Dodaj do ulubionych

Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski

IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.07, 19:55
"Rzeczpospolita" prowadzi plebiscyt, w ktorym czytelnicy maja wybrac
siedem cudow Polski. Proponuje, zeby szczecinianie oddawali glos na
Waly Chrobrego. Zasady udzialu w plebiscycie znajdziecie tutaj:

www.rzeczpospolita.pl/cudapolski/
Pozdrawiam cieplo forumowiczow.
Obserwuj wątek
    • ulan_forumowy Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski 18.08.07, 19:59
      wyslalem ale i tak pewno wygra lichen
      • Gość: jackkkkoski Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: 83.168.80.* 18.08.07, 20:16
        z takim podejscie zawin sie w biale przescieradlo i zacznij sie czolgac w strone
        cmentarza
        • nepota Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski 18.08.07, 21:10
          :)))
    • Gość: LB1989 Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 21:26
      Pędzę zgłosić Anioła Wolności ;) A na serio oddałem głos na Hake... Wały Chrobrego ;)
      • Gość: Marcin Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.chello.pl 18.08.07, 22:01
        zamiast marudzić jak tu źle proponuje wszystkim etatowym malkontentom zagłosować
        na Swoje miasto, bo jest tego warte! ja już to zrobiłem i wielu osobom
        rozesłałem info o tej akcji!
        • ulan_forumowy Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski 18.08.07, 22:36
          Gość portalu: Marcin napisał(a):

> zamiast marudzić jak tu źle proponuje wszystkim etatowym
          malkontentom zagłosowa
          > ć
          > na Swoje miasto, bo jest tego warte! ja już to zrobiłem i wielu
          osobom
          > rozesłałem info o tej akcji!

no mowie ja to zrobilem ale forumowe przyglupy nawet nie zrozumieli
          przeslania w poprzednim poscie
    • piotr33k2 Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski 18.08.07, 22:33
      bracia kaczyńscy , he he.
      • Gość: Marcin panie radny Kęsik idź pan stąd bo jest pan nudny! IP: *.chello.pl 18.08.07, 22:45
        piotr33k2 napisał:

> bracia kaczyńscy , he he.

panie radny Kęsik idź pan stąd bo jest pan nudny!
        • swarozyc Wał Chrobrego 18.08.07, 22:49
          to kwintesencja siły przedchrześcijańskiej Polski.
        • piotr33k2 Re: panie radny Kęsik idź pan stąd bo jest pan nu 18.08.07, 23:17
          Gość portalu: Marcin napisał(a):

> piotr33k2 napisał:
          >
          > > bracia kaczyńscy , he he.
          >
          > panie radny Kęsik idź pan stąd bo jest pan nudny!
          a to żeś mnie zdemaskował! gratulacje , he he.
    • Gość: Optymista Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.globalconnect.pl 18.08.07, 23:01
      Zagłosowałem z czystym sumieniem na WCh
      • swarozyc "Leningrady" - cud 18.08.07, 23:03
        ze to sie jeszcze nie rozpadlo.
        • Gość: Optymista Re: "Leningrady" - cud IP: *.globalconnect.pl 18.08.07, 23:17
          Jeszcze 50 lat i może coś się zacznie dziac - a poważnie to prędzej je wyburzą i
          postawią cos nowego niż to się rozleci
          • Gość: aaa Re: "Leningrady" - cud IP: *.icm.edu.pl 18.08.07, 23:40
            Ja tez oddałem głos na Wały Chrobrego.
    • Gość: Jazzek Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Prus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 23:43
      Polska do WCh ręki nie przykładała.
      • Gość: Marcin Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Prus IP: *.chello.pl 18.08.07, 23:54
        Gość portalu: Jazzek napisał(a):

> Polska do WCh ręki nie przykładała.

a co to za różnica?

nie mogę być dumny z Wałów Chrobrego w związku z tym?

Amerykanie do Statuy Wolności też ręki nie przyłożyli a są z niej dumni.
      • Gość: Rupi Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Prus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 00:43
        No i dobrze, że nie przyłożyła - przynajmniej nic tu architektonicznie nie
        spartolono.
      • Gość: willy Belweder, Palac Prezydencki, PKiN - cuda Rosji IP: *.pools.arcor-ip.net 23.08.07, 14:58
        Natomiast os Saska to cudo Niemieckie!
    • Gość: taktak Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:12
      tak!
      • Gość: stokrotka Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 04:18
        Podbijam do góry-głosujcie kochani
    • levy A widzieliście co jest na zdjęciu na tej stronie? 23.08.07, 09:18
      Tzn. na dole tej strony Rzepy z plebiscytem?
      Preemption, jak załatwiłeś, że właśnie nasze Wały są ilustracją do
      tej akcji? :)
      • Gość: Optymista Re: A widzieliście co jest na zdjęciu na tej stro IP: *.globalconnect.pl 23.08.07, 09:25
        To jest oczywiste... są naj
      • jayin Re: A widzieliście co jest na zdjęciu na tej stro 23.08.07, 10:51
        :-)
        faktycznie. WCh jak nic.

już zagłosowane.
        na dobrą sprawę nie znam w Polsce innych takich miejsc jak WCh.
        Jak jest na nich czysto, to jest pięknie:P

Więc: Wały Chrobrego. Szczecin.
    • Gość: Stettinerin Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:34
      Zgłaszać, zgłaszać, zgłaszać!!! Do dzieła! Nie będzie nam tu żaden
      Licheń.... ;) Kudy mu do naszych Tarasów???!!!
      • Gość: kiełbaska a dlaczego jeden z siedmiu jak on pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:40
        Taka to kiełbaska
    • Gość: daga Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: 83.168.75.* 24.08.07, 00:25
      głos oddany...pozdrawiam
    • Gość: LB1989 Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 00:58
      TO może nie do końca w temacie, ale na głównej stronie forów SkyscraperCity trafiłem przed chwilą na zdjęcie Wałów Chrobrego w czasie regat na tytułowym banerze forum ;)
      • Gość: LB1989 Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 00:59
        www.skyscrapercity.com/images/headers/24.jpg
        • Gość: Kooocur Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 02:28
          Zagłosowane-Wały Chrobrego wygrają!!!!!
    • Gość: . No, Panowie, Panowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 06:46
      głosować mi tak, żeby w tej siódemce był Absztyfikant!!
    • Gość: hombredelrio Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:38
      Zagłosowałem.
    • Gość: LB1989 Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:05
      Zdjęcie Wałów jest największe ze wszystkich na stronie zgłoszeniowej - głosujmy, głosujmy ;)
    • Gość: malina Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 20:56
      no i gotowe
      Szczecin górą!
      • Gość: Marlena Re: Waly Chrobrego - jeden z siedmiu cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 02:47
        Zagłosowałam-daj Boże zwycięstwo Szczecinowi!!!AMEN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka