exman 12.10.07, 20:47 Wróciłem właśnie z kina. Zero polityki, zero tzw. codziennego zycia, wszędzie krew, krew i krew. Chyba wyjdę na ulice zapolować na PiSowskie zoombies. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikaafryka Re: Debata mi koło ch... lata 12.10.07, 20:52 exiu.....ale jak lata tak blisko, to uważaj , żeby ci czegoś nie urwało....:) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Debata mi koło ch... lata 12.10.07, 21:01 Spokojna Twoja dzika...od dzisiaj wiem jak to się robi. Mogę wyrżnąc w pień ten moherowy cień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Debata mi koło ch... lata IP: *.ccc.de 13.10.07, 10:06 exman napisał: > Spokojna Twoja dzika...od dzisiaj wiem jak to się robi :))))) chyba najwyzsza pora, moze znowu bedziesz man... Odpowiedz Link Zgłoś
exman [...] 13.10.07, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc widze, ze jednak nie lyknales bos jakis nerwowy :) IP: *.ccc.de 13.10.07, 10:14 sorki stary, ja nie jestem jednym z was, zreszta w nocy mnie żona wymeczyla wiec wiesz jak jest...oooops no tak... ty nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: widze, ze jednak nie lyknales bos jakis nerwo 13.10.07, 10:21 fakt, ja z moherami raczej nie sypiam. Ale pozdrawiam serdecznie, w końcu nie chodzi o Deep Purple :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Debata mi koło ch... lata IP: *.icm.edu.pl 13.10.07, 10:41 A co oglądałeś PiS-owców w filmie Rodrigueza, Grindhouse, Planet Terror? Ja też ogłądałam ich masakrę. Odpowiedz Link Zgłoś