Gość: poi IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 09:14 132,57 PLN zaplacil kazdy z 380 000 Szczecinian za te impreze... naprawde uwazacie, ze za te pieniadze nie mozna bylo wiecej oczekiwac od Krzystka ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poi Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 09:17 ile z tych pieniedzy zostalo trwale (powtarzam trwale!!!) ainwestowane w te regaty??!! i nie mow mi panie Krzystek o rozlatujacych sie deskach na Lasztowni... co zostalo z tych 50 mln poza usmiechem na twarzy gawiedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.home.net.pl 06.08.07, 09:46 132,57 na osobę? Stać mnie :) Do zobaczenia wieczorem na koncercie Pogodna. Szkoda że nie będzie Vespy, też szczeciński zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 czy wam odbiło z tym kalkulowaniem i krytyką? 06.08.07, 09:51 przecież to regaty były ,a nie wydarzenie artystyczne ą i ę przez bibułkę, jak ktoś nie lubi oglądac tłumów uśmiechniętych ludzi mógł pójść na wystawę albo na spektakl, co za maltontenci ,takim nikt niczym nie dogodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: czy wam odbiło z tym kalkulowaniem i krytyką? IP: *.dedicated.hosteurope.de 06.08.07, 10:18 a to mi odbilo, ze lubie jak moje pieniadze zagospodarowane sa z sensem- tutaj poszly w bloto... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Jako potencjalny inwestor 06.08.07, 10:25 dokladnie przyjrzalbym sie jaka jest struktura wydatkow miasta.. i mysl w nich ukryta.. Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh [...] 06.08.07, 19:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Malkontenci wiecznie zywi... n/t :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 09:20 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi gon sie z takim komentarzem!!! IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 09:22 ile poszlo na rozbudowe i modernizacje drog ? ile na baze noclegowa ? ile ???? ile ??? ile ??? co z tego zostalo ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: gon sie z takim komentarzem!!! IP: *.chello.pl 08.08.07, 01:01 > co z tego zostalo ????? Aleja fontann chociażby. Poza tym: miliony w kieszeniach szczecińskich przesiębiorców, a dalej miliony dla miasta z podatków od szczecińskich przedsiębiorców, a z tego miliony na inwestycje dla wszystkich mieszkańców. Dodaj do tego impuls dla inwestorów i masz kolejne miliony i kolejny taki krąg. Radzę poczytać podstawy ekonomii i PR. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Malkontenci wiecznie zywi... n/t :/ 06.08.07, 09:23 A skoro tak, to może czas w końcu zrobić imprezę dla malkontentów, sami sobie wybierzemy gwiazdy, tylko niech Krzystek nam za to zapłaci, tak jak robi to dla buraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Malkontenci wiecznie zywi... n/t :/ IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 09:34 exman napisał: > A skoro tak, to może czas w końcu zrobić imprezę dla malkontentów, sami sobie > wybierzemy gwiazdy, tylko niech Krzystek nam za to zapłaci, tak jak robi to dla > > buraków. exman, wpisz te date do swego kajecika - pierwszy raz sie z Toba zgadzam :))) i jeszcze raz powtarzam- mi nie chodzi o czyjes subiektywne odczucia dotyczace tej imprezy - mnie tylko interesuje co my bedziemy z tego miec, co zostalo z 50 000 000 polskich nowych zlotych!!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ sexman [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ze Szczecina Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: 83.18.220.* 06.08.07, 09:32 Idź do kasy urzędu odbierz swoje. Tak sobie myślę, że znajdzie się kilka osób, które założą za Ciebie. Dostajemy mnóstwo komplementów za organizację, za całokształt, czy zawsze muszą być tacy, którym źle? Ciekawe czy całkowicie zignorowałeś imprezę, tak jakby jej nie było, to jedyne słuszne posunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.dedicated.hosteurope.de 06.08.07, 09:37 Gość portalu: Ze Szczecina napisał(a): > Idź do kasy urzędu odbierz swoje. Tak sobie myślę, że znajdzie się kilka osób, > które założą za Ciebie. > Dostajemy mnóstwo komplementów za organizację, za całokształt, czy zawsze muszą > być tacy, którym źle? czy ty jestes taki/a tepa, ze nie rozumiesz o co mi chodzi ??! tak szczerze... > Ciekawe czy całkowicie zignorowałeś imprezę, tak jakby jej nie było, to jedyne > słuszne posunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja malkontent 06.08.07, 09:47 wczoraj taki jeden na Moście Zamkowym, szedł w tłumie ludzi i krzyczał wy robaki, po co tutaj jestescie, uwazaj, facet był wysoki, ale spotkał na schodach drugiego wysokiego człowieka i doszło do pojedynku słownego. Facet który szedł wczesniej był agresywnie bardzo słownie do otaczjącego go tłumu i miał na twarzy wypisana złość i niezadowolenie. Pytanie tylko po co tam przyszedł, przecież aby zobaczyć żaglowce można przyjść o 5-tej rano, wtedy mało ludzi tam chodzi, a zachodzący księżyc i słońce wschodzące są wtedy na nieboskłonie. Tak samo do Ciebie byłes na regatach, żes taki niezadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: malkontent IP: *.dedicated.hosteurope.de 06.08.07, 09:50 xxtoja napisała: > wczoraj taki jeden na Moście Zamkowym, szedł w tłumie ludzi i krzyczał wy > robaki, po co tutaj jestescie, uwazaj, facet był wysoki, ale spotkał na > schodach drugiego wysokiego człowieka i doszło do pojedynku słownego. Facet > który szedł wczesniej był agresywnie bardzo słownie do otaczjącego go tłumu i > miał na twarzy wypisana złość i niezadowolenie. Pytanie tylko po co tam > przyszedł, przecież aby zobaczyć żaglowce można przyjść o 5-tej rano, wtedy > mało ludzi tam chodzi, a zachodzący księżyc i słońce wschodzące są wtedy na > nieboskłonie. Tak samo do Ciebie byłes na regatach, żes taki niezadowolony? dobra...pass!!! z idiotami nie rozmawiam... malkontent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekły Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 09:59 Gość portalu: poi napisał(a): > 132,57 PLN zaplacil kazdy z 380 000 Szczecinian za te impreze... > naprawde uwazacie, ze za te pieniadze nie mozna bylo wiecej oczekiwac od > Krzystka ??? O ja pier...lem. To wychodzi u mnie w domu ponad 600 złotych! Żądam zwrotu tych pieniędzy na moje konto! Nie brałem udziału w tych cholernych regatah, mam je w du.ie, nie znoszę masówek, nie mam pracy i nie stać mnie na fundowanie prymitywnej zabawy tłumom debili chlejącym piwsko i wrzeszczącym jak dzikusy, nie stać mnie by miasto kradało moje pieniedze, za które jakiś Frankenstein kazał kupować mundurki dla moich dzieci. Niech zwracja forsę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy co roku 2500 miasta trwoni z moich statystycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:29 pieniędzy, i co, kto tym się tu zajmuje? to jedyne pieniądze (ok.27 zł rocznie w ciągu ostatnich pięciu lat w tym 6 zł z krajowych) jakie zostały z sensem wydane, których wydanie popieram całym sercem (dodam, że mnie bycie na tej imprezie w ciągu trzech dzni kosztowało dodatkowo 460 zł na trzy osoby - w tym jedno piwo, zero wrzasków i dużo zadowolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: co roku 2500 miasta trwoni z moich statystycz IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 10:32 Gość portalu: pieszy napisał(a): > pieniędzy, i co, kto tym się tu zajmuje? > to jedyne pieniądze (ok.27 zł rocznie w ciągu ostatnich pięciu lat w tym 6 zł z > > krajowych) jakie zostały z sensem wydane no z jakim sensem odpowiedz mi otumaniony czleku ??? z jakim ??? w co zostaly zainwestowane te pieniadze ?!!! 50 baniek (duzych baniek) przechulalismy w 3 dni nie zostawiajac zadnego ich sladu poza zdeptana trawa na Walach Chrobrego... rozumiesz o co mi chodzi ??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: co roku 2500 miasta trwoni z moich statystycz IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 10:35 Boso ale w ostrogach... k..a jego mac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: co roku 2500 miasta trwoni z moich statystycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:46 Ci, którzy uważają, że zostali okradzeni przez organizatorów niech podadzą tutaj swoje dane osobowe. Zrobimy wtedy składkę na "pokrzywdzonych". Tylko miej odwagę, nie kryj sie za nickiem "bohaterze" "chulako" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: co roku 2500 miasta trwoni z moich statystycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:58 przytaczane na forum czytanie ze zrozumieniem, tyczy się ciebie? przeczytaj kolego mój post powolutku i wtedy komentuj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Czas zamknąć kilka szkół podstawowych IP: 81.190.124.* 06.08.07, 10:35 bo inaczej będzie plajta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianka 100% Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.tktelekom.pl 06.08.07, 10:38 Czy naprawde jaeteśmy już tak zgoszkniali że niepotrafimy żyć bez narzekania. Nie potrafimy się cieszyć,doceniać to co mamy najlepszego. Teraz Szczecin wkońcu pokazał że nie jesteśmy taką WIOCHĄ jak o nas mówią ( w zasadzie to my Szczecinianię tak o sobie myślimy ). Jeśli chodzi o kasę to napewnio się zwróci Szczecin wkońcu został wypromowany w najlepszym stylu. Poprostu choć raz cieszmy sie naszym małym zwycięztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi [...] IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 10:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy dp poi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:56 chłopcze z brakami emocjonalnymi, masz prawo do swoich uwag, jednak wyzywanie tu wszystkich majacych inne od twojego zdanie swiadczy o tobie najlepiej. wyzywasz mnie od otumanionych głupców, innych od idiotów, to kim ty jesteś małutki? dyktaturka przez twój móżdzek przechodzi a reszta nie? musisz mieć kijek nad sobą by robić co pan pozwoli? kim ty jesteś, co robisz takiego wielkiego, że śmiesz mi ubliżać pętaku w trampkach z watą w majtkach, ze strachem przed życiem. na co ty wydajesz swoje pieniądze, bo jeżeli tylko na to co piszesz: "ile poszlo na rozbudowe i modernizacje drog ? ile na baze noclegowa ? ile ???? ile ??? ile ??? co z tego zostalo ?????" to twoje trampkowe życie z watą jest właśnie takie: ????? (do piaskownicy mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: dp poi 06.08.07, 10:59 on jest wciekły, ze bogaty świat przypłynął, a on tego nie ma - po prostu zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: dp poi IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 11:01 xxtoja napisała: > on jest wciekły, ze bogaty świat przypłynął, a on tego nie ma - po prostu > zazdrość O Jezzzuuuu, jaka ty jestes...ciiiii obiecalem sobie... pozdrawiam bogaty swiat Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: dp poi 06.08.07, 11:13 Gość portalu: poi napisał(a): O Jezzzuuuu, jaka ty jestes...ciiiii obiecalem sobie... > > pozdrawiam bogaty swiat ... a ty jaki jesteś, jakie masz o sobie zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: dp poi IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 11:15 xxtoja napisała: > a ty jaki jesteś, jakie masz o sobie zdanie? srakie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: dp poi IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 11:18 xxtoja napisała: > wiesz co żal mi ciebie interpunkcja prosze, bo nic nie czaje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ens zobacz sobie to IP: 62.69.213.* 08.08.07, 21:29 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,4375516.html moze czas zostac gastronomikiem/handlowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi [...] IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: dp poi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:10 czy ja ciebie wyzwałem? nazwałem malkontentem? co ty piszesz w temacie swojego wątku? tu tylko ujadasz piesku, bo tylko tego ulica cię nauczyła. popraw watę i idz po następnęgo za 2,30 czy ile on tam kosztuje przyjdz i jeszcze powyzywaj, tylko to umiesz więc walcz z nami, walcz, walcz - kij już w powietrzu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: dp poi IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 11:13 Gość portalu: pieszy napisał(a): > czy ja ciebie wyzwałem? czy ty czlowieku jestes normalny ???!!! Gość portalu: pieszy napisał(a): > śmiesz mi ubliżać pętaku w trampkach z watą w majtkach, ze strachem przed > życiem. a to kto napisal ? moja z Rafalkiem ? over stary... over! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: dp poi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:15 to nie jest wyzywanie chłopcze z watą w majtkach i strachem przed życiem to twój obraz. zacznij od czyatnia swoich wpisów, myślicielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dum Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 17:02 A jak ! Wszyscy to malkomtenci, a na Walach 300tys ludzi. Pamietam jak DJ Twister (z łony) mowil ze to sie nie uda, i smial sie jak ace of base zapraszali, teraz to mu polka pewnie spadla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaak bez kitu. nie wierzę. jeśli tak to prokurator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 12:43 powinien się tym zająć. za taką kasę można by zrealizować kampanię reklamową na miarę coca coli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:a wpływów nie było z reklamy sponsorów IP: 85.219.206.* 06.08.07, 13:09 balon alegro stoiska lunapark i zostanie toaleta i zaplecze żeglarskie pod marinę. A poi to krewny kononowicza a jak już pretensje to do jurczyka bo on zaklepał regaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craven Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:09 Regaty były udaną imprezą. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeciniak Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:53 A od kiedy to w szczecinie jest tylko 380tys. mieszkanców?!418tys. to owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.galaxy-anon.net 06.08.07, 16:57 Gość portalu: szczeciniak napisał(a): > A od kiedy to w szczecinie jest tylko 380tys. mieszkanców?! poczawszy od 01.05.2004 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedina Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: 83.168.111.* 06.08.07, 17:12 Poi mieszkańców nie jest 380 tyś. Jeżeli chodzi o kasę to zgłaś się ja ci twoja część oddam. Przez te regaty myslę, że sporo zarobię bo klienci i goście byli zachwyceni. Z ciekawości ci podam, ze z jednym z klientów ze Szwecji już dzisiaj byłem w urzędzie rejstrować firmę. Co może cię zdziwi chce ją przenieść z Dolnego Ślaska dokładnie z Legnicy. Firma może duża nie jest ale jak przed chwilą policzyłem Szczecin powinien na niej zarobić z podatków około 1 mln rocznie. Czyli ten sam ten jeden gośc zapłaci składkę za 8 tyś. mieszkańców w ciągo jednego roku. Jestem zresztą pewny, ze Szczecin i firmy ze Szczecina zarobią na tej imprezie dużo więcej niż te 50 mln. Poczekajmy na szacunki, ale jestem pewnien, że wpływów bezpośrednich bądzie kilkadziesiąt milionów, a pośrednich (takich jak ten Szwed) kilka razy więcej. Dlatego patrząc na ekonomię przebitka kilkaset procent (jak podasz mi inne takie dobre inwestycje to cię "ozłocę"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: 83.168.96.* 06.08.07, 18:37 o mądrego to i miło posłuchać! dzięki Bogu mamy tu jeszcze rozsądnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja(cek) Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:19 Ja pier..tentego, wydatki na dni morza, sylwestra itp. też tak rozliczasz? Wpisz sobie w Google 'największe żaglowce' i sprawdź czy ta impreza przeszła bez echa w świecie (polskojęzycznym), wbrew pozorom trochę się o mieście w kontekście żaglowców mówi. I o to chodzi, może w końcu Szczecin przestanie się kojarzyć z dupami na żelazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.szczecin a po coż oczekiwać czegos od Krzystka - 06.08.07, 19:31 dla przypomnienia- to był f i n a l r e g a t - a nie test na sprawność dzialan Krzystka... czy naprawdę było aż tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
pikajuwa Re: a po coż oczekiwać czegos od Krzystka - 06.08.07, 21:10 Coś mi się wydaje,że twórcy postów przesiąkniętych żółcią się nie "załapali" na jakieś tam zbijanie desek i teraz trują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qszyho Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:11 „czy naprawdę było aż tak źle?”…… Było/jest wybornie, jedynie co może być „aż tak źle”, że takiego klimatu w Szczecinie nie ma przynajmniej przez całe lato. Co komu przeszkadza, że Szczecin może „żyć” ? :) „132,57 PLN”- całe szczęście, że z moją rodziną, chociaż w ten sposób mogliśmy się przyłożyć do „pokazania” Szczecina i to jak z najlepszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB1989 Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: 217.153.7.* 06.08.07, 21:41 Dałbym nawet 200. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.smsnet.pl 06.08.07, 21:54 Poiwueram :P 137 i ileś tam groszy to nic za tak ogromną imprezę. Wkońcu byłem dumny z naszego miasta :) Za dużo w tym miesćie takich smuttasów i maruderów jak autor topicku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.ipspace.xilinx.com 07.08.07, 03:18 prawde mowiac to bardzo sie mylisz. raz, ze koszty byly wydane na przestrzeni kilku lat. dwa, ze nie zaplacil "kazdy" bo "kazdy" placi inne podatki. poza tym przykro mi bardzo, ze nie dostrzegasz korzysci jakie miasto odnioslo w sensie promocji, budowy wizerunku, oraz tego jaki skutek regaty beda mialy na pozniejsze wydarzenia (lub ich brak). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael_s Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:20 132,57 zł za 4, a właściwie 5 dni znakomitej zabawy i udanej imprezy? to naprawdę niedużo. nasi włodarze są jednak bardzo gospodarni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedina Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: 83.168.111.* 07.08.07, 18:22 Poi czekam na podanie namiarów w celu oddania utraconych (podobno) przez ciebie pieniędzy. Jak pisałem mi już się impreza zwróciła Szczecinowi też, ale jak prywatnie czujesz się oszukana to proszę o kontakt. Efakty imprezy będziemy odczuwali jeszcze długo. Myslę, ze do konca roku część z rozmów zacznie się realizować wtedy podsumujmy. Proszę o przyznanie się do błędu równiez tych co pisali, że ludzi tyle ile było w planach nie przyjedzie. Nie zdążymy z przygotowaniem Jana z Kolna, nie będzie wodolotu, będzie kicha na całę Europę. Łącznie to było kilkadziesiąt komentarzy. Tak gwoli ścisłości mnie jako mieszkańca ta impreza wykończyła, ale komentarze moich gości niwelowały zmęczenie. Prawda jest taka niektórych żeczy sam bym niedocenił. Np. kolega z Krakowa pół nocy przeżywał po wizycie w wc na Wałach jak to mozliwe, że ,Kraków gdzie jest tylu turystów nie dorobił się choć jednej toalety takich jak my, wcześniej był w wc przy katedrze. Największe wrażenie robiły właśnie takie "pierdoły" jak sprzątanie o 4 w nocy czy przybijanie desek na Łasztowni. Te niby błache sprawy, ale to wyrabia opinię o profesjonalnej organizacji. Choc ja widziałem niedociągnięcia to goście jak z kurzu na Łasztowni się śmiali (np. przyjedź nad Maltę do Poznania to zobaczysz kurz). Nierówności Łasztowni porównali mi z Wisłostradą w Warszawie i podobno na Łasztowni jest równiej. Tak finał był wielkim sukcesem i trudno nam będzie dorównać co nie znaczy, ze nie mogło być jeszcze lepiej. Tylko jak byłoby lepiej to pewnie już ludzie by się nie zmieścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaG Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.177.wmc.com.pl 07.08.07, 22:05 Gość portalu: poi napisał(a): > 132,57 PLN zaplacil kazdy z 380 000 Szczecinian za te impreze... > naprawde uwazacie, ze za te pieniadze nie mozna bylo wiecej oczekiwac od > Krzystka ??? Zajrzyj do rocznika statystycznego, bo widze, że nie wiesz ile mieszkańców ma miasto w którym mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista źle! 131,58 PLN IP: *.szczecin.mm.pl 07.08.07, 22:34 Kochany poi. 1. Pomylieś się z rachunkami 50 baniek na 380 tyś mieszkańców (wedug twoich szacunków) to 131,5789 2. Jak już zaokrąglasz to powinno byc 131,58 - b... 3. Wbrew pozorom wiele zostanie - remont nabrzeża, oświetlenie mostów, remonty dróg itd... Ale pownieważ masz swój ból związany z kosztem na mieszakńca to ja jako osoba która byla zachwycona postanowiem zwrócic w 10 ratach 131,56 zl na konto miasta - dzięki podzialowi na 10 rat moje postanowienie będzie ci przypominać i polepszać humor przez prawie caly rok... Tu prośba do forum - podajcie proszę numer konta bo nie wiem na które konto najlepiej robić robic wplaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaG Re: źle! 131,58 PLN IP: *.177.wmc.com.pl 08.08.07, 00:47 413 tys a nie 380 to tak na marginesie. 413 tys mieszkańców to dane z Główne Urzędu Statystycznego, jak najbardziej dokładne i jak najbardziej aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: źle! 131,58 PLN IP: *.globalconnect.pl 08.08.07, 00:53 Ja zawsze posługuję się liczbą 418 możliwe że nie aktualna - dodaj studentów będzie wiele więcej... ale nie o to chodzi - 380 wynika z danych podanych przez /poi/. PS. Nadal czekam na numer konta - może jakiś urzędnik zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaG Re: źle! 131,58 PLN IP: *.177.wmc.com.pl 08.08.07, 01:00 Tak, ale w podliczaniu ogólnej liczby mieszkańców nie liczy się studentów ponieważ nie sa oni zameldowani. A według aktualnych danych pochodzących z Głównego Urzędu Statystycznego i PKW. Szczecin ma 413 tys. Chociaż ja też się posługuje liczbą 418 tys bo to był najwyższy wynik meldunków Szczecina bodajże w 1997 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ens Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: 62.69.213.* 08.08.07, 09:30 a mi sie podobalo. jak cie nie stac na wspieranie miejskich aspiracji to wyp**aj na wies. Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! 08.08.07, 10:40 mnie także się podobało nawet moja babcia mocherowa była szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! 08.08.07, 10:42 przepraszam ale to była odpowiedz na post' poi' Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! 08.08.07, 10:33 ble,ble,ble,pomódl się o zdrowie bo o rozum to już chyba za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: 132,57 PLN - tyle nas to kosztowalo!!!! IP: *.eranet.pl 08.08.07, 20:51 Super impreza była. Oby więcej takich ... Odpowiedz Link Zgłoś