Dodaj do ulubionych

WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 14:43
Jako samodzielny mężczyzna bez zobowiązań i właściciel wielu koszul ( obecnie
z powodu upałów często zmienianych), z braku czasu poszukuję osoby która
mogłaby mi te koszule prasować ( pralkę mam) - pomóżcie forumowicze
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.asternet.pl / 10.0.5.* 30.07.03, 18:17
      No dobra przynieś. Nie rozumiem po co piszesz o pralce? To one tam jeszcze są?
      • Gość: man Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 14:03
        Mimi, biegnę, daj adres.Co mam dodatkowo zabrać ze sobą?Przy prasowaniu
        popijasz, słuchasz radia, oglądasz TV czy też mam Cię zabawiać rozmową? - za
        czym optuję..
    • e.beata Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ 31.07.03, 12:41
      Oj mężczyzno, mężczyzno.... ;-)) do prasowania koszul jest potrzebne żelazko
      nie pralka.

Pozdrawiam
      Kobieta
      • Gość: man2 Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 13:20
        e.beata napisała:

> Oj mężczyzno, mężczyzno.... ;-)) do prasowania koszul jest potrzebne żelazko
        > nie pralka.

do prasowania koszul potrzebna jest kobieta nie pralka :)
        • Gość: man Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 14:01
          Man2, lubię Cię. Po pierwsze za to, że oczywiście masz rację a nawet (trochę
          filozoficznie) jest pewne że do tego jest potrzebna a jak życie uczy nie
          wiadomo do czego jeszcze, po drugie za to że uznajesz że jesteś Man2 ( bo ja na
          pewne jestem 1).Na wypadek sporów uzupełniam nicka o hasło 2211 - to będzie
          dowód kto jest Man - gdyby taki powstał.
    • rotax Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ 31.07.03, 12:59
      ROTFL
    • Gość: WROCEK Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: 213.76.187.* 31.07.03, 14:24
      Kobieta ! Do prasowania koszul!!! I co jeszcze?????
      A dwie łapki Bozia dała? No to myk, myk do Media Markt, kupić żelazko i deske,
      przeczytać instrukcje obsługi coby łapek nie oparzyć i do roboty!!!!!
      Ewentualnie do publicznej pralni dostarczyć a nie taniej, naiwnej siły roboczej
      szukać. Wstyd!
    • Gość: Lulu Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 14:56
      Witam. Powiem tylko tak, moj tata zawsze sam sobie prasowal koszule, bo
      twierdzil, ze zrobi to najlepiej :). Fakt nauczyl mnie tej trudnej sztuki,
      chociaz nie opanowalam jej do takiej perfekcji jak on hi hi. Acha moj mezczyzna
      takze twierdzi, ze nikt inny nie moze mu uprasowac koszuli (jest mistrzem).
      Szczesciara ze mnie cooo? Pozdrawiam, prasowanie koszul to nie taka trudna
      sprawa, podobno faceci sa bardziej sprawni manualnie heheh
      • Gość: e.beata Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 09:29
        Przecież MEN napisał że z braku czasu potrzebuje pomocy.
        Częsta zmiana koszul zajmuje tak wiele czasu, że widocznie już nie ma go na
        prasowanie :-).

A panom którym do prasowania potrzebna jest kobieta współczuję. Skoro tak
        prosta czynność ich przerasta jak sobie radzą z nożem i widelcem? A seksem?
        Instrukcja obsługi żelazka jest zbyt skomplikowana? Muszę ją przejżeć :-)))
        • skuter70 Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ 01.08.03, 09:51
          > Skoro tak
          > prosta czynność ich przerasta jak sobie radzą z nożem i widelcem? A seksem?

dla kobiety to moze zaskakujace ale facetowi jednak do seksu przydaje sie jakas
          pani:)
          • Gość: mimi Re: potrzebna kobieta? IP: *.asternet.pl / 10.0.5.* 01.08.03, 09:55
            Skuter, czyżby??? No chyba, że od czasu do czasu...
            Lepiej, taniej i szybciej jest w "samoobsługowym"! Widać przecież, że man nie
            ma zupełnie czasu...
            • skuter70 Re: potrzebna kobieta? 01.08.03, 09:58
              ostatnio gdzies w sieci byla informacja o radzieckich/amerykanskich naukowcach,
              ktorzy orzekli, ze czesty onanizm zmniejsza ryzyko schorzen prostaty.

o zwyklym seksie nie bylo tam ani slowa:(
          • Gość: MEN Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 09:59
            Brawo Skuter, myślimy tak samo. Proletariusze i mężczyźni wszystkich krajów
            łaczcie się...
            • Gość: mimi Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.asternet.pl / 10.0.5.* 01.08.03, 10:14
              Tak, tak łączcie się! Nie macie nic do stracenia oprócz swojego jarzma.
              A jak jarzma się pozbędą to muszą prosić w Internecie o najprostsze, potrzebne
              do życia czynności, które im się "słusznie należą"!!! :)
        • Gość: MEN Re: WYPRASOWAĆ KOSZULĘ POTRZEBUJĘ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 09:57
          e.beato, szownistko. Ja pisałem że potrzebuję OSOBY.Może być kobieta i nie
          współczuj mi z tego powodu. Tak prosta czynność mnie nie przerasta tyle tylko
          że nie mam na nią czasu, z nożem i widelcem zaś czuję się dobrze, choć ostatnio
          bardziej dbam o wagę. Co do seksu to zapraszam, podyskutujemy, z ew.
          zastosowaniem przykładów w ramach wymiany poglądów.
          Instrukcji do żelazka lepiej nie przeglądać tylko, Kotku, przeczytać, chyba że
          jest wyłącznie obrazkowa.Nie będę złośliwy i puszczę mimo Twoje nerwy, z powodu
          których czyniosz błędy ortograficzne...................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka