Gość: zed IP: 78.152.243.* 24.10.07, 21:58 "Nie mam czasu na głupoty!" Joachim Brud-zinski po wyslaniu celnikow na bezrobocie. Za to moze czas przeprosic panie posle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jeszcze wygramy! Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 07:34 Joachim! Cud sie skończy za dwa lata i trzeba myśle o tym aby naprawia co zniszczy Ekipa Nitrasa..Do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny aby wyruszyć na wojnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 07:42 Aby wyruszyć do boju to trzeba mieć : -jasny i precyzyjny a nie ogólny cel - plany - mądrych dowódców bo jeden marszałek wojny nie wygra, - no i broń Wojsko jest ale przy braku dowódców i innych w/w rozejdzie się do domów czekając na kolejne pospolite ruszenie a jak uczy to doświadczenie, pospolite ruszenie nie jest dobrą metodą wygrania wojny. Można ew. wygrać jedną bitwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: aby wyruszyć na wojnę IP: *.chello.pl 25.10.07, 07:57 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > Aby wyruszyć do boju to trzeba mieć : > -jasny i precyzyjny a nie ogólny cel > - plany > - mądrych dowódców bo jeden marszałek wojny nie wygra, > - no i broń ..... przecież maja precyzyjny cel - zniszczyć Nitrasa, Marcinkiewicza, Litwińskiego, Kochan ... bronią to są ratlerki forumowe działajace na polecenie partii, druga broń, to Brudziński, Masłowska, bo Longin to się wycofa ..... a cel to dojść do władzy, bo niestety ich program katolacki, aby nawet geja zrobić katolika , tylko np. taka Masłowska i ile grzechów ma na sumieniu, nie wspominając o Brudzińskim. Oni maja we krwi niszczenie drugiego człowieka mówiąc im, że jest niemoralny, a sami nawet do kościoła co niedzielę nie chodzą, bo maja juz to odpuszczone. .................. A co Brudzinski zrobił dla Szczecina - zawsze odżegnywał się od lobbowania na rzecz zachodniopomorskiego. Gdzie była ta współpraca przez dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: aby wyruszyć na wojnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 08:03 Dlatego rzadko wyrażam swoje uwagi wobec zwolenników PiSu bo taki nawiedzony nick jak Ty xxtoja to wykorzystuje. Co Ty wniosłeś w swojej wypowiedzi ? Przedstawiłeś bzdurne posądzenia odreagowujące rzekome krzywdy Nitrasa czy PO. O czym Ty mówisz ! O ratlerkach forumowych ? Mam Ci wymienić ratlerki z przeciwnych stron ? Nie przebierające zresztą w słowach. Jest po wyborach. Wynieś się na jakiś lekki obiektywizm. Szkodzisz zresztą opcji, z która sympatyzujesz bo udowadniasz, że ta opcja nie ma nic do powiedzenia. Jest taką sforą ratlerków i młodych chłopców z nażelowanymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: aby wyruszyć na wojnę IP: *.chello.pl 25.10.07, 08:21 Bo mnie wkurzyłeś, wcale nie napisałes stonowano, tylko napisałeś o wojnie, celu, a niestety taka polityka jest i nie udawaj naiwnej panienki, jakby po raz pierwszy spotkała się z polityka i naiwnie na to patrzyła, a więc nie odwracaj kota ogonem, że nie pamietasz jak pewne niki tu na forum sa agresywne i na czyje polecenie działają, przynajmniej ja to wyczuwam. Kurcze a z którą ja opcją sympatyzuję, hm. Znając z działalności co niektórych polityków i patrząc co oni robią, a mówią, a robią, a mówią to mam prawo własnie wysnuć takie sądy. .... Podkreślił, że teraz jego ugrupowanie będzie twardą opozycją - zarówno w kraju, jak i w regionie. - Będziemy przeglądać programy wyborcze Sławomira Nitrasa, Michała Marcinkiewicza, Arkadiusza Litwińskiego czy Magdaleny Kochan [wszyscy są posłami PO - red.] i będziemy pytać o realizację obietnic - powiedział Brudziński. Zaznaczył, że lokalni politycy obiecali szczecinianom cuda i oni ich z tego za dwa lata rozliczą. ..... nie podoba mi się to - bo tutaj nie mówi się o współpracy!!!!! A jakie cuda na kiju obiecywał PiS i co z powstało - obrażanie ludzi i wielka AGRESJA polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: aby wyruszyć na wojnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 08:27 Nie zamierzałem Cię wkurzyć. Nie to było moim celem. Naprawdę. Naiwną panienką wcale nie jestem. Wszak napisałem o wojnie i wojsku. To jest dowód naiwności ? Fakt Brudziński nie mówi o współpracy i mnie też to się trochę nie podoba ale co jest wyjątkiem? Pamiętasz naburmuszonego Tuska po poprzednich wyborach ?:-) Mój apel nie tylko do Ciebie zresztą (do siebie też) starajmy się nie kłamać w oczywisty sposób lub być tak jednostronnym w wypowiedziach jak piszący tu członkowie sztabów wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: aby wyruszyć na wojnę IP: *.chello.pl 25.10.07, 08:52 Chwilka Zbędny, jest jedno ale na frustrację wtedy Tuska, bo już w czasie trwajacej kampanii wyborczej były atak PiS-u na PO. A pewne wieści były przywiezione ze spotkań pisowskich w Warszawie. A ja wtedy nie słyszałam chociażby aby Nitras źle mówił o PiS, tak jak to robił PiS w stronę PO.Wtedy też wyborcy platformy nie poszli do wyborów, bo mysleli, że jak nie pójdą to i tak wygra, a teraz po prostu, aż biegli, zostawiali sklepy na moment zamkniete i migusiem na wybory. Teraz Jarek rozbił Samoobronę i LPR i pochłonął ich częsciowo elektorat, zauważ, że jednak coś jednak ugrał, tylko ci ludzie z PiS co Brudziński przyjął do partii nie mają w terenie dobrych opinii i dlatego zachodniopomorskie tak przegrało, tracąc 1 mandat senatorski (w tedy miał być POPIS i wyborcy PO też głosowali na senatora z PiS) i jeden mandat poselski, czyli z czterech na trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: aby wyruszyć na wojnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 08:57 xxtoja. PiS twierdzi , że był to atak PO na PiS a Po twierdzi odwrotnie. Jakie to ma znaczenie. Piaskownica. Apeluję. Unieś się ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: aby wyruszyć na wojnę IP: *.chello.pl 25.10.07, 09:06 Widzisz, tylko ja tego co oni sobie twierdzą nie biorę tego pod uwagę. Po prostu ja to odbieram oddolnie tak jak było, takie były moje spostrzeżenia. Ty może inaczej uczestniczyłes w tym życiu politycznym, to może masz inne spstrzeżenia, a ja mam właśnie takie, nie przeczytane gdzieś z gazety tylko z tego co wokól mnie i moich znajomych i gdzieś tam w terenie świat się właśnie tak kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: aby wyruszyć na wojnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 09:18 Ja mam takie same doświadczenia. Z tym, że ja mogę Ci zaprezentować moje wpisy / opinie negatywne wobec PiS a Ty mi wskaż negatywne wobec np PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisanty Brudziński, zajmij się sobą IP: *.chem.pg.gda.pl 25.10.07, 09:54 Ty mniej rozliczaj przeciwników politycznych z ich obietnic wyborczych. Ty powiedz co sam możesz zrobić pozytywnego dla Polski, bo jak dotąd zajmowałeś się wyłącznie wymyślaniem inwektyw. Twój szef zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudownik Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 08:23 Panie Brudziński jakie cuda? Wystarczyło prowadzić racjonalną polityke kadrową, a nie ciąć ludzi jak popadnie tylko dlatego , że byli związani z poprzednią ekipą. Ludzie dzisiaj w większości chcą uczciwie pracować. W miejsce dobrych ludzi umieścił Pan pożal się Boże "fachowców" w Zarządzie Portu, Policach , Stoczni, mieszkańcy na to patrzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.uznam.net.pl 