Dodaj do ulubionych

W Roswell jednak rozbili się kosmici?

IP: *.bazapartner.pl 03.07.07, 11:32
Amerykański oficer: widziałem ciała kosmitów

Jest nowy dowód na to, że w Roswell w 1947 roku rozbił się statek kosmitów.
Tym razem bardzo mocny. To oświadczenie oficera, który widział ciała
ufoludków. Bał się jednak do tego przyznać. List z jego wyznaniem otwarto
dopiero teraz, po jego śmierci.

Oficer prasowy przez lata opowiadał, że w Roswell rozbił się balon
meteorologiczny, a nie latający spodek. Jak twierdzi - kłamał. W pisemnym
oświadczeniu, które kazał ujawnić dopiero po swojej śmierci, ujawnił:
Widziałem ciała kosmitów. Ta opowieść na nowo rozpaliła emocje związane z
katastrofą w USA w 1947 roku.
Całość:
www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=51100
Obserwuj wątek
    • anamar spełniony obowiązek 03.07.07, 11:37
      ja też widziałam te ciała.były zielone.jedno z nich ostatkiem sił
      wyszptało:powiadom the billa...potem głowa mu opadła...
      • Gość: the.bill Re: spełniony obowiązek IP: *.bazapartner.pl 03.07.07, 11:45
        anamar, jeśli masz problemy ze swoim światopoglądem, to popracuj nad sobą.
        Jak czujesz niepokój, to jest to twój problem i rozwiąz go. Zawsze możesz spytać
        o radę zamiast się miotać...
        Świat jest niesamowity i pełen tajemnic...
        Słonecznie pozdrawiam. :-)

• anamar Re: spełniony obowiązek 03.07.07, 11:59
          no,jeśli wiarę w zielone ludziki nazywasz światopoglądem...to nawet
          dowcipne.widzisz,nawet ty potrafisz powiedzieć coś śmiesznego!
          • andreas.007 Re: spełniony obowiązek 03.07.07, 12:05
            Anamar czy wszystko czego nie rozumiesz jest dla Ciebie smieszne?
            Powiedz mnie... wierzysz, ze Ziemia jest okragła czy raczej płaska...
            z moich doswiadczen wynika, ze raczej płaska, ale górzysta... ;)))
          • the.bill1 Re: spełniony obowiązek 03.07.07, 12:09
            anamar, ja nie mam zamiaru CIę do niczego przekonywać. Widze tylko nietolerancję
            wynikająca prawdopodobnie z niewiedzy. Niewiedza czy ignorancja nie jest
            najlepsza podstawą osądzania innych. Lepiej jest zadawać pytania.

Przy istnieniu miliardów gwiazd byłoby dziwne, gdybysmy byli sami, ale o czym tu
            mówić - tys z michniklandu...

Gigantyczne UFO nad kanałem La Manche

Miały ponad półtora kilometra szerokości, były żółto-zielone, a kształtem
            przypominały cygara. Nigdy czegoś takiego nie widziałem - opowiada
            rozgorączkowany pilot samolotu linii Aurigny Airlines, który lecąc nad kanałem
            La Manche natkną się na dwa dziwne obiekty. Czyżby UFO?

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=49871
            To co ludzie widzą "w powietrzu" to moga byc po prostu projekcje holograficzne,
            choc niekoniecznie. No, ale to dyskurs dla otwartych umysłów, które nie unikają
            pytań.
          • Gość: ktos [...] IP: *.pureserver.info 03.07.07, 12:13
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • miela Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? 03.07.07, 12:11
      Akurat po takim czasie by pamiętał... Pomieszało mu się już.
      • Gość: miki Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? IP: *.chello.pl 03.07.07, 12:23
        ciekawe ,że kosmici zawsze pokazywali się w strefie kapitalizmu.
        Dlaczego nie rozbili sie w ZSRR, przecież tam pokój i równość.
        Nawet w kosmosie wiedza co lepsze.
        • swantevit Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? 03.07.07, 12:26
          W Rosji tez byli, ale pagibli za swabodu..
          pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_Tunguska
          • the.bill1 UFO w National Gallery, London - link 03.07.07, 12:33
            Wystarczy kliknąc na obrazek i spojrzec na namalowane na nim niebo...
            To dla niedowiarków... Może National Gallery przemówi do wyobraźni...
            www.nationalgallery.org.uk/cgi-bin/WebObjects.dll/CollectionPublisher.woa/wa/work?searchString=crivelli&searchField=Artist%20Name&collectionName=&workNumber=NG739
            • swantevit Re: UFO w National Gallery, London - link 03.07.07, 12:51
              To ufoludki zwiastowaly Marysi?!

the.bill1 napisał:

> Wystarczy kliknąc na obrazek i spojrzec na namalowane na nim niebo...
              > To dla niedowiarków... Może National Gallery przemówi do wyobraźni...
              > www.nationalgallery.org.uk/cgi-bin/WebObjects.dll/CollectionPublisher.woa/wa/work?searchString=crivelli&searchField=Artist%20Name&collectionName=&workNumber=NG739
              • the.bill1 > To ufoludki zwiastowaly Marysi?! 03.07.07, 12:57
                Sa tacy, którzy twierdzą, że z tzw. prorokami kontaktowałi sie Obcy przypomocy
                rozwiniętych techologii i w ten sposób "wbili się w dusze Ziemian" na maxa
                poprzez systemy instytucjonalnych religii Telepatia, hologramy etc. Zerknij
                sobie w galerii na obrazek 26/32 i 28/32 w sekcji UFO artwork B.C. :-)
                • the.bill1 Re: > To ufoludki zwiastowaly Marysi?! 03.07.07, 13:05
                  Ułatwię sprawę - linki do owych obrazków+opisy

www.ufoartwork.com/images/ufoartwork_ad/deg2.jpg z 1710 roku
                  PIS: This image is by flemish artist Aert De Gelder and is entitled "The Baptism
                  of Christ" It was painted in 1710 and hangs in the Fitzwilliam Musuem, Cambridge.

www.ufoartwork.com/images/ufoartwork_ad/UFO_crucifix_compressed.jpg
                  OPIS: This is a 17th century fresco and is located in the Svetishoveli Cathedral
                  in Mtskheta, Georgia. Notice the two saucer shaped objects either side of
                  Christ. In the two blow ups you can see they contain faces.
                • piotr33k2 Re: > To ufoludki zwiastowaly Marysi?! 04.07.07, 02:04
                  czułem że jezus był kosmitą.
                  • Gość: the.bill do piotr33k2 o Jezusie i jego matrycy IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 13:34
                    piotr33k2 napisał:
                    > czułem że jezus był kosmitą.

Trochę to wysubtelnię, aby na bazie quasi-żartu coś jednak napisać.

Dwa założenia:
                    1) dusza jest cząstką wydzieloną z ducha obdarzoną świadomością stwórczą
                    2) dusza pierwotnie jest "matryca energetyczną", która wydzielić może z siebie
                    wiele cząstek celem doświadczania siebie w różnych planach istnienia.

W tym kontekście Jezus nie JEST kosmitą - to tylko imię jego ZIEMSKIEGO
                    wcielenia. Natomiast cząstki jego matrycy energetycznej wcielają sie oczywiście
                    w "innych wymiarach" ("światach równoległych"), o których przebłyskuje oficjalna
                    fizyka kwantowa.
        • the.bill1 Kosmici pokazywali się na Ziemii od "zawsze"... 03.07.07, 12:29
          Gość portalu: miki napisał(a):
          > ciekawe ,że kosmici zawsze pokazywali się w strefie kapitalizmu.

Jest portal, który zawiera obrazy naskalne oraz obrazy malarskie pokazujące
          obiekty traktowane przez autorów portalu jako UFO.
          Wystarczy wejść na www.ufoartwork.com/
          po lewej sa dwie sekcje:
          UFO artwork A.D.
          UFO artwork B.C. ---> tu zerknij sobie na obrazek 9,10 i 13 z32 z wszystkie z
          XIV wieku...

inne też sa ciekawe... Wiele z nich znajduje się w muzeach.
          • Gość: selawi Re: Kosmici pokazywali się na Ziemii od "zawsze". IP: *.kamiro.pl 03.07.07, 12:37
            a Geremka ze sobą nie wzieli? hihihi
            • the.bill1 Re: Kosmici pokazywali się na Ziemii od "zawsze". 03.07.07, 12:49
              Gość portalu: selawi napisał(a):
              > a Geremka ze sobą nie wzieli? hihihi

Jak widać nie wzięli. Jako członek Wielkiego Wschodu Francji może jednak miec z
              nimi kontakt. Przecież nie jest tajemnicą, że jedna z tajemnic skrywaną przez
              masonów sa ich kontakty z wyżej rozwinietymi cywilizacjami...
              To ponoć domena dopiero Illuminatów, ale Geremek taki jakiś iluminowany... ;-)
              Niedługo sie ujawnią, kiedy już będzie taki syf na Ziemii od tych anomalii, e
              ludziom będzie wszystko jedno czy Oni sa czy ich nie ma. Problem tylko,ze Oni są
              rózni. Jedni chca przejąć Ziemię - wcześniej ją nieco oczyszczając z ludzi -
              zarazy, huragany, trzesienia, (np. projekt HAARP) ect, a inni chca ja ochronic i
              umożliwić dalszy rozwój LUDZI. Jak by to nie było szokujące, to popytajcie
              masonów - maja swoje strony. Dla nich to nie nowość...
              Wystarczy popatrzeć choćby na obrazki z galerii.. -)

• anamar Re: Kosmici pokazywali się na Ziemii od "zawsze". 03.07.07, 13:02
                no to mamy kompletny de-bilowy światopogląd:michnik z geremkiem i masonami
                trzymają ze złymi kosmitami...no,ale nie piszę więcej,bo andreas powie,że to
                brak tolerancji.tak czy siak,dużo zdrówka życzę!
                • the.bill1 Re: Kosmici pokazywali się na Ziemii od "zawsze". 03.07.07, 13:06
                  "no to mamy kompletny de-bilowy światopogląd"

A kto powiedział, że to kompletny światopogląd?
                  Poza tym, kto powiedział, że to mój swiatopogląd.
                  To sa rozważania hipotetyczne. Tak jak powiedziałem świat jest pełen tajemnic.:-))
                  Pozdrowionka. Take it easy Anamar:-)
                  • Gość: szaman [...] IP: *.pureserver.info 03.07.07, 13:10
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • the.bill1 Re: Kosmici pokazywali się na Ziemii od "zawsze". 03.07.07, 13:16
                      szaman, ja o Haarp wiem juz od dawna... To sa strasze rzeczy. Niejaki David
                      Icke wyjawia to światu. W Londynie przyszło ponad 2 tysiące osób na jego 7
                      godzinna prezentację. Wydaje dużo książek i DVD z tymi informacjami.
                      Większośc ludzi żyje jednak z świecie skrojonym im jak w przysłowiowym matrixie...

CI, którzy przy tym majstrują kierują sie zasadą, że wielkiej prawdy nie trzeba
                      ukrywać, bo i tak nikt w nią nie uwierzy...
                      Np. Anamar jest egzemplifikaca tego założenia. Ludzie sa wychowani w duchu
                      scjentystycznym, tzw. nauki empiryczne opierające się na 5 zmysłach sa dla nich
                      autorytetem, a to, co poza to wykracza jest zepchnięte w podświadomość i w różne
                      egzotyczne nisze..
                      Pozdro!
                      • swantevit Re: Kosmici pokazywali się na Ziemii od "zawsze". 03.07.07, 13:19
                        the.bill1 napisał:
                        Ludzie sa wychowani w duchu scjentystycznym, tzw. nauki empiryczne opierające
                        się na 5 zmysłach sa dla nich autorytetem, a to, co poza to wykracza jest
                        zepchnięte w podświadomość i w różne egzotyczne nisze..
                        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                        Nie w Polsce, nie w Polsce kolego!
                        Tutaj panuje prymat ducha nad cialem!!
                        :-))
                        • the.bill1 Svantedit - zerknij na cenzora 03.07.07, 13:23
                          Jak znam GW, to izoluje mnie, aby pokazać, że tylko ja poważnie myśle o tych
                          sprawach... To jest własnie Wyborcza. Moralne dzieciaki... Szaman, widzisz jaka
                          mamy wolność?....
                          • swantevit Re: Svantedit - zerknij na cenzora 03.07.07, 13:26
                            Sam bym cie wycial za bledne pisanie mego boskiego imienia..
                            :-))
                            • the.bill1 Re: Svantedit - zerknij na cenzora 03.07.07, 13:28
                              Wybacz o Panie Swantevit... ;-))
                          • anamar cwaniaczki! 03.07.07, 21:08
                            the.bill1 napisał:

> Jak znam GW, to izoluje mnie, aby pokazać, że tylko ja poważnie myśle o tych
                            > sprawach... To jest własnie Wyborcza. Moralne dzieciaki... Szaman, widzisz jaka
                            > mamy wolność?....

a tu jak na złość w wyborczej duży artykuł o ufo nad warszawą.przebiegły michnik
                            z iluminatami postanowili przechytrzyć de-bila...
                            • Gość: szaman Re: cwaniaczki! IP: *.pureserver.info 03.07.07, 21:11
                              spojrz idiotko z drugiej strony, moze to dzieki the.billowi ten tekst.
                              • anamar Re: cwaniaczki! 03.07.07, 21:33
                                Gość portalu: szaman napisał(a):

> spojrz idiotko z drugiej strony, moze to dzieki the.billowi ten tekst.

na pewno.szybciuteńko cofnęli się w czasie,i żeby de-bilowi na złość zrobić
                                machnęli texcik.to całkiem prawdopodobne.dla takiej persony jak de-bil michnik z
                                szarą siecią gotowi są do większych poświęceń!
                                • Gość: szaman Re: cwaniaczki! IP: *.pureserver.info 03.07.07, 21:42
                                  to jest rownie prawdopodobne jak to, idiotko:

anamar napisala:
                                  >a tu jak na złość w wyborczej duży artykuł o ufo nad warszawą.przebiegły
                                  michnik
                                  >z iluminatami postanowili przechytrzyć de-bila...

::)))))
                                  • anamar Re: cwaniaczki! 03.07.07, 21:46
                                    a może the bill to michnik we własnej osobie?
                                    • Gość: szaman Re: cwaniaczki! IP: *.pureserver.info 03.07.07, 21:57
                                      a moze anamar to pralat Jankowski we wlasnej osobie?
                                      ten sam kosmiczny intelekt.
                                      • anamar Re: cwaniaczki! 03.07.07, 21:58
                                        tak.to prałat.
                                      • anamar Re: cwaniaczki! 03.07.07, 21:59

> a moze anamar to pralat Jankowski we wlasnej osobie?

dalibóg,rozszyfrował mnie!

• Gość: szaman Re: cwaniaczki! IP: *.pureserver.info 03.07.07, 22:02
                                          wpadlem na to ogladajac go dzisiaj w "kropce nad i", poziom oszolomstwa pasowal
                                          mi do czegos co juz wczesniej widzialem, i nagle - o Eureko!!!! toz to anamar
                                          jak zywa.
                                          • anamar a jednak! 04.07.07, 10:00
                                            po przeczytaniu twoich wypowiedzi jedno muszę przyznać:jesteś żywym dowodem na
                                            to,że HAARP odziaływuje na umysły ludzi...
                            • Gość: the.bill Re: cwaniaczki! IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 00:16
                              anamar napisała:
                              > a tu jak na złość w wyborczej duży artykuł o ufo nad warszawą.

Jaki artykuł? Mozesz podac linka. Może to moi znajomi przylecieli... :-)
                              • anamar Re: cwaniaczki! 04.07.07, 10:05
                                Gość portalu: the.bill napisał(a):

> anamar napisała:
                                > > a tu jak na złość w wyborczej duży artykuł o ufo nad warszawą.
                                >
                                > Jaki artykuł? Mozesz podac linka. Może to moi znajomi przylecieli... :-)

duży artykuł ze zdjęciami na pierwszej stronie wczorajszej elektronicznej
                                gazety!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jeśli to twoi znajomi,to szkoda,że nie zabrałeś się z
                                nimi...a jeszcze wczoraj twierdziłeś,że gazeta cię specjalnie izoluje
                                (!!!!!)żeby stwarzać wrażenie,że tylko ty interesujesz się z problemem.sorry,ale
                                nie mam doświadczenia w postępowaniu z wariatami.
                                • Gość: the.bill Re: cwaniaczki! IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 12:42
                                  połapali sie w porę..... ;-))))
                    • the.bill1 do szamana "Nie wiecie, czego nie wiecie"..... 03.07.07, 13:19
                      Ciekawie kończy się artykuł, do którego dałeś linka szamanie. Dzięki.
                      Cytuję:

"ZAKONCZENIE

Dzisiaj bardzo malo ludzi wie cokolwiek o broni HAARP. Wiadomosci o tej broni
                      docieraja do ludzi prawie tylko z "drugiego obiegu". Jeszcze przed rokiem 2000
                      tych wiadomosci bylo wiecej w prasie i w ksiazkach wydawanych na ten temat.
                      Dzisiaj naklady ksiazek sie wyczerpaly. Nowych wydawnictwa boja sie wydac, bo
                      juz dzisiaj wiadomo, ze mozna to przeplacic zyciem czy zdrowiem i ze nikomu nie
                      mozna nic udowodnic. Niektore organizacje rozmawiaja na temat broni HAARP w Unii
                      Europejskiej, ale do publicznej wiadomosci przedostaje sie na ten temat niewiele
                      albo nic. Nawet ci co wnosza petycje na rozne fora miedzynarodowe nie sa w
                      stanie udowodnic pelnego zakresu dzialania broni HAARP. Z tych wiadomosci, ktore
                      mam, to najwieksza walke z ta bronia podejmuja Rosjanie. Mowia o tym na forum
                      ONZ i w Unii Europejskiej.

Wlasciciele tej broni dobrze znaja ludzka mentalnosc. Dobrze wiedza, ze czlowiek
                      czlowiekowi nie wierzy. Dzieki temu dzialaja dziesiatki lat bez zadnej kontroli
                      i bez ludzkich niepokojow. Ludzie nic nie wiedzac o tej broni i nie znajac jej
                      mozliwosci nie czuja niepokoju. Wiekszosc ludzi jak nie uslyszy o czyms w
                      telewizji lub nie przeczyta w przyslowiowej "Gazecie Wyborczej", to uwaza, ze
                      sprawa nie istnieje. "Nie wiecie, czego nie wiecie"."
                      www.ufoinfo.pl/index.php?id=374
                      • Gość: szaman Re: do szamana "Nie wiecie, czego nie wiecie".... IP: *.pureserver.info 03.07.07, 13:22
                        tego czego nie widac, nie znaczy ze nie istnieje...
                        prąd,
                        fale radiowe,
                        promieniowanie gamma,
                        świadomość...

• anamar ratunku!!!!!!!!! 03.07.07, 13:59
                        bardzo ciekawy jest link,który podajesz de-bilu.nareszcie wiadomo skąd czerpiesz
                        swoją wiedzę.kilka cytatów:"pamiętajmy też,że rak w polsce znany jest dopiero od
                        1960 roku"
                        "pokazali się rosyjscy lekarze-okuliści.dużo ich pracuje w poznaniu.jestem
                        pewny,że współpracują z HAARPEM"
                        "HAARP może zatruć jedzenie i picie.wiele razy zdalnie zatruwano mi jedzenie,od
                        razu jednak mnie reanimowano,bo jestem królikiem doświadczalnym"

cytowałam tylko najlżejsze kawałki,słowo!koniecznie musicie przeczytać całość....
                        • Gość: szaman Re: ratunku!!!!!!!!! IP: *.pureserver.info 03.07.07, 14:10
                          to ja idiotko, nie odrozniajaca posla od senatora, podalem ten link - i w
                          poscie ktory skasowano napiselem, ze nawet jesli 10% z tego tekstu jest prawda
                          to byloby to straszne.
                      • anamar już tu są! 03.07.07, 14:29
                        the.bill1 napisał:
                        > www.ufoinfo.pl/index.php?id=374

no dobra,szamanie.to ty!potem za pomocą HAARPA michnik z geremkiem przerzucili
                        ten link de-bilowi,jak widać powyżej...sprytne,szelmy!
                        • Gość: szaman Re: już tu są! IP: *.pureserver.info 03.07.07, 14:36
                          a ja mysle, ze zrobil to posel Niesiolowski :)))))))))))))))
                          • anamar Re: już tu są! 03.07.07, 14:37

> a ja mysle, ze zrobil to posel Niesiolowski :)))))))))))))))

znowu jesteś w błędzie.to nie on.
                            • Gość: szaman Re: już tu są! IP: *.pureserver.info 03.07.07, 14:44
                              nie umniejszaj Niesiolowskiemu, to szczwana bestia co potrafi manipulowac
                              umyslami 5 letnich dzieci tak, ze nie wiedza kim jest:

• Re: Nowy autorytet Trybuny (Ludu) - Niesiołowski
                              anamar 12.05.07, 13:24 + odpowiedz

nie.jest posłem.wiedzą o tym co inteligentniejsze dzieci w 5-tej klasie
                              podstawówki.teraz wiesz także i ty.

• Re: Nowy autorytet Trybuny (Ludu) - Niesiołowski
                              orion7 12.05.07, 13:28 + odpowiedz

Zajrzyj do Wikipedii - dziecko 5 letnie

• wał pomorski
                              anamar 12.05.07, 13:39 + odpowiedz

synuś,nie upieraj się.niesiołowski jest posłem na sejm!choćbyś nóżką tupał-tego
                              nie zmienisz.po co się upierać i robić z siebie jeszcze większego wała?

• Gość: Lex Re: już tu są! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:52
                                Wyborcza podaje - zobacz niesamowite zdjęcia! Ufo nad Warszawą! Annamar,
                                wykrakałaś! :)))
                              • anamar Re: już tu są! 03.07.07, 14:57
                                przekonałeś mnie,szamanie!niesiołowski też jest w zmowie z zielonymi
                                ludzikami.razem z michnikiem i geremkiem przy pomocy HAARPA zatruwają umysł
                                de-bila masońską ideologią,ale on jest dzielny i się nie daje...
                                • Gość: szaman Re: już tu są! IP: *.pureserver.info 03.07.07, 14:59
                                  anamar napisała:

> przekonałeś mnie,szamanie!niesiołowski też jest w zmowie z zielonymi
                                  > ludzikami.razem z michnikiem i geremkiem przy pomocy HAARPA zatruwają umysł
                                  > de-bila masońską ideologią,ale on jest dzielny i się nie daje...

a za to tobie wystarczy napisac "dupa" na plocie i poglaszczesz, tylko uwazaj
                                  na drzazgi :)))))
                                  • anamar Re: już tu są! 03.07.07, 15:02

tylko uwazaj
                                    > na drzazgi :)))))

a co mi tam drzazgi,w porównaniu z aferą,którą z de-bilem wykryliście...
                                    • Gość: the.bill Re: już tu są! IP: *.bazapartner.pl 03.07.07, 15:08
                                      Anamar, słowo w twoich rękach jest jak ciepły wosk. Lepisz co chcesz nie
                                      zważając co się do Ciebie pisze.
                                      Jaka afera?
                                      Przecież to, że nie masz dostępu do archiwów IPN nie znaczy, że agent Bolek nie
                                      istnieje... :-)
                                      Poza tym jest podział ról w każdej organizacji. No, ale dla Ciebie to pewnie
                                      masoneria nie istnieje.... :-)))
    • Gość: szaman Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? IP: *.pureserver.info 03.07.07, 13:33
      naukowy odprysk tajnych badan ?
      nawet GW nie moze ignorowac tematu...

Naukowy odprysk tajnych badań?
      • Gość: szaman Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? IP: *.pureserver.info 03.07.07, 13:35
        serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,2552183.html
      • Gość: the.bill Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? IP: *.bazapartner.pl 03.07.07, 13:37
        piszesz o Roswell i czy HAARP? O HAARP jest mnóstwo w necie, ale jak to bywa w
        przypadku "tajnych projektów" piszą o części projektu, a inne cześci pomijają.

pl.wikipedia.org/wiki/HAARP
        a jak wpiszesz HAARP w google, to...:
        www.google.pl/search?q=haarp&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
        • Gość: szaman Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? IP: *.pureserver.info 03.07.07, 13:38
          a tu w telegraficznym skrocie:
          www.sciaga.pl/tekst/28124-29-bron_geofizyczna
          • Gość: adam m. HAARP - broń znana i nasza kochana pogoda.... IP: *.bazapartner.pl 03.07.07, 13:43
            Ciekawie brzmia zdania:

"W sierpniu 2000 roku Rosyjska Duma zwróciła się z dramatycznym apelem do ONZ i
            społeczności międzynarodowej o ustanowienie międzynarodowej kontroli nad
            prowadzonymi przez USA doświadczeniami zmierzającymi do zbudowania broni
            geofizycznej. W apelu Dumy zawarta była informacja, że większość testów
            zaplanowana jest na rok 2003. Rosyjscy parlamentarzyści ostrzegali, że niektóre
            z tych eksperymentów mogą mięć nieprzewidywalne konsekwencje dla środowiska
            naturalnego, gdyż ich przedmiotem są: jonosfera i magnosfera ziemi.
            (...)
            Wiele poszlak potwierdza obawy Rosji, że oręż geofizyczna nie jest już tylko
            wymysłem hollywoodzkich scenarzystów i pisarzy science fiction. Istnieje i
            wszedł właśnie w fazie intensywnych testów. W końcu ubiegłego roku niedaleko
            miejscowości Gakona na Alasce zakończony został pierwszy etap realizacji
            programu HAARP zakładający budowę ogromnego jonosferycznego emitera fal
            ultrakrótkich, 73 000 razy silniejszego od największego obecnie istniejącego
            nadajnika radiowego i dodatkowo mającego zdolność skupiania sygnału emisji w
            jednym punkcie."
            www.sciaga.pl/tekst/28124-29-bron_geofizyczna
            Widzę szaman, że Cię wzięło. Tego jest dużo więcej..

Efekt cieplarniany to kolejny temat. Tylko jakoś dziwnie temperatura podniosi
            sie nie tylko na Ziemii...
            Skad wiem?
            Od ufonautów oczywiście.... :-DDD
    • Gość: the.bill Anamar ta ferajna mniej więcej tak wygląda :-) IP: *.bazapartner.pl 03.07.07, 15:50
      images21.fotosik.pl/285/f22c18eb9441c2b3.jpg
      :-)

A sytuacja człowieka w ogóle wygląda mniej więcej tak:
      images11.fotosik.pl/23/e04c74e4955aa5edmed.jpg
      Politycy dziwią się czasem czemu jest takie parcie na integrację, że najlepiej
      zrezygnowano by z referendów. A to dlatego, że świat ma być jak najszybciej taki:
      images14.fotosik.pl/31/1c9e3ed42202236dmed.jpg
      Ostatecznie realna struktura władzy wygląda mniej więcej tak:
      images1.fotosik.pl/266/32fe83abf69cac76.jpg
      Trzeba jednak pamiętać że są publikowane wersje (różnych "rewelacji") dla tzw.
      ludu....

• anamar Re: Anamar ta ferajna mniej więcej tak wygląda :- 03.07.07, 17:33
        ty to masz fajnie!cztery obrazki i cały świat poukładany...
    • Gość: the.bill Tornada uformowane technicznie przez UFO IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 00:34
      Oto cztery zdjęcia tego samego tornada uformowanego technicznie przez duży
      wehikuł UFO, które w poniedziałek, dnia 16 maja 2005 roku zaatakowało
      miejscowość Bunbury w Zachodniej Australii.
      Zjechać ok 2/3 strony w dół:

www.totalizm.nazwa.pl/cloud_ufo_pl.htm
      I zdjęcia z Wybiórczej UFO nad Łodzią:
      miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,4283434.html
      Ciekawe zdjęcie:
      fotoforum.gazeta.pl/3,0,728170,3,1,3388.html
      • beatrix13 Re: Tornada uformowane technicznie przez UFO 04.07.07, 00:38
        piękna burza na ostatniej fotce,ale mimo wszystko z Dniem Niepodległości
        skojarzeń nie mam,
        pozdr:)
      • Gość: the.bill Re: Tornada uformowane technicznie przez UFO IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 00:38
        Technologicznie tworzone tornado:
        www.totalizm.nazwa.pl/tornados/bunbury_1.jpg
        Podobne do tego w Łodzi?
        ŁÓdź:
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,728170,3,1,3388.htmli
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,727827,3,8,3388.html
        • Gość: adam m. Re: Tornada uformowane technicznie ŁÓDŹ IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 12:42
          Facet z Łodzi napisał:

"Jakbym sam nie był świadkiem tego zjawiska nie uwierzyłbym.
          Właśnie zdjąłem z domu dwie pierwsze rynny (bo muszę wymienić), zdemontowałem
          haki, okap podrynnowy kiedy zacząłem słyszeć grzmoty. Ponieważ jednak niebo było
          niezbyt brzydkie, myślę sobie - "trochę popada" - nic sie nie stanie (pracowałem
          od strony wschodniej mej chałupy). Kontynuuje pracę, a tu nagle na szczycie
          dachu widzę krawędź tego "obwarzanka". Schodzę z drabiny, przechodzę za ścianę i
          widzę ... to co na zdjęciach. Szczęka mi opadła."
    • grogreg Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? 04.07.07, 01:05
      Bylo ich dwoch. Niewysocy. Blizniaczo podobni. Udali sie w skierunku Europy.
      • anamar Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? 04.07.07, 10:07
        grogreg napisał:

> Bylo ich dwoch. Niewysocy. Blizniaczo podobni. Udali sie w skierunku Europy.

de-bil ma wysoko postawionych kumpli...
        • Gość: Lex Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:50
          W tym właśnie problem że ci dwaj nie mają żadnych kumpli. W dzieciństwie nikt
          się z nimi nie bawił i nauczyli się widzieć samych tylko wrogów. Ale wyleczyć
          ich można dobrem. Obśmiewanie powoduje że kompletnie się zamykają w tej swojej
          wyimaginowanej oblężonej twierdzy. Zatem nie śmiejmy się z Szamana, The Billa, z
          Kaczyńskich. Starajmy się raczej przeciągać ich na jasną stronę. To jedyna droga.
          • Gość: the.bill Jasna strona mocy :-) IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 13:20
            Gość portalu: Lex napisał(a):
            "Starajmy się raczej przeciągać ich na jasną stronę. To jedyna droga."

Lex, z całym szacunkiem dla twej szlachentnej intencji, ale jakie jest kryterium
            jasności, o której piszesz?
            Oświeceniowe z prymatem naturalnych władz rozumu?
            Ciasno materialistyczno-empiryczne właściwe dla tzw. "współczesnej nauki"?
            A może nawiązujące do mistycyzującej tradycji intuicyjnych wglądów w "istotę
            wszechrzeczy"? :-)

Jeśli natomiast pisząc o "jasnej stronie" masz na myśli jakiś system wartości,
            to sprawa staje się niebezpieczna, bo widzisz, chrystusowa godność każdego
            ubrana w oświeceniową ideę wolności wymodziła nam tu liberalną demokrację...
    • Gość: gość Re: W Roswell jednak rozbili się kosmici? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:11
      > Jest nowy dowód na to, że w Roswell w 1947 roku rozbił się statek kosmitów.
      > Tym razem bardzo mocny. To oświadczenie oficera, który widział ciała
      > ufoludków.

No ale co z tego że się ufoludy rozbiły? Co to zmienia lub co nam daje i
      odbiera?
      Dla mnie jedyny wniosek to taki, ze ci idioci wypuszczają się na wycieczki po
      kosmosie,min. na Ziemie, a w ogóle nie umią latać. Może jakiś ichni małolat
      pierdyknął swojemu staremu furę i się tu rozwalił. Nie miał prawa jazdy i jak
      się z kolegami napalili jakiegoś kośmicznego haszu to sięm gó..arzom
      zachciała fruwać i tu zaliczyli glebę, czyli się jebli strasznie.

Pewnie są na liscie poszukiwanych ufolskich małolatów co to z domu wyskoczyli i
      do dziś nie wrócili. Może ich starzy jeszcze żyją? Wg mnie należy wysłać w
      kosmos wiadomość że mamy ciała, to może im rodzina jakiś porządny pogrzeb
      ufolski zrobi, bo nie wiem czy bendom chcieli ksiendza.
    • Gość: adam m. NIezły bajzel - rafineria w Kansas zalana IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 22:47
      images23.fotosik.pl/17/4de4dc542cc6c3a1med.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka