Gość: podróznik IP: *.szc.vectranet.pl 18.07.07, 00:35 Ja proponuje odwiedzic muzeum kolejnictwa w Gryficach. Latarnie morska w niechorzu.muzeum rybołowstwa w niechorzu. 15 południk w trzesaczu. bunkry w Pobierowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola Kołobrzeg? Same zalety IP: 212.160.94.* 23.08.07, 12:23 Panie Michale, Pomylił sie pan. Na wyspie Solnej nie ma Reduty Solnej tylko Bagienna, zwana inaczej Redutą Morast. Reduta Solna jest po drugiej stronie kanału drzewnego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: Kołobrzeg? Same zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:38 Kołobrzeg jest bardzo pięny - zgadza się...ale ma mizerną plaże i to raczej zaletą nie jest...ale z drugiej strony nie zawsze leży sie plackiem na plaży a jak ma się na to ochote to można pojechac za Kołobrzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Kołobrzeg? Same zalety 23.08.07, 12:57 :) Kołobrzeg jest piekny nie tylko latem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulgotacz Kołobrzeg? Same zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 23:18 Ja uwazam, ze Kolobrzeg w porównaniu z Pobierowem, lub Międzyzdrojami wypada dosyc nieciekawie. BYłem tam, nie zachwyciłem sie wcale ani starówką, ani molem. Plaza jak, kazda inna. Wieczorem szukalismy ze znajomymi dyskoteki, zebysmy mogli chociaz potanczyć sobie. I co? Znalezlismy tylko pelen sterydziadzy i narkomanow klub, w ktorym panowala bardzo niemila atmosfera. Po prostu zenada Odpowiedz Link Zgłoś