Gość: Ekspans IP: 83.168.108.* 28.11.07, 22:58 Dziś na lokalnej TV 3 podali wiadomość o uruchomieniu procedur związanych z przyłączeniem całej gminy Stare Czarnowo w granice administracyjne Szczecina. Myśli się też poważnie o przyłączeniu Pucic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazzek Re: Krzystek przyłącza całą gm Stare Czarnowo do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 23:05 A jak to uzasadniają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Krzystek przyłącza całą gm Stare Czarnowo do IP: 83.168.108.* 28.11.07, 23:09 Wrocław,Poznań,Koszalin,Rzeszów się powiększa Warszawa wchłania satelity Cały okręg Katowicki będzie jednym miastem pod nazwą Silesia więc o co ci chodzi Brawo Krzystek tak trzymać !!! Pisałem tu kiedyś wcześniej że Szczecin powinien już dawno uruchomić podobne procedury, Szczecin potrzebuje terenów pod inwestycje będzie bardziej atrakcyjny inwestycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bul-ba Re: Krzystek przyłącza całą gm Stare Czarnowo do 28.11.07, 23:16 Dlaczego tak skromnie, panie Krzystek (Nitras)? A może by tak przyłączyć Berlin, Paryż i Nowy Jork? Ile mieszkań do "zagospodarowania"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc nie mecz ekspans tymi pie..mi... IP: *.ccc.de 28.11.07, 23:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=72640840&a=72641008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: nie mecz ekspans tymi pie..mi... IP: 83.168.108.* 28.11.07, 23:33 Dlaczego Wy tu wszyscy krytykanci przemilczacie fakty o kturych ja tu wspominam że robią tak samo inne miasta z wielkimi sukcesami,pewnie wam wygodnie przemilczeć te fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: nie mecz ekspans tymi pie..mi... IP: *.ccc.de 28.11.07, 23:38 Gość portalu: Ekspans napisał(a): >o kturych najpierw synku ortografia a pozniej brazowy nos... a moze i na odwrot...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nie mecz ekspans tymi pie..mi... IP: *.GtokyoFL80.vectant.ne.jp 29.11.07, 10:40 Gość portalu: Ekspans napisał(a): > Dlaczego Wy tu wszyscy krytykanci przemilczacie fakty o kturych ja tu wspominam > że robią tak samo inne miasta z wielkimi sukcesami,pewnie wam wygodnie przemil > czeć te fakty. ja sam po prostu nie rozumiem dlaczego Stare Czarnowo? Przeciez to jest daleko od miasta, chyba szybcje i lepiej byloby przylaczac Police etc. Poza tym nie wiem jaki za tym stoi interes. Czy dla tej gminy to jest oplacalne? I co mieszkancy gminy na ten temat? Sam nie wiem czy to dobre i czy to sukces. Moze jedynie sukces prezydenta i kilku jego kolegow. Byc moze cos montuja - nigdy nie wiadomo, a ta obecna ekipa w szczegolnosci ma dziwne cele. Ciekawe czy maja tam dzialki i ziemie jakas. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Brawo brawo ja sie ciesze! 29.11.07, 00:15 słuchajcie jazda na pole golfowe w Binowie była horrorem, waska i pobocze dziurawe! Wielokrotnie podejmowano działania by te droge zrobic, ale gmina St. Czarnowo nie miała szmalu na zrobienie, a wieksza czesc do niej nalezała... Teraz Szczecin zrobi wreszcie droge i bedzie sie super na golfa jezdziło! Szczecin zawsze deklarował chec zrobienia tej drogi! Do roboty! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 pytał ktoś o zdanie tubylców ? 29.11.07, 06:30 poza tym, to od zawsze teren powiatu gryfińskiego. To już nie ten czas, że ludzie wstydzili się mieszkać na wsi. Jak stawiają supermarkety to buduja sobie przy nich drogi, skoro ktoś zbudował sobie pole golfowe , to niech też zainwestuje w drogę, która praktycznie słuzy tylko nielicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: jakby wchłonąć gryfino to będziemy IP: 85.219.206.* 29.11.07, 07:40 mieć aqapark i to za darmoszkę wreszcie Szczecinianie będą u siebie i na gontynce dalej będzie mozna nic nie robić. Mnie sie wydaje że powinno sie wchłonąć mierzyn i dołuje bo tam budują sie Szczecinianie i sa zakłady pracy np sonion . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solion Re: jakby wchłonąć gryfino to będziemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 07:47 Bujaj się szmondaku. Ja Ci przyłączę Mierzyn ! Po co nam ten gigantyczny aparat w UM Szczecin gdzie trzeba brać relanium aby zdecydować się pójść coś załatwiać. U na idziesz do gminy i załatwiasz sprawy spokojniutko , bez nerwacji. Mieszkałem w Szczecinie . Kilka lat temu przeniosłęm się do Mierzyna i nie chcę trafić znowu w łapska tych pazernych i skorumpowanych polityków czy urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryk Re: jakby wchłonąć gryfino to będziemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 16:24 A masz dzieci... jeśli tak to one chodzą do szczecińskich szkół lub przedszkoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Krzystek przyłącza całą gm Stare Czarnowo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 09:16 I będziemy mieli "Wielki Szczecin" bis. Jak za Hitlera. Ale kto to wszystko posprząta? Gość z przedziałkiem rozwiązał przynajmniej problem bezdomnych psów, bezrobocia i autostrad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Gdyby poznań nas wchłonął to bylibyśmy IP: 85.219.206.* 29.11.07, 12:07 organizatorami Euro 2012 i mielibyśmy poważna druzynę w 1 lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Krzystek przyłącza całą gm Stare Czarnowo do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 13:35 słusznie ! i ciągnąć kasę ze strefy ekonom? a biedne Stare czarnowo mieć gdzieś. Kogo by tu jeszcze zrobić w karola? brawo nasi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPISowy Re: Krzystek przyłącza całą gm Stare Czarnowo do IP: 212.160.172.* 29.11.07, 13:57 A może tak Połczyn przyłączyć i Sławuś będzie ze szczecina :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś