the.bill1 06.10.07, 19:23 www.remuszko.pl/gw/ Prawda zwycięży! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Plazzek Re: Poznaj prawde o WYborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 23:06 Nie ma takiego człowieka Remuszko! I nieprawdą jest, że pracował dla Wyborczej, a tym bardziej, że został stamtąd wyrzucony. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Poznaj prawde o WYborczej 06.10.07, 23:30 Gość portalu: Plazzek napisał(a): > Nie ma takiego człowieka Remuszko! I nieprawdą jest, że pracował dla > Wyborczej, a tym bardziej, że został stamtąd wyrzucony. Nie ma. A google klamie www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=remuszko&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Poznaj prawde o WYborczej 06.10.07, 23:38 Aż dziwne, że książka nie jest sprzedawana w parafiach:-) "Życzliwe gwarancje poziomu i przyzwoitości dają książce swymi nazwiskami Maciej Iłowiecki i Cezary Michalski" - Ubawiłem się, Michalski gwarantuje poziom i przyzwoitość:-)))) Chyba poziom wód gruntowych... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Poznaj prawde o WYborczej 06.10.07, 23:49 nieslubne_dziecko_romana napisał: > Aż dziwne, że książka nie jest sprzedawana w parafiach:-) > "Życzliwe gwarancje poziomu i przyzwoitości dają książce swymi > nazwiskami Maciej Iłowiecki i Cezary Michalski" - Ubawiłem się, > Michalski gwarantuje poziom i przyzwoitość:-)))) Chyba poziom wód > gruntowych... A wiesz, tego Michalskiego chyba ktos nie lubi. Wszedlem na strone z jego tekstami a tu wszystko zasloniete takim cusiem niniwa2.cba.pl/index-rozne2.htm#3 Na szczescie w Operze wystarczy przelaczyc z trybu autorskiego, na tryb uzytkownika, aby zdjac ta blokade. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Poznaj prawde o WYborczej IP: *.chello.pl 07.10.07, 13:49 Znam go ! Super gość, Salon stanął na głowie , aby go zamilczeć. Łącznie z Ziemkiewiczem który ukradł mu pomysł na książkę. salon Ziemkiewicza niemalże nosił na rękach , bo o ile w sferze poglądów towarzystwo się zwalcza, to kilka spraw ich łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Poznaj prawde o WYborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 18:57 No właśnie to dla mnie zagadka... Nie-osoba Remuszko napisał swoje znacznie wcześniej, a publicznie to się chwaliło Ziemkiewicza za odwagę bycia pierwszym. Chyba że chodzi o to, że Ziemkiewicza przemilczeć się już nie dało? A pamiętacie Annę Bojarską z pamfletem na duet Kuroń-Michnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Poznaj prawde o WYborczej IP: *.chello.pl 07.10.07, 21:05 Remuszko zaczął kiedy GW była hegemonem w Polsce, a Ziemkiewicz kiedy GW walczyła ze spadkiem na giełdzie. Rafałek napisał książkę w zemście jak go wyrzucili z TOKFM, ułatwione zadanie. mam ta książkę , ale jeszcze nie czytałem. Remuszko wytoczył kilkanaście spraw w sądzie gazetom , które odmówiły mu reklamy płatnej tej książki w tym kilka "prawicowych". Ziemkiewicz bryluje , a Remuszko cały czas na wojnie. Trzeba tu wspomieć Łysiakowy Salon i mojego ulubionego Kąkolewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś