Dodaj do ulubionych

Swinoujscie -unikac jak zarazy

IP: *.globalconnect.pl 27.06.07, 10:10
Po co mam jechac do Swinoujscia i wydawac tam kase? Nie moge zjesc rybki
sluchajac muzyki, zona nie moze sie opalac toples, za parkowanie musze
placic. Trzeba z daleka omijac to miasteczko i ich najglupsze na swiecie
(poza Szczecinem) wladze. Chca stracic resztke turystow - prosze bardzo.
Taniej i przyjemniej jest pojechac na poludnie europy: cieplej, milej, taniej
i nie ma tam wariatow. Wniosek-wakacje poza Polska. A kto traci? Chyba nie
trzeba odpowiadac na to pytanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: KubaG Re: Swinoujscie -unikac jak zarazy IP: *.177.wmc.com.pl 27.06.07, 10:15
      Przyjedź do Sopotu albo do Ustki :)
      • Gość: AlBo Re: Swinoujscie -unikac jak zarazy IP: *.globalconnect.pl 27.06.07, 10:21
        Masz rację, ja dodałbym jeszcze Łebę. Tam też jest super.
    • Gość: Ania Re: Swinoujscie -unikac jak zarazy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:32
      A mnie się bardzo podoba pomysł z egzekwowaniem ciszy. Nie znoszę ryku, hałasu
      od rana do nocy i myślę, że takich jak ja jest więcej. Tylko nie mają gdzie
      odpoczywać, bo wszędzie atakują decybele. Przecież można pogodzić preferencje
      tych co lubią głośną muzykę i tych drugich. Po prostu każdy będzie jechał do
      tego miejsca, gdzie bedą jego ulubione warunki. Myślę, że do Świnoujścia
      pojechałoby wielu turystów właśnie dlatego, że byłoby tam cicho i spokojnie.
      Władzom Świnoujścia gratuluję odwagi!!!
      • Gość: SromotnikBezwstydn Aniu! Swinoujscia -unikac jak rydzykowej zarazy IP: 83.168.124.* 27.06.07, 10:48
        Aniu,są ludzie,którzy jadą do nadmorskich miast po ten własnie blichtr:muzyka,jarmarki "cudów",kafejki,znajomi co krok,piwko,szaszłyki,śpiewy i przremarsze kapel i kuglarzy...
        Sa też tacy,którzy unikają miast-wczasowisk i jadą tam gdzie lasy,woda,plaze rozległe i ciisza.
        Ja polecam Ci Mędzywodzie,Łukęcin,Pustkowo itp.
        Demokracja tym sie charaktryzuje,że LUDZIE wybierają co jest im dobre!Wybierają też władzę!
        Natomiast,jesli władza zaczyna decydować co jest dla ludzi dobre,to zaczyna to smierdzieć dyktatem.
        Narazie mundurki bedą w szkołach....
        p.s.
        Słyszałem ,że Chiny odchodzą od mundurowania narodu...
        • Gość: Ania Re: Aniu! Swinoujscia -unikac jak rydzykowej zara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:19
          Dzięki za podpowiedź! Chętnie skorzystam, bo dla mnie cisza jest najpiękniejszą
          muzyką. Ale mimo wszystko uważam, że dla tych, co lubią tracić słuch przy
          ryczących decybelach już dawno wynaleziono słuchawki. Tylko mentalność naszego
          elektoratu jest taka, że dobre jest to, co mnie odpowiada. Prawa reszty się nie
          liczą. Wyjściem z sytuacji mógłby być oficjalny podział na
          miejscowości "ciche" i "rozrywkowe" (przy dokładnym określeniu przez lokalne
          władze zasad w nich panujących). Mam niejasne przeczucie, że te pierwsze
          miałyby większe wzięcie. Ale mogę się mylić...
          • Gość: S.B. Re: Aniu! Swinoujscia -unikac jak rydzykowej zara IP: 83.168.124.* 27.06.07, 12:30
            Nie,nie mylisz się!Ja też wolę Pogorzelicę niż Międzyzdroje.
            Niestety,moja młodzież przedkłada /po plażowaniu/głośną dykotekę czy koncert jakiejś kapeli niżli spacerek po lesnych ścieżkach .
            De gustibus non disputadum est!"-:)
            • andreas.007 Re: Aniu! Swinoujscia -unikac jak rydzykowej zara 27.06.07, 12:35
              nie widze problemu - przeciez nie ma przymusu jezdzenia do Swinoujscia,
              jak komus sie tam cos nie podoba...
              Z drugiej strony Swinoujscie to zdaje sie uzdrowisko...

Nadto uzywanie słuchawek nieszczy słuch,
              a jeszcze słuchanie mp3 dodatkowo dobija słuch czestotliwośc dźwieku... ;))
              • Gość: Ania Re: Aniu! Swinoujscia -unikac jak rydzykowej zara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:58
                O tym właśnie pisałam. Jest demokracja - jeśli ktoś chce niszczyć uszy - niech
                założy słuchawki i włączy muzykę na maksa. Ale w ten sposob zniszczy słuch
                tylko sobie, a nie innym. Zdanko do SB: o gustach się nie dyskutuje, ale można
                je kształtować. Ale o czym tu mówić, gdy lekcje muzyki czy sztuki w szkołach są
                na wymarciu...
    • beatrix13 moherowe waadze? 27.06.07, 20:11
      a za miedzą w Alhbecku pełna wolność w doborze plażowej odzieży lub jej braku
      • Gość: SromotnikBezwstydn Re: moherowi waadzę? IP: 83.168.124.* 28.06.07, 10:26
        Beatrix!Alhbeck -Świnoujscie!:-)))
        Alez Dziewczyno! Mylisz "perfumerię z szambem"/jak stwierdził "ojojciec"IV RP-rydzunio!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka