nastolat 24.11.06, 22:48 Czesc wszytkim,to mój pierwszy post.Dzisiaj tu pierwszy raz trafiłem. Moglibyście napisać czy macie coś poza fobią społeczną?Chodzi mi o wszelkie objawy fizyczne, nie psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sajder86 Re: witam was 25.11.06, 14:53 Oczywiście :( W moim przypadku: bardzo silny ból głowy, biegunka, drżenie rąk i inne mniejsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nastolat Re: witam was 25.11.06, 19:46 hmm,a myślałeś może,że fobia społeczna jest spowodowana jakąś chorobą? Jest jednym z objawów np.boreliozy, czy candidy. Poza fobią społeczną mam szereg objawów fizycznych pasujących do tych obydwu chorób,ale domyślam się że na tym forum pewnie jest ten temat malo znany.Ale nie chodzi mi tutaj o sugerowanie choroby. Jak radziecie sobie z ta fobią,czy bierzecie może jakieś leki,możecie poleciś coś sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
mellinda_i_mellinda Re: witam was 25.11.06, 20:43 witam, jak to nie chodzi Ci o sugerowanie choroby..? :) Teoretycznie wszystko może być przyczyną wszystkiego - jak tylko odpowiednio zagłębisz się w literaturę, a objawy mogą być każde,to się nazywa "niewyczerpana twórczość umysłu" :) No ale jak to się mówi: "to że masz paranoję, nie znaczy jeszcze, że nie jesteś śledzony..", więc przebadaj się konieczie. Jeżeli chodzi natomiast o leki, to miałam bardzo przyjemne przejcia z hydroksyzyną. pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: witam was 25.11.06, 14:55 a tak pozatym to zapomniałem cię przywitać :D HELOŁ Odpowiedz Link Zgłoś