25.10.07, 08:28 no i to tolerowanie wyprowadzania kasy ze spółki Skarbu Państwa do prywatnej spółeczki prezsów Portu Handlowego. Bardzo brzydko panie Brudziński ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 08:30 Racjonalna polityka personalna :-) Rewelacja. PiS poczynił bardzo wiele błędów kadrowych i czynił je do samych wyborów. Wiele o tym pisałem. Pierwszy błąd zasadniczy to był Marcinkiewicz jako Premier i inne Netzle. To prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Brudziński sypie głowę popiołem 25.10.07, 10:19 Gość portalu: cudownik napisał(a): > Panie Brudziński jakie cuda? > Wystarczyło prowadzić racjonalną polityke kadrową, a nie ciąć ludzi > jak popadnie tylko dlatego , że byli związani z poprzednią ekipą. > Ludzie dzisiaj w większości chcą uczciwie pracować. W miejsce > dobrych ludzi umieścił Pan pożal się Boże "fachowców" to wypisz wymaluj, tak jak Nitras z PO.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 10:19 chamstwo tego gościa i jego bezczelne robienie matołów z naszego narodu zostało docenione. Choć nie do końca należycie. Jego dalszy pobyt w naszym Sejmie jest obrazą tej instytucji. Liczę, że kolesie z jego układu wdepczą go w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.agro.ar.szczecin.pl 25.10.07, 10:29 Pan Brudziński jest typowym przedstawicielem PIS_u, agresja, pomówienia, brak konkretów w dyskusji, typowe ple ple. Brak elementarnych podstaw dobrego wychowania - ciągłe przerywanie rozmówcy itd. Ma zresztą przykład w swoim Premierze i Prezydencie. Ten ostatni nie potrafi się zachować i zwyczajnie potwierdzić wynik wyborów i pogratulować zwycięstwa. Nie wiem skąd u dr habil. taki brak wychowania? Niby dom inteligencki a takie zachowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 10:40 ale nie chleje w biały dzień w godzinach urzędowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proszę Cię Brudziński sypie IP: *.chello.pl 25.10.07, 10:40 W/g mnie to skrajniak tolerowany jedynie przez równych sobie lub głupszych co trudno sobie wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Brudziński sypie IP: *.smsnet.pl 25.10.07, 10:47 A kogo toleruja ludzie inteligentni? Nitrasa i Marcinkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Brudziński sypie głowę popiołem 25.10.07, 10:44 Głównym winnym porażki PiSu jest Wodzu Jaruś i jego widzenie świata.Otoczył się miernotami typu Gosiewski,Kurski,Putra.J.Brudziński w swojej zaciekłości też wpisuje się dobrze w tą menażerię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz NADETY BUFON IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.07, 11:32 Odkad przygarneli go slynni bracia stal sie nadetym bufonem. Dla nikogo nie mial czasu. Wynioslosc przezentowal do wszystkich. Miller polecial za szyderczy usmiech a debilny wyraz twarzy posla Brudzinskiego niestety bedzie nas nadal straszyl. Na szczescie juz mniej. Panie Posle. W kazdym, ale to w kazdym programie TV wykladal sie Pan na tym ze nie potrafi Pan dyskutowac, z pokora wysluchac. Poplyneliscie na tym ze za mocno uwierzyliscie w "zamordyzm"! I dobrze wam tak. Moze i sa ludzie co lubia byc prowadzeni. Ale zapomieliscie o idei demokracji. I tu nasz narod stanal na wysokosci zadania. Chyba pora wyciagnac wnioski a nie brnac w zaparte. A najlepszy jest "Posel" Dobrzynski. Chlop uwierzyl w siebie przez 2 lata i probowal nasladowac zachowanie bufonow. 5 tys glosow... haha! Do rady miasta mieli wiecej... Wstyd... OT! Caly PIS wlasnie. TKM... i po TKMie! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: NADETY BUFON IP: *.globalconnect.pl 25.10.07, 12:18 Niech jedzie brudzinski do Warszawy i nie pokazuje tutaj tej swojej paskudnej gęby. Pomiętoszona ściera wygląda lepiej. Jako poseł ma dużo kasy to niech idzie do psychologa albo psychiatry i leczy tą swoją agresję bo nudne jest ciągłe czytanie w prasie jego ohydnych komentarzy wobec jego kolegów z opozycji. Spieprzaj dziadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: NADETY BUFON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:17 Raczej niech wraca tam skad przyszedl czyli na podkorpacka wioche, tam mieszka jego elektorat. Morze go wyplulo bo jak stary bosman powiadal " sztormy sa po to zeby byle ch... marynarzem nie zostal " Odpowiedz Link Zgłoś
allajah Re: Brudziński sypie głowę popiołem 25.10.07, 13:09 Brudziński, Przeproś i Sp....aj! Odpowiedz Link Zgłoś
prestidigitator70 Brudziński ... emanacja PIS 25.10.07, 13:34 Panie Brudziński ... nie znałem Pana dobrze przed kampania wyborczą. Jednak po ogladnięciu kilku wywiadów z Panem w czasie ostaniej kampanii wyrobiłem sobie zdanie o Panu. Odniosłem wrażenie , że jest Pan jednym z najbardziej "toksycznych" polityków PIS ... Absolutny brak merytorycznych argumentów, buta i arogancja w kontaktach z przeciwnikami politycznycmi, brak skromności, brudna kampania, czysty populizm oraz brak własnego zdania - tylko powtarzanie oklepanych w Pana partii argumentów ... sprawiły, ze tak wielu Polaków Panu jak Pana partii nie zaufało - a wręcz zdyskwalifikowało ... Chyba więc dobrze, ze sypie Pan sobie głowę popiołem - czy jednak szczerze ? Wątpie ;) PS Nie jestem elektoratem PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattk Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.intrastat.pl 25.10.07, 14:28 Większego bufona nie widziałem. Jeszcze Karski. Już nawet Kurski czasem podchodzi z humorem do przeciwników politycznych. Ale ci - normalne nadęte bufony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBędny Re: Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 15:48 Nie przesadzaj. Kogucika Napieralskiego powtarzającego naokrągło ze 20 wyuczonych na pamięć zdań nikt nie prześcignie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Brudziński sypie głowę popiołem IP: 81.190.125.* 25.10.07, 15:50 Gość portalu: ZBędny napisał(a): > Nie przesadzaj. Kogucika Napieralskiego powtarzającego naokrągło ze > 20 wyuczonych na pamięć zdań nikt nie prześcignie kudy Napieralskiemu do Nitrasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisek zrobił dużo złego PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:52 uważam że ten człowiek zniszczył lokalny PIS przez arogancję i butę. układ kolesiowski dawnego PG uniemożliwił normalne funkcjonowanie partyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.tkk.pl 25.10.07, 18:06 i za kolesiow powtykanych tu i tam ktorych jedyną kwalifikacja była znajomośc z JB tez niech przeprosi-bo wiele głosów PIS owi przez to odpadło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Brudziński sypie głowę popiołem IP: *.swn.vectranet.pl 27.10.07, 12:38 Przegraliscie wybory na wlasne zyczenie. Popatrz w lustro , spojrz sobie gleboko w oczy i zastanow sie nad swoja poselska dzialalnoscia . Odpowiedz sobie na pytania: dlaczego klamalem?, dlaczego obrazalem?, itp... Powolujesz sie na gleboka religijnosc a jestes zwykla szatanska kanalia. Spadaj absolwencie US - mierny politruku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zkaszelm Re: Brudziński sypie 01.12.07, 08:53 za krupowicza niech pozypie,który komuchów trzymal na dyrektorskich stołkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klon Re: Brudziński sypie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 09:05 a mówią, że PIS zwalniał. To jak to jest w końcu bo ja nie jestem jako jeden z nielicznych urzędaskiem Odpowiedz Link Zgłoś