Gość: hihi IP: *.lighti.net 05.09.07, 20:57 o nastepującej tresci: "Ja Absztyfikant przysięgam że na tym forum wystąpuję tylko pod jednym nickiem. Gdyby to była nieprawda, jestem człowiekiem bez honoru i życzę sobie rychłej cięzkiej choroby." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whiteentrance Re: Absztyfikant, możesz nam złożyć przysięgę? 08.09.07, 11:10 "Ja Whiteentrance przysięgam że na tym forum wystąpuję tylko pod jednym nickiem. Gdyby to była nieprawda, jestem człowiekiem bez honoru i życzę sobie rychłej cięzkiej choroby." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Absztyfikant, możesz nam złożyć przysięgę? IP: *.icm.edu.pl 08.09.07, 11:23 Zadziwiające milczenie Absztyfa. Może zachorował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill Re: Absztyfikant, możesz nam złożyć przysięgę? IP: *.bazapartner.pl 08.09.07, 12:33 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > Zadziwiające milczenie Absztyfa. Może zachorował? No coś ty? Jeszcze nie złożył przysięgi i już? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikant, możesz nam złożyć przysięgę? 08.09.07, 12:35 Pozdrawiam Henia, Łajta i Dżona Pijaka - szacon:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Absztyfikant, możesz nam złożyć przysięgę? 08.09.07, 12:36 Nie bądź gupi, nie przysiegaj. Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikant, możesz nam złożyć przysięgę? 08.09.07, 12:45 Ciebie tez sciskam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: "Partia klamie!" IP: *.icm.edu.pl 08.09.07, 13:33 A Ty co, kur.wa Breżniew na trybunie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: "Partia klamie!" 08.09.07, 13:36 www.shtanga.kcn.ru/images/olymp-80/brezhnev.jpg Odpowiedz Link Zgłoś