Dodaj do ulubionych

Jak znaleźć reprezentacyjną żonę?

• Gość: prezesowa Re: Jak znaleźć reprezentacyjnego meza/partnera? IP: *.globalconnect.pl 22.06.07, 01:57
      Zblizony poblem. Niewiele po trzydziestce, porzadnie wyksztalcona (w tym studia
      w Londynie), blyskotliwa, zaradna (wlasna firma), nieziemsko sexowna z duzym
      biustem i dlugimi nogami, do tego czarujaca z powalajacym usmiechem...szuka
      reprezentacyjnego partnera (moze pozniej meza, jednego juz miala)... Musi byc
      ambitny i zaradny zyciowo. Dynamiczny i uroczy. Nie starszy niz 10 lat. Musi
      lubic sport (wlaczajac codzienny sex). Powinien wiedziec jak zachowac sie w
      kazdej sytuacji: na spotkaniu biznesowym jak rowniez na ognisku lub na budowie w
      rozmowie z tynkarzem, powinien miec poczucie humoru, smiac sie z moich dowcipow
      i bawic mnie swoimi, powinien zapraszac mnie w ciekawe miejsca, zaskakiwac
      niebanalnymi pomyslami, a takze nieustannie adorowac. Jednym slowem facet z
      klasa i pasja zycia. Prezesi niewykluczeni. Ogiery tez nie, ha, ha. (a tak mi
      sie nawiazalo do macior).
      Rowniez deficyt takich Panow w tym miescie.
      • Gość: labatt Re: Jak znaleźć reprezentacyjnego meza/partnera? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.06.07, 04:44
        ;www.youtube.com/watch?v=MfEzT37TBaM&mode=related&search=)
      • Gość: reprezentacyjna Re: Jak znaleźć reprezentacyjnego meza/partnera? IP: *.polsteam.com 26.06.07, 12:05
        Niestety zaradna pani nie jest...:)
    • Gość: filozof Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.chello.pl 24.06.07, 18:23
      Panie Prezesie!

A ja szukam pracy, w której się nie narobię, a zarobię, najlepiej jakieś
      stanowisko dyrektorskie w jakimś dziale kadr, gdzie decydował bym o przyszłej
      karierze delikwenta i wręcz jego być albo nie być. Jestem świeżo upieczonym
      absolwentem humanistycznych studiów i doświadczenia zawodowego oprócz dorywczej
      pracy w markecie itd. nie posiadam.

Hmn... co? Że niby dla kogoś z moimi kwalifikacjami takiej roboty po prostu nie
      ma? O to analogicznie jak z tymi reprezentacyjnymi kobietami. Za duże wymagania
      wobec naszej uroczej rzeczywistości.

Pozdrawiam
      • Gość: maya Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:03
        no no, drodzy Państwo....poszaleliście z opiniami. Swięte oburzenie skierowane
        w stronę faceta, który niestety..........ma rację. Hm, byłam na gali PIGu, o
        której Prezes wspominiał. Bawiłam się w dużym towarzystwie. I moje obserwacje
        pokrywają się z prezesowymi. Prawda jest taka: dobrze sytuowane żony swoich
        mężów, niespecjalnie stare ale już bardzo nieatrakcyjne. Przestają dbać o
        siebie, problem dotyczy nie tylko strony wizualnej. Przestają się
        intelektualnie rozwijać, czytać, oglądać, słuchać....Nie wiem czy pod wpływem
        kasy, czy społecznego prestiżu - odpuszczają sobie bycie damą a stają się
        własnie grubawymi kucharami, które chłepcą drina i tokują na tematy tak
        żenujące, że budzą ogólne zniesmaczenie....Ba, wrogo patrzą na swoich mężów,
        którym łeb obraca się jak na karuzeli za smukłymi kobietami z klasą, których w
        tym mieście akurat nie brakuje. Są to na ogół inteligentne dziewczyny, które
        zawdzięczają swój status materialny i społeczny wyłącznie własnej mózgownicy i
        tytanicznej pracy. Drogi Prezesie - mam dobrą wiadomość. Olej tych komentatorów
        i spójrz optymistycznie w przyszłość - Twoja wybranka to jedna z moich
        koleżanek.
        • Gość: kto zgadnie kto psioczycie na żony prezesów..a samych prezesów nie IP: *.chello.pl 25.06.07, 01:54
          zauważacie...Nie zgadzam sie z opiniami, jakoby to żeńska część pewnych sfer
          przestawała o siebie dbać.. jest to dość krzywdzące - wystarxczy bowiem
          spojrzeć krytycznie na panów prezesów.

Większość to brzuchate, rozleniwione jednostki... po sciągnięciu dobrego
          garnitura (w którym każdy męzczyzna wygląda świetnie) swiatu ukazuje się
          zaniedbany człowieczek... Co do intelektu - może macie rację - żony prezesów
          przestają sie intelektualnie rozwijać..ale czy Prezesi poza trenowaniem
          zarabiania pieniędzy trudnią się poszerzaniem horyzontów nie wzbogacających ich
          kont...?

I jeszcze jedno - wstrzymanie rozwoju kobiety oznacza, że i jej mężczyźnie
          czegoś brakuje - przecież to w dużej mierzeod płci brzydkiej zależy, czy
          kwitniemy, czy więdniemy..szczególnie, kiedy pozostajemy w związku !
        • Gość: filozof Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.chello.pl 25.06.07, 14:19
          Ależ ja nie jestem oburzony. Wcale.
          I serio szukam takiej pracy bo inna to mnie nie satysfakcjonuje.

Z tym, że ja mam świadomość, że znalezienie takiej pracy to ciężka sprawa i
          raczej nie wypali. Podobnie jest z szukaniem tejże reprezentacyjnej żony przez
          prezesa.

BTW - co do matron żon prezesów - drodzy państwo, w naszym kraju (jak w całym
          bloku wschodnim) większość nowobogackich czyli wszelkiego rodzaju preziowie itd
          to miernota intelektualna, ot zwykłe cwaniaczki które dzięki znajomościom i
          przekrętom są teraz właśnie preziami. I tutaj nawet zaoczne dyplomy wydziału
          ekonomiki usług i zarządzania nie pomogą (o ile w ogóle takowe dyplomy są). Zaś
          co do żon - toć one przecież reprezentują taki sam poziom jak mężowie :) A że
          miernota intelektualna często jednocześnie towarzyszy miernocie fizycznej jaką
          reprezentuje sobą jednostka niezależnie od statusu społecznego: bo pod drogimi
          garniturkami i garsonkami wystające tłuste brzuchy i opadłe piersi zupełnie jak
          u menelstwa, plebsu i biedoty.
        • Gość: filozof PS. Gala PIGu :) IP: *.chello.pl 25.06.07, 14:22
          Gala PIGu? Nazwa (z angielskiego) adekwatna do towarzystwa jak widać :)
        • Gość: NiePrezes Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:01
          Czy Twoje koleżanki, oprócz swej smukłości, klasy, inteligencji, statusu
          materialnego i społecznego osiągniętego własnym wysiłkiem są równiez uczuciowe,
          wrażliwe, szczere, wierne, lojalne, kochające, sympatyczne i spragnione ciepła
          oraz miłości?
          Gdzie można spotkać jedną z Twoich koleżanek, w jakim są one wieku? :)
          (Czy jest to jakieś specjalne miejsce i jak odróżnić je od wielu nadętych,
          wywyższających się panien, które swoją pogardliwą miną odpychają na kilometr)
    • nudna_ale_smieszna Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? 25.06.07, 00:34
      taaaa... a jak juz taka "idealna panne" pozna / zobaczy to i tak nie podejdzie i
      nie zagada - tak jak w opisie wygladaja atrakcyjne samotne kobiety, bo jak
      dojdzie co do czego, to panowie wola jednak te ogrzyce, bo przy nich to dopiero
      błyszcza i czuja sie pewnie. Atrakcyjna zona to wyzwanie na cale zycie, na pewno
      chcesz je podjąć?
    • Gość: reprezentacyjna Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.polsteam.com 25.06.07, 11:11
      witaj, wlasnie znalazles....
      • Gość: reprezentacyjna Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.polsteam.com 25.06.07, 12:27
        Ciesze sie, ze jeszcze sa nieliczni mezczyzni, ktorzy szukaja subtelnych dam.
        Niestety, jak zauwazylam wsrod Panow jest tendencja do posuzkiwan wlasnie wsrod
        takich pan jakie budza niechec "prezesa". Sama sie dziwie, ze takie przepraszam
        za slowo "krowy" maja takie wziecie. Kobiety wrazliwe, subtelne uroda i
        zachowaniem nie maja szans w dzisiejszym dzikim swiecie, ktory wraca do epoki
        kamienia lupanego. Panie'prezesie" prosze o kontakt:) Pozdrawiam i ciesze sie,
        ze sa jeszcze takie poglady.
        • andreas.007 Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? 25.06.07, 13:42
          napisałas "prosze o kontakt"
          a poprawnie powinno byc "prosze o konta" chyba... ;))

No, bo jak ma sie z Toba skontaktowac -
          zarejestruj sie wrazliwa i czuła kobieto, to wysle do Ciebie maila,
          zreszta prezesunia tez to dotyczy,
          to by był kontakt... ;))
    • andreas.007 reprezentacyjna zona nie bedzie miała czasu 25.06.07, 12:11
      reprezentacyjna zona niestety najczesciej nie ma czasu
      na miłosc i uczucie, bo reprezentuje przeciez.... najczesciej siebie!
      Zreszta reprezentacyjna z wygladu - nie znaczy, ze jest reprezentacyjna!
      Najlepsza reprezentacja mezczyzny - przepraszam przyjąłem konwencje prezesa -
      jest KOCHAJACA kobieta, miła i sympatyczna... ;))
      • Gość: andreas Re: reprezentacyjna zona nie bedzie miała czasu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:14
        natomiast te wymagania na "reprezentacyjna" zone, które tu podano,
        to raczej chyba na HOSTESSE..... ;))
    • Gość: karolina niby reprezentacyjna się znalazła- ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:32
      wyjątkowo natarczywa - hihi :)
      • swarozyc Ilez to kobiet z jajami ... 25.06.07, 13:36
        ma w domu losera, a jednak nie chodza na forum szukac podstawnika..
        ale skoro to ma byc zabawa, wiec niech dalej trwa...
      • Gość: reprezentacyjna Re: niby reprezentacyjna się znalazła- ale IP: *.polsteam.com 25.06.07, 15:33
        widze, ze prymitywnych chichotek jest od zatrzesienia,
        • Gość: NiePrezes Re: niby reprezentacyjna się znalazła- ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:02
          Mayu,

Czy Twoje koleżanki, oprócz swej smukłości, klasy, inteligencji, statusu
          materialnego i społecznego osiągniętego własnym wysiłkiem są równiez uczuciowe,
          wrażliwe, szczere, wierne, lojalne, kochające, sympatyczne i spragnione ciepła
          oraz miłości?
          Gdzie można spotkać jedną z Twoich koleżanek, w jakim są one wieku? :)
          (Czy jest to jakieś specjalne miejsce i jak odróżnić je od wielu nadętych,
          wywyższających się panien, które swoją pogardliwą miną odpychają na kilometr)
          • Gość: kobieta33 Re: niby reprezentacyjna się znalazła- ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:37
            spotkać można w wielu miejscach, problem pewnie tkwi w poderwaniu, czyli jak
            zacząć...tak naprawdę, to tylko nieliczni mężczyźni potrafią podejść do obcej,
            pięknej kobiety i powiedzieć jej coś takiego, co ją zainteresuje, zaintryguje i
            zgodzi się ewentualnie na dalszy ciąg...
          • Gość: maya Re: niby reprezentacyjna się znalazła- ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 02:05
            Ależ.....napisałam o kobietach, które przede wszystkim stawiają na uczucia, na
            bycie blisko z mężczyzną, którego kochają. Są wrażliwe, mądre, sympatyczne i
            niesamowicie ciepłe. A na luksus przeżywania prawdziwej miłości mogą sobie
            pozwolić bo materia i konta, samochody ich nie interesują. Posiadają je....
            Jeśli ktoś nie wierzy w takie zjawiska - dysponuję danymi. Oczywiście nie na
            tym forum.
            Pewnie zaraz wyskoczy jakiś żałosny prześmiewca i będzie sobie używał, ale
            niech tam mu będzie.
            Pozdrawiam wszystkie moje wspaniałe koleżanki i panów, którzy ich szukają......
          • Gość: maya Re: niby reprezentacyjna się znalazła- ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 02:19
            Aha - pytasz, w jakim są wieku?
            odpowiednim - 30-35, czyli w takim, kiedy kobieta na pewno wie kogo i co
            chce....Od motłochu odróznia je elegancja, klasa w sposobie bycia i bardzo
            szczere i otwarte podejście do świata. To niesamowite, ale ja zawsze wyłapię w
            tłumie taką dziewczynę....Od razu wiem, kim jest i co sobą reprezentuje. Fakt,
            kobiety takie mają ciekawe zawody i zajęcia, odróznia je pewna odwaga w
            obcowaniu z ludżmi, a więc nie są to gęsi, które nie mają nic do powiedzenia.
            Spotkać możesz:
            1. Empik - kiedy kupują książki
            2. Koncerty jazzowe lub tzw. wydarzenia artystyczne
            3. Niektóre imprezy PIGu
            4. Teatry - Współczesny i Polski
            5. Kina - polecam Pioniera
            6. Niektóre dobre knajpy - Radecki, La Passion du Vin lub Camarillo
            7. Czasem salony samochodowe - kiedy kupują brykę ( nieziemska satysfakcja -
            polecam )
            8. Kameralne przyjęcia domowe - kiedy wszyscy gotują i piją dobre wina
            9. Głębokie - na rowerze lub z psem
            10. Siłownie i baseny

No, to chyba jeszcze nie wszystko - ale jakieś podstawy poszukiwań stworzyłam.
            • beatrix13 Re: niby reprezentacyjna się znalazła- ale 26.06.07, 07:33
              gratuluję swietnej autoprezentacji:)
              umiesz się dobrze sprzedać ,jak na rasową "byznesłuman" przystało,
              ale gdzie jest haczyk?
              • Gość: kobietka Re: niby reprezentacyjna się znalazła- ale IP: *.devs.futuro.pl 26.06.07, 08:11
                W dzisiejszych czasach na rozwód mogąsobie pozwolić tylko bardzo, bardzo bogaci
                (patrz: Lis i Smoktunowicz). Rozwód z maciorą to LUKSUS.
            • Gość: reprezentacyjna Re: niby reprezentacyjna się znalazła- ale IP: *.polsteam.com 26.06.07, 09:31
              Witaj Maju z opisu, ktory tu predstawilas, te wszystkie twoim zdaniem
              kolezanki , to sa po prostu tanie dziwki, ktore szukaja rownie tanich gnojkow.
              Dobre knajpy? Nie znasz sie na tym.
              Nie masz pojecia o elegancji i bywaniu.
              Pozdrawiam.
              • Gość: ja reprezentacyjna - a Ty ze swoją autoprezentacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:23
                kim jesteś?
                • Gość: reprezentacyjna Re: reprezentacyjna - a Ty ze swoją autoprezentac IP: *.polsteam.com 26.06.07, 10:48
                  Polka mala:)
                  • Gość: ja Re: reprezentacyjna - a Ty ze swoją autoprezentac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:50
                    ja bym powiedziała - niska...
              • Gość: maya do Pani Reprezentacyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:48
                oooo grubo....Pani Reprezetacyjna pojechała po bandzie z opinią. Skąd tyle jadu?
                Nazywanie tanimi dziwkami kobiet z doktorskimi tytułami, stojącymi na czele
                zarządów firm oraz piastujących zawody typu adwokat, architekt tudzież
                muzykolog jest chyba lekką przesadą?
                Cóz Pani Reprezentacyjna - mogę powiedzieć Ci tylko, że kto puszcza wiąchę w
                stronę nieznanych sobie bliżej osób, wystawia sobie najgorsze świadectwo.

Chyba jednak desperado jesteś, Malutka.
                • Gość: reprezentacyjna Re: do Pani Reprezentacyjnej IP: *.polsteam.com 26.06.07, 11:27
                  Wlanie takie Panie sa niezwykle tanie juz nie chce powtarzac tego slowa. Tym
                  bardziej jak maja tytul dr sa bardziej tanie. Elegancja ,kultura to cechy
                  wrodzone nie nabyte:) nie mowiac juz o pochodzeniu szlacheckim:)natomiast
                  niektorzy swoje kompleksy lecza wlasnie takimi tytulami taz zwanymi naukowymi.
                  madruja sie jak poderwc kolejnego glupiego... Skoro takie madre i zaradne to
                  czemu samotne:)
    • mycha726 Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? 25.06.07, 22:35
      Poza długimi włosami mam wszystko czego szukasz, tylko ten twój wiek...mmmm,
      nie, jednak nie ,moje 26 lat zwiędłyby dość szybko, szkoda.
      • Gość: NiePrezes Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 23:30
        A szkoda, że nie masz długich włosów. Prawdziwa kobieta powinna mieć właśnie
        długie włosy...

Racja z tym zagadaniem pięknej kobiety. Jednak nie chodzi o sam początek, tylko
        o strach przed słowami: "spadaj" lub "jestem zajęta, hihi"...
    • katja38 Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? 25.06.07, 23:52
      żadna wartościowa, piękna, egzotyczna,romantyczna,dobrze wykształcona
      reprezentująca coś sobą kobieta,nie wybiera partnera życiowego tylko dlatego
      iż ten jest pierwszym wieprzem u koryta ,...,nie oceniaj innych /...ty widzisz
      tłustą maciorę a jej mąż widzi w niej piękną kobietę.... / to sam nie będziesz
      oceniany ,piękno i mądrosć te słowa są dla ciebie puste,zacznij szukać
      przyczyny w sobie i zmień miasto bo Szczecin słynie z prostytutek naciągaczek -
      szukających sponsorów -zamożnych sponsorów
    • Gość: Iwona Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: 212.244.66.* 26.06.07, 08:56
      Jak czytam coś takiego to mi ręce opadają.
      Nie wiesz, że tak to tylko w Erze.
      A swoją drogą oprócz samouwielbienia i kasy to co możesz jej dać? I nie pisz,
      ze miłość i czułość bo to tylko sobie możesz dać.
    • Gość: Dziob Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: 212.244.66.* 26.06.07, 08:57
      wyciosaj ją sobie z drewienka
      • Gość: reprezentacyjna Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.polsteam.com 26.06.07, 09:27
        Wysilacie sie, robicie z siebie idiotow a pan Prezes spada z krzesla ze
        smiechu. po prostu chcial sie pobawic, nudzilo mu sie a wy takie glebokie
        wywody prezentujecie. Wezcie sie do roboty bo szkoda tu czasu.
        • Gość: maya Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:50
          Prezesa już dawno tu nie ma. Jest na szczęście umówiony z kimś. Widzisz
          Reprezentacyjna - dmuchnęli Ci partię sprzed noska.
          • Gość: reprezentacyjna Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.polsteam.com 26.06.07, 11:31
            jasne, ze nie ma siedzi z zona na Kajmanach:)
    • Gość: Jędrunia Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:56
      Skoro jesteś zasobnym w kasę preziem - zafunduj sobie wakacje w Hollywood i
      zapoluj.Oprócz znanych gwiazd,które Cię z pewnością oleją znajdziesz też pewnie
      sporo amerykańskich "deweloperek" ktore prą za wszelką cenę do filmu. Możesz
      pojechać też do Afryki i szukać przyszłej Naomi Campbell. Nie musi to być
      Afryka - może to być Azja. Jesli natomiast chcesz oszczędzić - pozostają
      Ci "maciory" - najtaniej - w pobliskim PGR-rze ;)
    • Gość: Karol Re: Jak znaleźć reprezentacyjną żonę? IP: *.globalconnect.pl 27.06.07, 22:34
      Wiele takich kobiet poznałem w Paryżu. Tam na pewno odnajdziesz swoje marzenie.
      Zresztą Paryż jest miastem miłości, a paryżanki uwielbiają błyszczeć i wspierać
      swoich facetów. The best place in the world. polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka