Dodaj do ulubionych

Sejm dziś zdecyduje

IP: *.chello.pl 19.12.07, 09:05
Bo dla polaków najważniejsze jest powołanie komisji i wyjaśnienie, czy Blida zastrzeliła sie, bo chciała zrobić na złość PiS - owszczykom, czy markowała samobójstwo a ji się nie udało.
Potem to już Bóg się rodzi, moc truchleje.
Obserwuj wątek
    • exman Re: Sejm dziś zdecyduje 19.12.07, 09:12
      A ty musisz z tego koniecznie zrobić dzisiaj niusa na forum...
      • Gość: lump Re: Sejm dziś zdecyduje IP: *.chello.pl 19.12.07, 09:29
        musze...ć i to Ci jerszcze powiem. Ważne jest, że Kalisz bedzie szefem tej Komisji. Polacy go znają i mu ufają.
        • Gość: as Re: Sejm dziś zdecyduje IP: 195.136.49.* 19.12.07, 09:37
          jak PO zrobi kalisza szefem to znaczy że komisja bedzie po to by nic nie
          wyjasnić.A tak naprawdę czy któraś komisja coś wjaśniła przypomnijcie mi bo nie
          pamietam kto był w GTW i dowody.
          • Gość: lump Re: Sejm dziś zdecyduje IP: *.chello.pl 19.12.07, 09:41
            Jak żem szadł do woja, to mi wyjaśniła, że to mój obywatelski obowiązek.
      • Gość: as Re: Gen Papała zabity a sld jakoś ochoczo IP: 195.136.49.* 19.12.07, 09:34
        nie parło do wyjaśnienia a przecież wtedy rządziło i nic nie wiemy kto zabił, na
        czyje zlecenie i dlaczego i dlaczego śledztwo utknęło. W sprawie blidy znamy
        zabójce i wiemy kto najwiecej stracił na jej smierci a kto najwiecej zyskał. I
        miarkowanie osób jakie stanowisko zajmował gen w momencie smierci a jakie
        stanowisko zajmowała blida. No i dlaczego koledzy z Sld nie pozwolili jej
        kandydować do sejmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka