Gość: mimi IP: *.chello.pl 16.10.07, 14:14 BRAWO PIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c Re: konferencja prasowa CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:19 niech zyje CBAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALEK Re: konferencja prasowa CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:21 ..ciekawe ile zarabiaj.a CBA..JAKBY MIELI 1000. NA RĘKE...????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skojarzenie Re: konferencja prasowa CBA IP: *.szczecin.mm.pl 16.10.07, 14:23 jak to się ma do likwidacji szpitala miejskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wyborcza konferencja CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:43 Gość portalu: mimi napisał(a): > BRAWO PIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niektórym to się wszystko kojarzy :)))) Przecież to nie była konferencja PiS tylkko CBA :))) dlaczego nie złapali nikogo z PiS jeszcze tylko z PO???? no i z innych partii tez jakośnie złapali - oj sorki łapali Jedrka, ale im jakoś się nie udało, póki co ścigają poolityków tylko z tej partii, która PiS najbardziej zagraża. znamienne to znamienne. Jeszcze bardziej podobała mi się akcja masowego wzywania i przesłuchiwania wolantariuszy z ostatnich wyborów :))) PiS widać wie jak kopać z koniem :))) Jestem serdecznym przeciwnikiem PO i PiS oraz całej reszty partii politycznych w Polsce, ale ta konferencja na kilka dni przed głosowaniem to oczywista zagrywka wyborcza - czytaj polityczna. Czyli CBA nie jest apolityczne, jakby to miało wynikać z ustawy o CBA. I tak sam w wyborach nie biorę udziału, ponieważ uważam, że do parlamentu idą tacy jak Beatka :)))) to tak jakby mi ktoś proponował, że mogę sobie wybrać złodzieja, który mnie okradnie ... a ja po prostu nie chcę być okradany :))) dlatego jestem szczerym przeciwnikiem demokracji PARTYJNEJ, bo dzisiaj widzieliśmy w tv owoce i skutki tej demokracji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usti Re: Wyborcza konferencja CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:28 znaczy się mogli poczekać z zatrzymaniem posłanki po wyborach? czy posłanka powinna poczekać z wzięciem łapówki po wyborach? Ale jej ta kasa właśnie na wybory była potrzebna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od To była przeciętna posłanka PO - i to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:53 tragiczne. Wnioski nasuwają się same. Te interesiki i "Warszawa jest nasza" przypomina Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejrzałem Re: To była przeciętna posłanka PO - i to jest IP: *.szczecin.mm.pl 16.10.07, 15:39 > Te interesiki i "Warszawa jest nasza" przypomina Szczecin "Argumentem, przemawiającym za likwidacją jest to, że szpital jest niedochodowy, ma długi i wymaga kosztownego remontu. Zdaniem wiceprezydenta Tomasza Jarmolińskiego "taniej byłoby zbudować nowy szpital". Odpiera on także argumenty lekarzy, którzy przekonują, że Szpital Miejski w centrum jest potrzebny najbiedniejszym mieszkańcom. - Byłoby sprawiedliwie, gdyby wykupić takie usługi w jednej placówce na prawobrzeżu i jednej na lewobrzeżu - mówi Jarmoliński. Niestety nadal radni i prezydent nie mają, a przynajmniej nie ujawniają żadnych planów dotyczących tego, co w miejscu po szpitalu ma być." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Szczecin? Ciekawe ................................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 15:52 Tak mi tez od raqzu zaczęło się kojarzyć ze Szczecinem i naszym szpitalem miejskim. Te argumenty co do prawobrzeża były głupawe. "Niestety nadal radni i prezydent nie mają, a przynajmniej nie ujawniają żadnych planów dotyczących tego, co w miejscu po szpitalu ma być." No właśnie. Jak słuchałem Piotrusia jak się wlurzał w radiu RMF FM 18 września to mi się niedobrze robiło. Jak zawsze przy politykach. Szkoda że nie chce się wtedy sr.. tylkio rzygać, bo tak przydaliby mi się na zaparcia. "Te interesiki i "Warszawa jest nasza" przypomina Szczecin" dokładnie tak cały czas myślałem ,jak słuchałem wynurzeń Beatki o tym jak będą prywatyzować szpitale :))) Swoją drogą jestem za prywatyzacja szpitali i całej służby zdrowia, jak najbardziej, bo utrzymywanie komuny w medycznej służbie jest całkowicie chore. Usługi są do tylka i poziom byle jaki. W koncu i tak trza się przejść prywatnie jak ktoś jest poważnie chory. Ale jaja, choć przecież ta korupcja i branie w Sejmie zawsze było znana, więc nie wiem po co tyle robić hałasu. Albo hałas powinien być cały czas, bo tam tylko - jak powiadał biskup Krasicki - same k.... i z.........., a w końcu mamy VII Dzień Papieski, więc cytowanie biskupa Warmii jest chyba na miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Szczecin? Ciekawe ........................... IP: *.chello.pl 16.10.07, 17:08 Ale w tej platformie złodzieje, ta złodziejka Sawicka napewno rozmawiała z Tuskiem. W zasadzie to może jechać do Irlandii. tylko co on tam będzie robić jak nic nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Szczecin? Ciekawe ........................... IP: *.chello.pl 16.10.07, 17:44 ile takich sawickich jeszcze w tej jeszcze ujawni CBA. przecież ten tusk sie wścieknie na amen. Już sie zapluł mówiac, że ta prowokacja jest wymiezona w po. Pamietam jak sie cieszył, kiedy chodziło o leppera. Ale cynik z tego tuska. Nigdy, przenigdy na niego nie oddam głosu. A ta pitera przypomina mi przekupke sprzedajacą mleko z utopioną muchą, mówiąc klientowi,ila taka mucha mogła tego mleka wypić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc jak to sie ma do Szpitala Miejskiego i wladzy PO IP: *.ccc.de 16.10.07, 17:53 w Szczecinie, na kazdym szczeblu samorządowym ??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=70602133 Odpowiedz Link Zgłoś
edico konferencja prasowa CBA = śmierć w oczach PiS 16.10.07, 17:55 Tonący brzytwy się chwyta i po PiS'ie należy spodziewać się już tylko brudnych chwytów. Zresztą, jakby jakieś czyste były im znane ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kay Pokazówka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 18:01 Pokazówka i granie pod publiczkę - tylko po to, żeby moherowy ciemnogród poleciał w niedzielę do urn i zagłosował na tę całą PiSowską bandę. Pod ładnie brzmiącą nazwą "IV RP" będziemy mieli PRL v 2.0 z "pierwszym sekretarzem" Jarosławem na czele. Powtarza się sytuacja sprzed kilku tygodni - wielka afera, nagrania, konferencja prasowa. Dziś mamy wielki medialny szum, a za chwilę cała sprawa przycichnie, bo znów okaże się, że brakuje dowodów, argumentów itp. Ktoś, kto ma trochę oleju w głowie, nie da się nabrać na tę całą propagandę, jednak niestety w Polsce jest wielu prostych ludzi, którzy kupią te bajeczki i dzięki temu przez 4 najbliższe lata znów będziemy pośmiewiskiem Europy i świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pokazówka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 19:31 Gość portalu: Kay napisał(a): > Pokazówka i granie pod publiczkę - tylko po to, żeby moherowy > ciemnogród poleciał w niedzielę do urn i zagłosował na tę całą > PiSowską bandę. Pod ładnie brzmiącą nazwą "IV RP" będziemy mieli PRL > v 2.0 z "pierwszym sekretarzem" Jarosławem na czele. Ha ha ha ha to jest dobre. Oczywiscie że puścili dla moherów i idiotów, no bo dla kogo innego? Przecież nie dla myślących ludzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Pokazówka! 16.10.07, 20:01 typowe bolszewickie pokazówki,jak afera mięsna; cały dzień powtórek z cbashow,a nuż ciemny lud to kupi Odpowiedz Link Zgłoś