szachula30 30.12.07, 23:13 Czy ktoś rodził w Zdrojach? Jak wygląda tam opieka podczas porodu i opieka poporodowa? Widziałam oddział położniczy, ale to wszystko, nie znalazłam żadnych informacji od rodzących... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathie5 Re: Szpital w Zdrojach 03.01.08, 12:21 Rodzilam 2 maja i bylam bardzo zadowolona. Sale porodowe male, ale ja na to nie zwracalam uwagi, bo maz ciagle byl ze mana i zagadywal. Sam porod odbyl sie w milej atmosferze (jak mozna tak powiedziec o porodzie), polozna kompetentna i bardzo pomocna. Opieka noworodkowa bardzo dobra, pomagano nam w kazdej sytuacji i bez zadnych problemow odpowiadani na kazde pytania. Wielkie poklony musze zlozyc personelowi od laktacji, gdyz uratowala mnie, gdyz Ania kompletnie nie chciala ssac. Dodatkowo nie potrzebowalam niczego dla dziecka - tylko rzeczy na wyjscie. Z mojej strony polecam ten szpital, choc wiem, ze sa rozne zdania. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ekajtek77 Re: Szpital w Zdrojach 09.01.08, 18:31 poszukaj dobrze na tym forum i na stronach akcji rodzić po ludzku; ja następne na pewno urodzę w Zdrojach; mam dobre zdanie o personelu, przyjemna izba przyjęć, ludzkie warunki, dbają zarówno o dziecko jak i o matkę; gdyby coś się złego działo pod nosem reanimacja noworodków; polecam; zresztą przejedż sie tam i obejrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek.pl Re: Szpital w Zdrojach 01.04.08, 14:56 ja równiez rodziłam w zdrojach 21.01 i moje dziecko zostało zarazone gronkowcem złocistym...potem trafiło na oddział pediatrii,brał antybiotyki i jak narazie pozbylismy sie bakterii...ale strachu kosztowało mnie to co niemiara Odpowiedz Link Zgłoś
lena_082 Re: Szpital w Zdrojach 20.01.08, 10:36 Witam 23 czerwca urodziłam w Zdrojach córkę, polecam szpital bo wspomnienia mam super mimo że leżałam tydzień w szpitalu bo córka dostała w trzecią dobę żółtaczkę. personel rewelacyjny, a dla pani Sylwi od laktacji pokłony, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: Szpital w Zdrojach 25.01.08, 13:07 Dziekuję za odpowiedzi :) Urodziłam w tym szpitalu, 2.01., ale musiałyśmy tam zostać 1,5 tygodnia. Rzeczywiście, bardzo dobry szpital, personel przyjazny i pomocny. Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś