Gość: kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 10:43 Bo ja nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bankier44 Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 15.09.07, 23:38 Ja też nie zedecydowałem się dać mu łapówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk a właśnie że zrobiłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 23:43 pozwoliłeś na to żeby rządził Szczecinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 15.09.07, 23:47 Przyznaję, nie protestowałem, kiedy ten poseł wraz ze swoimi kolesiami z PO udupił w Sejmie społeczny projekt jednomandatowych okręgów wyborczych. Drugi raz takiej ściemy im nie odpuszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik.online Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 16.09.07, 12:13 Sejm odrzucił wniosek o uchylenie immunitetu posłowi PO Sławomirowi Nitrasowi, którego prezes SKOK-ów oskarżył o zniesławienie, a wczoraj sąd cywilny kazał Nitrasowi przeprosić prezesa Grzegorza Biereckiego za to, że oskarżył go o groźby. Sąd kazał mu przeprosić Biereckiego w TVN 24, TOK FM i "Rzeczpospolitej" za to, że "rozgłaszał nieprawdziwą informację, jakoby groził mu jako posłowi na Sejm". Nitras ma też zapłacić 100 tys. złotych na rzecz Stowarzyszenia "Godność". - Wyrok zapadł zaocznie, bo pozwany nie stawił się w sądzie, choć został zawiadomiony o rozprawie - tłumaczy sędzia Elżbieta Zywar, rzeczniczka szczecińskiego sądu. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3796909.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Bierecki kontra Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:49 No tak sie składa, że wyrok zaoczny został uchylony i powództwo Grzegorza Biereckiego oddalono w całości. Jakiś czas temu. Podajesz informacje niepełne, a więc nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Nitras musi przeprosić IP: *.chello.pl 02.10.07, 18:24 "Poseł Platformy Obywatelskiej musi przeprosić prezesa SKOK Grzegorza Biereckiego za pomówienia, jakoby ten miał mu grozić. Wyrok wydał wczoraj Sąd Okręgowy w Szczecinie. Oświadczenie Sławomira Nitrasa ma się ukazać w TVN24 (w porze największej oglądalności), radiu TOK FM i w dzienniku "Rzeczpospolita". Dodatkowo rozgłaszający nieprawdę Nitras ma wpłacić 100 tys. zł na gdańskie Stowarzyszenie "Godność". Wyrok nie jest prawomocny. - Sąd w Szczecinie wydał zaoczny wyrok na korzyść prezesa SKOK - poinformował nas Andrzej Dunajski, rzecznik SKOK. Chodzi tu o zarzuty i pomówienia Grzegorza Biereckiego przez posła PO Sławomira Nitrasa. Według Dunajskiego, w wydanym wyroku sąd nakazał Nitrasowi złożenie i wyemitowanie w TVN24 w godz. 19.00-22.00 oświadczenia następującej treści: "Sławomir Nitras przeprasza Prezesa Zarządu Krajowej Spółdzielczej Kasy Oszczędnościowo-Kredytowej - Pana Grzegorza Michała Biereckiego za to, iż publicznie rozgłaszał nieprawdziwą informację, jakoby Grzegorz Michał Bierecki groził mu jako Posłowi na Sejm". Tekst ten ma zostać przedstawiony również w stacji Tok FM oraz w "Rzeczpospolitej". Sąd nakazał również Nitrasowi, tytułem zadośćuczynienia, wpłacenie 100 tys. zł na rzecz Stowarzyszenia "Godność" z siedzibą w Gdańsku. O sprawie posła Nitrasa zrobiło się głośno kilka miesięcy temu - w lipcu br. sformułował on publicznie zarzuty wobec prezesa SKOK Grzegorza Biereckiego. Twierdził, iż Bierecki na sejmowym korytarzu zaczął mówić do niego bardzo agresywnym tonem, a potem, grożąc palcem, wykrzykiwał, że poseł PO za wszystko mu zapłaci. Kilkakrotnie w wywiadzie dla TVN24 Nitras stwierdził, że prezes SKOK mu groził. Pozew, jaki skierowano do sądu, dotyczył naruszenia dóbr osobistych i poniżenia prezesa SKOK w oczach opinii publicznej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Prywatnie dużo się o nim dowiedziałem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:20 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaG Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.177.wmc.com.pl 16.09.07, 12:28 "Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa?" Bardziej durnowatego postu jeszcze tu nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:31 No, to czytasz nz chybcika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wokanda Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 16.09.07, 12:48 Z tego co pamiętam, to Pani Teresa Lubińska coć dla niego zrobiła :) Sekretarz stanu w kancelarii premiera prof. Teresa Lubińska zapowiedziała, że zamierza złożyć doniesienie do miejscowej prokuratury w sprawie naruszenia dóbr osobistych przez posła PO Sławomira Nitrasa. Poseł PO Sławomir Nitras zarzucił jej korupcję. Pozew w tej sprawie trafił do wydziału cywilnego szczecińskiego Sądu Okręgowego. * Poseł Nitras oskarża, że umorzony został dług Pana Ptaka. Dementuję. Wniosek Pana Ptaka do tej pory nie został DEFINITYWNIE rozstrzygnięty przez Ministerstwo Finansów. * Należy podkreślić, że cały proces przebiega zgodnie i w ramach przepisów prawa. * Możliwość umorzenia długu Pana Ptaka jest rozpatrywana na podstawie wniosku odpowiedniego organu władzy – Prezesa Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, nie na wniosek samego zainteresowanego. "Sławomir Nitras przeprasza panią Teresę Lubińską za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, jakoby Teresa Lubińska jako minister finansów umorzyła zobowiązania posła Samoobrony Bernarda Ptaka w kwocie 300 tys. zł". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczysta Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 16.09.07, 14:41 A moim zdaniem, jedyną opcją wobec alternatywy nitrasowego i napieralskiego Szczecina, jest silne państwo! ie.youtube.com/watch?v=PsqIjEN37fs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.abnqu2.broadband.tele.dk 16.09.07, 22:34 ja niestety placilem na pensje z moich podatkow jemu i jemu podobnym politykantom co by mieli za co sie bawic i wyglupiac - ale juz tego nie robie, place innym, ktorzy to szanuja i cos robia zeby ludziom zylo sie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczysta Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 16.09.07, 22:49 A ja uważam, że emigracja niczego tu nie rozwiązuje. Owszem z oddali widać lepiej ale jaki możesz mieć wpływ na zmiany? ie.youtube.com/watch?v=0ANzPIZ0ejM&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.abnqu2.broadband.tele.dk 16.09.07, 23:10 Liczylem na zmiany dosc dlugo - ale w koncu moj kredyt zaufania sie wyczerpal, i poczulem sie zmeczony ciaglym szumem i brakiem stabilnosc. Poniewaz nie moglem zmienic nic, pomimo udzialu w wyborach, postanowilem zmienic miejsce gdzie moze byc mi lepiej. Wyszedlem z prostego zalozenia ze to ja (oraz inni mi podobni) sa pracodawcami dla politykow - ale politycy (od prawa do lewa) potem robiac nic tlumaczac - ze to narod ich wybral - a to slowo w ich ustach brzmi dziwnie i nijak sie nie ma do ludzi ktorzy w Polsce mieszkaja. Poki co nie zaluje, ale sentyment pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczysta Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 16.09.07, 23:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=30569398&v=2&s=0 Bez względu na politycznych degeneratów pamiętaj, że TU jest Twoja ojczyzna. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 17.09.07, 11:30 Dołączam się do tej spowiedzi ;) Również i ja niczego nie zrobiłem dla posła Nitrasa, jednak czytając wpisy widzę, że kilku niezawisłych sędziów już coś zrobiło! Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 17.09.07, 16:57 A czy poseł Nitras zrobił coś dla Napieralskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 19.09.07, 09:55 Przecież wiadomo, że Oni współdziałają bardzo ściśle. ie.youtube.com/watch?v=OhH4hCI8Lj0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 20.09.07, 00:09 Nie wpadłem mu pod koła jego Audi . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68787456&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 20.09.07, 13:21 Tacy jak ty, to zawsze mają szczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwny Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 20.09.07, 17:54 W wyborach parlamentarnych 2005 oddałem swój głos na PO :-( Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 21.09.07, 09:57 Nie ten adres ani czas! ie.youtube.com/watch?v=Sg46bktvEJY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 22.09.07, 13:55 Nie zostałem jego hunwejbinem! pl.wikipedia.org/wiki/Hunwejbini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 23:05 Teraz już może mi podzękowac, bo zadałem dwa pytania. Jedno na temat jego dokonań i drugie na temat dokonan na rzecz jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solista Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 23.09.07, 10:09 A w odpowiedziach nie ma równowagi ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69018111&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 23.09.07, 13:28 Nie poszedłem na jego konwencję. ie.youtube.com/watch?v=FHVVp26sMmU Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 23.09.07, 17:08 Uważam, że Doni nie musiał się aż tak najarać! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4512628.html Przecież wiadomo, że z takim poziomem zakłamania przegra :( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69457784&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 28.09.07, 00:30 Wylogowałem się! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 28.09.07, 11:02 Wczoraj w Radiu Szczecin słyszałem jak poseł Stanisław Gawłowski robił lobbing na rzecz posła Nitrasa, aby zaprosili tego ostatniego na rozmowę pod krawatem. Przy okazji zapowiedział, że wkrótce program Platformy Obywatelskiej zostanie jednak ujawniony. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69479489&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 28.09.07, 23:00 A dziś ... " Nitras przeprosił dziennikarzy Radia Szczecin Poseł Sławomir Nitras przeprosił dziennikarzy Polskiego Radia Szczecin, którzy poczuli się urażeni jego wypowiedzią w trakcie niedzielnej konwencji Platformy Obywatelskiej. Jak wytłumaczył Nitras, mówiąc o "PiS-owskim radiu", miał na myśli tylko zarząd stacji, w którym "zasiada PiSowski funkcjonariusz" i sympatie polityczne prowadzącego "Rozmowy pod krawatem" redaktora Tomasza Chacińskiego, szefa Redakcji Informacji i Publicystyki Bieżącej." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69708584&v=2&s=0 Ciekawe czemu ten Nitras tak bardzo chce być przesłuchiwany w radiu a nie w prokuraturze? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69396908&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archiwista Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 29.09.07, 00:08 Zbieram dokumentację efektów jego pracy :) www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2006-12-12_1165952792.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Chyba Cię porąbało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 02:59 Jeżeli pożyczam Ci 100 zł, to Twoim obowiązkiem jest mi je zwrócić. Jeżeli powiedzmy glosowałem na niego, to jego obowiązkiem jest prezentowanie moich interesów a nie baraszkowanie w kuchni. Być może to przekracza horyzonty myślowe posłów, ale to tym bardziej potwierdza fakt, że aktualna ordynacja wyborcza godna jest uroków posłanki Beger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborowy Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 29.09.07, 11:26 Pamiętajmy, że społeczny projekt jednomandatowych okręgów wyborczych wnosił do sejmu osobiście pan Donald Tusk. I co? I nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 29.09.07, 15:59 Ani ja! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 30.09.07, 11:27 Zjadłem kiełbaskę! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69766783&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 01.10.07, 23:49 Wymowny komentarz Andrzeja Kraśnickiego jr. Obrycki jako marszałek odniósł sukces. Zdobył dla regionu dodatkowe 70 mln euro. W poniedziałek w południe miała być na ten temat konferencja prasowa w Urzędzie Marszałkowskim. W ostatniej chwili, poprzez SMS-y, marszałek odwołał jednak konferencję, odsyłając po wyjaśnienia na spotkanie pod szyldem PO z udziałem kandydata na posła Sławomira Nitrasa. Lider PO dał mu dwie minuty na wyjaśnienia. A potem, podpierając się sukcesami kolegów (obok zasiadł prezydent Szczecina Piotr Krzystek), zaczął krytykować politycznych konkurentów. I tak przez godzinę. Próbował nawet odpowiadać na pytania kierowane wprost do Norberta Obryckiego. Zamiast dowiedzieć się o unijnych funduszach, po raz kolejny dowiedziałem się, co Sławomir Nitras myśli o PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observ Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 02.10.07, 22:48 Sweterek ;) server3.uploadit.org/files/Honza1-nitkon.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 03.10.07, 09:31 Pisowskie radio dało mi to w eter :) www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/2633.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś