę, ciepłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:45 do wszędzie. tam gdzieś, ale gdzie? pojadę na kubę. cygara, socjalizm, radośni choć biedni ludzie z sensem istnienia i muzyką, i te kwiaty i we włosach Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: do stettina i na bezludną wyspę, ciepłą 12.06.07, 00:55 wiesz co kolega był na Kubie... niby zadowolony, ale jak tak dokładniej sie przyjrzał i zobaczył tych ludzi, co tylko czekali by od stołu odeszli, by zebrac do reklamowek resztki jedzenia... to mu sie tak jakos zrobiło... To powiedział mi zapytany o wyjazd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Najpierw chlop! pozniej wyjazdy! IP: *.chello.pl 12.06.07, 00:48 hmmm - nie rozumiem tej kolejności :) wyjazd moich marzeń z pewnością nie upłynie pod znakiem rozdrażnienia i bycia marudną - gdyż są to zachowania mi obce :) Edek - myślałeś o tym, żeby założyć fundację dla tych, co dawno chłopa nie miały ? ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: Najpierw chlop! pozniej wyjazdy! IP: *.icm.edu.pl 12.06.07, 07:11 Mam zaproszenie do Medelin a potem do Corleone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Maroko, Liban i cała Oceania IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 12.06.07, 07:23 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Maroko, Liban i cała Oceania IP: 83.18.220.* 12.06.07, 09:33 A ja bym chciała wynająć taki samochód- domek, nie pamiętam, jak to się nazywa- i tym pojazdem zjechać całe USA od południa na północ i wschodu na zachód. Załapać się na mardi grass w Nowym Orleanie, zobaczyć Góry Skaliste, NY, zajrzeć do las Vegas, przejechać przez prowincje i rezerwaty, popływać w oceanie... Dużo tam tego, kurcze blade. Z rok pewnie by mi to zajęło albo i lepiej... Ale to moja podróż marzeń. Strasznie dużo mam skojarzeń z filmami i książkami, chciałabym te miejsca zobaczyć na żywo i porównać z wyobrażeniem na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś