Gość: samotnik IP: *.chello.pl 18.08.07, 09:27 :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zona.pijaka Re: Poznam inteligentną dwudziestokilkulatkę! IP: *.icm.edu.pl 18.08.07, 09:33 Mam dwadzieścia z hakiem. Moze być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż.żony.pijaka nie ufaj pijaczce IP: *.chello.pl 18.08.07, 10:08 w dodatku moja stara jest facetem a ja kobietą. To zadziwiający związek,ale w pewnym wieku kiedy gruczoł prostaty sięga mózgu to mężom przestaje wystarczać winko na Gontynce i próbują wskoczyć do uciekającego pociągu do uciech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony a na co ci inteligencja? IP: *.ias.bredband.telia.com 18.08.07, 10:15 nie masz własnej? Do prostych prac domowych(ręcznych), rodzenia dzieci i świdczenia wiadomych usług, inteligencja nie jest wcale potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotnik Re: a na co ci inteligencja? IP: *.chello.pl 18.08.07, 11:23 A o czym będę z nią gadał wieczorami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rap er Re: a na co ci inteligencja? IP: *.chello.pl 18.08.07, 12:36 wiczorem puszczaj ją do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: a na co ci inteligencja? IP: *.globalconnect.pl 18.08.07, 13:01 w końcu sama się może puszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaG Re: Poznam inteligentną dwudziestokilkulatkę! IP: *.177.wmc.com.pl 18.08.07, 14:27 Widze, że z tego forum robi sie powoli internetowe biuro matrymonialne. Samotniku jestes az tak beznadziejny, że nie umiesz znalezc sobie kobiety i szukasz jej na necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Poznam inteligentną dwudziestokilkulatkę! IP: *.chello.pl 18.08.07, 16:09 wśród zboczeńców na tym forum?????? Odpowiedz Link Zgłoś