ewa999956 30.07.07, 16:34 jakie są Twoje najskrytsze marzenia?Ja marzę o domku z ogródkiem nad jeziorkiem gdzieś w ciepłym klimacie,bo nie lubię zimy.,to po pierwsze.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: pomarzyćdobra rzecz 30.07.07, 16:41 Zdrowie moich bliskich i moje, no i święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: pomarzyćdobra rzecz 31.07.07, 06:25 może Ci już kochany idzie na umarcie,że nie masz więcej marzeń? czy jużwszystkie zrealizowałeś?A ŚWIĘTY SPOKÓJ TO TEŻ CENNA RZECZ,ale do tego trzeba czegoś więcej. A za marzenia jeszcze nie karają.. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: pomarzyćdobra rzecz 31.07.07, 09:22 a dlaczego nad jeziorem?? Nad jeziorem to komary gryza,, Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: pomarzyćdobra rzecz 31.07.07, 11:07 nie tylko komary,ale meszki i wodne potwory,które wychodza noca i zagladaja w okna.Psy wyja jak to na koncu swiata.Moze zmien sobie marzenia na bardziej przyjazne,np,jakis atol,palmy ,wachlarz z murzynem,drinki ,słonce itd Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: pomarzyćdobra rzecz 31.07.07, 16:55 macie rację dziewczyny, dlaczego nie pomarzyć o ciepłych krajach?Gzieś w tropikach kupię sobie namiot z liści palmowych, w garażu będę miała jaguara a jakiś król plemienia X.. będzie uderzał do mnie w konkury.. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: pomarzyćdobra rzecz 31.07.07, 22:13 król plemienia to cie za włosy i do jaskini,a tam cie wykorzysta na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: pomarzyćdobra rzecz 06.08.07, 15:40 myślałam że więcej osób napisze o swoich marzeniach.widocznie wszyscy twardo trzymają się rzeczywistości.No ,bo ile można pisać o mieście ,w którym nic się nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: pomarzyćdobra rzecz 06.08.07, 19:24 masz racje ,ze tu nic sie nie dzieje.Nawet marzyc sie odechciewa,wiec sie nie dziw.,,,,,,marzenia sa wolne od cła,,marzcie ludziska ile wlezie i to bez ograniczen,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: pomarzyćdobra rzecz 06.08.07, 20:25 Ludzie, jak Wy marudzicie, jak Wy narzekacie! Zachowujecie się, jak staruszkowie, którzy ze względów zdrowotnych siedzą w domu, bo nie mogą się ruszyć. Zamiast narzekać, wyjdźcie z domów, zróbcie coś, zorganizujcie coś, a nie tylko krzyczycie, że tu się nic nie dzieje! Tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: pomarzyćdobra rzecz 07.08.07, 06:59 stokrootka1 napisała: > zorganizujcie coś, a nie tylko krzyczycie, że tu się nic nie dzieje! > Tragedia... stare i marudne :) A co ty, stokrotko robisz w Stargardzie, ze nie narzekasz na nude i marazm? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: pomarzyćdobra rzecz 07.08.07, 12:10 no własnie,napisz co robisz ,chetnie sie dołacze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: pomarzyćdobra rzecz 07.08.07, 16:41 DZIEJE SIĘ,DZIEJE SIBELIUSS WYSZEDŁ ZWIEDZAĆ MIASTO! Odpowiedz Link Zgłoś