Dodaj do ulubionych

Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 10:43
Bo ja nic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bankier44 Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 15.09.07, 23:38
      Ja też nie zedecydowałem się dać mu łapówkę.
    • Gość: mruk a właśnie że zrobiłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 23:43
      pozwoliłeś na to żeby rządził Szczecinem
    • Gość: Smutny Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 15.09.07, 23:47
      Przyznaję, nie protestowałem, kiedy ten poseł wraz ze swoimi kolesiami z PO
      udupił w Sejmie społeczny projekt jednomandatowych okręgów wyborczych. Drugi raz
      takiej ściemy im nie odpuszczę!
      • czytelnik.online Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 16.09.07, 12:13
        Sejm odrzucił wniosek o uchylenie immunitetu posłowi PO Sławomirowi Nitrasowi,
        którego prezes SKOK-ów oskarżył o zniesławienie, a wczoraj sąd cywilny kazał
        Nitrasowi przeprosić prezesa Grzegorza Biereckiego za to, że oskarżył go o groźby.
        Sąd kazał mu przeprosić Biereckiego w TVN 24, TOK FM i "Rzeczpospolitej" za to,
        że "rozgłaszał nieprawdziwą informację, jakoby groził mu jako posłowi na Sejm".
        Nitras ma też zapłacić 100 tys. złotych na rzecz Stowarzyszenia "Godność". -
        Wyrok zapadł zaocznie, bo pozwany nie stawił się w sądzie, choć został
        zawiadomiony o rozprawie - tłumaczy sędzia Elżbieta Zywar, rzeczniczka
        szczecińskiego sądu.
        gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3796909.html
        • Gość: baba Bierecki kontra Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:49
          No tak sie składa, że wyrok zaoczny został uchylony i powództwo
          Grzegorza Biereckiego oddalono w całości. Jakiś czas temu. Podajesz
          informacje niepełne, a więc nieprawdziwe.
        • Gość: Młody Nitras musi przeprosić IP: *.chello.pl 02.10.07, 18:24
          "Poseł Platformy Obywatelskiej musi przeprosić prezesa SKOK Grzegorza
          Biereckiego za pomówienia, jakoby ten miał mu grozić. Wyrok wydał wczoraj Sąd
          Okręgowy w Szczecinie. Oświadczenie Sławomira Nitrasa ma się ukazać w TVN24 (w
          porze największej oglądalności), radiu TOK FM i w dzienniku "Rzeczpospolita".
          Dodatkowo rozgłaszający nieprawdę Nitras ma wpłacić 100 tys. zł na gdańskie
          Stowarzyszenie "Godność". Wyrok nie jest prawomocny.
          - Sąd w Szczecinie wydał zaoczny wyrok na korzyść prezesa SKOK - poinformował
          nas Andrzej Dunajski, rzecznik SKOK. Chodzi tu o zarzuty i pomówienia Grzegorza
          Biereckiego przez posła PO Sławomira Nitrasa. Według Dunajskiego, w wydanym
          wyroku sąd nakazał Nitrasowi złożenie i wyemitowanie w TVN24 w godz. 19.00-22.00
          oświadczenia następującej treści: "Sławomir Nitras przeprasza Prezesa Zarządu
          Krajowej Spółdzielczej Kasy Oszczędnościowo-Kredytowej - Pana Grzegorza Michała
          Biereckiego za to, iż publicznie rozgłaszał nieprawdziwą informację, jakoby
          Grzegorz Michał Bierecki groził mu jako Posłowi na Sejm". Tekst ten ma zostać
          przedstawiony również w stacji Tok FM oraz w "Rzeczpospolitej". Sąd nakazał
          również Nitrasowi, tytułem zadośćuczynienia, wpłacenie 100 tys. zł na rzecz
          Stowarzyszenia "Godność" z siedzibą w Gdańsku. O sprawie posła Nitrasa zrobiło
          się głośno kilka miesięcy temu - w lipcu br. sformułował on publicznie zarzuty
          wobec prezesa SKOK Grzegorza Biereckiego. Twierdził, iż Bierecki na sejmowym
          korytarzu zaczął mówić do niego bardzo
          agresywnym tonem, a potem, grożąc palcem, wykrzykiwał, że poseł PO za wszystko
          mu zapłaci. Kilkakrotnie w wywiadzie dla TVN24 Nitras stwierdził, że prezes SKOK
          mu groził. Pozew, jaki skierowano do sądu, dotyczył naruszenia dóbr osobistych i
          poniżenia prezesa SKOK w oczach opinii publicznej."
    • Gość: vx Prywatnie dużo się o nim dowiedziałem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:20
      .
    • Gość: KubaG Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.177.wmc.com.pl 16.09.07, 12:28
      "Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa?"

Bardziej durnowatego postu jeszcze tu nie czytałem.
      • Gość: . Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:31
        No, to czytasz nz chybcika...
    • Gość: Wokanda Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 16.09.07, 12:48
      Z tego co pamiętam, to Pani Teresa Lubińska coć dla niego zrobiła :)

Sekretarz stanu w kancelarii premiera prof. Teresa Lubińska zapowiedziała, że
      zamierza złożyć doniesienie do miejscowej prokuratury w sprawie naruszenia dóbr
      osobistych przez posła PO Sławomira Nitrasa.
      Poseł PO Sławomir Nitras zarzucił jej korupcję.
      Pozew w tej sprawie trafił do wydziału cywilnego szczecińskiego Sądu Okręgowego.
      * Poseł Nitras oskarża, że umorzony został dług Pana Ptaka. Dementuję.
      Wniosek Pana Ptaka do tej pory nie został DEFINITYWNIE rozstrzygnięty przez
      Ministerstwo Finansów.
      * Należy podkreślić, że cały proces przebiega zgodnie i w ramach przepisów
      prawa.
      * Możliwość umorzenia długu Pana Ptaka jest rozpatrywana na podstawie
      wniosku odpowiedniego organu władzy – Prezesa Agencji Restrukturyzacji i
      Modernizacji Rolnictwa, nie na wniosek samego zainteresowanego.

"Sławomir Nitras przeprasza panią Teresę Lubińską za rozpowszechnianie
      nieprawdziwych informacji, jakoby Teresa Lubińska jako minister finansów
      umorzyła zobowiązania posła Samoobrony Bernarda Ptaka w kwocie 300 tys. zł".
    • Gość: Kaczysta Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 16.09.07, 14:41
      A moim zdaniem, jedyną opcją wobec alternatywy nitrasowego i napieralskiego
      Szczecina, jest silne państwo!
      ie.youtube.com/watch?v=PsqIjEN37fs
    • Gość: Hector Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.abnqu2.broadband.tele.dk 16.09.07, 22:34
      ja niestety placilem na pensje z moich podatkow jemu i jemu podobnym
      politykantom co by mieli za co sie bawic i wyglupiac - ale juz tego
      nie robie, place innym, ktorzy to szanuja i cos robia zeby ludziom
      zylo sie lepiej
      • Gość: Kaczysta Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 16.09.07, 22:49
        A ja uważam, że emigracja niczego tu nie rozwiązuje.
        Owszem z oddali widać lepiej ale jaki możesz mieć wpływ na zmiany?
        ie.youtube.com/watch?v=0ANzPIZ0ejM&mode=related&search=
        • Gość: Hector Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.abnqu2.broadband.tele.dk 16.09.07, 23:10
          Liczylem na zmiany dosc dlugo - ale w koncu moj kredyt zaufania sie
          wyczerpal, i poczulem sie zmeczony ciaglym szumem i brakiem
          stabilnosc. Poniewaz nie moglem zmienic nic, pomimo udzialu w
          wyborach, postanowilem zmienic miejsce gdzie moze byc mi lepiej.
          Wyszedlem z prostego zalozenia ze to ja (oraz inni mi podobni) sa
          pracodawcami dla politykow - ale politycy (od prawa do lewa) potem
          robiac nic tlumaczac - ze to narod ich wybral - a to slowo w ich
          ustach brzmi dziwnie i nijak sie nie ma do ludzi ktorzy w Polsce
          mieszkaja. Poki co nie zaluje, ale sentyment pozostanie...
          • Gość: Kaczysta Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 16.09.07, 23:15
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=30569398&v=2&s=0
            Bez względu na politycznych degeneratów pamiętaj, że TU jest Twoja ojczyzna.

Pozdrawiam!
    • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 17.09.07, 11:30
      Dołączam się do tej spowiedzi ;)

Również i ja niczego nie zrobiłem dla posła Nitrasa, jednak czytając wpisy
      widzę, że kilku niezawisłych sędziów już coś zrobiło!
    • aszczecin Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 17.09.07, 16:57
      A czy poseł Nitras zrobił coś dla Napieralskiego?
      • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 19.09.07, 09:55
        Przecież wiadomo, że Oni współdziałają bardzo ściśle.
        ie.youtube.com/watch?v=OhH4hCI8Lj0
    • Gość: Menel Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 20.09.07, 00:09
      Nie wpadłem mu pod koła jego Audi .
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68787456&v=2&s=0
      • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 20.09.07, 13:21
        Tacy jak ty, to zawsze mają szczęście ;)
        • Gość: Naiwny Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 20.09.07, 17:54
          W wyborach parlamentarnych 2005 oddałem swój głos na PO :-(
          • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 21.09.07, 09:57
            Nie ten adres ani czas!
            ie.youtube.com/watch?v=Sg46bktvEJY&mode=related&search=
    • Gość: Młody Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 22.09.07, 13:55
      Nie zostałem jego hunwejbinem!
      pl.wikipedia.org/wiki/Hunwejbini
      • Gość: kiełbaska Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 23:05
        Teraz już może mi podzękowac, bo zadałem dwa pytania. Jedno na temat
        jego dokonań i drugie na temat dokonan na rzecz jego osoby.
        • Gość: Solista Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 23.09.07, 10:09
          A w odpowiedziach nie ma równowagi ;)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69018111&v=2&s=0
    • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 23.09.07, 13:28
      Nie poszedłem na jego konwencję.
      ie.youtube.com/watch?v=FHVVp26sMmU
    • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 23.09.07, 17:08
      Uważam, że Doni nie musiał się aż tak najarać!
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4512628.html
      Przecież wiadomo, że z takim poziomem zakłamania przegra :(
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69457784&v=2&s=0
      • Gość: Były Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 28.09.07, 00:30
        Wylogowałem się!
    • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 28.09.07, 11:02
      Wczoraj w Radiu Szczecin słyszałem jak poseł Stanisław Gawłowski robił lobbing
      na rzecz posła Nitrasa, aby zaprosili tego ostatniego na rozmowę pod krawatem.
      Przy okazji zapowiedział, że wkrótce program Platformy Obywatelskiej zostanie
      jednak ujawniony.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69479489&v=2&s=0
      • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 28.09.07, 23:00
        A dziś ...

" Nitras przeprosił dziennikarzy Radia Szczecin
        Poseł Sławomir Nitras przeprosił dziennikarzy Polskiego Radia Szczecin, którzy
        poczuli się urażeni jego wypowiedzią w trakcie niedzielnej konwencji Platformy
        Obywatelskiej.
        Jak wytłumaczył Nitras, mówiąc o "PiS-owskim radiu", miał na myśli tylko zarząd
        stacji, w którym "zasiada PiSowski funkcjonariusz" i sympatie polityczne
        prowadzącego "Rozmowy pod krawatem" redaktora Tomasza Chacińskiego, szefa
        Redakcji Informacji i Publicystyki Bieżącej."
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69708584&v=2&s=0
        Ciekawe czemu ten Nitras tak bardzo chce być przesłuchiwany w radiu a nie w
        prokuraturze?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69396908&v=2&s=0
    • Gość: Archiwista Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 29.09.07, 00:08
      Zbieram dokumentację efektów jego pracy :)
      www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2006-12-12_1165952792.jpg
    • Gość: mark Re: Chyba Cię porąbało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 02:59
      Jeżeli pożyczam Ci 100 zł, to Twoim obowiązkiem jest mi je zwrócić. Jeżeli
      powiedzmy glosowałem na niego, to jego obowiązkiem jest prezentowanie moich
      interesów a nie baraszkowanie w kuchni.
      Być może to przekracza horyzonty myślowe posłów, ale to tym bardziej potwierdza
      fakt, że aktualna ordynacja wyborcza godna jest uroków posłanki Beger.
      • Gość: Wyborowy Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 29.09.07, 11:26
        Pamiętajmy, że społeczny projekt jednomandatowych okręgów wyborczych wnosił do
        sejmu osobiście pan Donald Tusk. I co? I nic!
    • Gość: Wyborca Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 29.09.07, 15:59
      Ani ja!
    • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 30.09.07, 11:27
      Zjadłem kiełbaskę!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69766783&v=2&s=0
      • Gość: Don Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 01.10.07, 23:49
        Wymowny komentarz Andrzeja Kraśnickiego jr.

Obrycki jako marszałek odniósł sukces. Zdobył dla regionu dodatkowe 70 mln euro.
        W poniedziałek w południe miała być na ten temat konferencja prasowa w Urzędzie
        Marszałkowskim. W ostatniej chwili, poprzez SMS-y, marszałek odwołał jednak
        konferencję, odsyłając po wyjaśnienia na spotkanie pod szyldem PO z udziałem
        kandydata na posła Sławomira Nitrasa. Lider PO dał mu dwie minuty na
        wyjaśnienia. A potem, podpierając się sukcesami kolegów (obok zasiadł prezydent
        Szczecina Piotr Krzystek), zaczął krytykować politycznych konkurentów. I tak
        przez godzinę. Próbował nawet odpowiadać na pytania kierowane wprost do Norberta
        Obryckiego. Zamiast dowiedzieć się o unijnych funduszach, po raz kolejny
        dowiedziałem się, co Sławomir Nitras myśli o PiS.
    • Gość: Observ Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? IP: *.chello.pl 02.10.07, 22:48
      Sweterek ;)
      server3.uploadit.org/files/Honza1-nitkon.jpg
    • moja_prawa_noga Re: Co ty zrobiłeś dla posła Nitrasa? 03.10.07, 09:31
      Pisowskie radio dało mi to w eter :)
      www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/2633.mp3
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka