Gość: JACEK Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: 64.9.159.* 13.06.03, 17:48 Smutne to .......... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szn Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: *.osow.pl 13.06.03, 17:53 jedyna osoba z jajami w SLD to Sierakowska...nie wziela udzialu w glosowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goran Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 18:07 dupkami i smutasami jestescie Wy sami. Najprosciej jest krytykowac, siedziec z boku i robic niezadowolone miny. Nawet do piet mu nie siegacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: 111.111.51.* 13.06.03, 18:18 Gość portalu: goran napisał(a): > dupkami i smutasami jestescie Wy sami. Najprosciej jest krytykowac, siedziec z > boku i robic niezadowolone miny. Nawet do piet mu nie siegacie. milerowi? jaja sobie robisz? pozdrawiamr ado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: 111.111.51.* 13.06.03, 18:19 szkoda. zla wiadomosc dla polski stracimy jeszcze wicej czasu. sldowcy zajmuja sie jedynie zasiadaniem na stolku i zalatwianiem podad dla kolegow i rodziny. szkoda szkoda. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
bloghh :( ? 13.06.03, 18:30 nie jestem goracym fanem premiera, ale badzmy realistami. rzad upada i co dalej? najprawdopodobnie nie uda sie w tym parlamencie utworzyc nowego. efekt? nowe wybory, gdzie polowa wyborcow glosuje na samoobrone i lpr. efekt? mamy rzad premiera Leppera i vice premiera Giertycha. to ma byc dobra perspektywa? watpie. to juz wole Millera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: :( ? IP: 111.111.51.* 13.06.03, 19:43 bloghh napisał: > nowe wybory, gdzie polowa wyborcow glosuje na samoobrone i lpr. efekt? mamy > rzad premiera Leppera i vice premiera Giertycha. to ma byc dobra perspektywa? > watpie. to juz wole Millera a skad ci wyszlo polowa wyborcow na leppera i samoobrone? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
bloghh Re: :( ? 13.06.03, 21:42 ok, z ta polowa lekko przesadzilem. ale jakie sa ewentualnosci. nowe wybory: sld pis samoobrona moga (wg roznych szacunkow) liczyc "mniejn wiecej" na podobne poparcie (ok. 20, pow. 20%). jakie wiec sa mozliwosci? 1.sld nie bedzie samodzielnie rzadzil, koalicja z psl daje za malo - wiec koalicja sld-samoobrona (horror!) 2.pis przejmuje inicjatywe w tworzeniu rzadu. ale sam tez jest za slaby, wiec 2 opcje: -koalicja z lpr (pis to neo-aws, partia populistyczna i bez programu), wbrew pozorom duza ilosc politykow z tych formacji ciazy ku sobie (np. Gabryel Janowski) -koalicja z po (popis). ale i to wiekszosci raczej nie da, wiec potrzebny "tzeci", prawdopodobnie psl (oni sa jak...moga z kazdym). taka koalicja to tez czyste kuriozum: psl leci tylko na stolki, a popis to powtorka koalicji aws-uw, gdzie gospodarcze pomysly platformy beda hamowane przez pis, ktory bedzie sie bal zrazic do siebie elektorat niepopularnymi decyzjami.efekt? powtorka lat 97-01. nieciekawe. mimo tego, ze premiera Millera za bardzo nie lubie, to zdaje sobie sprawe, ze on jest obecnie najmniejszym zlem. chyba, ze "zdrowa" czesc sld dogada sie z po. ale w to niewierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: :( ? IP: *.arkonskie.v.pl 13.06.03, 21:16 bloghh napisał: > nie jestem goracym fanem premiera, ale badzmy realistami. rzad upada i co > dalej? najprawdopodobnie nie uda sie w tym parlamencie utworzyc nowego. efekt? > nowe wybory, gdzie polowa wyborcow glosuje na samoobrone i lpr. efekt? mamy > rzad premiera Leppera i vice premiera Giertycha. to ma byc dobra perspektywa? > watpie. to juz wole Millera Zgadzam sie choć nie podoba mi się to co miler wyprawia,ale co by było gdy do rządzenia dorwie się giertych albo fanatyk leper, chroń nas Panie przed nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: :( ? IP: 111.111.51.* 13.06.03, 21:19 Gość portalu: Zuza napisał(a): > Zgadzam sie choć nie podoba mi się to co miler wyprawia,ale co by było gdy do > rządzenia dorwie się giertych albo fanatyk leper, chroń nas Panie przed nimi. sldowcy sie modla zeby nie stracic wladzy co to sie porbilo. lepper juz popra millera. zamiast millera z kolesiami mozna miec popis. byla by szansa na normalna polske w ue. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygoran Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: *.deltanet.pl / 192.168.1.* 13.06.03, 20:14 Niestety nie wszyscy byli obecni i nie moga wiedziec ze SLD wszystko rozwali a ich wodz pelen problemow z glowa (pochodzenia "Zyrardowskiego podworka")to dobry kamien na szyji SLD. P.S Ty Goran napisz podanie jestes super na miejsce Tobera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: *.arkonskie.v.pl 13.06.03, 21:18 Podziwiam panią Sierakowską za odwagę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OT Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 21:27 Gość portalu: Zuza napisał(a): > Podziwiam panią Sierakowską za odwagę . Ja dodatkowo za uczciwośc wobec wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: *.arkonskie.v.pl 13.06.03, 21:28 Gość portalu: OT napisał(a): > Gość portalu: Zuza napisał(a): > > > Podziwiam panią Sierakowską za odwagę . > Ja dodatkowo za uczciwośc wobec wyborców. Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: iza sierakowska 13.06.03, 21:31 a,a ja ja jeszcze szanuje za przynaleznosc do PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: iza sierakowska IP: 111.111.51.* 13.06.03, 21:44 swarozyc napisała: > a,a ja ja jeszcze szanuje za przynaleznosc do PZPR... i za rokroczne skaladanie kwiatow pod pkwn. i wdziecznosc armii radzieckiej. zuch kobieta. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Radoslaw 13.06.03, 21:46 Ta jest! Tak mi dopomoz bog i swiety krzyz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goran Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 23:02 RE:antygoran./Dziękuję za uznanie. Jest to dla mnie wielki komplement i wyróżnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: dup....ek Miller zostaje :( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 11:15 Nie wiem czy bez Millera byłoby lepiej. Ale gorzej na pewno nie. Nie łudzę się że zacznie działać :-((((( Nie robił tego przez 1,5 roku i nie będzie przez następne. Szkoda mi naszego startu w Unię. Od razu za słupkami startowymi pogubiliśmy półtrampki. Odpowiedz Link Zgłoś