Dodaj do ulubionych

Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy

• simpson0107 Jakie przepisy zlamal pracownik ochrony? 16.10.07, 16:46
      Jakie prawo/przepis w Polsce mowi o tym, ze prymas nie powinien byc kontrolowany
      na lotnisku? Na jakiej podstawie zostal ow pracownik zwolniony? Za brak poczucia
      taktu? A jakie przepisy reguluja poczucie taktu? Poza tym, dlaczego ryzykowac
      zycie ponad stu pasazerow zamolotu? Wszystko i wszyscy sa sprawdzani - i tak
      powinno byc!
      • colombina Re: Jakie przepisy zlamal pracownik ochrony? 16.10.07, 16:58
        Swiadomosc prawna obywateli PL jak i przestrzeganie prawa w Polsce
        to wciaz scince fiction. Gdyby nie to, ze niewinni ludzie stracili
        srodki utrzymania, to cala sytuacja moglaby stanowic kanwe dla
        dobrego kabaretu.
    • cyndyndanda XXI wiek, srodek Europy a byle kutas pelza przed c 16.10.07, 16:47
      zarnymi.
      • viscaelbarsa Normalnie jak w Iranie. Facet i tak 16.10.07, 16:51
        powinien się cieszyć, że mu głowy publicznie nie ścieli.
    • Gość: pistolet13 APEL DO GLEMPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:52
      APEL DO GLEMPA: PANIE GLEMP JEŻELI JESTEŚ PAN KATOLIKIEM, TO PROSZĘ ZROBIĆ
      WSZYSTKO, AŻEBY OSOBY KTÓRE ZWOLNIONO, PRZYWRÓCIĆ DO WYKONYWANIA SWOICH
      OBOWIĄZKÓW W TRYBIE PORAŻAJĄCO OCZYWISTYM. PRZECIEŻ TAKI INCYDENT W OGÓLE NIE
      POWINIEN BYĆ W TAKIM STOPNIU NAGŁAŚNIANY. JESTEM KATOLIKIEM. JEŻELI PAN TEGO NIE
      DOKONA, TO PROSZĘ MI WIERZYĆ, ŻE NIGDY MOJA OSOBA NIE PRZEKROCZY PROGU ŻADNEGO
      KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO W NASZYM KRAJU!
      DLA MNIE TO WŁAŚNIE PAN M.JARMUSZ POWINIEN BYĆ ZWOLNIONY ZA TAK IDIOTYCZNĄ
      DECYZJĘ.
    • Gość: Saski Rozstapcie sie nedznicy, IP: 89.243.46.* 16.10.07, 16:52
      za chwile przejdzie tedy pokorny Sluga Bozy!!
    • Gość: ssss w sądzie pracy ma wygraną sprawę IP: *.chello.pl 16.10.07, 16:52
      jesli dochował procedur to miał prawo nawet przetrzepać papieża...

w USA odstałby nagrodę
      • Gość: Prawy Re: w sądzie pracy ma wygraną sprawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:07
        Tak a potem tego dyrektorka bym na smyczy zaciagnal do sadu i procesowal sie o
        MILIONOWE odszkodowanie!
        I tak powinny chlopaki zrobic.
        Nie mozna pozwolic zeby kato pisowska dzicz robila sobie folwark z Polski!
        Pamietaj w niedziele glosuj tylko na LiD!
    • Gość: Kawka Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:52
      Glemp to taki sam obywatel jak i inni. Nie widzę powodu, dla którego miałby być
      traktowany specjalnie. A zwolnienie funkcjonariuszy, którzy sumiennie wypełniali
      swoje obowiązki to SKANDAL.
      • Gość: gość Re: Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:23
        A zwolnienie funkcjonariuszy, którzy sumiennie wypełnial
        > i
        > swoje obowiązki to SKANDAL.

a ja nie potrzebuję :

policjanta kontrolującego małolatów a sp... przed bandziorami
        ani strażnika sprawdzającego prymasa

i innych tego typu leworękich
    • Gość: Marcin Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.pools.arcor-ip.net 16.10.07, 16:52
      ``Według Domagalskiego, osobista kontrola, której poddany był Prymas trwała zaledwie kilka sekund.`` Po pierwsze primo kontrola osobista nie trwa kilka sekund wiec nie bylo zadnej kontroli osobistej.Po drugie primo zawsze znajdzie sie jakis cymbal ,ktory musi byc bardziej papieski od Papieza .Po trzecie primo wygraja sprawe w kazdym sadzie.W razie czego zawsze pozostaje Strasburg.
    • Gość: Edziu Imperator Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 16:54
      Dlaczego odpowiada za to zwykły człowiek a nie jego przełożeni, którzy go nie
      poinstruowali? no i w końcu dlaczego Mafia jest lepiej traktowana od szeregowego
      obywatela?
    • Gość: wladek Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: 213.48.56.* 16.10.07, 16:56
      Jestem poprostu oburzony jak mozna zwolnic czlowieka za wykonywanie
      swoich obowiazkow. co z tego ze to byl Prymas Glemp. Chyba jestesmy
      takimi ludzmi ja i on, moze bardziej spracowanymi i niby dlaczego
      maja go inaczej traktowac. A co gdyby to byl religijny przywodca
      muzolmanow czy rabin... Wtedy tez starcilby prace..? jestem wierzacy
      ale takie traktowanie ludzi mnie denerwuje.
    • kazimierz151 Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy 16.10.07, 16:57
      a kim jest ten facet nijaki p.Glemp?
    • Gość: marek_wawrzyn Re: Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z prac IP: *.axelspringer.pl 16.10.07, 16:57
      Miłosierny Glemp pstryknął palcem i człowiek stracił środki do życia. Postawa
      godna Polaków katolików.
    • Gość: Antykatolik Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 16:57
      A klecha to nie normalny czlowiek? Wszyscy w tym kraju boja sie kosciola bo klecha to bo to bo to no parodia niech kazdy bedzie ksiedzem i spokoj. szkoda tych ludzi co stracili prace. Przez to jestem katolikiem tylko z nazwy bo nie mam zamiaru pojawic sie w kosciele gdzie zdzieraja haracz czyli taca. Za pogrzeb zaplac, za slub tez, chrzciny no a jak, msza za kogos tez i niby co laska ale nie mniej niz 200zl za msze. Parodia trzeba przepedzic to z tego kraju.
    • Gość: qartek Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.range81-159.btcentralplus.com 16.10.07, 16:58
      bzdura !
      panie prezesie Macieju zaplaci pan wielkie pieniadze za zwolnienie
      tego pracownika. Zyjemy w XXI wieku i niekoniecznie pana pracownik
      musial byc wyznania rzymsko katolickiego, i nie koniecznie musial
      wiedziec kto to jest ten gosc z wielkimi uszami w dlugiej czarnej
      sukience - dla mnie On od dawna jest podejrzanym typem ! ochrona to
      ochrona
    • Gość: Gosc Przynajmniej go (jeszcze) nie spalili na stosie. IP: *.z.pppool.de 16.10.07, 16:59
      Przynajmniej go (jeszcze) nie spalili na stosie.
    • Gość: m Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.lublin.enterpol.pl 16.10.07, 17:00
      a co glemp to święta krowa???? dlaczego ludzie kościoła są równiejsi
      od zwykłych polaków, pie..ne państwo kościelne mamy
      • Gość: graf Re: Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z prac IP: *.home.net.pl 16.10.07, 17:07
        Niech sie ten strażnik ujawni - podejrzewam że znajdzie szybko nową pracę
        -niektórym organizacjom zależy na pracownikach ochrony którzy nie mają oporów
        przed kontrolowaniem osób które mogłyby korzystać z takiego "społecznego imunitetu"
    • Gość: uciekinier Re: Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z prac IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.07, 17:03
      smiech smiech smiech! szkod ami tego czlowieka! dawajcie go do mnie, zatrudnie z
      checie
    • Gość: DKS Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: 200.167.211.* 16.10.07, 17:03
      Uwazam ze Pan Maciej Jarmusz postapil pochopnie zwalniajac tych
      pracownikow z pracy. Osobiscie czesto latam i nie ma zmiluj sie,
      kazdy przechodzi teraz kontrole, chyba ze jest sie vipem. skoro
      kontrola miala miejsce to chyba byla normalna bramka. Zreszta nasz
      Prymas nie domagal sie przeprosin, nie jest osoba niedostepna dla
      swoich owiec, nawet tych zlych wiec tak naprawde to chyba prezes
      portu lotniczego jest nadgorliwy. Moim zdaniem jesli juz to powinno
      sie wystosowac publiczne przeprosiny a co do pracownikow to slow
      kilka powinno wystarczyc.
    • Gość: SprawiedLIWA Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.07, 17:05
      <CZYLI ROWNI....rowniejsi...co za popier....KRAJ RAD...!
      Tego sie nigdy DENNY POLAK nie wyzbedzie -AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Q Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: 88.156.66.* 16.10.07, 17:09
      Skandal! Glempa powinni za to zwolnić!
    • tepetoja Glemp - będziesz sie za to kiedyś smażył w ....... 16.10.07, 17:09
    • Gość: Vitek Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.acn.waw.pl 16.10.07, 17:11
      To jest ku.. skandal!!!!
    • Gość: gosc Re: Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z prac IP: *.chello.pl 16.10.07, 17:12
      ok a tu ciekawostka:
      The only problem I had was at the Goleniow Airport,their security insisted on
      searching myself and my crew for "dangerous objects" ,delayed our flight because
      the scanner did not work and behaved very unprofessionally before letting us
      board our own plane (Falcon 900EX).

za to nikt z pracy nie wylecial
      • Gość: gość Re: Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:18
        za to nikt z pracy nie wylecial

a skąd wiesz? bo g.niana nie pisała? jak wyleciał bo kretyn
        to nie ma o czym pisać, ale jak kretyn skontrolował prymasa
        o,.. to już afera...
    • legal.legal jeszcze Glępa w d...e pocałujcie 16.10.07, 17:15
      w Polsce są ludzie stojący ponad prawem
    • estees Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy 16.10.07, 17:16
      Prawo prawem a Sprawiedliwość musi być po naszej stronie. To chyba
      tak trzeba czytać rządy PiS-u.
    • Gość: kolo Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 17:23
      Ja bym zwolnił prymasa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka