xyz-xyz 01.07.07, 20:50 Zauważyłem, że sporo wątków o lekarzach powstało. W większości negatywnych. Raczej mało spontanicznych. Problem w tym, że łapiduchy nie oddziałują na ciemny lud w Internecie. Kacza propaganda w gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: schorowany ależ to ponury obraz służby zdrowia IP: *.chello.pl 01.07.07, 20:54 w oczach pacjentów! nakłady może są i niewystarczające ale zepsucie w służbie zdrowia jest totalne Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: ależ to ponury obraz służby zdrowia 01.07.07, 20:55 i dzieki temu PiS przeprowadzi reformę,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schorowany Re: ależ to ponury obraz służby zdrowia IP: *.chello.pl 01.07.07, 20:57 a w dupie to mam czy pisdzielce czy inne pajace. tylko niech w końcu zrobią! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: PiSdzielce i ich propaganda... 01.07.07, 20:59 xyz-xyz napisał: > Zauważyłem, że sporo wątków o lekarzach powstało. W większości negatywnych. > Raczej mało spontanicznych. wyjątkowo delikatnie to ująłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: PiSdzielce i ich propaganda... 02.07.07, 20:40 Cóż, jeden wyrok mi starczy... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: PiSdzielce i ich propaganda... 01.07.07, 20:59 dziwne,że lekarzom i pielegniarom nie przeszkadzały zarobki w prl ani przez ostatnie kilkanascie lat, raptem teraz mimo ostatnich podwyżek im się pogorszyło Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSdzielce i ich propaganda... 01.07.07, 21:01 i nawet głodują. Nie chcą iść na kontrakty tak jak w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś