swantevit 14.02.08, 00:19 Kiedy wodowanie lotniskowca ORP "Jan Pawel II" na jednej z pochylni gotynskich, ktory sztuczna rzeka doplynie do morza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bul-ba Gontynkę znów widzą ogromną 14.02.08, 00:19 A świstak zawija papierki... Panie Nowak, jak Pan ma wizje to trzeba do lekarza! Do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba taaa, kompać sie w ulotkach reklamowych bedziemy IP: *.chello.pl 14.02.08, 01:19 kompać sie w ulotkach reklamowych bedziemy... pamietacie obietnice przed budowa Galaxy? tez mialo byc centrum rozrywkowe... tyle z tego ze kino dziala i czasami dzieciaki śpiewaja na scenie ;) Nie wierze frajerom, bedzie to zwykły brodzik w kolejnym supermarkecie w centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: taaa, kompać sie w ulotkach reklamowych bedzi IP: *.chello.pl 26.04.08, 13:24 tam i za 25 lat nawet wanny nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gontynkę znów widzą ogromną IP: 83.168.106.* 14.02.08, 06:28 DOść JUż W TYM MIEśCIE CENTRUM HANDLOWYCH!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka [...] IP: 67.159.41.* 14.02.08, 07:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gontynkę znów widzą ogromną IP: *.chello.pl 14.02.08, 09:30 To jak jesteś taki mądry kolego to sponsoruj miasto. Supermarket to kasiora dla miasta, Powinny byc na każdej ulicy miasta. Polacy i Niemcy to bardzo bogate nacje. Polacy maja jeszcze ten duzy plus, że 70 % towarów kupuja nie potrzebnie, ale kasiora plynie szerokim strumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Nowak ma wizje?do psychiatry może? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 08:55 Następny wizjoner,jeden sprowadzał inwestorów z RPA a ten z Indii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Nowak ma wizje?do psychiatry może? IP: 83.168.108.* 14.02.08, 09:04 Jesteście beznadziejni i więcej się nie wypowiadajcie tu na tym forum jak nie macie zielonego pojęcia w temacie inwestycje i biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Nowak ma wizje?do psychiatry może? 14.02.08, 09:07 afera mieszkaniowa i od razu piękna wizja gontynki, myślicie,że mieszkańcy to naiwniacy, musicie się bardziej wysilić, proponuję film "fakty i akty" Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: jack_aparrow masz rację 14.02.08, 09:18 Mydlenie oczu, pie..nie kotka za pomocą młodka. Takie obiecanki cacanki, a syf tam coraz większy. fotoforum.gazeta.pl/72,2,781,50968067,75675348.html Sobiepan Każdy sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Nowak ma wizje?do psychiatry może? IP: 83.168.108.* 14.02.08, 09:19 Studium wykonalności dla tego terenu było opracowywane jeszcze przed aferą więc nie sugeruj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Nowak ma wizje?do psychiatry może? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 09:23 ja proponuję żeby Nowak się rozebral na kolejnej prezentacji do naga,to może będzie interesujące jako fakt medialny.Bo kolejne wizje w naszym mieście stały się już mało emocjonujące. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Nowak ma wizje?do psychiatry może? 14.02.08, 09:35 Gość portalu: Ekspans napisał(a): > Studium wykonalności dla tego terenu było opracowywane jeszcze przed aferą więc > nie sugeruj No jasne. Nawet kilkanaście lat temu i to nie raz. Te urojone wizje aquaparku, zawsze sa pokazywane w takich właśnie sytuacjach, gdy nad zarządem miasta zbierają się czarne chmury. Sobiepan Każdy sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Nowak ma wizje?do psychiatry może? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 09:24 właśnie dlatego że mamy pojecie "w temacie biznes i inwestycje" to POkladamy się ze śmiechu :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Gontynkę znów widzą ogromną 14.02.08, 10:08 Curva mać, na wiochach: Gryfino, Choszczno, Świdwin - są aquaparki, i to od lat. A w tym pieprzniku zwanym Szczecinem, wciąż tylko jakieś pajace trzepią się nad kolejnymi projektami hal sportowych, centrum wodnego etc. Niby czemu miałbym wierzyć, że tym razem coś więcej z tego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Gontynkę znów widzą ogromną 14.02.08, 11:17 moj usunięty wątek znajduje się tutaj: antypis.info/index.php?id=23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Jacyna-Witt komentuje Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:34 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=7&blog=100&lg=1 na każdy atak na P.Jacynę-Witt zauważony przeze mnie na forum będę odpowiadał wklejkami z jej blogu.A więc w ten sposób przyczynisz się do rozpropagowania jej osoby.Jako że żywię do pani Jacyny-Witt ogromny podziw i szacunek to będę to robił z wielką satysfakcją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaG Re: Gontynkę znów widzą ogromną IP: *.177.wmc.com.pl 14.02.08, 14:24 To jest bicie piany nic poza tym. Dla mnie ten zarzad z krzystkiem na czele jest juz skończony, mimo że zaufałem tym ludzia, to teraz juz wiem, że zaden projekt nie zostanie zrealizowane za kadencji tego pana, nawet Kaskada nie zostanie oddana do użytku za jego kadencji, a co tu mówić o innych bardziej skomplikowanych inwestycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Albert widzi tam syf 14.02.08, 15:54 Podobnie jak Sobiepan. I ma pytania: 1. Czy dla tego ternu jest spozradzony Plan Zagospodarowania terenu? Pewnie nie ma i wcale mnie to nie dziwi. 2. Jezeli nie kasy w budzecie - to zapomnijmy czym predzej ze ta inwestycja wystratuje. 3. Ta pani z tej firmy doradzcej ejst zenujaco smieszna - teksty typu 'wyslalismy 400 faksow czy ofert' to jest slabe, az za bardzo. 4. jacy inwestorzy? skad? kto zechce wylozyc wpierw 100 mln an aquaparki, a pozniej kolejne 200 na centrum handlowe? NIKT kto ma rowno pod sufitem tego nie zrobi - to jest wlasnie maira myslenia Nowaka o biznesie. 5. Nowak do tej pory przez prawie 1,5 roku nie sprowadzil do miasta ZADNEGO inwestora i przez nastepny okres ile by tym wice nie byl nie sprowadzi zadnego inwestora - i niech sie znajdzie prosze choc jedna osoba ktora zechce mnie przekonac ze sie myle. 6. Miasto nie poradzi sobie z tematem aby w tym samym czasie budowac i nowy basem an etrenie WDSu, i nowa hale i nowy stadion - zadne miasto by nie ogarnelo takich inwestycji w takim krotkim czasie, i tym bardziej nie ogarnie tego swiatla ekipa prezydenta Krzystka, wiec niech przestana pierniczyc i sie wezma za plany zagospodarowania przestrzenneego - niech pokaza jaki maja konkretny pomysl na miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popas Re: Albert widzi tam syf IP: *.chello.pl 15.02.08, 17:52 jest plan, niestety radni nie zgodzili się na centrum, którego właściciel chciał w zamian wybudować basen. więc powiedział miastu: pocałujcie mnie w d... za darmo basenów nie będzie :) więc uchwalono plan taki oto, że nie wybudujesz tam centrum :) co najwyżej kilka sklepików netto czy innych dyskontów :) chwała naszym radnym PO i PIS albowiem Krzystek również z polecenia PIS był dyrektorem generalnym Urzędu Wojewódzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert widzi tam syf 15.02.08, 18:08 to niech mi kto lebski w temacie (bo ja mysli wice Nowaka) przy najwiekszych chceicach po raz koeljny ogarnac w stanie nie jestem, wyjasni mi po kiego robic stuydium wykonalnosci, ktore jest niezgodne z Planem Zagospodarowania Przestrzennego? Po co sie bawic w te klocki, po co Ekspans czy Sttetinum maja sie tym jarac skoro nie bedzie mozna tego zrobic. Ja widze ze Nowak nic nie rozumie z tego od czego powinno sie zaczynac prace nad sprowadzeniem inwestora do Szczecina. Nic nie kuma, bo jakby choc w cwierci byl tak kumaty jak White to by wiedzial zeby takich szopek nie robic, ale jak jest gamoniem poteznym to pieprzy takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popas w porę? IP: *.chello.pl 15.02.08, 17:47 tych, którzy w Urzędzie mówili o takim rozwiązaniu od kilku lat, wyśmiewano :) mało tego trzeba teraz zmienić zdaje się już uchwalony plan miejscowy czy jakoś tak :) gratuluje Preziowi i ekipie POniewczasie Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Nowaka widzę ogromnego!!!! 15.02.08, 18:01 Jaki wielki Nowak! Stetryczały! Obejmujący specjalna strefę ekonomiczną! gadający z inwestorem z Indii. Tym co to do Wrocławia jedzie! Gontynka będzie! Nowak będzie! Krzystek będzie! Dobrze będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno wątpliwy Gontynkę znów widzą ogromną IP: *.chello.pl 15.02.08, 19:53 baseny śmeny, sklepy, biura - super-a obok zlewnia ścieków i super zapaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ten pan już nigdy nie sprowadzi inwestora IP: 195.136.49.* 15.02.08, 22:28 dobra koncepcja gontyna plus aqapark i jedynie słuszna bo realna i bez kosztów dla miasta tylko dlaczego 1,5 roku zmarnowaliśmy i jeszcze jedno jurczyk przypominam też ją tak chciał zrealizować tylko mu nie dano i wyzwano od hipermarketów. A hipermarketów i tak nie jest dużo w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ten pan już nigdy nie sprowadzi inwestora 15.02.08, 22:49 wiesz co, smieszny jestes z ta swoja 'realnoscia' tej koncepcji - naprawde nie masz pojecia o czym piszesz. Gość portalu: as napisał(a): > dobra koncepcja gontyna plus aqapark i jedynie słuszna bo realna Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: ten pan już nigdy nie sprowadzi inwestora 15.02.08, 23:14 a kto powiedział że przyszły hipermarket nie może sie nazywać gontyna zresztą aqapark też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Gontynkę znów widzą ogromną IP: *.chello.pl 17.02.08, 20:00 zamaist jakiegos partactwa zrobcie basen olimpijski bo nie ma gdzie plywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geszeft Re: Gontynkę znów widzą ogromną IP: *.chello.pl 20.02.08, 23:44 A może Fala na Gontynce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Gontynkę znów widzą ogromną IP: *.chello.pl 26.04.08, 13:22 Pic na wode fotomontarz. xD Ile razy juz próbowali cos robic na tym zadupiu na kturym była Gontynka? jak się na googlach wpisze gontynka szczecin to pełno głupot napisanych np. z 2005 roku jest napisane ze pod koniec 2009 bedą prace ukonczne hahaha. prace nad gontynka planują dobre 5 lat! Odpowiedz Link Zgłoś