Dodaj do ulubionych

Czy warto być singlem?

IP: *.chello.pl 16.06.07, 15:24
:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Andzela Re: Czy warto być singlem? IP: *.bazapartner.pl 16.06.07, 16:22
      Rozumie ze piszesz o sobie....
      • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:30
        Hehehehe.
        Może?
        Być może.
        • andzela28 Re: Czy warto być singlem? 16.06.07, 16:31
          :P wiec pewnie bedzies zmiał milion odpowiedzi na tak a drugi na nie;)
          • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:34
            Andzela
            Rozważam czysto teoretycznie. :-)
            • Gość: Andzela Re: Czy warto być singlem? IP: *.bazapartner.pl 16.06.07, 16:36
              Ale wiesz...jak jest teoria to chyba i praktyka....
              • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:37
                praktyka jest nie najgorsza nawet. Ale w końcu trza się określić.
                • andzela28 Re: Czy warto być singlem? 16.06.07, 16:39
                  wiec sie okresl....czy warto czy nie.... ja nie pomoge Ci...z oczywistych
                  powodów;)
                  • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:40
                    Heheheh.
                  • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:41
                    Adzela, idę do kloaki na chwilę.
                    • andzela28 Re: Czy warto być singlem? 16.06.07, 16:43
                      Ale Ty mi sie tłumaczyc nie musiasz dokad chadzasz....
                      • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:44
                        Chcę, abyś wiedziała o mnie wszystko :-)
                        • andzela28 Re: Czy warto być singlem? 16.06.07, 16:50
                          o kurcze......
                          • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:54
                            Porzucam Twoje wspaniałe towarzystwo.
                            Idę rozprostować członki na mieście.
                            Koniec tego pierdzielenia.
                            Do wieczora.
                            Może Karolina będzie.
                            I Edek.
                            Zresztą Edek smali do Ciebie cholewki.
                            Dlatego uprzedź męża, iż może być sprawa rozwodowa.
                            Podzielcie już przyzwoicie majątek, abyście nie musieli rżnąć komody na pół.
                            • andzela28 Re: Czy warto być singlem? 16.06.07, 16:56
                              Nie mam komody....tez mialam to napisac...ze zmykam znowu...na jakies ody
                              ciacha..... co do Edwarda...znikł gdzies razem z Karola....hmmmmm
                              • Gość: over and out Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 20:07
                                Warto być singlem. Jeśli ktoś lubi lub inaczej nie potrafi. W innych przypadkach
                                lepiej się nieszczęśliwie ożenić/wyjść za mąż.
                                • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 20:10
                                  Hehehehe.
                                  Dobre.
                                  • Gość: selawi Re: Czy warto być singlem? IP: 83.18.220.* 16.06.07, 20:36
                                    w czasach, kiedy byłam singlem, to to się nazywało stara panna.... Z tym, że
                                    wtedy byłam młoda. Teraz to pewnie bardziej warto niż wtedy.
                                    • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 20:38
                                      To teraz jesteś stary singiel?
                                      • Gość: selawi Re: Czy warto być singlem? IP: 83.18.220.* 16.06.07, 21:10
                                        nie
                                        • Gość: selawi Re: Czy warto być singlem? IP: 83.18.220.* 16.06.07, 21:11
                                          a poza tym miało cie tu już nie być, przyspawany jesteś do tego kompa czy jak?
                                          • Gość: gupek Re: Czy warto być singlem? IP: *.chello.pl 16.06.07, 21:13
                                            Uzależniłem się.
                                            • Gość: selawi Re: Czy warto być singlem? IP: 83.18.220.* 16.06.07, 21:18
                                              to słabo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka